Günlük Yemek Burç Yorumları 18 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 18 Nisan Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başka bir yalnız gün, en derin duygularınıza dokunabilir. Bu yüzden kendinizi daha iyi hissetmeniz için kendinize özel bir şeyler pişirin. Bir köfte sizi rahatlatabilir ama onu kalp şeklinde yoğurmak daha kötü hissetmenize neden olabilir.


Boğa Burcu

18 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün sevgilinizi yatakta romantik bir kahvaltıyla şaşırtın. Elmalı brie peynirli omlet güne başlamanın seksi bir yolu olacak ve tutku akşama kadar devam edebilir.


İkizler Burcu

18 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşkınıza olan duygularınızı romantik bir ev yapımı yemekle ifade edin. Akşam seanslarını şampanya, istiridye ve havyar ile başlatın. Ancak tutkular hızla yükselebilir ve planladığınız o akşam yemeği, kahvaltıya kadar beklemek zorunda kalabilir.


Yengeç Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu soruyu sormak için mükemmel bir zaman. Ama yüzüğü yiyeceklerde saklamayı aklından bile geçirme. Bir deniz ürünleri güvecinin derinliklerinde kaybolabilir ve mide pompası için hastaneye koşmak, umduğunuz anı olmayacaktır.


Aslan Burcu

18 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Akşam yemeği için bir davet bekleyeceksiniz ama o telefon bir türlü gelmeyecek. Akşam yemeğine çıkarak hasarlı egonuzu yatıştırın. Ama tüm o mutlu, sevgi dolu çiftlere bakmak sizi burritodan uzaklaştırabilir ve yalnız kıçınızı eve sürükleyeceksiniz.


Başak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Akşam yemeği pişirmek için aşkla hareket edeceksiniz. Ama kafana takma. Basit bir şey pişirmek, başarıyı garanti eder ve sevgiliniz, kibirli bir restoran yemeği yerine, Cajun deniz tarağınızı linguine ile tercih edecektir.


Terazi Burcu

18 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sen ve sevgilin, Venüs ve Mars gibi geçiniyorsunuz. Bu yüzden yemekle olan ilişkinizi kutlayın. Siz ikiniz süslü olacak türden değilsiniz ve yerel lokantadaki sıcak, yüzü açık rosto etli sandviçler tam istediğiniz gibi olacak.


Akrep Burcu

18 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Potansiyel olarak yeni bir eş için akşam yemeği pişirmek, niyetinizi ustaca ifade etmenin iyi bir yolu olabilir. Ancak istiridye yahnisi, şarap soslu tavuk ve ızgara kuşkonmazdan oluşan bir akşam yemeği ya istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlar ya da öpen kişiye bir yumruk atmanızı sağlar.


Yay Burcu

18 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu gece yalnız kalmaktan başka seçeneğiniz olmayabilir. Ama tek başınıza TV yemeğinizi yerken boş filmler izlemeyin. Gözyaşların Salisbury bifteğini lapa gibi yapacak.


Oğlak Burcu

18 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sallantılı ilişkinin pahalı bir restorana gitmeni gerektirmediğini düşünebilirsin. Bu yüzden evde iddiasız bir şeyler pişirin. Eriştesiz romantik bir ramen yemeği servis ettiğinizde aşkınız resmi kapabilir.


Kova Burcu

18 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Seksi bir kahvaltının, ılık aşk hayatınızın ateşini yeniden alevlendirmesini umarsınız. Ama hizmet ettiğin şeyin çaresizliğini gölgelemesine izin verme. Hayat arkadaşınız istiridye omleti servis ettiğinizde bu fikri kapabilir… ama karşılık beklemeyin.


Balık Burcu

18 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aşkınız için bir inci almak için okyanusun dibine dalmayı hayal edeceksiniz. Ama istiridye yerine istiridye yerleşeceğiniz herhangi bir şey bulamayınca. İster güveçte ister yarım kabuklu olarak servis edilsin, seksi etkileri herhangi bir inciden daha iyi olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.