Günlük Sağlık Burç Yorumları 5 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Nisan Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Soğuk algınlığına karşı savunmasızsınız ve bulaşmayı önlemek için özel dikkat göstermelisiniz. Neye dokunduğunuzun farkında olun ve sık sık ellerinizi yıkayın. Bakteriler büyük ölçüde eller yoluyla yayılır ve yıkanmamış ellerinizi ağzınıza yaklaştırırken dikkatli olmalısınız. Ayrıca çevrenizde kimlerin hasta olduğuna dikkat edin ve soğuk algınlığı olan birinin yeni kullandığı telefonu kullanmayın. Bulaşma bilgisi, enfeksiyona karşı büyük bir savunmadır.


Boğa Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Size uymayan bir şey yediğinizde, hassas bir mideniz ve sindirim sisteminiz olduğu için bunu mutlaka bileceksiniz. Meyan kökü çayı, sindirime yardımcı olan harika bir ilaçtır ve mide rahatsızlığınıza yatıştırıcı bir his verir. Bol su içerek sağlıklı kalmayı unutmayın. Sindirim sistemi vücudumuzdaki en önemli sistemlerden biridir. Ayrıca – haftada en az bir kez yoga yapmak iç organlarınıza masaj yapmanıza yardımcı olacaktır.


İkizler Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegensel açı sizden içe doğru hareket etmenizi ve duygusal dengenizi kontrol etmenizi istiyor. Bu günlerde bunu yapmak sizin için ne kadar kolay ya da zor? Enerjinizi dışarıya yönlendirme eğilimindesiniz: enerjinizi dış dünyadaki projelere yansıtmak veya başkalarına odaklanmak. Bu iyi, ama ihtiyacın olduğunda kendini kontrol edebilmek çok önemli. Bir yoga pratiği size bu fırsatı verir, ayrıca kas tonunuz için harikadır. Bir şans ver!


Yengeç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yoğun hayatınızı yönetme beceriniz, ne yediğiniz ve içtiğiniz, düzenli egzersiz yapıp yapmadığınız ve bedensel ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladığınızla çok ilgilidir. Yeme alışkanlıklarınıza ve egzersiz düzeninize net bir şekilde bakın. Mahalle restoranından paket yemek almak veya hazır bir yemeği ısıtmak yerine sıfırdan başlayarak kendi yemeklerinizi daha sık hazırlayabilir misiniz? İkinci bir porsiyon et eklemek yerine biraz daha sebze ekleyebilir misiniz? Daha sağlıklı bir yaşam tarzına giden yolda durabilecek küçük şeyler. Farkında olmak ilk adımdır.


Aslan Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Başkalarıyla ilgilenerek harika bir iş çıkarıyorsunuz, ancak soru şu: nasılsınız? Sizi başkalarıyla ilgilenmeye çeken duygusal çekim, kendi öz bakımınızı ihmal etmenize neden olur. Bu kendi dengeniz için iyi olamaz. Güne birkaç damla Okaliptüs yağı eklenmiş sıcak bir banyo ile başlayın. Okaliptüs, başarmak ve hedeflerimize ulaşmak için kendi kaynaklarımızdan yararlanmak için içsel dürtümüzü uyandırır. Bu, çevrimiçi veya normal bir sağlıklı gıda mağazasında bulabileceğiniz esansiyel bir yağdır ve kesinlikle biraz almalısınız!


Başak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sen insansın ve arada bir sarılmaya ihtiyacın var! Bu seks ya da baştan çıkarma ile ilgili değil, sadece iyi ve sevimli bir insan olduğunuzun derin bir onayı. Bu ihtiyacı karşılayabiliyorsanız, sizi seven birinden kucak almaktan çekinmeyin! Duygularınız biraz çiğ gelebilir – bu sarılmayı alırken bile gözyaşları veya hüzünlü duygular yaşayabilirsiniz. Duyguların serbest kalmasına izin verin ve duygularınızı sorgulamayın.


Terazi Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Vazgeçmek kesinlikle senin tarzın değil, ama yaşamayı sürekli faaliyetle ilişkilendirdiğin için, bir “durgunluğa” nasıl tepki vereceğini her zaman bilemezsin. Hayatınızda beklediğiniz türden enerji üretmeyen bir şey (veya biri) varsa, ne düşündüğünüze karar vermeden önce ona biraz zaman verin. Örneğin, bir veya iki gün egzersiz yapmak için kendinizi motive edemiyorsanız, bu artık egzersiz yapmadığınız anlamına mı gelir? Hayır. Kendinize ve başkalarına karşı sabırlı olun.


Akrep Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Tabelanız gizemle dolu – resmi dış görünüşün arkasında çok az insanın gerçekten görebildiği gizli bir şey var. Hatta bazen kendinizi gizemin içine “katmakta” bile zorlanabilirsiniz. Bir tür meditasyon yoluyla ruhsal yönünüzü daha iyi tanımanız önerilir. Meditasyon pek çok farklı anlama gelebilir – zikir gerekli değildir! Tutarlı bir uygulama olduğu sürece, sizin için işe yarayan ve ruhsal olarak büyümenizi sağlayan her şey meditasyon olarak kabul edilebilir.


Yay Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Manevi doğanız bugünün transitiyle canlanıyor! Biz insanların su ile özel bir ilişkisi var. Bize ruhsal gençleşme verir ve canlı hissetmemizi sağlar! Her gün kendinize gerçekte ne kadar su verdiğinizi düşünmek isteyebilirsiniz. Su, cildinizin nasıl göründüğü ve “düzenli” sindirim faaliyetinizin olup olmadığı konusunda hayati bir rol oynar. Günde sekiz tam bardak, nasıl göründüğünüzü ve hissettiğinizi önemli ölçüde değiştirecek!


Oğlak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hareketi, dünyayı size çok gerçek gösteriyor – içinizde ne hissediyorsanız hissedin, dışarıda özdeşleşecek bir şey bulmakta hiç sorun yaşamayacaksınız. Bu transit altında kendinizi fiziksel düzlemde öne sürmekten faydalanacaksınız. Dışarıda bir şeyler yapmayı, ormanda veya parkta yürüyüş yapmayı veya koşmayı düşünün. Doğada gördüğünüz “en sağlıklı” işaretlere bağlanın ve bu doğal doğrulamayı kendi duygusal gerçeğinize geri getirin.


Kova Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sağlığınızla ilgili konularda sahip olduğunuz hassasiyet, doğanızdan kaynaklanmaktadır. Eylem ve alıcılığa dayanan bir doğadır. Sağlığınız söz konusu olduğunda, depresyona girme eğilimindesiniz. Bu nedenle, egzersiz, dinlenme ve besleyici beslenme konularını ciddiye alın – nerede olursanız olun veya ne yapıyor olursanız olun bunları öncelik haline getirin. Hassas doğanız, beslemeye ve sürekli ilgiye bağlıdır.


Balık Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün geçişi, duygusal duyarlılığın yüksek olduğu bir zaman yaratıyor. Kıvrılıp eve yakın durmak isteyebilirsiniz. Size güvenlik sağlayan şeyler öne çıkacaktır. Kalbinizin sesini dinleyin ama sağlıklı yaşam programınıza da odaklanmaya çalışın. Başka bir deyişle, demir pompalama havasında değilseniz, en azından kendinize bol bol sıcak bitki çayı verin. Kuşburnu çayı, enerjinizin olumlu yönde hareket etmesine yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.