Günlük Yemek Burç Yorumları 19 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Nisan Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu sabah evde çok fazla kaos tüylerinizi diken diken edebilir. Derin bir nefes almak öfkenizi kontrol etmenin iyi bir yolu olacaktır. Bir fincan kahve ve yaban mersinli çörek bir başka olacak. Ama yarına kadar yatağa geri dönmek en iyi bahis olabilir.


Boğa Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Jones’lara ayak uydurmak küçük bir zaman kaybı. Yanlış bir şekilde onların sahip oldukları her şeyin sizinkinden daha iyi olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, evinizden yayılan ağır ağır pişirilmiş rosto yemeğinin kokusunu aldıklarında, kıskançlık tamamen onların olacak.


İkizler Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ağzınızdaki ağrılı bir uçuk sizi deli ediyor olabilir. Muhtemelen amino asit arginini çok fazla alıyorsunuz. İyileşene kadar tohumlar, tahıl gevreği, şeker ve… nefes nefese!… şarap gibi yiyecekleri azaltın. Bunun yerine yoğurt gibi lizin açısından zengin yiyecekler yiyin.


Yengeç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ruh haliniz bugün gelgitler gibi yükselecek ve düşecek. Bir ruh halinden diğerine çılgınca geçiş yapacaksın. O yüzden bu Jekyll ve Hyde kişiliğini yansıtan bir şeyler ye. Oreo kurabiyeleri, sizi gerçekten neşelendirebilecek eğlenceli siyah beyaz bir atıştırmalıktır.


Aslan Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aileniz için özel şeyler yapmak için iyi bir gün olacak. Ancak onlara hediyeler ve ikramlar almak, sevginizin içi boş bir ifadesi olabilir. O halde mutfağa gidin ve harika bir şeyler hazırlayın. Hiçbir şey parmesanlı tavuk ve sarımsaklı ekmek gibi aşk diyemez.


Başak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi endişeli ve huzursuz hissedeceksiniz. Güçlü bir egzersiz sizi rahatlatabilir. Spor salonunda bir saat kadar bir süre yeterli olabilir. Antrenman sonrası ızgara somonlu sandviç ve yeşil salatadan oluşan bir öğle yemeği anlaşmayı imzalayacak.


Terazi Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bir garaj satışı, kullanılmayan birçok şeyden kurtulmanın her zaman harika bir yoludur. Öyleyse ızgarayı kurun ve bir öğleden sonra geçirin. Ama insanların mangalda pişirilmiş yedek kaburgalarınız için sattığınız saçmalıklardan daha fazla para ödemeye istekli olduklarını görebilirsiniz.


Akrep Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanların kutsal yerleri ziyaret etme günüdür. Sen de aynısını yapacaksın ama bu herhangi bir kilise ya da tapınağa olmayacak. Bu, almak üzere olduğunuz Benedict yumurtaları ve ev yapımı patates kızartması için Tanrı’ya şükredeceğiniz en sevdiğiniz restoran olacak.


Yay Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün hayal gücünüzle baş başa kalmak isteyeceksiniz. Burada istediğiniz kadar nachos, milk shake, çikolata ve sarımsaklı patates kızartması yiyebilirsiniz. Kalışınızın keyfini çıkarın çünkü sonunda salataların, yoğurdun ve tofunun gerçek dünyasına geri dönmek zorunda kalacaksınız.


Oğlak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gününüz için hedefler belirleyin ve ardından onlara ulaşmak için yola çıkın. Bir yol haritasına sahip olmak, ev işlerinizi hızla halletmenize yardımcı olacak ve akşamı dinlenmeye bırakacaktır. Fırında birkaç tavuklu turta haşlamak gibi akşam yemeğini olabildiğince kolaylaştırın.


Kova Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Tek başına rahatlatıcı bir sürüş, size bugün arzuladığınız mahremiyeti verecektir. Düşünebilecek ve hayata bir perspektif koyabileceksiniz. Daha sonra akşam yemeği için bir kır handa mola verin. Kimsenin adını bilmediği bir yerde lezzetli bir kuzu yahnisi yemek güzel olacak.


Balık Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün karmaşık ev işlerinden uzak durun. Mutfak bugün uzmanlık alanınız olacak. Nane reçeli ile ızgara kuzu pirzolayı bir araya getirdiğinizde tam olarak ne yaptığınızı bileceksiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.