Günlük Sağlık Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Nisan Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu süre zarfında alışılmadık şekilde huysuz veya huysuz hissedebilirsiniz. Duygular büyük görünür ve neredeyse yönetilemez görünür; Vücudunuzun kendine ait bir aklı varmış gibi görünür, istekler bir kenara itilemeyecek kadar güçlü gelebilir. Bu tamamen doğaldır. Bu duygu için yararlı bir bitkisel ilaç Papatya çayıdır. Papatya “bebek ilacı” olarak bilinir, çünkü huysuz bir bebeği yatıştırır ve ateşten sonra dengeyi geri kazandırır. Çayı içebilir veya banyonuza çay poşetleri koyabilirsiniz!


Boğa Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bilinçaltınıza dikkat etmek sağlığınız için önemlidir. “Görüntünün altında” olup biten çok şey var ve bilmemektense bilmeyi tercih edersin, değil mi? Bilinçaltı korkularınızı ve arzularınızı takip etmenin bir yolu, bir rüya günlüğü tutmaktır. Bu göründüğünden daha kolay – daha önce hiç günlük tutmadıysanız. Her sabah beş ila on dakika ayırın ve kahvaltınızı yaparken hayalinizi çizin. İçgörüler ortaya çıkacak.


İkizler Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Elinizden gelenin en iyisini yapmak istemek harika bir duygu, sadece hayal kırıklığıyla nasıl başa çıkacağınızı da öğrenmeniz gerekebilir. Başarılı olmak, ortalamadan daha iyisini yapmak için kendinize çok fazla baskı yapma eğilimindesiniz. Gürültülü kişiliğiniz sizi çok fazla çaba harcamadan birçok durumdan kurtarabilir, ancak bazen bu sadece sizinle ilgili değildir ve bunu fark edebilmeniz gerekir. Bağımsızlık, birçok dövüş sanatının öğrettiği bir şeydir – böyle bir aktiviteyi düşünün!


Yengeç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinize nasıl bakacağınızı bilmek hazırlık gerektirir! İleriyi planlayarak içinizdeki en iyiyi ortaya çıkarın. Zevk almayacağınız neredeyse hiçbir fiziksel aktivite yoktur, bu nedenle pratik düzeyde sizin için en uygun olanı seçin. Bu alıştırmayı alma yolunda çok az engel olmalı veya hiç engel olmamalıdır. Bu seçilen aktivite etrafında bir uygulama oluşturun ve işler zorlaştığında bunu desteğiniz olarak kullanın.


Aslan Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günlerce yatağın ters tarafında uyanıyorsanız, bunun muhtemelen çok uzun süredir karşılanmayan bilinçsiz bir arzuyla ilgisi vardır. Bilinçaltını bilinçli, günlük yaşamımıza daha fazla getirmenin bir yolu, bir rüya günlüğü tutmaktır. Her sabah sadece birkaç dakika sürer. Giyinmeden önce, kahvaltı etmeden önce, birkaç dakikanızı rüyanızda neler olduğunu çizerek geçirin.


Başak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Tüm astrolojik işaretlerin en fiziksel olanlarından birisiniz. Dini olarak takip ettiğiniz günlük veya haftalık bir egzersiz programınız var mı? Eğer yapmazsan, yapmalısın. Bu, her yaştan insan için önerilir. Düzenli fiziksel aktiviteden elde ettiğiniz hayati enerji, ruh halinizi, konsantre olma yeteneğinizi, diyetinizi ve romantik yaşamınızı etkiler. Kanın hareket etmesini sağlayın ve her yönden daha mutlu bir insan olacaksınız!


Terazi Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Son birkaç haftadır oldukça gürültülü bir yolculuktan zevk alıyorsunuz. Enerjinizi dengelemeye yardımcı olmak için, kendinizi katı bir ılımlılık diyetinde tutun. Bu, sevdiğiniz her şeyi yiyebileceğiniz anlamına gelir, sadece ölçülü olun. Her zamanki egzersiz programınızın keyfini çıkarmaya devam edin ve her şeyden önce uyku programınızı olabildiğince düzenli ve keyifli hale getirin. Geceleri yastığınıza biraz Limon Mine Çiçeği, uykuya dalmak için harika bir şey!


Akrep Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Engelleri geri adım atmak veya vazgeçmek için bir sebep olarak görecek biri değilsiniz. Ancak, gerektiğinde kendinize biraz şefkat gösterebilmeniz için ağır baskılarla uğraşırken bunu fark etmeniz önemlidir. Belli bir dereceye kadar baskıdan hoşlanırsınız, ancak bu hepimizi yıpratır ve o ışıltıyı eskittiğinde günlük hayatımıza geri getirmek için yaratıcılığımızı kullanmamız gerekir. Kendinize özel bir muamele olarak masaj yapmayı düşünün.


Yay Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu hafta büyük resmi küçük olandan daha net görme eğilimindesiniz. Mümkünse sosyalleşmekten ve eğlenmekten keyif alacaksınız ancak başarının peşinde koşarken duyguları atlamamaya çalışın. Planlarınız ne olursa olsun, günlük egzersizlerinizi, dengeli beslenmenizi ve bol miktarda dinlenme ve rahatlamayı her zaman, hatta en yoğun olanları bile sürdürmek konusunda titiz olun. Heyecanın eterlerinde uçup gittiğinizi hissettiğinizde, derin nefes alın ve kendinizi topraklayın.


Oğlak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel enerji, sizi hassasiyet ve farkındalıkla doldurarak, bunu sizin için duygusal bir zaman haline getirebilir. Çocukken duyarlılığınızı ve farkındalığınızı nasıl geliştireceğiniz size öğretilmiş olabilir veya öğretilmemiş olabilir, ancak başlamak için asla geç değildir! Şu anda bırakmanız gereken bir şey veya biri olduğunu fark ederseniz, neden ihtiyacınız olan gerekli kapanışı size sağlayacak bir tür ritüel yaratmayasınız? Açık hissettiğinizde maneviyatınızı besleyin.


Kova Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Son zamanlarda kendinizi biraz engellenmiş hissediyor musunuz (duygusal veya fiziksel olarak)? Bunun, içinden geçtiğiniz gergin bir dönemle, işlerin biraz tıkanmaya başladığı bir dönemle ilgisi olabilir. Bol su ve taze sebzelerle ve en azından birkaç sanal yoga dersiyle ya da gerginliğinizi en iyi şekilde azaltan egzersizle tüm kanalları açık tutun. Bunu daha sonraya ertelemek yerine, çok fazla strese maruz kaldığınızda yapmaya çalışın. Çok daha mutlu olacaksın!


Balık Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hareketi, hayallerinize ulaşamayacakmış gibi hissetmenize neden olabilecek bir enerji uyguluyor. Sadece geçici olduğu için bu duygunun cesaretinizi kırmasına izin vermeyin. Gerçekten istediğiniz şeyle temasa geçmek için toplu taşımayı kullanın, böylece bunu başarmak için uygun adımları atabilirsiniz. Vücut bir kil parçası, unuttun mu? Onu şekillendiren sanatçı sensin. Bir sanatçı olarak kendinize bolca sevgi ve cesaret verin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.