Günlük Yemek Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Nisan Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yakında eski sevgili olacak biriyle samimi ve açık bir tartışma yapmak için bir restoran dışında herhangi bir yeri seçin. Doldurulmuş manikottilerin burun deliklerinize girmesi oldukça kötü olacak. Bunun bedelini ödemek zorunda olmak acıyı ikiye katlayacaktır.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Hain iş arkadaşlarınız bugün arkanızdan dedikodu yapacak. Otomatın çeyrek yuvasını sakızla tıkayarak intikamını al. Değerli Snickers Bar ve Doritos’ları olmadan sonunda çıldıracaklar.


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınıza iyi haberi duyurmak umduğunuz etkiyi yaratmayabilir. Seni görmezden gelecekler ve denediğin için bile seninle alay edecekler. O yüzden bırakın nacholarını ve duble çizburgerlerini yesinler. Onlar Goodyear keşif balonu boyutuna ulaştıklarında son gülen sen olacaksın.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlarınız akşam yemeğinin ortasında uğradığı için bugün sosyal bir ikilem yaşayacaksınız. Mahremiyeti tercih edersin ama kaba görünmek istemezsin. Ama onlar lazanyanıza şehvetle baktıkça, sizi daha da öne çıkardıkça, ziyaretlerinin gerçek doğasını anlayacaksınız.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sabahın erken saatlerinde yapılan bir egzersiz, bugün kendinizi canlı ve seksi hissetmenizi sağlayacaktır. Ama işte ağır bir şey yaparak bu duygudan taviz vermeyin. Bir fincan sebze çorbası ve çavdarlı hindi ve İsviçre, bu figürü koruyacak ve tüm gözleri üzerinize çekecektir.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün koşmak, zıplamak ve oynamak isteyeceksiniz. Lanet olsun işine ve sorumluluklarına! Ancak çalışmanın coşkunuzu soldurmasına izin vermeyin. Şirket kafeteryasında yemek zorunda kalsanız bile alfabe çorbası, patates kızartması ve sosisli sandviçten oluşan bir öğle yemeği eğlenceli olacaktır.


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yetersizlik duyguları bugün üzerinize gelebilir. Ama muhtemelen bugün en az bir şeyi doğru yapacaksın. Yine de bu, iş bitene kadar gerçekleşmeyebilir. Yine de, aslında bir konserve domates çorbasını ısıtabilmek büyük bir başarı olacaktır.


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün buzdolabınızda kalan yemek artıklarıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Orada ne kadar kaldıklarını söylemek mümkün değil. Bu yüzden, üzerinde yeşil tüyler çıkan makarnayı yememenizi söylediklerinde içgüdülerinize güvenin. Bu pesto sos değil.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güvene sahip olmak, genellikle yetenekteki eksiklikleri gölgede bırakabilir. O yüzden bugün mutfağa adımınızı atarken kendinize inanın. Derinlere inerseniz, mükemmel hardallı ve otlu kuzu kaburga hazırlayabilirsiniz. Evet yapabilirsin!


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sanki küçük kedinin ayakları üzerindeymiş gibi hızla geçip gidecek. Siz farkına bile varmadan bitecek ve sonra eğlenebilirsiniz! Gürültülü Tex-Mex restoranında arkadaşlarla buluşmak sıcak olacak, ancak sipariş edeceğiniz közlenmiş biber ve taco turtası kadar sıcak olmayacak.


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öldüğünüzü ve cennete gittiğinizi düşünebilirsiniz. Ama duyularınızın sizi aldatmasına izin vermeyin, çünkü bazen cennet yeryüzünde olabilir. Hardal soslu ceviz kabuklu tavuğu kazdıktan sonra bunu ilk elden bulacaksınız.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir ikilemle karşı karşıya kalacaksınız ama doğanıza sadık kalarak doğru olanı yapacaksınız. Kendinizi bir muzlu muz ve çikolatalı milkshake ile ödüllendirmek cazip gelebilir çünkü… şey, çünkü. Ama onun yerine donmuş yoğurt alacaksın, kahretsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.