Günlük Sağlık Burç Yorumları 27 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Nisan Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sabah işe gitmeden önce biraz egzersiz yapmak için söylenecek çok şey var. İşe gitmeden önce koşanlar, sabaha karşı antrenman yapanlar ve hatta işe yürüyerek gidenler için iletişim güçlükleri genellikle bir kenara atılır. Vücudunuzu ciddiye alın ve kişisel ve profesyonel yaşamınızda etkilerini fark edeceksiniz. Günümüzün kozmik ikliminde, bu tür taahhütleri kendinizle müzakere etmek için iyi bir zaman.


Boğa Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel enerjileri ile, kendinizi çok fazla ilginin merkezinde hissediyorsunuz ve bu, duygusal bir yük hissi katıyor. Kendinizi çok iyi hissetmediğinizde bile duygularınıza bağlı kalın – olumsuz duygulardan kaçmaya çalışırsanız, bu yalnızca durumu daha da kötüleştirir. Egzersiz, ağırlığı uzak tutmanın harika bir yoludur ve bazı egzersiz türleri, zor zamanlarda diğerlerinden daha fazla yardımcı olur. Sezgilerinizi takip edin, ancak halter, esneme ve hızlı sprintler önerilir.


İkizler Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Diyetinize karar verdiğinizde son derece titiz davranabilirsiniz. Vahşi doğada aslanı düşünün. Bir aslan ve yavruları için yalnızca en taze “öldürme” yeterli olacaktır. Küçüklerini beslemeye gelince, önüne hiçbir şeyin çıkmasına izin vermez. Yerel organik bakkalınızı ziyaret ettiğinizde bu kedi zihniyetini kullanmayı deneyin. Tezgahtara gidin ve hangi sebzelerin en taze olduğunu sorun ve arazinin sunabileceği en iyi şeyle kendinizi şımartın.


Yengeç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi vücudunuzda gerçekten rahat ettirmek çok çalışma gerektirir. Hiç fiziksel olarak zinde görünen, ancak yine de bir şeylerin ciltlerinde garip görünmelerine neden olan insanlar gördünüz mü? “Formda” olmanın göründüğünden daha fazlası var. Ne yediğiniz ve nasıl yediğiniz ile başlayan bütün bir süreç. (Anında mı yersiniz? Bunun bir faydası olmaz!) Bu hafta neyi ve nasıl yemek istediğinizi kendinize sorun; gerisi takip edecek.


Aslan Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Göreve odaklandığınızda programınıza dahil edemeyeceğiniz pek bir şey yoktur. Philadelphia Sanat Müzesi’nin merdivenlerini çıkmadan önce sabahları Rocky gibi çiğ yumurta içmek istemeyebilirsiniz, ancak işe gitmeden önce bir saat erken kalkıp yürüyüşe çıkmayı ayarlayabilirsiniz. Bu tür bir çaba, bu zamanda gezegensel hizalanmaların etkilerini yönetmenize yardımcı olacaktır.


Başak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Harika bir karaktere sahipsiniz ve kötü bir deneyimden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsunuz – ondan yeterince uzaklaştıktan sonra! Derin nefes almayı içeren düzenli egzersiz kadar zor zamanları atlatmanıza hiçbir şey yardımcı olamaz. Taze oksijenli kan akışı oluşturarak ve dolaşımınızı iyileştirerek bedeni ve zihni sıralar. Yoga muhtemelen halihazırda yaptığınız bir şeydir. Sizin için pratik yapmak ve bunu sağlıklı bir alışkanlık haline getirmek için günün en iyi zamanını bulmaya çalışın.


Terazi Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen hizalanmasının etkisiyle, işleri yönetmek biraz zorlaşabilir. Olumlu ya da olumsuz, şu anda içinizde çok fazla enerji var ve işleri yönetilebilir kılmak için aktif kalmanız gerekiyor! Arabaya veya otobüse binmek yerine yürüyebileceğiniz her zaman – yapın. Ne yediğiniz konusunda seçim yaparken, her zaman vücudunuzun yararına olacak şekilde seçim yapın. Damak tadınız sizi rahatsız etmeyecek! Hafif, besleyici yiyecekler yiyin.


Akrep Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bazen duygusal kargaşayla, onu çok gizli tutarak ve gerçekte ne hissettiğinizi başkalarının görmesine izin vermeyerek başa çıkarsınız. Sanki diğer insanların şu anda gerçekten nasıl olduğunu bilmelerine izin verirsen işlerin daha da kötüleşeceğinden korkuyorsun. Bu yaklaşım, hayatta kalma içgüdünüzden kaynaklanır ve bazen size gereksiz yere acı çekmenize neden olabilir. Bu eğilimin üstesinden gelmek için, moraliniz bozukken egzersiz yapın. Sonrasında hala üzgün hissediyorsanız, devam edin ve bir arkadaşınıza içini boşaltın.


Yay Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gök cisimlerinin konumu, gerçekten başkaları adına hareket etmeniz için sizi enerjiyle destekler. Diğer insanlara her şeye rağmen başarılı olmalarına yardım etme duygusunun tadını çıkarırsınız. Bununla birlikte, kendinize de dikkat etmelisiniz, aksi takdirde, sizde eksik olan başkalarının sahip olduğu şeylere hızla küsersiniz. Buna ızdırap denir. Etkilenmemek için, ne olursa olsun önceliğiniz diyetinizi yapın ve egzersiz yapın. Fiziksel olarak kendinize baktığınızda, diğer tüm ihtiyaçlarınızı daha kolay fark edersiniz.


Oğlak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünkü gezegen hizalanması, kişisel gelişiminizin bir sonraki aşamasını üstlenmeye her zaman hazır hissetmenizi sağlar. Ruhsal, duygusal, fiziksel olarak – şu anda odaklandığınız gelişme ne olursa olsun, bugünün yönü liderliği ele geçirmenize yardımcı olacaktır. Yoga, tüm bu alanları tek bir alanda birleştiren bir uygulamadır ve günlük olarak uygulandığında, yoga bu geçişten en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olabilir. Yaklaşık on gününüz kaldı, kaçırmayın! Egzersiz yapmadan önce kendinizi su alımı ile hazırlayın.


Kova Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Muhtemelen bugün hüküm süren göksel atmosfer nedeniyle devam eden tüm “yanlış ateşleme” yüzünden hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Bu, kendiniz ve hayal kırıklığına nasıl tepki verdiğiniz hakkında bilgi edinmek için mükemmel bir fırsattır. Fark edilmesi gereken bir şey, yediğiniz yemeğin sizi nasıl desteklediği veya hayal kırıklığı durumlarında sizi nasıl sabote ettiğidir. Şeker alımınızı azaltmaya ve çiğ meyve ve sebze alımınızı artırmaya çalışın. Bu arada bol su için. Sağlıklı bir diyetle, bir zamanlar sizi hayal kırıklığına uğratan şey sadece eğlenceli hale gelebilir.


Balık Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Artık sizi fiziksel sağlığa yaklaşımınızın tamamına bakmanıza ve “Yuh!” demeye zorlayabilecek bir gezegensel konfigürasyon var. veya “Hadi, hızlandıralım!” Yeni bir yaklaşımla baştan başlamak için söylenecek çok şey olduğu için, bir şeylere üzüldüğünüzde sahip olduğunuz sezgileri takdir edin. Atmanız gereken küçük bir adım, özellikle masa başındayken duruşunuza ciddi bir şekilde bakmaktır. Bu, sırt ve omuz ağrılarından kaçınmanıza yardımcı olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.