Günlük Yemek Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Nisan Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu en şanssız günlerde yeni projelere başlamaktan kaçının. Onları yarına bırak ve günün geri kalanını sinemada geçir. Gişe rekorları kıran en son filmi izleyebilir ve Goobers ve patlamış mısır açlığınızı giderebilirsiniz.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Misery arkadaşlığı sever, o yüzden bugün birlikte spor yapacak bir arkadaş bul. Bir arkadaşınızla egzersiz yapmak, birbirinizi yeni zirvelere taşıyabileceğiniz için harika bir motivasyon kaynağıdır. Antrenman sonrası öğün olarak birbirinizi sosis öğütücülerden de uzak tutabilirsiniz.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeni iş projeleri başlatmakta iyisin. Ama onları bitirmek başka bir hikaye. Ama mesai saatlerinden sonra çok daha iyisini yapacaksın. Akşam yemeği için birkaç dana turta ve tatlı olarak çikolatalı pudingi cilalamakta sorun yaşamayacaksınız.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu aktif günde çok şey başarılacak. Gün size yetişecek, bu yüzden işten sonra rahatlayın. Sakin bir akşam yemeği mükemmel olacak ve kendi evinizin görece huzurunda ev yapımı manikottilerin tadını çıkarabilirsiniz.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İlk buluşmada iyi bir kişisel izlenim bırakmazsanız, etkileyici bir restoran alakasız olacaktır. Cabernet’i gömleğinize döktüğünüzde ve ağzınız doluyken konuşurken ızgara geyik eti kustuğunuzda randevunuz kapatılabilir.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sevginizi ifade etmek için bugün balınıza bir şeyler alın. Ancak mücevherleri veya bibloları unutun ve bunun yerine ihtiyacınız olanı veya romantik bir akşam yemeğini alın. Tavada kızartılmış sarımsaklı tavuk kadar basit olabilir, ama önemli olan düşünce olacaktır.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Güzelliğe olan takdiriniz, sanat veya doğa dünyasının ötesine geçer. Senin için balık pazarındaki buzda bir yengeç yığını büyüleyici olacak. Daha iyi olan tek şey, bu bebeklere bir tarafı çekilmiş tereyağı ile sıcak servis ettiğinizde olacaktır.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Başkalarının kararlarına boyun eğmek, sizi kendi kararlarınızı vermekten kurtarır. Ancak bu tür bir tembelliğin bedeli ağır olabilir, özellikle de kendinizi vejetaryen bir restoranda bulduğunuzda ve ‘sahte’ somonun tadı eski bir ayakkabı gibiyse.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm akşam yemeği kararlarını başkalarının vermesine izin vermek ya bir lütuf ya da bir lanet olabilir. Onlar suşiye karar verirler ve siz hemen dalarsınız. Veya garsonun adı Bluebeard olan ve tüm deniz ürünlerinin kızartıldığı bir restoranı seçebilirler.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Senfonide bir gece kültürel olarak iyi bir zaman olabilir. Ancak konser salonunun yakınındaki kibirli restoranlarda güzel bir kuruş ödemeyi unutmayın. Kendinizinkini satın almak daha ucuz bir fikir olabilir ve arabanızda burrito yerken Vivaldi’yi dinleyebilirsiniz.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kişisel sorunlar bugün çirkin yüzünü gösterebilir. Ama iş bitene kadar onlarla uğraşmayı erteleyin. Önce kendinizi Çin yemeğine çıkarın. Dokuz çeşitli ızgara balık spesiyalitesini yemek uzun zaman alacaktır, bu nedenle eve gitmeniz biraz zaman alabilir.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam yemeği fırından çıkarmadan önce kutsal yazılardan birkaç pasaj okumak isteyebilirsiniz. Ancak kızarmış ördeğiniz cehennemden gelmiş gibi çıktığında ve portakal sosu lav gibi göründüğünde Tanrı bile size yardım edemeyebilir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.