Günlük Yemek Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Nisan Çarşamba gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün futboldan çekilme yaşayacaksın ama sezon hâlâ devam ediyormuş gibi davranabilirsin. Bu yüzden barbeküyü ateşleyin ve hamburgerleri, İtalyan sosislerini ve tavuk kanatlarını ızgara yapın. Sadece Pro Bowl için olabilir ama bugünlük sahip olduğun tek şey bu olacak.


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünkü besin değerlerinizi paylaşmayanlara karşı hoşgörülü olun. Onlara daha sağlıklı beslenme yollarını öğretirseniz, bu sizin yararınıza olacaktır. Patates cipsi ve kurabiye yerken onları küçümsemek sizi kibirli gösterebilir.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yaşamın çeşitliliğini takdir edersiniz, özellikle yiyeceklerde. Yani öğleden sonrayı bir smorgasbord’da geçirmek bundan faydalanabilir. Hepsi orada olacak: İtalyan, Asyalı, Alman ve İsveç’ten gelen o küçük köfteler.


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Öğle yemeğinde fast food hamburger yemeyi düşünürken geleceği düşünün. 44 inç bellerinden biri, merdivenleri çıkarken hırıltılı ve yaşam desteğine bağlı bir ömür boyu. Bu sizi bir salata için koşturmazsa, hiçbir şey yapmaz.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yeteneklerinize olan güveniniz bazen yeteneğinizin ötesine geçer. Ama azim ile her şey mümkün. Ama bu gece dışarıda yemek yemeye hazır olun. Pişmiş somon piccatta’da başka bir deneme, Çernobil’den kalan bir şey gibi görünebilir.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sezon sona ererken futbol hareketlerinizi özleyeceksiniz. Ancak arabanıza yaslanırken ızgara hamburger ve pirzola yemek eskisi gibi olmayacak. Etrafta kafanıza bira dökecek, yüzünü takım renklerine boyayacak kimse olmayacak.


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ailenizle eğlenceli aktiviteleri paylaşın. Taşrada araba kullanmak, kartopu savaşı yapmak ya da sadece birlikte film izlemek güzel bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. Akşam yemeği için en sevdikleri yemeklerden birini yapın. Lazanyanızı seviyorlar ama sarımsaklı ekmeği istiyorlar.


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Yarın işe gitmeyi düşünmek midenizi bulandırabilir. Bu nedenle, durumu daha da kötüleştirecek baharatlı veya canlı yiyeceklerden uzak durun. Kraker, ekmek, pirinç ve mısır gevreği gibi yumuşak yiyeceklerle uğraşın. Akşam yemeği için fıstık krakerleri gibi görünüyor… yine.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ah, Sidney Opera Binası, Büyük Bariyer Resifi ve Russell Crowe’un evi olan Avustralya’da olmak. Ancak Down Under hayalleriniz, çoğunlukla lezzetli sığır eti, kalın soğan sosu ve baharat karışımıyla etli turtalara odaklanacak.


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuklarınızı evin etrafında sorumluluk almaları için dürtün. İyi yönetilen bir evin önemini veya bir şeyleri nasıl tamir edeceklerini öğrenebilirler. En önemlisi, yemek yapmayı öğrenebilirler ve yakında size kendi etinize rakip bir sığır yahnisi sunabilirler.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugünün planlarında ani değişikliklere uyum sağlamak zorunda kalabilirsiniz. Yani öğleden sonrayı sinemada geçirmek pek mümkün olmayabilir. Sorun yok; Bu akşam evde video izleyebilirsiniz. En azından patlamış mısırınızın üzerindeki yağın gerçek olduğunu bileceksiniz.


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Deniz ürünleri karma tabağınız aniden dans etmeye başladığında, fantezileriniz bugün canlanabilir. Yüksek adımlı kalamar, break dans yapan deniz tarağı ve vals yapan karidesler olacak. Ama belki ıstakoz dışında kimse can-can’ı yengeç gibi sevmez.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.