Günlük Sağlık Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Nisan Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün enerjisi, dikkatinizi duygularınızın sağlıklı seçimler yapma isteğinizi nasıl etkilediğine odaklayarak refahınızı artırmanıza yardımcı olacak. Her gün diyetimiz ve vücudumuzu etkileyen diğer seçimlerle ilgili inişler ve çıkışlar olur. Egzersiz yapmak istediğimiz zamanlar ve kanepede uzanıp TV (veya eşdeğeri) izlemek istediğimiz zamanlar vardır. İnsanlar robot değildir – duygulara dayalı olarak bocalarız. Her gün geçerken bu değişimlerin farkında olun.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Egzersiz yapmak için kendinizi kapıdan dışarı iterken kendinize şüphenin faydasını sağlayın. Herhangi bir egzersizin Olimpik versiyonunu yapmak zorunda değilsiniz – her gün biraz yapın. Her gün biraz egzersiz yaparsanız, daha sağlıklı uyuyacak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Sonuçta, vücudunuzun hak ettiği şey bu. Vücudunuza gösterebileceğiniz bir başka takdir şekli de her gün en az 8-10 bardak su içmektir.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu günlerde parlamanız için yeterli alan olmadığı için kırgın hissedebilirsiniz. Endişelenme – o günler hemen köşede. Bu arada, vücudunuzu ciddiye alın ve insanların size ilgi göstermesini istediğiniz gibi ona dikkat edin! Diyetinizi taze yiyecekler ve bol su ile dengeleme sürecinden büyülenin. Mümkünse spor salonunda ağırlık kaldırmak için çalışırken veya yoga seansları sırasında pozlar verirken kaslarınıza hayran kalın.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bedeninizle istikrarlı bir ilişkinin yolu, içinizdeki mükemmeliyetçinizle açık iletişim kurmaktan geçer. Her şeyin “öyle” olmasını isteyen yanınıza açık kalmalı ve çok talepkar olduğunda ona haber vermelisiniz! Tek yapmanız gereken her gün biraz. Burada birkaç bardak su, orada kısa bir yürüyüş, günlük olarak bir salata veya taze sebze. Bu, katlanamayacak kadar fazla hale gelen olumsuz öz imajdır.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İçinizde devam ettiğini hissettiğiniz rahatsız edici gerilimi kucaklamak ve onu sisteminizden çıkarmak için iyi bir egzersiz yapmakla iyi yapacaksınız. Bugünün görünümünün yarattığı isteksizlik duygusu, içinizdeki mükemmeliyetçiyi kızdırabilir ve acı bir tartışmayı barındırıyormuşsunuz gibi hissetmenize neden olabilir. İşin püf noktası, gerilimi vücudunuzdan ve dolayısıyla zihninizden uzaklaştırmaktır. O enerjiye dokunulmaması yalnızca zihninizi zehirleyecek ve kendinizi kötü hissetmenize neden olacaktır.


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kişilik tipinizin genellikle yoğun olduğu düşünülür, ancak elbette burcunuzun her biri için durum böyle değildir! Burcunuzun yoğunluğu, kişiliğinizde hiç tezahür etmeyebilir. Kişisel burcunuza bağlı olarak, yoğun bir fiziksel enerjiye sahip olabilirsiniz veya fiziksel aktiviteyi yoğun şekilde değerlendirebilirsiniz. Engellenen enerji hayatınızın her alanında ciddi sorunlara neden olabilir. Engellenen enerjiyi ele alan pek çok uygulama vardır: Çin tıbbı, yoga ve kayropraktik bunlardan birkaçıdır.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen konumu nedeniyle biraz istikrarsız hissediyorsunuz. Her zamanki olaylarla başa çıkma yönteminiz şu anda sizin için çalışmayabilir. Bu sadece geçici! İletişim normalden daha zorlu olabilir. Bu hafif kafa karışıklığı döneminde normal fiziksel rutininizden vazgeçmeyin – bu sizi şu anda mümkün olan en rahat yolda tutacak olan şeydir. İşlerin tam olarak istediğiniz gibi olmadığını kabul etmeye çalışın ve düzenli egzersiz programınıza devam edin.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel hizalanma ile kendinize odaklanma eğilimi vardır, ancak aşırı derecede eleştirel olmamaya çalışın. Bugünün enerjisi, dikkatinizi vücudunuza verecek ve fitness programınızın neresinde olursanız olun, kendinize nazik bir gözle bakmaya çalışın! Kaç yaşında olursanız olun, kendinizle “iyi bir annenin sesiyle” konuşmaya başlamalısınız – cesaret verici, olumluya odaklanmış ve her şeyden önce onaylayıcı. Olumsuz düşünceye teslim olmayın; bunun yerine olumlu eyleme teslim olun!


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegensel enerji, size en ilham verici düşüncelerinizi gerçeğe dönüştürmek için somut bir arzu verir. Kendinizi bir uzun mesafe koşucusu olarak görüyorsanız, ancak hiç bir kilometre koşmadıysanız, mümkünse en yakın spor malzemeleri mağazasına koşun ve sadece ayakkabılara bakın – belki o bölümden sorumlu kişiyle konuşun. mağaza. Gelişmek istediğiniz alanlarda kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olmaya başlayın. Bebek tüm yolu adımlıyor, evlat! Sadece kendinizi etkileyin.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegensel hizalanma size bazen sahip olmadığınız yoğunluğu verir. Kendinizi daha kolay uyarılmış, daha canlı, patlamaya daha yatkın hissedebilirsiniz, sadece her şeyden daha fazlasını! Duygularınızı ifade etmeye başladığınızda, düzenli bir spor programının “alıştığınız” olmayan bu duygusal durumu yönetmenize yardımcı olabileceğinin farkında olun. Bu geçişin tadını çıkarın, ancak düzenli egzersiz yaparak biraz stres atarak daha sonra pişman olabileceğiniz herhangi bir şey söylemekten kaçının.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Her gün dünyayı paramparça etmek anlamına gelmez. Kendinizi şu anda orada olmayan gazlı bir duygu isterken bulabilirsiniz. Derin nefes alın, rahatlayın ve tüm bunların gelgitlerini düşünün. Gelecek heyecanlı zamanlara hazırlanırken sağlığınız için iyi bir şey yapın! Su için, yemeklerinizi önceden planlayın, dışarı çıkın ve biraz egzersiz yapın. Umutsuzluğa kapılmayın – güzel zamanlar hemen köşede!


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Enerji seviyeniz normalin altında olabilir, ancak yine de sağlıklı bir yaşam sürmenin heyecanına bağlı hissedebilirsiniz. Bugünün yönü, diyetinize odaklanmanızı istiyor – bu zamanda özellikle taze sebzeler ve püre haline getirilmiş çorbalar yemekten fayda sağlayabilirsiniz. Karbonhidrat ve ete alternatif olarak baklagiller ve balıkları tanıtarak diyetinizi hafifletmeye çalışın. Düzenli egzersiz yaparak enerji seviyenizi yükselttiğinizden emin olun – bu sadece oturma odasının zemininde uzanmak anlamına gelse bile!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.