Günlük Sağlık Burç Yorumları 15 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 15 Nisan Cumartesi gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinize şüphenin faydasını sağlamak, yardıma ihtiyaç duyabileceğiniz bir şeydir. Her birimizin içinde yargılama eğilimi vardır, onlara moral konuşması yaparken kendinize karşı en iyi arkadaşınıza davrandığınız kadar nazik olmaya çalışın. Önce kendinize bakma özgürlüğü verin, böylece kaçınılmaz olarak desteğinize ihtiyaç duyduklarında başkalarına yardım etmeye daha hazırlıklı olursunuz. Hangi yiyeceklerin sizin ve egzersiz rejiminiz için en besleyici olduğunu her gün kontrol edin. Yapabileceğiniz küçük değişiklikler, uzun vadede sağlığınız üzerinde, sürdürülmesi çok zor olan büyük değişikliklerden daha büyük bir etkiye sahip olacaktır.


Boğa Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel yönü rüyalarınıza rehberlik ediyor. Kova burcu bir arkadaşınız veya tanıdığınız varsa, onlara yaklaşmanız iyi bir fikir olabilir. Muhtemelen nereden geldiğinizi anlayacaklar ve size biraz ilham verecekler. Ne istediğini teklif etmeyi unutma. Örneğin, motivasyonla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, sizi onlara güvenmeye iten şeyin ne olduğunu açıklayın; bu, o kişiyi size yardım etmesi için motive edecek ve ilişkiden istediğinizi alacaksınız.


İkizler Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Dün kendinizi merkezleyebildiğinizi ve sağlıklı bir rutin uygulayabildiğinizi fark ettiyseniz, bugün bir değişiklik hissedebilirsiniz. Duygularınızı sezme beceriniz bugün artmış; ancak, aynı zamanda kararsız hissediyorsunuz. Çabucak cevap alamadığınızda uygulamayı bırakma eğilimi vardır, ancak bu aptalca olur. Dün yoga yaptıysanız, harika! Bugün tekrar pratik yapın. Dün yoga yapmadıysanız, egzersiz yapmadıysanız ve hatta pantolon giymediyseniz? O dündü, bugün de bugün. Rutininize faydalı bir şeyler eklemek için şimdiki zaman gibisi yoktur.


Yengeç Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel enerjisi, keşfedici düşüncede size yardımcı olur. Erken deneyimleri hatırlama veya beden sorunlarını inceleme yeteneği, eleştirel düşünme kapasiteniz tarafından geliştirilir. Bu yön, en derin duygularımızı güçlendirir ve her iltifat ve hakareti kaydeder. Bu nedenle, vücudunuzla ilgili farkındalığınızı artırmak için bu yönü kullanın. Zorlu bir yoga seansı zihninizi odaklayacak ve yeni farkındalığın ortaya çıkması için alan yaratacaktır. Kendinizi zorlamayın ama bu alıştırmanın üstünde kalın.


Aslan Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegen konfigürasyonu duygularınızı vurgular. Sahneyi düzgün ayarlarsanız, bu açı zihninizin içini daha net görmenizi sağlar. Yoga, dinlenme, egzersiz ve dikkatli yeme ile sahneyi hazırlayın. Neyden kaçındığınızı bilmek için kendinize izin verin – yolunuzda ilerleyebilmek için farkındalık isteyin. Tüm içsel yargılardan kaçınmak önemlidir. Benlik, yargının ortasında kendini tanıtamaz. Koşulsuz kendini sevmeyi uygulayarak kendi en iyi arkadaşın ol. Kendiniz hakkında bir arkadaşınız hakkında söylemeyeceğiniz bir şey söylemeyin.


Başak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinize karşı ne kadar dürüst olursanız, hedeflerinize ulaşma şansınız o kadar artar. Devam etme yeteneğiniz hakkında sahip olduğunuz şüpheleri ifade etmeye teslim olun ve görüntülü sohbet yoluyla bile olsa egzersiz yapacak bir arkadaş bulmanızı tercih ederiz. Yiyecekle ilgili sorunlarınız hakkında açıkça konuşun ve aksi takdirde sizden çok uzun süre kaçacak olan yaklaşımları ve stratejileri öğreneceksiniz. Alay edilme veya ifşa olma korkusuyla içinizde tuttuğunuz her ne varsa, eninde sonunda su yüzüne çıkacaktır. Ancak gerçeğin sizi özgür kılacağını göreceksiniz. Dünyada bu sorunları yanında taşıyan tek kişi sen değilsin.


Terazi Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Önümüzdeki birkaç gün boyunca gezegensel hizalanmalar, günlük rutininizin ve sağlık uygulamalarınızın dikkat edilmesi gereken kısımlarına ışık tutacak. Değişime açık olma eylemi hem bunaltıcı hem de özgürleştiricidir. Günlük rutininize kademeli olarak küçük ayarlamalar eklemenin, çok kısa sürede çok fazla değişiklik yapmaya çalışmaktan veya sürdürmesi çok zor olan aşırı teknikler benimsemektense, uzun vadede size çok daha fazla hizmet edeceğini unutmayın.


Akrep Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sağlık uygulamalarınız, kendinizin kayıp parçalarıyla yeniden bağlantı kurmanın harika bir yoludur. Her cumartesi çorap çekmecesini düzenleyen titiz çocuk, siz besleyici bir yemek pişirdikten sonra bulaşıkları yıkarken yeniden ortaya çıkabilir; Bir köpek yavrusu enerjisine sahip zıplayan küçük jimnastikçi, yoga matınızı her açtığınızda aklınızdan geçebilir. Uygulamanız güçlendikçe, ortaya çıkan parçalarınızı nazikçe kucaklamayı unutmayın. Bütünlüğe ulaşmamız yargı yoluyla değil, kabul yoluyla olur.


Yay Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Geleceğin bugün başlıyor. Önünüzde açık bir yol var, bu yüzden kendinize sorun: Sağlığınız için ne istiyorsunuz? İnvaziv tıbbi önlemler gerekli olana kadar vücudunuzu görmezden gelmek ister misiniz? Yoksa bedeninizi ve zihninizi önleyici bir şekilde beslemek konusunda bilgili, keyifli bir deneyim mi yaşamak istiyorsunuz? İkincisini tercih ediyorsanız, belki de metin seçiminize yatırım yapmanın zamanı gelmiştir: sağlıklı bir yemek kitabı, bütünsel bir hijyen referansı veya feng shui üzerine bir kitap.


Oğlak Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sağlık alışkanlıklarınızı daha iyi hale getirmek için gerçekten değiştirmek istiyorsanız, kendinize şüphenin faydasını sağlamak çok önemlidir. Eski kalıpları değiştirmek zor! Bu, günlük bir çabadır ve gerçek değişim zaman alır. “Bir adım ileri iki adım geri” sendromunu hissediyorsanız, biraz rahatlayın ve olumluya odaklanın. Sağlık söz konusu olduğunda, en önemli olan temel tutumunuzdur. Bunu aklınızda bulundurun.


Kova Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Hedeflerinizin sağlık açısından ne olduğunu düşünmeye başlamanızın zamanı geldi. İçinde bir düşünceler karmaşası varsa, hedefi vurmanın bir yolu yoktur. Dinlenmiş bir zihinle net bir şekilde düşünebilmeniz için ihtiyacınız olan dinlenmeye sahip olduğunuzdan emin olun. Bu yiyeceklere erişiminiz varsa ve tolere edebiliyorsanız, yardımcı olması için yemeklerinize pancar (pancar yeşilliklerinin biraz sarımsak, limon ve zeytinyağı ile sotelenmiş lezzetli olduğunu unutmayın), domates ve koyu yeşil sebzeleri eklemeyi düşünün. karaciğerini temizle. Çoğu, neredeyse her gün yapabileceğiniz hafif bir egzersiz alışkanlığı geliştirmeye odaklanır. Zihniniz, daireler çizerek koşmaktan vazgeçebilir ve bunu yapmanın en kolay yollarından biri, sizi vücudunuza hapseden fiziksel faaliyetlerde bulunmaktır.


Balık Burcu

15 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendi bedeninizle ilişki kurmanın en önemli kısımlarından biri, yeterince dinlendiğinizden emin olmaktır. Özellikle birçok yöne çekildiğini hissettiğin yoğun günlerde, yatmadan önce zihnini sakinleştirmen çok önemlidir. Lavanta damlalı sıcak bir banyo, zihinsel ve fiziksel rahatlama sağlamanın harika bir yoludur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.