Günlük Sağlık Burç Yorumları 13 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Nisan Perşembe gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Kendinize her gün bol miktarda içme suyu verin. Sadece sindirime yardımcı olmakla ve cildinizi temiz tutmakla kalmaz, aynı zamanda bağışıklık sisteminiz için kesin bir destek sağlar. Sağlıklı kalmak için özel dikkat göstermemiz gereken belirli zamanlar vardır. Taze ürünler yemek sadece besin değeri için değil, içerdiği lif için de önemlidir. Lif, sindirim sistemimizi çok fazla nişasta ve şekerin neden olduğu, enerji ve bağışıklık tepkilerinin düşmesine yol açabilen birikimden uzak tutar.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Büyük bir aktivite sırasında bile, düzenli olarak yansıtma ve iç gözlem için bir alan yaratabildiğiniz zaman size iyi hizmet eder. Son zamanlarda yaptıklarınızdan sağlığınız nasıl etkilendi? Beslenme alışkanlıklarınız ve uyku, egzersiz gibi diğer sağlık alışkanlıklarınız hakkında neyi değiştirmek isterdiniz? Günlerinizdeki kaosun, refahınız üzerinde en büyük etkiye sahip olan soruları kendinize sormaktan alıkoymasına izin vermeyin.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün elverişli gezegen geçişi, sizin için çok şey ifade eden arkadaşlarınızla iletişim kurmak için harika bir özelliktir. Her türlü iletişim size hitap ediyor: sözlü, görsel, sanatsal ve fiziksel. Gerçekte ne hissettiğinizi bilmek için, vücudunuzun sizinle “konuşmasını” sağlayan bazı düzenli fiziksel egzersizler yapmanız yararlı olacaktır. Ne hissettiğinizi öğrendikten sonra, gerçekten değer verdiğiniz insanlarla daha iyi iletişim kurabilirsiniz.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günün gezegensel yönü, uykuyu önceliğiniz haline getirmek için iyi bir hatırlatma sunar. Uykunun sizi her şeyden daha çok beslediğini unutmayın. Birçok insan yatmadan önce kendini huzursuz bulur. Geceleri dünya sessizleştiğinde, çoğu kişi için düşüncelerinin hacmi yükseliyor, bu da rahatlamayı ve uykuya dalmayı zorlaştırıyor. Nasıl düzgün bir şekilde uykuya dalacağınızı hatırlamak, çocukken yaptığınız gibi bir rutin oluşturmaya yardımcı olabilir. Zihinsel ve fiziksel olarak yorgun olsanız bile telefonunuzu elinizden almakta zorlanıyor musunuz? Diğer odada bırakmayı veya uyumanıza yardımcı olmak için tasarlanmış rehberli bir meditasyon veya hipnoz seansı yapmak için kullanmayı deneyin.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün tercih ettiğiniz yiyecek seçimleri açısından bazı temel değişimler yaşayabilirsiniz. Gezegensel hizalanma bizden alışkanlıklarımıza bakmamızı ve bazı şeyleri neden yaptığımızı incelememizi ister. Örneğin et yerseniz, bunu neden yaptığınız veya böyle yapmaya devam etmek isteyip istemediğiniz konusunda size daha fazla netlik veren bir deneyim yaşayabilirsiniz. Ya da son on yıldır katı bir Vegan oldunuz ve aniden kendinizi balık, yumurta veya peynir için can atarken buldunuz? Bu yiyeceklerin sunduğu eksik olduğunuz bir besin olabilir. Bunları ara sıra yemeyi deneyebilir veya etik silahlarınıza bağlı kalmanız gerektiğini düşünüyorsanız, Vegan kaynaklardan takviye yapmanın bir yolunu bulabilirsiniz. Yediğiniz yiyecekleri ve sonrasında fiziksel ve duygusal olarak nasıl hissettiğinizi not etmeye çalışın. Oradan, esenlik duygunuza en iyi neyin hizmet ettiğine bağlı olarak beslenme seçimleri yapmaya başlayabilirsiniz.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel hareketi sizi biraz hüsrana uğratıyor ve şu anda bu sinir bozucu enerjinin büyük bir kısmı mevcut. Gizemi takdir ediyor ve irade belirsizliğini aşabiliyor olsanız da, şu anda hissediyor olabileceğiniz kafa karışıklığı sizin için gerilim yaratıyor olabilir. Kafanız karışmış hissediyorsanız ve buna bir ara vermeniz gerekiyorsa, bir yoga uygulamasından bir seans seçmeniz, sıcak bir banyo yapmanız veya her ikisini birden yapmanız önemle tavsiye edilir. Bu hayal kırıklığı hissinin başıboş kalmasına izin vermeyin; sağlığınız üzerinde kartopu etkisi yaratabilir.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Önüne çıkacak sağlıklı fırsatlardan maksimum faydayı elde etmek için kendini müsait kıl. Bütüncül sağlık merkezli çevrimiçi gruplara yönelik davetler için tetikte olun. Hayatınızı, sağlığınız üzerinde olumlu etkisi olan aktivitelerin sayısını kademeli olarak artırmanıza izin verecek şekilde şekillendirmeye çalışın.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün elverişli geçişi sırasında iki kez düşünmeye meyilli hissedebilirsiniz. Duygularınızın hayatın durağan bir parçası olmadığını ve kimsenin öyle olmasını beklememesi gerektiğini unutmayın. Her zaman ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz ve bu gayet normal. Bu hafif güvensizlik döneminde acele etmeyin, çünkü yanıltılmaktan nefret edersiniz! Bunun yerine, düşünme sürecinizi kasıtlı olarak yavaşlatmak için zaman ayırın. Yoga veya arabuluculuk, bedeninizi, zihninizi ve ruhunuzu yatıştırmanın harika yollarıdır.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Sık sık farkında olduğunuzdan daha derin açıklamalar yaparsınız ve bu da insanların sizden sandığınızdan daha fazlasını beklemesine neden olur. Kendinizden biraz kopuk hissediyorsanız, kişisel bakım için biraz zaman ayırın. Elinizde olanlarla kendinize yapabileceğiniz en sağlıklı veya en rahatlatıcı akşam yemeğini yapın. Sıcak bir banyo yapın ve en sevdiğiniz okuma materyali ile erken yatın. Bu, nerede durduğunuzu bilmenize ve kendinizle yeniden bağ kurmanıza yardımcı olacak – böylece kendinizin daha fazla farkında olmanızı sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Negatif enerjiden arınmanın en iyi yollarından biri, bir günlüğüne de olsa haberleri okumaya veya dinlemeye ara vermek için kendinizle bir anlaşma yapmaktır. Unutmayın: “uyanık kalmak” ile “bir daha asla uyumamak” arasında ince bir çizgi vardır. Bağışıklık sisteminizin hastalıklarla savaşabilmesi için, her gece ortalama sekiz saat kesintisiz uykuya ihtiyacı vardır. Uyuyabilmek için vücudunuzun yüksek alarmda olması gerekmediğini bilmesi gerekir. Özellikle empatik olan bizler, tükettiğimiz medya söz konusu olduğunda özellikle dikkatli olmalıyız: Gece haberlerinde yürek burkan bölümler veya yatmadan önce aşırı şiddet içeren filmler olsun, endokrin, sinir ve bağışıklığınızı yapmıyorsunuz. aşırı uyarıcı, korkutucu içeriğe maruz bırakarak her türlü iyiliği sistemleştirir.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Günümüzün gezegen hareketleriyle, düzenli olarak hangi yiyecekleri yediğinize ve bunun duygularınızı nasıl etkilediğine bakmanın zamanı geldi. Yatmaya hazır olduğunuzda ve sabah işe hazır olduğunuzda nasıl hissettiğinize iyice bakma alıştırması yapın. Kendinizi güçlü ve esnek, sakin ve rahat hissediyor musunuz? Yiyeceklerin duygularımızı nasıl işlediğimiz, hem ne yediğimiz hem de nasıl yediğimiz üzerinde muazzam bir etkisi vardır. Daha yakından ilgilenmeye başlayın, özellikle üzücü bir haber bölümünü izlerken yemek yemek veya uygun bir haber almak için gereken zamanı karşılayamayacağınızı düşündüğünüz için masanızda yemek yemek gibi bazı alışkanlıklarınızı yeniden incelemenin zamanı gelebilir. öğlen arası.


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Disiplin, doğal karşıladığınız bir şeydir: “A”dan “B”ye ulaşmak için ne gerektiğini anlamakta hiçbir zaman sorun yaşamadınız. Ancak, yapmak için yola çıktığınız şeye inanmanız önemlidir. Bu kadar güçlü disiplin becerilerine sahip olduğunuza göre, neden kendinizi gitmek istediğiniz yöne götürmeyesiniz? Boynunuza ve omuzlarınıza veya vücudunuzun gerginliği depoladığınız herhangi bir bölgesine hafif bir kendi kendine masaj veya ısıtma yastığı uygulayarak başlayın ve net düşünmeye başlayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.