Günlük Sağlık Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Nisan Çarşamba gününde refahınız için neler sakladığını öğrenmek için ayrıntılı sağlık ve zindelik yorumunuzu alın!

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel veçheleri iş başındayken, kendinizi son derece sabırsız ve aşırı uyarılmış hissedebilirsiniz. Bunalmış olabilirsiniz ve kendi içinizde daha istikrarlı ve rahat bir yere “inmeniz” gerekebilir. Sabahları on dakika ve akşamları on dakikanızı yerde biraz derin nefes alıp esneme yapmak için ayırın ve anında etkilerini hissedeceksiniz. Bu yarayı bir gecede kapmadın ve dolayısıyla sonuçları görmen için bir haftalık yeni onarıcı alışkanlıklar gerekebilir ama bize güven: çabaya fazlasıyla değersin. Kendiniz için yapamıyorsanız, duygusal ve zihinsel durumunuzdan etkilenen çevrenizdekiler için yapın.


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugünün gezegensel yönü, normalde yaptığınızdan biraz daha gevşek hissetmenize neden olabilir. Evet, gevşek! Ne düşündüğünüzden emin değilsiniz, ne yaptığınız konusunda daha esneksiniz, muhtemelen başkalarıyla yakın veya romantik olmaya daha isteklisiniz. Doğal olarak meraklısın. Yoga ve diğer egzersiz uygulamalarını keşfederek bu merakı ve yeni keşfedilen esnekliği yönlendirin. Sinir ve solunum sisteminize ihtiyaç duydukları desteği vermek için derin nefes alma alıştırması yapın.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Şimdiden flört ediyor gibi hissediyorsanız, muhtemelen bugün yeni yeteneklerle kendinizi etkileyeceksiniz. Flört etmeye niyetin bile olmayabilir ama diğerleri senin flört ettiğini düşünecek. Başkalarıyla (özellikle çekici olan cinsiyetten) ilişki kurma hevesiniz doyumsuz olacak! Bazen bu enerji diğerlerini alt eder. Bu yönün en iyi yorumunu deneyimlemek için biraz aerobik egzersiz yaptığınızdan emin olun. Sevginiz ve gerçek ilginiz ve ilginiz etrafa yayılacak ve başkalarına derinden dokunacaktır. Kısayolları yoksay!


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Gezegenler değişim fikrini ima ediyor. Sağlıksız alışkanlıkların siz onları değiştirmek için bir şeyler yapmadığınız sürece ortadan kalkmayacağını bilin. Sizin için en önemli sağlık alışkanlığı uykudur. Uyku, organların dinlenmesini, hücrelerin yenilenmesini sağlar ve bilinçli zihnin dinlenmesini sağlar. Kaliteli uykuyu öncelik haline getirin. İlk olarak, yatağınıza tapın! Onu konfor sığınağınız yapın. Ayrıca, gün içinde yeterince egzersiz yapın, böylece yatmadan önce yorgun olursunuz.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Egzersiz rejiminizde çeşitlilik olması size fayda sağlayacaktır. Can sıkıntısı, sağlığınız için çok önemli olan bir uygulamadan vazgeçmenize neden olabilir, bu nedenle zorlayıcı ve eğlenceli bulduğunuz birkaç egzersiz biçimini deneyin. Bugün piyasada kelimenin tam anlamıyla yüzlerce egzersiz uygulaması ve abonelik var, bunların çoğu ücretsiz veya çok az maliyetli. Daha önce hiç yapmadığınız ama her zaman öğrenmek istediğiniz bir şeyi deneyin! Bu can sıkıntısını uzak tutacaktır.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Arkadaşlarınız ve aileniz arasında sempatik dinleyiciler bulabilirsiniz, ancak bazen kendinizi dinlemesi gereken sizsiniz. Sağlığınız için yapmayı düşündüğünüz ama ertelediğiniz şeyler – daha fazla su içmek, daha az şeker yemek, daha sık egzersiz yapmak – bunlar yalnızca sizin gerçekleştirebileceğiniz şeylerdir. Kendinizi rahatlık için başkalarına giderken bulduğunuzda, kendinize sağlıklı alışkanlıklar şeklinde rahatlık sağlayan kişinin siz olup olamayacağınızı sorun.


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Arada bir, geceleri evden çıkmanız ve arkadaşlarınızla gerçekten iyi vakit geçirmeniz gerekir. Ne yazık ki, bu süre zarfında “arkadaşlarla parti yapmak” “temel bir hizmet” olarak kabul edilmiyor. Yaratıcı olmanız gerekecek: sanal karaoke partileri, video dans partileri ve hatta oturma odanızda sessiz bir disko düzenlemek (komşularınızı delirtmemek için) deneyebileceğiniz her şeydir. Bu olaylardan gerçekten en iyi şekilde yararlanmak için büyük resmi düşünün ve sağlığınızda gerçekten fark yaratan küçük şeyleri fark edin. Bol su içmek, vücudunuzu rahatlatır ve haftalardır sürekli artan gerilimi serbest bırakmaya hazır olur.


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Stres seviyenizin birkaç haftadır yüksek olduğunu hissedebilirsiniz ve bunu ancak şimdi fark ediyorsunuz. Bu tür bir dengesizliği fark ettiğinizde, kendinizi övün! “Kendilerini” hissetmediklerini fark edebilen, güvenli bir kişidir. Kaostan geri adım atın ve neyin eksik olduğunu sorun. Uykunuzu toplamanız mı gerekiyor? Evden çalışmaya başlamadan önce sabah yürüyüşü veya yoga rutininde çalışmanız mı gerekiyor? Şu anda işsizseniz, yönünüzü kaybetmemek veya depresyona girmemek için hayatınızda günlük rutin gibi daha fazla yapı oluşturmanız gerekiyor mu? Kendinizle ilgili ayarlanması gereken bir şey fark ettiğiniz an, zaten savaşın yarısına gelmişsiniz demektir.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Yapmanız gereken bir şeyi neden yapmadığınızı açıklamak için gereken enerji, bir şeyi doğru yapmak için gereken enerjiden iki kat daha “pahalı”dır. Sağlığınız söz konusu olduğunda riskler daha da yüksektir. İyi beslenmek ve egzersiz yapmak için gereken enerji, genellikle hastalıkla başa çıkmak için gereken enerjiden çok daha azdır. Gergin, stresli zamanlar sizi her zamanki sağlık rejiminizden uzaklaştırdıysa, kendinizi doğru yöne yönlendirmek için bir dakikanızı ayırın. Büyük belirsizlik zamanlarında rahatlatıcı yiyeceklere ve ruh halini değiştiren davranışlara yönelmek tamamen doğaldır. Son haftalarda bu yaratık konforlarına biraz fazla eğilmiş olmanız sorun değil, ancak bunun bir sprint değil, bir maraton olduğu düşünülürse, artık rotanızı uzun mesafe için ayarlama fırsatınız var. Her kadeh şarap veya soda için en az bir bardak su için, daha fazla uyumaya çalışın, daha fazla hareket edin, haberleri yalnızca günde bir kez veya gün aşırı kontrol etmeyi deneyin.


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bugün eşinize, çocuklarınıza veya arkadaşlarınıza karşı kendinizi oyunbaz ve özellikle sıcak hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi sevdiklerinize ifade etmek aynı zamanda kendinize olabilecek en sevgi dolu şekilde hitap etmek için bir fırsattır. Sevdiklerinize nadiren ifade ettiğiniz ihtiyaçlarınız varsa, kendi ihtiyaçlarınızı eğlenceli veya arkadaşça bir şekilde iletmek için bu zamandan yararlanın. Sevdiklerinizi, görmelerini en çok istediğiniz yanınızı fark etmeye davet edin.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Optimum sağlığı koruma hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenin. Yiyecek seçimleri ve egzersiz elbette günlük kaygılardır, ancak aynı zamanda iç organlarınızın işleyişi hakkında bir bilgi tabanı geliştirmek için de faydalı olacaktır. Kolonunuz ve onu nasıl sağlıklı tutacağınız hakkında çok şey biliyor musunuz? Uygun hidrasyon ile böbreklerinize nasıl bakacağınızı biliyor musunuz? Web’de bol miktarda bilgi var – avantajdan yararlanın ve “en iyi halinizde” olduğunuzdan daha iyi hissetmeye başlayın!


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Sağlık Burç Yorumu

Bankayı bozmak zorunda kalmadan kendinizi şımartabileceğiniz çok şey var, sadece neyi sevdiğinizi keşfetmek için biraz zaman harcamanız gerekiyor. Belki de ecza dolabınızda ruh halinizi iyileştirdiğini düşündüğünüz mandalina ve greyfurt gibi bazı esansiyel yağlar vardır. Bir küvete erişiminiz varsa, birkaç damla uçucu yağ içeren bir Epsom Tuzu banyosu, sinir sisteminizi ve aşırı gergin kaslarınızı sakinleştirmenin ucuz bir yoludur. Belki de kahveden daha az kafein içeren veya hiç kafein içermeyen lezzetli çaylara geçerek adrenallerinizi ve sindirim sisteminizi dinlendirebilirsiniz. Ayrıca günümüzde hipnoz, rehberli meditasyon ve uykuya dalmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış uyku zamanı hikayeleri sunan birkaç uygulama mevcuttur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.