Günlük Sağlık Burç Yorumları 19 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 19 Nisan Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dışarıda pek çok ayartma var ama bir dakikanızı ayırın ve vücudunuzun aşırı düşkünlüğe verdiği tepkiyi düşünün. “Yolda” olmanın ve düzenli sağlık rutini almanın zamanı gelmedi mi? Bazen tek yapman gereken kararların üzerinde düşünmek için zaman ayırmaktır ve cevabı beyninin tam ortasında bulursun! Bugün bir fincan Papatya veya başka bir bitki çayı ile yavaşlayın ve algılarınızdaki değişimi fark edin.


Boğa Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi zorlamak ve enerjinizi korumak arasındaki çizgide yürümek, sağlıklı bir diyetin desteğini gerektiren hassas bir uygulamadır. Çok fazla karbonhidrat ve yağ tüketimi, canlılığı doğrudan sisteminizden alabilir! Kendinizi temizlemek için birkaç gün ayırın. Sindirim sisteminize bir mola vermek için çorba ve salata gibi hafif yemekler yapmayı deneyin. Aynı zamanda, günlük olarak Wood Betony ve Verbena bitki çayını için.


İkizler Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Egzersiz yapma arzunuza teslim olun! Şu anda, mümkünse spor salonuna gitmek veya canlandırıcı yürüyüşler veya koşular için evden çıkmak için çekim hissedeceksiniz ve bu dürtüleri yakalayıp onlara göre hareket etmek önemlidir. Vücudunuz enerji yenilenmesi için haykırıyor. Ve kabul edelim, enerji elde etmek için enerji harcamanız gerekiyor. Yoga veya diğer esneme ve derin nefes egzersizleri yapmayı da düşünebilirsiniz. Enerjinizin yükseldiğini ve moralinizin yükseldiğini fark edeceksiniz!


Yengeç Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yaptığınız her şeyde olumlu olanı aramaya devam edin. Sağlıklı eylemler için kendinize olumlu bir destek verdiğinizde, gelecekte bu adımları atmaya daha yatkın olursunuz. Bir bardak su içmeye gittiğinizde (özellikle susamadıysanız), sakinleştirici bir tonla bunun size neden iyi geldiğini kendinize anlatmaya çalışın. İç sesiniz, kendinize nasıl davrandığınız konusunda büyük bir rol oynar. Yüksek sesle ve güven verici yapın.


Aslan Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün gezegensel hizalanmayı, iyi niyetlerini eyleme dönüştürmeye istekli olanları destekleyen olumlu bir yön olarak hissediyorsunuz. Bu geçişin gücü, duygusal yaşamınızda egzersizin ve sağlıklı beslenmenin faydasını deneyimlemenizde yatmaktadır. Bugünden başlayın. Diyetinizi, doğru olduğunu düşündüğünüz şeyin bir ayna yansıması yapmaya odaklanın: sebzelerde ağırlık, tatlılarda azalma, baklagillerde protein arayın ve doymuş yağları bırakın!


Başak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Burcunuzun fiziksel bileşeninin ana faydası, üçüncü çakra etrafındaki enerjiyi uyarmakta yatmaktadır. Bunu yapmanın pek çok yolu vardır ve çoğu zaman “seks”, özellikle gezegenlerin şu anki konumu göz önüne alındığında, daha karmaşık yollardan biri olabilir. Haftada iki veya üç kez basit yoga pozları yapmayı deneyin; enerjinizin yükseldiğini ve geliştiğini fark edeceksiniz.


Terazi Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenlerin konumları olumlu bir enerji yaratır ve kulağınıza cesaret verici düşünceler fısıldar. Bunun fiziksel ve duygusal yaşamınıza aktardığı potansiyeli hissedebilirsiniz. Vücudunuz için yaptıklarınız, bugünlerde duygusal yaşamınızı iyi ya da kötü yönde doğrudan etkileyecektir. Zihninizin vücudunuzu uyumlu tutmada oynadığı role ve vücudunuzun duygularınızı uyumlu tutmaya nasıl yardımcı olduğuna dikkat edin. Düzenli bir egzersiz dinlemenizi sağlar.


Akrep Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Banyo dolabınızı kendinizi şımartacak ürünlerle donatmak istiyorsanız, satın almanız gereken ilk şeylerden biri çay ağacı yağıdır. Bu yağ, en hassas anatomik bölgelerimizden biri olan cildi yatıştırıcı özelliklere sahiptir. Artık birçok sağlık bakım ürünü, köpük banyosu, nemlendirici, deodorant ve şampuan dahil olmak üzere bu harika doğal şifacıyı içeriyor. Çay ağacı yağı cildinizin bakımına yardımcı olmasının yanı sıra tırnaklara ve saça da fayda sağlar.


Yay Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendine iyi davran, çünkü başka kimsenin seni mutlu etme gücü yok – George Michael bunu şarkılarından birinde söylemişti ve pekala seni düşünüyor olabilirdi! Gücü kendi elinize almanız ve içinde mutlu olabileceğiniz fiziksel gerçekliği yaratmanız gerekir. Bu, vücudunuzda farklı olmasını dilediğiniz her şeye gözlerinizi açmak ve idealinize daha yakın bir gelecek formuna doğru adımlar atmak anlamına gelir. .


Oğlak Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Temsil ettiğiniz harika empati kalitesi, yalnızca size hissettirdiği kadar iyidir. Yani, bir ilişkide bir başkasına istediğini veremiyorsan, bunda bir sorun yok. Sınırınıza ulaştığınızda başkalarıyla iletişim kurduğunuzdan emin olun. Bu şekilde gereksiz suçluluktan kaçınacaksınız. Bu arada, fiziksel sağlığınız açısından kendiniz için neler yapabileceğinize odaklanmanız iyi olur.


Kova Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün her dakikasında yapmak istediğiniz şeye kendinizi kaptırmak harika bir fantezi olabilir ama çok sağlıklı bir uygulama olmayabilir! Bir vücuda sahip olmak, bir işe sahip olmaya benzer ve bunu şimdiye kadar sahip olduğunuz en iyi veya en zorlu iş haline getirebilirsiniz! Vücudunuzla olumlu bir “çalışma ilişkisi” için düzenli, iyi düşünülmüş bir program önerilir. Sağlığınızla ilgili günlük verdiğiniz kararlarda vücudunuza gerçek bir oy verip vermediğinizi fark etmeye başlayın.


Balık Burcu

19 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi biraz şımartmak isteyeceksiniz ve bu, seçtiğiniz hoşgörüye karşı koymak için bir şeyler yaptığınız sürece sorun değil. Örneğin, dondurma ise, laktozun parçalanmasının zor olduğunu ve aynı zamanda mukus birikmesine neden olduğunu anlayın, bu nedenle bu etkileri ortadan kaldırmak için fazladan su için. Egzersize ara veriyorsanız, bugünü erken yattığınız gün yapın, böylece yarın için yenilenmiş olursunuz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.