Günlük Yemek Burç Yorumları 2 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Nisan Pazar gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün başkalarına yardım etmek için pozitif enerjinizi kullanın. Tabii ki, karşılığında bir şey istersiniz, özellikle bir biftek ve ıstakoz yemeği ve pahalı bir şişe cabernet. Talepleriniz karşılanmazsa çok, çok olumsuz olabilirsiniz.


Boğa Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Arkadaşlar bugün içinde bulunduğunuz kötü duruma şefkat gösterecekler. Ama yine de ne kadar aç olursanız olun, size çırpılmış kremalı hindistancevizi kremalı turta almazlar. Bunu sevdikleri için ve senin daha fazla kilo aldığını görmek istemedikleri için yapıyorlar.


İkizler Burcu

2 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün her şey bulanık olacak ve sen gözlük bile takmıyorsun! Kahvaltıyı atladın, bu yüzden öğle yemeğini bol ye. Ezici, sos ve brokoli ile sıcak rosto, akşam yemeği gibi görünebilir, ancak 20/20’yi tekrar görmek istiyorsanız öğle yemeğinde ihtiyacınız olacak.


Yengeç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ayrıntılarla uğraşmak size sadece daha fazla iş yapmanıza neden olacaktır. Bu, daha sonra evde her şeyin basit olmasını isteyeceğiniz zaman geçerli olacaktır. Bu yüzden akşam yemeği bir kutu alfabe çorbası ve buğday üzerinde hindi göğüslü sandviç olmalı. Oh, her şeyin basitliği!


Aslan Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün araştırmanızı yapmanız korkunç gerçekleri ortaya çıkarabilir. Bir zamanlar güvendiğiniz granolanın aslında kılık değiştirmiş şeytan olduğunu göreceksiniz. Kalorisi yüksektir ve bir fincanı 33 gram yağ içerir! Granola barlar daha da kötü. Bunun yerine daha sağlıklı müsli ile gidin.


Başak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yumuşak günde pek bir şey yapılmayacak. Ancak iş arkadaşlarınızla satış makinelerinin etrafında sohbet etmekten kaçının. Onlara dikkatsizce madeni para pompalayabilir ve farkına varmadan bir Mars Bar, iki torba Doritos ve bir paket Juicy Fruit yiyeceksiniz.


Terazi Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Rutininiz bugün kaba bir şekilde bozulabilir. Ne? Kimse pizza sipariş etmedi mi? Ancak öğle yemeği için dışarı çıkmak özgürleştirici olabilir. Hoagies, pirinç kaseleri ve Çin yemeklerinden oluşan büyük, cesur bir dünya bulacaksınız. Çok fazla seçenek, çok az zaman!


Akrep Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bazen sanatı anlamazsın. Başkalarının büyüleyici bulduğu birçok şeye kafanı kaşıyorsun. Ama yemek takdir ettiğiniz bir şeydir ve sizin için bir kase deniz mahsullü çorba ve Dungeness yengeç kekleri gerçek sanat eserleridir.


Yay Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eşyalarınızı bugün takip edin çünkü onları kaybetmek kolay olacaktır. Ancak tutunamayacağınız tek şey, özellikle önünüze bir tabak Güney usulü tavuk ve hamur tatlısı koyduktan sonra akıl sağlığınız olacaktır. Çıldır bebeğim!


Oğlak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir smorgasbord, çok sayıda gerçekten iyi yemek yemenin ve yabancılarla sosyalleşmenin güzel bir yoludur. Yardım edemezsiniz ama ortak bir ortamda insanlarla bağlantı kurun. Kim bilir, İsveç köftesi ile kızarmış tavuk arasında bir aşk patlayabilir.


Kova Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendini ilk sıraya koy. Bu, diğer insanlara bencilce görünebilir, ancak bunu umursamayın. Öyleyse devam edin ve İtalyan restoranı açılırken ilk sırada olun. İlk ıstakoz dolgulu ravioli tabağını herkesten önce siz almak isteyeceksiniz.


Balık Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi özel bir şeyle şımartın. Bir masaj ya da saç kesimi ya da yeni kıyafetler almak olabilir. Dört yıldızlı bir et lokantasında akşam yemeğini bu karışıma ekleyin. İşlerle birlikte kalın, sulu bir porterhouse bifteği, mükemmel bir gün için mükemmel bir kapak olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.