Günlük Sağlık Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Nisan Pazartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hayatınızda denge arzunuzu ifade etmek için çok fazla alana ihtiyacınız var. Hayatınızdaki dağınıklıktan kurtulmakla başlayın. Dolabınızı, mutfak dolaplarınızı, banyo dolabınızı temizleyin. Taşıdığınız tüm fazla bagajdan kurtulun. Bu, zihinsel ve fiziksel benliğiniz için de geçerlidir. “Özgür” hissetmeniz gerekir – bu sizin için ne anlama geliyorsa. Nerede bulursanız bulun ölü ağırlığı bırakmaya odaklanın.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bu, içgüdülerinizi takip etme zamanı. O “içinizdeki sakin, küçük ses”, ona uyum sağlarsanız sizi çok uzağa götürebilir! Hiç gün boyunca yoga yapmayı düşündünüz, ancak işten çıkınca “canınız gelmiyor” mu? Bir arkadaşınızı arayın ve birbirinizi sorumlu tutmayı planlayın, böylece bundan bu kadar kolay kurtulamazsınız. Bu iç sesi ne kadar beslerseniz o kadar güçlenir.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Parlatmayı” bir süre beklemeye almanız gerekebilir ve sorun değil! İnsanların söylediği kadar ilgi odağı olmayı gerçekten istemiyorsun. Aslında, “dış” benliğinizdeki baskıyı alıp “içsel” benliğinize yükleyecek şekilde kendinize odaklanmanız gerekir. Örneğin yiyecekleri ele alalım. Doğrudan içinize girer ve böylece nasıl düşündüğünüzü ve hissettiğinizi etkiler. Sağlıklı beslenmenize odaklanın.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün görünümü altında bir coşku dalgası hissedebilirsiniz ve bunu gerçekleştirmenin en iyi yolu fiziksel olarak! Bir egzersiz programı yapmaya alışkınsanız, onu bir şekilde artırmak için harika bir zaman. Aerobik egzersiz seviyenizi artırın: Yürüyorsanız, haftada bir veya iki kez koşmaya başlayın veya zaten koşuyorsanız, çapraz antrenman aktivitesi olarak yüzmeye başlayın. Fiziksel satış noktalarınızı artırmak ve çeşitlendirmek için bu anı kullanın.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bunu aklınızda tutun – dışarıda dans eden büyük gezegenler var ve siz göksel bir toz zerresinden başka bir şey değilsiniz! Daha büyük endişelerinizden bazılarını bırakın ve sağlığınızı iyileştirmek için bugün neler yapabileceğinize odaklanın (bol içme suyu, günlük egzersiz, dinlenme). Kişisel bir esenlik duygusu burada önceliktir. Değişime yol verin ve ayarlamalar yapmak çok daha kolay olacaktır; Değişimin önünde durursanız, acı ve hayal kırıklığı hissedeceksiniz.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hazzı geciktirmek gibi bir hünerin var. Ayrıca, özellikle kendinize karşı büyük bir sabırsızlık gösterdiğiniz biliniyor. Gezegensel enerji, gücünüze odaklanmanız ve çevrenizde bir denge dünyası yaratmanız için sizi teşvik ediyor. Bağlılık başarının anahtarıdır ve daha büyük resimde denge ve uyuma sahip olmak için kendinizi sağlıklı bir fiziksel yaşama adamalısınız. Bu inkarla ilgili değil – istediğiniz her şeyi elde etmekle ilgili.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yumurta kabukları üzerinde yürüdüğünüzü hissettiğiniz zamanlar nadiren olur, ancak bu günlerde bunu biraz hissedebilirsiniz. Işıldayan enerjinle çok dikkat çektiğin için olabilir! Aklıma “güzelim diye benden nefret etme” sözü geliyor! Egzersiz yaparak veya yoga yaparak yüksek güçlü enerjinizden biraz verin. Kremayı olduğu gibi üstten alın ve daha derin merkezli bir hissin tadını çıkarın.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

“Yolda” kalmak sizin için çok önemlidir ve düzenli olarak fiziksel olarak aktif olduğunuzda hayatınızda fazla stres olmadığını göreceksiniz. Fiziksel sağlığınızı oldukça ciddiye almalısınız, aksi takdirde enerjiniz boşa çıkar. Fitness hakkında arkadaşlarınızla konuşarak sağlıklı olmanın sizin için ne anlama geldiğine dair farkındalığınızı genişletin. Refahlarını artırmak için neler yaptıklarına bakın. Yeni şeyler denemeye açık olun. Belki mümkünse birlikte egzersiz yaparsınız veya yoga yaparsınız ve bunun herkes için daha eğlenceli olduğunu görürsünüz.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Politikaya bu kadar odaklanıldığında, sağlıklı kalmak ve modern toplumumuzda sahip olduğumuz birçok ayrıcalıktan yararlanmak için hepimizin uyması gereken günlük sağlık programının izini kaybetmek kolaydır. Bu, sahip olduklarınızı ve onu en iyi şekilde nasıl kullanabileceğinizi değerlendirmek için iyi bir zamandır. Örneğin vücudunuzu alın. Yapmayı hayal ettiğiniz her şeyi yapabilir mi (gerçekçi konuşursak)? Üzerinde çalışın – nazikçe.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Birçok kişi tarafından “yavaş hareket eden” olarak bilinirsiniz ama aslında içinizde çok fazla enerji vardır, bu nedenle yoga ve pilates gibi aktiviteler önerilir. Derin nefes almak, yogayı bu kadar faydalı kılan şeydir ve birçok insan bunun farkında bile değildir! Yaptığınız gibi derin nefes alarak egzersiz için yaptığınız her şeyden en iyi şekilde yararlanın. Bundan iki kat daha fazlasını alacak ve vücudunuza ekstra bir baskı uygulamadan yeniden canlanmış hissedeceksiniz.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

En iyi niyetiniz olabilir, ancak egzersiz rejiminizi yeterince takip etmeyebilirsiniz. Yükünüzü üzerinizden almanın bir yolu, düzenli olarak egzersiz yapan bir gruba – sanal bir takıma veya bir tür sınıfa – katılmaktır. Bu, “ruh halinize” rağmen sizi yolda tutacaktır. Daha pahalı bir seçenek olsa da, bir fiziksel eğitmenin yardımını da alabilirsiniz. Küçük bir gezegensel konfigürasyonun en iyi ayağınızın önüne geçmesine izin vermeyin!


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması, mide bölgenizde hissettiğiniz bir gerilim yaratıyor. Bu mutlaka bir “mide ağrısı” anlamına gelmez! Daha çok iradenin zayıflaması gibidir (yani, “içgüdüleriniz”). Bu özellik kendini çeşitli şekillerde gösterebilir: aşırı uyumak, aşırı yemek yemek veya ilişki içinde olduğunuz kişilere duygusal gerçeğinizi ifade etmeyi “unutmak”. Bu zararlı güçlere karşı koymak için sağlıklı bir alışkanlığa odaklanın: önümüzdeki birkaç hafta boyunca bol su içmek.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.