Günlük Yemek Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Nisan Cumartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün beklenmedik yerlerde kazalar olabilir. Ancak köpeklerden, rögarlardan, keskin nesnelerden ve yangın çıkaran herhangi bir şeyden kaçınmak yeterli olmayabilir. Bir dilim pizza o kadar sıcak olabilir ki ağzınızın damağı yanabilir.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İşten sonra arkadaşlarla dışarı çıkmak iyi bir zaman olabilir. Ya da değil. Önemsiz tartışmalar eski moda bir yemek kavgasına yol açabilir ve bir tabak deniz mahsullü fettuccine ile suratınıza bir darbe almak gerçekten canınızı yakabilir. İronik olarak, bu kahkahaları geri getirebilir.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün o kadar meşgul olmayacaksın ki meşgullere ayıracak vaktin olmayacak. Bir kısmının sizinle ilgili olduğunu öğrenene kadar en son ofis dedikodularını dinlemeyi seviyorsunuz. İtiraz edeceksin ama içinde bir İtalyan salamıyla senin hakkındaki söylentinin doğru olabileceğini biliyorsun.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tüm farkı yaratacak olan küçük detaylardır. Doğranmış arpacıkların ve sadece bir tutam limon suyu ve kişnişin o yumuşak ton balıklı sandviçi alıp yumuşaktan biraz daha az bir şey yapabileceğini göreceksiniz.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kükremeniz kötü bir soğuğun başlamasıyla susturulabilir. Diyet önlemleri almak, zayıflatıcı etkilerini azaltmaya yardımcı olabilir. Çilek, fındık ve bir tutam tarçın içeren bir kase yulaf ezmesi, iyileşmenize yardımcı olmak için gereken tüm besinleri ve vitaminleri içerir.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yeni iş projeleri veya girişimler için iyi bir gün olacak. Ancak daha sonra denenmiş ve doğru olanın rahatlığına gidin. Çin restoranında her zamanki tavuk yemeğiniz ve won ton çorbanız eski bir dostla takılmak gibi olacak.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Eğileceksiniz ama bugün yoğun ayartma karşısında kırılmayacaksınız. Bu yüzden, başka bir ofis pizza doğum günü kutlamasında domuz eti yemeye direndiğiniz için sırtınızı sıvazlayın. Çavdarlı hindinizin tadı bu yüzden daha lezzetli olacaktır.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir arkadaşınıza öğle yemeği ısmarlamaktan kaçının. Menüdeki en pahalı ürünleri sipariş etmekte zorlanmayacaklar. Bu size fazla bir şey bırakmayacak, özellikle yengeç termadorlarının küçük bir kısmını bile paylaşmayı reddettiklerinde.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Otorite figürleriyle kavga etmek bugün sizi zor durumda bırakabilir. O yüzden bugün Fransız restoranının garsonuyla uğraşma. Kendinizi hala hareket eden salyangozların servis edildiği arka taraftaki uzak bir masada bulabilirsiniz.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir kase granola yemeden önce araştırmanızı yapın. Güzel bir enerji üreticisi olabilir ama yağ yüklüdür. Yürüyüş yaparken bir şeyler atıştırmak iyidir ama bütün gün masa başında otururken değil.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün şekerleme ve çikolata yemek, ev kadınlarını veya zengin bir ailenin realite şovunu izlemekle eş değerde olacaktır: tam bir zaman kaybı. Çılgınlığı bırak ve onun yerine çorba ve salata ye.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün harekete geçmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak sıçramadan önce bakmazsanız, bu feci sonuçlara yol açabilir. Tek istediğin bir fincan gelato iken, bir dondurmacıda akılsızca muzlu bir parça yerken kendini böyle bulacaksın.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.