Günlük Sağlık Burç Yorumları 7 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 7 Nisan Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen ne hissettiğimizi bilmek zordur. Herkes “Nasılsın?” Ancak çok az insan durup kendilerine özel olarak gerçek bir cevap sorar. Günlük olarak kendinizi kontrol etmeye başlayın. Nasıl hissettiğini tam olarak bilmiyorsan sorun değil, ama soruyu ciddiye almaya başla. Sağlığınız için çok önemli! Her şey gibi, pratik yapmak da bunu kolaylaştıracak ve sağlığınıza daha iyi hizmet edebilecek hale geleceksiniz.


Boğa Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Neden bugünün geçişine bu kadar sorgulayıcı bir bakışla bakıyorsun? Ne yapmamı istiyorsun? Duygusal benliğiniz şu anda normalde deneyimlemediğiniz şekillerde oldukça aktif. Bu sürprizi ifade edin! Dans edin, hareket edin, merdivenlerden yukarı koşun ve bu titreşimler nedeniyle vücudunuzda olabilecek enerjisel sürtünmeyi bırakın. Hiç beklemediğiniz bir anda öfkeniz kısa olabilir. Yargılamakla kendinizi bloke etmeyin, sadece kısa, hızlı fiziksel eğlencelerle karışık duygularınızı salıverdiğinizden emin olun.


İkizler Burcu

7 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen geçişi size istediğiniz yöne doğru sürüş izni verir. Kendinizi oyunun zirvesinde hissedebilirsiniz. Fiziksel hüner sizden akar. Ve yine de, sadece harika görünmeyi dileyebilirsin. Vücudunuz, yeme alışkanlıklarınız, egzersiz rejiminiz üzerinde kendinizi güçsüz mü hissediyorsunuz? Bunun hakkında konuşmaya başlayın. Egzersiz hakkında sohbet edin, egzersizle ilgili sorunlarınız hakkında sohbet edin. Sizi ona yaklaştıracak. Sen de insansın, tıpkı herkes gibi.


Yengeç Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Doğanızın hassas tarafı, sevdikleriniz için en iyisini arzular – sevdikleriniz ve çocuklarınızla ilgili olarak içinizden derin bir “senin için ölürüm” duygusu geçer. Bu yoğun duygu, daha üretken bir damara yönlendirilebilir: Sevilen biriymiş gibi vücudunuza özen göstermek. Tüm ihtiyaçlarını karşılamak oldukça tatmin edici olabilir. Bu sonuçta HERKES için besleyici! Hayatınız kesinlikle vücudunuza bağlı.


Aslan Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkaları için olduğu kadar kendinize de değer verdiğinizde kalbiniz doğru yerdedir. İyi yemek yemeye, egzersiz yapmaya ve bol bol dinlenmeye teşvik edilmeniz gerekir. Kendinizi, tam tersini, onu sevdiğinizi kanıtlamak için ihtiyaçlarını karşılamanın çok önemli olduğunu söyleyen biriyle bir ilişki içinde bulursanız dikkatli olun. Bu sizin için bir tuzak ve sağlıklı alışkanlıklarınızı paylaşan insanlarla ortaklıklar aramalısınız.


Başak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün transitinin tadını çıkarabilirsiniz, çünkü yoğun bir şekilde kendinize ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanma zamanı. Aslında bu, bakım için harika bir geçiş. Kendinizi olabildiğince çekici kılmanın tadını çıkarın. Mümkünse saçınızı kestirin, tırnaklarınızı yaptırın, cildinizin güzel ve ışıltılı olması için masaj yaptırın, gerçek gül yapraklarıyla dolu bir küvete dalın. Kendinizi sağlıklı zevklerle şımartın ve soru sormayın: Sağlıklı olduğu sürece, bunu hak ediyorsunuz!


Terazi Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün aşırıya kaçmanın cazibesine dikkat edin! Bu ay sağlık sınırlarınızı korumaya çalışıyorsunuz. Sağlık büyük ölçüde uykuya (gece yarısı saatine dikkat edin) ve düzenli, sağlıklı bir diyete bağlıdır. Uykunuzu gençlik pınarı gibi korumaya çalışın – ikisi de aynı şey olabilir! Uykunuz tutumunuzu etkiler ve tutum her şeydir derler. (Tutum aynı zamanda kahvaltıdır: su, taze meyve ve tam tahıllı tost harika bir tutumdur!)


Akrep Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi bugün önemli olmayan bir şeye takıntılı bulabilirsiniz. Bu dikkat dağınıklığı sırasında sağlıklı alışkanlıklarınıza bağlı kalın ve zor durumda kaldığınızda sağlığınız konusunda kararlı olun! Hepimiz arada bir kontrolden çıktığımızı hissederiz. Mükemmel olmadığınızı, kimsenin sizden mükemmel olmanızı beklemediğini ve mükemmeli hedeflemediğinizi kendinize hatırlatın! Bu, saplantılı düşünceyi bastırmaya yardımcı olmazsa, erken yatmayı ve yarın tekrar denemeyi deneyin!


Yay Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Aşk bize hayattan geçmemiz için enerji verir. Vücudunu sevmek de yardımcı olur. Vücudunuzu egzersizle besleyin ve başkalarına karşı daha sevgi dolu olabileceğinizi göreceksiniz. Yemeklerinizi günler öncesinden dikkatlice planlayarak vücudunuzu sevme alıştırması yapın. Sanki kendi bedeninizi bir ömür boyu sürecek mutlu maceralara katılmaya ikna ediyormuşsunuz gibi, yaklaşan öğünleriniz hakkında düşünceli olun – çünkü karşı karşıya olduğunuz şey bu ve onları mutlu edip etmemek size kalmış!


Oğlak Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dünyada gördüğünüz şiddet karşısında irkilirsiniz ve tahmin edilebileceği gibi yatıştırıcı faaliyetlerle şoku dengelemeniz gerekir. Kendinizi evinizde nezaketle kuşatın – güvenli bir sığınak yaratın. Yoga, esneme ve yürüme gibi rahatlatıcı egzersizler yapın. Pozitif materyaller okuyarak ve uygun gördüğünüz şekilde meditasyon yaparak zihninizi sakinleştirin. Kendinize ihtiyacınız olan dengeyi verin ve ne zaman dengelemeniz gerektiğini fark edin. Yürümek, dengeyi yeniden kazanmak için harika bir egzersizdir.


Kova Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hareketi size nasıl başa çıkacağınızı bildiğinizden daha fazla inanç veriyor. Cesur duygulara ve kafa karışıklığına alışın. İnsanlar, kendinizi nazik hissettiğinizde bencil olduğunuzu söyleyebilir. Kendinizi nasıl seveceğinizi tam olarak bilmiyor olabilirsiniz. Küçük şeylerin sayılmasına izin vererek kendinize biraz alan açın. Duş alırken ayak parmaklarınızı yıkayın. Mümkünse saçını kestir. Tırnaklarını yeme. Stresli veya endişeli hissettiğinizde egzersiz yapın. Kendinize olumlu bir şekilde odaklanın.


Balık Burcu

7 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendi sağlığınız, hayatınıza yapacağınız en büyük yatırımdır. Şimdiye kadar nasılsın? Gelecek için planlarınız neler? Sağlığınızı bir yatırım olarak düşünmediyseniz, başlama zamanı. Her bir uyanma saatini etkileyen başka hangi varlığınız var? Nefesi düşünün. Nasıl nefes aldığınız uykunuzu, sindiriminizi, yürüme şeklinizi, konuşma şeklinizi, sevişme şeklinizi etkiler – daha fazlasını söylememe gerek var mı? Yoga da çok yardımcı olur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.