Günlük Yemek Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Nisan Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yorulmadan çalışacaksınız. Her zaman olduğu gibi, bazıları sizden kaçarsa cesaretiniz kırılmasın. Ancak bu gece, pişmiş ziti ve sarımsaklı ekmek yeme hedefinize ulaşacaksınız. Görevin tamamlandığını düşün.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günümüzün bazı aksilikleri hakkında felsefi düşünmeniz gerekebilir. Bazen böyle şeyler olur. Onları yarın alacaksın. Ancak tavuk cacciatore ve sote ıspanak büyük bir başarı olacağı için akşam yemeği çok daha iyi gidecek.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün olumlu ve olumsuz deneyimler yaşayacaksınız. Stresli bir gün sizi üzdüğü için kötülerin çoğu işte olacak. Enchiladas ve flan’ın mükemmel olacağı bir Meksika ziyafetine oturduğunuzda tüm iyi şeyler daha sonra olacak!


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş bugün Kryptonite olacak ve Süpermen gibi gücünü tüketmiş olacaksın. Ispanağınızı yiyin çünkü içerdiği demir, kalsiyum ve çeşitli vitaminler bu prangaları kırmanıza yardımcı olabilir. Bekle. Bu başka bir kaslı çizgi film karakteri. Boş ver.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şehirdeki daha ilginç etnik restoranlardan bazılarını keşfedin. Norveç mutfağı morina, somon ve ringa balığı gibi balıklara ağırlık verirken, kuzu ve ren geyiği eti popülerdir. Ama Norveçlilerin yaptığı gibi yapın ve sadece bir gün ‘krabbelag:’ yengeç partisi yapın!


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün iş arkadaşlarınızı güldürmek iyi bir ofis gerilimi kırıcı olabilir. Ama şakacılığa katılmayanlar olabilir. Bu insanlara paketler halinde papatya çayı ve limon dilimleri dağıtın. Bu onların size değil, sizinle birlikte gülmelerine neden olabilir.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir denge bulmak zor olabilir. Ancak yine de bir orta yol bulmak mümkün olabilir. Tofulu sebzeli lazanya sizin için sığır eti ve sosisle doldurulmuş lazanyadan daha iyi olacak ve tadı da aynı derecede güzel olacak.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Daha büyük, bugün daha iyi olmayacak. Mütevazi pancarı düşünün. Bu mütevazı sebze, kalp hastalığı ve kanserle savaştığı kanıtlanmış güçlü antioksidanlarla doludur. Ancak yemek pişirmek güçlerinin bir kısmını azaltacağından çiğ olarak tüketin.


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güvene sahip olmak, genellikle yetenekteki eksiklikleri gölgede bırakabilir. O yüzden bugün mutfağa adımınızı atarken kendinize inanın. Derinlere inerseniz, mükemmel hardallı ve otlu kuzu kaburga hazırlayabilirsiniz. Evet yapabilirsin!


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sanki küçük kedinin ayakları üzerindeymiş gibi hızla geçip gidecek. Siz farkına bile varmadan bitecek ve sonra eğlenebilirsiniz! Gürültülü Tex-Mex restoranında arkadaşlarla buluşmak sıcak olacak, ancak sipariş edeceğiniz közlenmiş biber ve taco turtası kadar sıcak olmayacak.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün öldüğünüzü ve cennete gittiğinizi düşünebilirsiniz. Ama duyularınızın sizi aldatmasına izin vermeyin, çünkü bazen cennet yeryüzünde olabilir. Hardal soslu ceviz kabuklu tavuğu kazdıktan sonra bunu ilk elden bulacaksınız.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir ikilemle karşı karşıya kalacaksınız ama doğanıza sadık kalarak doğru olanı yapacaksınız. Kendinizi bir muzlu muz ve çikolatalı milkshake ile ödüllendirmek cazip gelebilir çünkü… şey, çünkü. Ama onun yerine donmuş yoğurt alacaksın, kahretsin.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.