Günlük Sağlık Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Nisan Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir soruna yaklaşmadan önce “merkezlenmek” için kendinize yeterince zaman ayırırsanız, genellikle işe yarar, oysa aceleyle yaklaşmak ya geri tepebilir ya da sadece yüzeydeki şeyleri sıyırabilir (bu, uzun vadede gerçekten hiçbir şeyi çözmez). Kendinize ve başkaları tarafından nasıl algılanmak istediğinize odaklanın. Görünme yeteneğinizi en iyi şekilde geliştirmek için haftada iki kez sanal bir yoga dersi alın. Bir ay sonra büyük bir fark göreceksiniz.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendi duygularınızla başa çıkma şekliniz, başkalarına nasıl davranacağınızın anahtarıdır. Başka birini gerçekten nasıl etkilediğimizi her zaman bilemeyiz, bu nedenle en iyi uygulama, kendinize başka birine davranmak istediğiniz gibi nazik ve şefkatli davranmaktır. Bu göründüğü kadar kolay değil. Kendinize karşı gerçekten şefkatli olmak için sağlığınızı her zaman uygun olmayan bir şekilde onurlandırmalısınız. Seçimleriniz, kendinize karşı davranışlarınızı belirleyen şeydir.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenlerin bugünkü hareketi, göklerde dikkatinizi dağıtacak bu kadar çok şey olurken bile onların mesajlarına kulak vermeniz için size bir meydan okuma sunuyor. Bu durumda, dengeli bir yaşam tarzı sürdürmek anahtardır. Sağlık hedeflerinize ulaşmak gerçekte olduğundan daha kolay görünebilir. Yani, sağlık hedeflerinize ulaşmak için kendiniz için belirlediğiniz rotayı gerçekten zorlamaya devam etmeniz gerektiğinde, kendinizi gerçekten kolay almaya ikna edebilirsiniz.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bir güvensizlik anında, başarılı olabilirsiniz çünkü eğiliminiz şüphe yoluyla yolunuzu bulmaya çalışmaktır. Cesaretiniz geri geldiğinde, sağlık hedeflerinizi kontrol etmeniz akıllıca olacaktır. Aerobik egzersiz yoluyla dolaşımınızı gerçekten artırmanız gerektiğinde diyete çok mu odaklanıyorsunuz? İç organlarınızın düzenlenmesine yardımcı olacak kadar su içiyor musunuz yoksa kısayolları mı kullanıyorsunuz? Bu soruların cevaplarını alacak kadar zihninizi rahatlatmaya çalışın. Yoga tavsiye edilir.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün gezegensel hizalanmasıyla, muhtemelen kendinizi evde kanepede iyi bir kitapla kıvrılmış bulacaksınız – ya da belki çok meşgulseniz bunu yapmanın hayalini kuruyorsunuz. Bu göksel enerji devam ettiği sürece önümüzdeki birkaç gün boyunca kendinizi hassas hissedeceksiniz. Yüzeyin altında hangi duyguların yattığını fark etmek istiyorsanız, vücudunuzla uyum içinde kalmak önemlidir. Bol miktarda su içmek, bedeniniz ve zihninizle temas kurmanızı sağlar.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu ay için planlarınız ne olursa olsun, gezegensel dizilim aynı anda hem zihin hem de beden için plan yapmanız gerektiğini fark etmenizi rica ediyor! Hayatın yoğunlaştığını ve dikkat dağıttığını biliyoruz ve yaptığımız planların (kariyer, sosyal yaşam vb.) vücudumuzla ilgili hususlara (günlük egzersiz rejimi, diyet konuları vb.) hakim olmasına izin vermek kolaydır. Farkındalıkla rotanızı çizerek bu ayı başarılı kılın; her iki alanın da yerine getirilmesi ve tatmin edilmesi gerekiyor!


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İyi bir okçu, harika bir nişan alır ve başarma isteğine sahiptir, ancak çok iyi bir okçu, okun uçmasına izin vermeden önce derin bir nefes alır! Nefesiniz kısaysa ve ciğerlerinizin oldukça yukarısında bulunuyorsa, muhtemelen hedefiniz yanlıştır. İster işte ister oyunda ciğerlerinizi çalıştırın: İyi bir derin nefesi, kendinizi başka bir aç nefes için hazırlayan daha uzun bir nefes verme takip etmelidir. Bu tür bir merkezleme egzersizi sizi hedefte tutacaktır!


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Derin bir rahatlama görevinde banyo dolabınızı önemli araçlarla doldurmaya devam edelim! Bir şişe lavanta esansiyel yağınız var mı? Bu, dünyadaki masaj ve aromaterapistlerin favorilerinden biridir. lavanta cildi yatıştırır ve solunduğunda zihni sakinleştirir. Esansiyel yağlar sağlıklı gıda mağazalarında kolayca bulunur. Geceleri sıcak bir banyoya üç veya dört damla koyun. Alternatif olarak, yastığınıza bir damla koyun ve şimdiye kadarki en iyi gece uykunuzdan birini bekleyin!


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenlerin hareketi herkesi merkezinden biraz uzaklaştırır ve sizin için bu, kişisel olarak size tam olarak fayda sağlamayan davranışlara geri dönmek anlamına gelir. Yani, “doğru olanı yapmaya” çalışırken, ağaçlar için ormanı göremeyebilirsiniz. Her denemeyi fark etmek, günlerinizi vücudunuz için besleyici bir şeyler yaparak geçirmek anlamına gelir: bol miktarda içme suyu, bol miktarda taze ürün ve alternatif protein kaynakları olan et, balık ve baklagiller içeren çeşitli bir diyet.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Romantik doğanız bu günlerde kolayca uyanabilir. Gezegenlerin hareketi size zihninizi vücudunuzdan belirli bir dereceye kadar ayırma şansı verir ve bedeninizde bazen bunaltıcı duygulardan daha büyük bir his verir. Bu deneyimi geliştirmek için, düzenli egzersiz yaptığınızdan ve taze salata veya mevsim sebzeleri ve balık gibi hafif ama besleyici yiyecekler yediğinizden emin olun. Hassasiyetleriniz sizi ve muhtemelen bir başkasını da hayal kırıklığına uğratacak!


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel konumuyla, istediğinizi elde etme konusunda biraz gerginlik hissetmeniz kaçınılmazdır. Bunu görmezden gelmeyi deneyebilirsiniz, ancak sonunda hüsranınız ancak çok az kontrolle artacaktır. Diyetinizde, egzersiz rejiminizde ve günlük programınızda kontrolü ele almanız önerilir. İhtiyacınız olan dinlenmeyi almak, günlük hayata yaklaşımınızı belirler, o halde neden uyku saatinizi kontrol edip yarın yatağın sağ tarafında uyanmayasınız?


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Çatışmaya en tipik tepkinizi düşünün ve kendinize, şans verilseydi neyi değiştireceğinizi sorun. Bu kolay bir soru değil. Gezegen konfigürasyonu, bir şeyi çözmenizi gerektirecek bir (veya iki) durumu sunacak. Her şeyi mükemmel hale getirmek zorunda değilsiniz ama ne olursa olsun rolünüzü anlamak isteyeceksiniz. Bu süre zarfında fiziksel olarak yaptıklarınız davranışınızı renklendirecektir. Bolca su iç!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.