Günlük Yemek Burç Yorumları 13 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Nisan Perşembe gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Günün stresi sizi dürtüsel hoşgörüye zorlayabilir. O zaman iyi hissedeceksiniz, ancak çok fazla Snickers Bar, Mars Bar ve barda içki içtikten sonra kendinizi daha da kötü hissedeceksiniz.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş yerindeki arkadaşlarınızı bu akşam yemeğe götürerek onlara bir not verin. Ama bunu herhangi bir akşam yemeği yapmayın. Bir Tex-Mex restoranı kök salacak, iyi vakit geçirecek ve Cajun kaburgaları ile kararmış kırmızı balık arasında çizgi dansı yapmayı öğrenebilirsiniz.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kimse kararlarınızı ciddiye almıyor gibi görüneceği için bugün hüsrana uğrayacaksınız. Ama yanıldığını öğle yemeğinde kanıtlayabilirsin. Birinci sınıf bir kaburga yemeği sipariş ettiğinizde etkilenecekler ve ketçapa boğduğunuzda etkilenmeyecekler.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Gösterişli kıyafetleriniz ve küstah kokularınızla, insanlar bugün kendinizi gösteriş yapıyormuş gibi hissedecek. Ancak sos ve bisküvi ile tamamlanmış kızarmış tavuk ezmesi üzerinde öğle yemeği yemek çok fazla olacaktır, özellikle de bunu kendin yaptığın için övünüyorsan.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün bir şeyin doğru ve doğru olduğunu kalbinizde bileceksiniz. Bulması zor olacak ama gördüğünüzde tanıyacaksınız. Sevimsiz bir yengeç güvecinin o sahte saçmalıktan değil gerçek yengeçten yapıldığını hemen anlayacaksınız.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Esneklik, bugün işler yolunda gitmediğinde onu tamamen kaybetmenizi engelleyecektir. Bu yüzden, sipariş ettiğiniz T-bone istediğiniz kadar iyi çıkmazsa endişelenmeyin. Hareket etmediği veya mırıldanmadığı sürece, iyi olmalısın.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ayrıntılara dikkat etmemek bugün Aşil Topuğunuz olacak. Bu işte ve sonrasında da geçerli olacak. Tex-Mex biber dolu bir kasedeki habanero biber parçalarını fark etmeyeceksiniz ve aptallığınızın akıbeti düpedüz ateşli olacak.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu dar ekonomide zam talebiniz reddedilirse şaşırmazsınız. Ama bir süre akşam yemeği konusunda ucuz davranmak zorunda kalabilirsiniz. Bu o kadar da kötü olmayacak. Çikolatalı pudingle Salisbury bifteği TV yemeği yemeyeli uzun zaman oldu.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ofiste olmaktansa Sibirya’da olmayı tercih edersin. Hava kıyafetlerinize uymayabilir, ancak bol et, balık ve tayga çeşnisiyle yemek güzel olacaktır. Üç dana pelmeni mantısı yedikten sonra, orada mahkum edilmekten memnun olacaksınız.


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş sorunları bugün patlayana kadar tırmanacak. Kaşlarını yakmadan kaçtığın için şanslısın, bu yüzden akşam yemeğini havalı ve canlandırıcı bir şey yap. Yengeç ve karides salatası, sıcak bir günde klimadan gelen bir patlama gibi olacak.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Romantik ilişkinizdeki beklenmedik değişiklikler rahatsız edici olabilir. Hayat devam ediyor, ancak Shepherd’s turtası gibi rahatlatıcı bir şeyle ziyafet çekerek onu dürtmeye yardımcı olabilirsiniz. Bu alt üst olmuş dünyada size bir nevi teselli verecek.


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşları bugün dramlarını ofise sürükleyecekler. Onlara ayıracak vaktin olmayacak, o yüzden kendine sakla. Ama seni en uygunsuz zamanda yakalayacaklar ve sızlanmaları seni hindi kulübünden uzaklaştıracak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.