Günlük Yemek Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Nisan Cuma gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünün önemsiz, sıradan ve çok az önemli olacağını düşünerek uyanıyorsunuz. Ama tuhaf bir şey yaparak rutininizi renklendirebilirsiniz. Devam etmek. O salamlı sandviçin üzerine biraz Vietnam usulü acı sos sürün. Sana meydan okuyoruz!


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün, kök veya çalı yemeyi içermeyen dünyevi bir diyet için can atacaksınız. Arkadaşınız mantardan başka bir yere bakmayın. Shitakes ile katmanlı lazanya, çırpılmış yumurta ile doldurulmuş criminis veya kavrulmuş portobellos sizi köklerinize geri götürecek.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kalori saymak önemlidir, ancak her öğünde değil. Bazen sadece bırakıp kendinizi şımartmanız gerekir. Öyleyse devam edin ve eritilmiş İsviçre peyniri ile bir köfte altlığının tadını çıkarın; istediğini biliyorsun. Ve o hesap makinesini cebinde tut.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sosis, salam ve Slim Jims için ani isteklerinizi anlamak için Freud olmanıza gerek yok. Sadece bir kas yapıcı protein akışına ihtiyacınız olabilir. Ya da belki daha fazla dışarı çıkman gerekiyor.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sağlam bir finansal stratejiye sahip olmak sizi para sıkıntısından kurtarabilir. Bir öğle yemeği paketlemek akıllı ama zorlayıcı olacak. Başka bir şey yapmayı öğrenene kadar fıstık ezmeli ve reçelli sandviçler ve ramen olması gerekebilir.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çalışma alanınızı düzenlemek, gecikmiş bir görev olabilir. Ancak tüm o boş Çin paket servis kartonlarını, pizza kutularını ve Doritos çantalarını atarsanız, aslında çalışma alanınızı görebilirsiniz.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şaşkın iş arkadaşlarınız, bugün neden hiç iş yapmadığınızı bilmek isteyeceklerdir. Onlara havanın altında hissettiğini söyleyeceksin. Ama gerçekte bir Szechuan sarımsaklı tavuk öğle yemeği o kadar ateşli olabilir ki sizi tamamen hareketsiz bırakmış olabilir.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Şeytani ayrıntılarla uğraşmak cehennem gibi bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Bu, içindeki şeytanı ortaya çıkarabilir ve bu hiç kimse için iyi olmaz. Öyleyse öğle yemeğinde deniz mahsulleri soslu melek saçlı makarna olacak. Haleniz kısa süre sonra geri dönecektir.


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gün ortası bir yoga seansı, iş stresiyle mücadeleye yardımcı olabilir. Daha sonra kendinizi havadan hafif hissedebilirsiniz, bu nedenle öğle yemeği ruhunuza uygun olmalıdır. Karides ve mango salatası, günün geri kalanında kendinizi canlı hissetmenizi sağlayacak lezzetli, az yağlı bir yemek olacaktır.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün yurtdışında yaşayan aileniz veya arkadaşlarınız için içten bir şeyler yapın. Ev yapımı ekmekler, salsalar veya marmelatlarla doldurulmuş bir paket göndermek, sevginizi kilometrelerce öteye göndermenin harika bir yolu olacaktır. Ayrıca uzun mesafe aramaktan daha ucuza gelir.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayaklarınızı yere sıkıca basmak, günün baskılarıyla başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Ancak işten sonra akşam yemeğinde hafifleyebilirsiniz. Angel hair frittata kabak ve mantarla günü cennet gibi sonlandıracak.


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bozulan bir ilişkiden kurtulmak için biraz yardıma ihtiyacınız olabilir. Arkadaşlarla akşam yemeği iyi olacak. Kızartmayı ezici ve sos ile sipariş etmek daha da iyi olacaktır. Tatlı olarak tiramisu olması mükemmel bir topper olacaktır.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.