Günlük Sağlık Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Nisan Cuma gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün egzersiz rutininizden uzaklaşmak veya yemek seçimleriniz söz konusu olduğunda çılgınca bir yöne gitmek isteyebilirsiniz. Sağlık uygulamalarınıza karşı isyan etme dürtüsünü hissettiğinizde disiplin ve daha yüksek güç kullanmaya çalışın. Kendinize – hayatınızın büyük bir kısmı sağlığınıza bağlıyken – sırf dikkatiniz dağıldığı için programınızı bozmaya gerçekten değip değmeyeceğini sorun. Bunun gibi zamanlar, sağlığa giden yolu tanımlar.


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün yönü, mecazi anlamda (büyük olasılıkla gerçek anlamda da) kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Bu, “harika” hissedeceğiniz veya her şeyin “mükemmel” olacağı anlamına gelmez. Sadece içinde gerçek doğanızın fark edilebileceği özel bir enerji sunar. Bu geçişin tadını çıkarmanın anahtarı rahatlamadır. Seni gerçekten rahatlatan şeyleri yap. Bu, yoga yapmayı, bol bol dinlenmeyi ve bol su içmeyi içerebilir. Kendinize fiziksel düzeyde ihtiyacınız olan şeyleri verin, duygularınızı anlamak daha kolay olacaktır.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün göksel atmosferi, duygusal bir kabullenme zamanına işaret ediyor. Bu, yalnızca dış benlik dikkat çektiğinde kabul edildiğini hissetme eğiliminde olan bazıları için yanıltıcı olabilir. Oyundaki yön, iç enerjiyi temsil eder. Başka bir deyişle, nasıl göründüğünüz, nasıl giyindiğiniz veya kim “göründüğünüz” ile ilgili değildir. İçine bakarak bu geçişten faydalanacaksın. Yardım etmek için, öncelikle bu disiplinin nefes alma yönüne odaklanan bir akış yoga seansı başlatmayı deneyin. Gerçek kimliğinize giden içsel yolları aydınlatın.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hizalanması size kendinizin iyi ve güzel bir insan olduğunu görme yeteneği veriyor! İhtiyaçlarınızla ilgileniyor ve kendinize çok dikkat ediyorsanız (dikkatli yemek yeme, egzersiz ve uyku) kendinizi özellikle iyi hissedeceksiniz. Dikkatiniz dağıldığı ve bedeninizi ihmal ettiğiniz için kendinizi suçlu hissediyorsanız, böylesine hayırsever bir yön özünüzün derinliklerine ulaşır ve şifalı pembe altın ışığını yayar.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Arada sırada ecza dolabınızı kontrol etmek ve çok uzun süredir kullandığınız eski ilaçları atmak önemlidir. Tarihleri ​​kontrol edin ve eğer eskiyse, attıkları çöp kutusuna atın (tercihen hayvanları ve küçük çocukları korumak için kapalı kaplarda). Oradayken, dolabınızda ne kadar “eğlenceli şey” olduğunu kontrol edin. Unuttuğunuz uçucu yağlar ve Epsom sıvıları var mı? Limon Otu güçlü bir sinir toniğidir ve çay, besin takviyesi veya esansiyel yağ olarak alındığında size sakinlik ve esenlik duygusu aşılamak için harikalar yaratabilir.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün birçok yönden çekildiğinizi hissedeceksiniz. Ne hissettiğinizin ve kendinizi içinde bulduğunuz durumları nasıl yorumladığınızın farkında olun. Bu geçişten en iyi şekilde yararlanmak için etrafınızda belirli bir mesafe bırakın. Duyguları eylemlerle dengelemek, geliştirilmesi gereken önemli bir beceridir. Duygusal enerjinizi işleyip somatik olarak serbest bırakmak için bir ev egzersizine götürün.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi şımartma havasındaysanız, bütün geceyi “Chez Toi”de (diğer adıyla: Sizin Yeriniz) rezerve etmeye değer. şımartmak üzeresiniz. Akşamı kendi özel spa’nızda geçirirken tadını çıkarmak için elinizde hafif yiyecekler bulundurun. Mumları yakın, sıcak bir banyo veya duş alın. Manolya yağı, fiziksel ve ruhsal arınma için mükemmel bir dokunuş olacaktır.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün büyük olasılıkla bir anılar akışı veya geçmişe dönüşler yaşayacaksınız. Mutlu anılar, hayatınızdaki bir şeyi tekrarlamak için ruhunuzdan gelen sinyaller veya öneriler olabilir. Yıllar önce mükemmel bir şekle sahip olduğunuzu görürseniz, bu açıkça bugünden başlayarak o fiziksel duruma doğru çalışmak için bir işarettir. Birdenbire çoğu sebzenin aslında iğrenç olmadığını fark ettiğiniz zamanı hatırlarsanız, onları asla doğru şekilde hazırlamadığınız ortaya çıkar, bu küçük beslenme bombaları için bir tarif bulup akşam yemeğinde servis etmek için mükemmel bir akşam!


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinizi rahat hissetmenizi sağlayacak bir gün. Aklınızda boşaltmanız gereken bir şey varsa, bir arkadaşınızdan kulak vermesini isteyin. Son zamanlarda yaptığınızdan daha fazla kardiyo egzersizine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, bugün ilk iyi ev egzersizinizi yapın ve vücudunuzun enerjisini dengeleyen o derin nefeslerin faydasını hissedin.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün kendinizi ekstra duygusal hissedebilirsiniz ve gezegensel enerjinin sizi alt etmemesi için bir tür rutine bağlı kalmak önemlidir. Son derece uyarıcı aktiviteler yerine barışçıl aktiviteler seçerek sinir ve bağışıklık sisteminizi güçlendirmek için elinizden gelen her şeyi yapın.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

İyi ve sağlıklı bir hafta geçirmek için ihtiyacınız olan odayı kendinize verin. Bu, önceden planlamayı içerir. Her gün ne tür bir antrenmandan keyif alacağınıza dair bir fikriniz olsun, evde hazırladığınız en az üç öğün planlayın (ertesi gün öğle yemeği için artıklarla birlikte!) ve kendinize yatmaya hazır olmak için genel bir saat verin. . Bu tür bir planlama, yoğun zamanlarda vücudunuzun enerjisini dengelemeye çalışırken size yardımcı olacaktır.


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yerinde olan tüm bu barınma, sonunda gizli yuvalanma içgüdünüzü tetiklemiş veya yeniden canlandırmış olabilir. Bu duyguya kulak vermek ve evinizi rahat ve besleyici bir ortam haline getirmek için elinizden gelen her şeyi yapmak önemlidir. Umarız evde sağlıklı bir akşam yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan tüm harika şeylere zaten sahipsinizdir. Kendiniz ve vücudunuz için bir gece yapın: yatıştırıcı, besleyici ve dinlendirici.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.