Günlük Yemek Burç Yorumları 11 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Nisan Salı gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocuklar bugün sizi uykunuzdan uyandırabilir. Ama kızma; sadece seninle kaliteli zaman geçirmek istiyorlar. Size iyi davranırlarsa çok sevdikleri yaban mersinli pankekleri ve sosisli bağlantıları yapacağınızı da biliyorlar.


Boğa Burcu

11 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün aileniz üzerinde otorite sahibi olmamaya çalışın. Kendinizi tüm ev işleri ile yalnız bulduğunuzda bu size karşı çalışabilir. Ama onlara iyi davranırsan yardımcı olurlar ve hatta öğle yemeğinde en sevdiğin ton balığını kızarmış çavdarda eritebilirler.


İkizler Burcu

11 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ev dekorasyon fikirlerinizi bugün eyleme geçirin. ‘Better Homes and Gardens’ dergisinden hemen çıkacaklar. Aceleyle hazırlanan köfte yemeğinizin ‘Inedible Crap’ dergisinde yer alabilecek olmasına rağmen, ne yazık ki o kadar iyi sonuçlanmayacak.


Yengeç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ödeyebileceksen, bugün savurganlıkta sorun yok. Ama özel bir şey için biraz fazladan tasarruf edin. Bir kutu Belçika çikolatası, özellikle yanına bir paket Kolombiya çikolatası alırsanız, kendinize güzel bir ikram olacaktır. Kahve yani.


Aslan Burcu

11 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kişisel başarının zirvesinde oturacaksınız. Böbürlenecek biri değilsin… ah, evet öylesin! Öyleyse devam edin ve sonunda mükemmelleştirdiğiniz New England deniz tarağı çorbası hakkında herkese bağırın. Kanıtlamanızı isterlerse diye küçük bardakları yanınıza alın.


Başak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ailenizin zorba talepleri bugün size zarar verebilir. Rahatlamak ve yeniden toplanmak için sessiz yerinize gitmek en iyisi olabilir. Ama onlara akşam yemeğinde istedikleri çizburger ve patates kızartması yapmayın. Çorba ve salata olacak ya da hiçbir şey!


Terazi Burcu

11 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bırakın insanlar bugün cevapları başka yerde arasın. Çok fazla özümsemek, tutarlı düşünmenizi engelleyecektir. Sizi rahatsız eden şeyin tek bir cevabı olacak: lahana turşusu suyu içmek. İşe yarıyor! Bunu düşük tutabilirsen, her şey mümkün.


Akrep Burcu

11 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kendinizi güçlü ve güçlü hissedeceksiniz. Bu, bazılarının başa çıkamayacağı kadar yoğun olabilir, ancak diğerleri için işe yarayacaktır. Hayranlarınızla bir porterhouse biftek yemeği için dışarı çıkarak gücünüzü gösterin. Onlara bunun bedelini ödeterek daha fazla hakimiyet gösterin.


Yay Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Neşeli iyi mizahınız bugün etrafta olmak eğlenceli olacak. Ve nedense sizi dondurma havasına sokar. O küçük kamyon artık hiç gelmiyor, bu yüzden sıcak şekerleme ve dondurma külahı için başka bir yere gitmeniz gerekecek.


Oğlak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Her şey ters gidecek gibi göründüğü için bugün kolay geçmeyecek. Ama devam edin ve günün sonunda sebatınız için ödüllendirileceksiniz. İşte o zaman, bir T-Rex’ten gelmiş gibi görünecek mükemmel bir mangalda yedek kaburga tabağına oturacaksınız.


Kova Burcu

11 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Aile üyeleri arasındaki güç mücadeleleri uzlaşma yoluyla çözülecektir. Bu şekilde herkes istediğini elde edecektir. Akşam yemeği için sipariş edeceğiniz pizzaların malzemelerini akıllıca bölüşeceksiniz, ancak kibosh’u hamsi isteklerine kesin olarak koyacaksınız.


Balık Burcu

11 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün tabağınızda çok fazla şey olacak. Bu nedenle, en önemlisi market alışverişi olmak üzere, yalnızca önemli ev işleriyle ilgilenin. Bu yoğun günün ardından toparlanmanıza yardımcı olacak ızgara İtalyan sosisli sandviçleri bu şekilde yapabilirsiniz.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.