Günlük Yemek Burç Yorumları 1 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Mayıs Pazartesi gününde yemek istekleri neler, nasıl yemekler yemeli ve yerken nelere dikkat etmeli? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün coşkulu bir kendiliğindenlik olacak. Yol haritasını pencereden dışarı fırlatırken oyunun adı deney olacak. Bu yüzden bugün Buğdaylarınıza beyaz yerine çikolatalı süt dökmek gibi tuhaf olaylar bekleyin, sizi şeytan, siz!


Boğa Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Kendinizi diyet yapmaya adarsanız gerçekleşebilecek zarif bir yenilik. Ancak, aile üyelerinin eve getirdiği abur cuburlarda sürekli ayartmayla karşılaşabilirsiniz. Ama o çörekleri, patates cipsi ve şekerleri görmezden gelirseniz, belki de öylece giderler.


İkizler Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün umutlarınızı ve dileklerinizi yerine getirmek karışık bir çanta olabilir. Meksika restoranında ateşli chili con carne’den ikinci bir porsiyon almayı umacaksınız. Ancak daha sonra, gününüz sürekli tuvalete gitmekle gölgelendiğinden keşke yapmasaydım diyeceksiniz.


Yengeç Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün o ruh hallerinden birinde olacaksınız. Yandan bir bakış veya yanlış bir kelime sizi harekete geçirmek için yeterli olabilir. Patlamanızı önlemek için yatıştırıcı bir şeye ihtiyacınız olabilir. Çilekli büyük bir dilim cheesecake ve bir fincan Joe işinizi görebilir.


Aslan Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnternet bugün değerli bir yeni bilgi kaynağı olacak. Eski favorileri yeniden keşfetmek ve belki de sıkıcı bir akşam yemeği partisini kurtarmak için bu bilgilerin bir kısmını kullanın. Kremalı pırasa ile boğucu somon filetosu mülayimden muhteşeme dönüşebilir ve sizi bir dahi gibi gösterebilir!


Başak Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

İnsanların bugün onlara para harcamanız için baskı yapmasına izin vermeyin. Akıllarında sadece kendi çıkarları vardır. Bu yüzden bugün öğle yemeğinde yavru köpek gözlerine kanmayın. Kremalı deniz ürünleri soslu fettuccine’ye şehvet duyabilirler ama alamayacaklar.


Terazi Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu akşam sevgilin için özel bir şeyler pişir. Mum ışığında bir akşam yemeği, ilişkinize çok iyi şeyler yapabilir. Vişne soslu flambe tavuk göğsü ya tutku ateşlerini yeniden alevlendirebilir ya da itfaiyeyi ziyaret edebilir.


Akrep Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün kazalar çirkinleşebilir. Özellikle mutfakta potansiyel olarak tehlikeli durumlara girmeden önce düşünün. O yüzden bu gece Cherries Jubilee yapmayı unutun. Kaçınılmaz sonucu karşılamak için yeterli ev sigortanız olmayabilir.


Yay Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Çocukluğunuza geri dönmek bugün çok az yönlendirme gerektirebilir. Eski fotoğraflara bakmak veya sevdiğiniz bir şarkıyı dinlemek kadar basit bir şey olabilir, ancak aniden Spagetti-Os ve alfabe çorbası için kontrol edilemez bir istek duyarsınız.


Oğlak Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bugün ailenizle vakit geçirmeyi planlayın. Bir parka veya sinemaya yapılacak bir gezi, eğlenceli bir bağ kurma deneyimi olacaktır. Daha sonra onlara akşam yemeği ısmarlayın. Kalabalık, gürültülü bir pizzacıda akıllara durgunluk veren bir yemek yine de işte olmaktan daha iyi olacaktır.


Kova Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Daha avangart fikirlerinizden bazılarını bugün bir bayrak direğine uçurun; Onları kimin selamladığına şaşırabilirsiniz. Yengeç ve enginarlı kruvasan, özellikle gül yaprağı çorbasıyla servis edilirse güne başlamanın çılgın bir yolu olacaktır.


Balık Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Yemek Burç Yorumu

Bu hafta sonu iş yerinin tembelliğinden uzaklaşmak iyi gelecek. Öyleyse doğru ve gerçek bir şey aramaya gidin. Orada ve sarımsak soslu Szechuan tavada kızartılmış karideslerde bulacaksınız, o kadar otantik ki sinüslerinizi açacak.


Kaynak: https://www.sunsigns.com/horoscopes/daily

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.