Günlük Yemek Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Nisan Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu yoğun günün sonunda ağlamak için ezici bir dürtü hissedeceksiniz. Yine de bunu yapmak için eve gelene kadar bekleyin. Bu şekilde Sloppy Joe sandviçleri, domuz eti ve fasulye ile paramparça olan sinirlerinizi yatıştırabilirsiniz. Şimdi bu mutlu bir yemek!


Boğa Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

En uzun süredir tanıdığınız kişiye takdirinizi gösterin. Annen bir akşam yemeği daveti için heyecanlanacak, bu yüzden onu özel yap. Sarımsaklı Çin lahanası ile tavada kızartılmış tavuğunuz hoş bir sürpriz olacak — tarifini bile isteyebilir!


İkizler Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çamurlu bir zihin, ‘karbonhidratsız’ beslenmenizin doğrudan bir sonucu olarak, bugün düşünce netliğinden taviz verebilir. Sanılanın aksine, karbonhidratlar sizi şişmanlatmaz ve uygun beyin fonksiyonu için gereklidir. Tam buğdaylı makarna, pirinç ve ekmekler en iyi seçeneklerdir.


Yengeç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Sinirli ve çabuk sinirlenen ruh halinle bugün yengeç olacaksın. Bu nedenle, yatıştırıcı bir şeyler yapmanız herkesin yararına olabilir. Güzel bir kase sıcak istiridye yahnisi işe yarayabilir. Daha fazla eğlence için biraz japon balığı krakerini atın!


Aslan Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnce ayarlı kontrol duygunuz bugün darbe alabilir. Bu yüzden işe simit ve krem ​​peynir getiren iş arkadaşlarınıza dikkat edin. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, yeşil soğan schmear ile beş veya altı sarımsaklı simidi atmaya karşı koyamayacaksınız.


Başak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu haftaki aile yemeğinden vazgeçmek için çok geç olabilir. Yani aslında yenilebilir bir şey getirin. Bu durumda vegemite veya koyun eti olabilir; her şey kız kardeşinin ton balıklı güvecinden daha iyidir ‘sürpriz’.


Terazi Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Esnek olmak, bugün yıkılmanızı engelleyebilir. Bu yüzden akşam yemeğinde makarna puttanesca’nızda çok fazla kapari gördüğünüzde üzülmeyin. O küçük tat bombaları endişelerinizin en küçüğü olacak. Tüm hamsileri görene kadar bekleyin.


Akrep Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün derin bir sohbete girmek için gereken beyin gücüne sahip olmayabilirsiniz. Ama balık çorbası ve ızgara pisi balığından oluşan bir akşam yemeği sizi oraya götürebilir. Tüm bu Omega-3’ler, o Einstein denen herifi bir aptal gibi gösterebilir.


Yay Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Ruh halinizi dinlemek bugün gitmenin yolu olacak. Ama size kek, kurabiye ve şekerlemeleri tıka basa yemenizi söylerlerse kulaklarınızı tıkayın. Konuşan kötü ikiziniz olacak, daha sonra size koca, şişman bir serseri diyecek olan.


Oğlak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınız günün stresine yenik düşerken bugün huzurun sesi olacaksınız. Sırrınız: ardı ardına organik yeşil çayınızı yudumlarken mantranızı sessizce söylemek. Her beş dakikada bir tuvalete gitmeniz gerekse bile her seferinde çalışır.


Kova Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İş arkadaşlarınızın huysuz ruh hallerinin parlak, güneşli gününüzü mahvetmesine izin vermeyin. Onları dünyanıza getirmek için elinizden geleni yapın. Ev yapımı kurabiyeleri ve elmalı ekmeği paylaşmak, bazılarını çevrenize getirecektir. Yemeğinizi nereye koyabileceğinizi söyleyen diğerlerini görmezden gelin.


Balık Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Annenize pek çok şey için teşekkür etmelisiniz: teniniz, kalçalarınız ve mutfaktaki inanılmaz yetenekleriniz. Onun meşhur sarımsaklı kekikli rosto tarifini hazırlarsanız aldırmaz. Taklit, dalkavukluğun en içten şeklidir.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.