Günlük Kariyer Burç Yorumları 9 Nisan 2023

yazar:

kategori:

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 9 Nisan Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay sadece hafta sonunu finans sektörünüzde geçirmekle kalmayıp, aynı zamanda gelir sektörünüzde Merkür ilk ve Venüs de son hafta sonunu geçirdiği için biraz rekabet olabilir. Ay’ın Venüs ile çarpışması bir miktar maddi gerginlik yaratabilir ama Merkür’ün paraya olan düşkünlüğünün de yardımıyla para gezegeni bunu hızla motivasyona çevirecektir. Ay’ın finansal içgüdülerinizi keskinleştirmesiyle, finansal çitin her iki tarafında da bir avantaj var.

Merkür ilk ve Venüs son hafta sonunu gelir sektörünüzde geçirdiğinden, bunun iş cephesinde ve özellikle daha akıllıca çalışmak söz konusu olduğunda olumlu bir etkisi var. İş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğiniz test ediliyorsa, iş sektörünüzde Venüs ile cüce gezegen Ceres arasındaki dostane bir yön, paranın nerede olduğu ve nerede olduğu konusunda bir fikir veriyor. iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi uyumlu hale getirin.


Boğa Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da para tanrıları bekle ve gör yaklaşımı istiyor. Ay’ın yarın finans sektörünüze ve bir gün sonra paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüze dönmesiyle, finansal çitin her iki tarafında da işler çok daha hareketli hale gelmek üzere. Uzun bir hafta sonu olsun ya da olmasın, para tanrıları sizden kendinizi tutmanızı isteyecektir.

Hafta sonu, kısa ama sıra dışı bir çalışma haftasını yansıtmak için bir fırsat sunuyor. Aynı zamanda, iş sektörünüzde bir Dolunay’ın etkisini hâlâ çözüyor ve işliyorken, Pluto’nun kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olarak, bu aynı zamanda sizde bu profesyonel yılın şu ana kadar bittiği hissini uyandırdı. ilgili, eski kurallar gitti.


İkizler Burcu

9 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantajdır ve özellikle dün Mars’ın gelir cephesinde ve Satürn’ün kariyer cephesinde dostane görünümünden sonra. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bu size önümüzdeki haftalar ve aylarda gelir, iş ve kariyer cephelerinde nelerin mümkün olduğu hissini yeniden şekillendirebilecek bir ortaklık hakkında sezgisel bir okuma sunuyor.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay sadece iş sektörünüzde değil, dün dostane bir açıyla kariyerde Satürn’den ve gelir cephesinde Mars’tan ayrılırken, sezgileriniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüz fazla mesai yapacak. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, bu, bilinçaltınıza yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinden değil, aynı zamanda bu profesyonel yılda önemli bir dönüm noktasından birçok bilgiyi indirme şansı veriyor.


Yengeç Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da sahip olduğunuz tek şey zamandır ve bu biraz sabırsızlığa neden olsa da bu sizin yararınıza olacak bir şeydir. Gelecek ayın sonlarında, Mars sadece iki yıl sonra gelir sektörünüze ilk ziyaretini yapmakla kalmayacak, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs’ün ömrümüzdeki en uzun ziyaretine başlamasından sadece iki hafta önce geri dönecek. Bu, Jüpiter’in kariyer sektörünüzdeki son altı haftasında mümkün olduğunca fazla profesyonel ivme kazanmanız için size zaman veriyor.

Hafta sonu her zaman bir çalışma haftası ile bir sonraki çalışma haftası arasında yeniden bir araya gelme ve yangın söndürme oluşturma şansıdır. Bugün, sadece yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşünü değil, aynı zamanda Güneş kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretini beklediğiniz için, geri çekilmeniz için daha da güçlü bir çağrı var. Bu, bir Dolunay olarak çarpıştıktan sonra onları yeniden uyum içinde tutarken, o zamana kadar getirdiği iş/yaşam dengesi hatırlatmalarına kulak verme şansı var.


Aslan Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, finans sektörünüzdeki Neptün ile gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasındaki bir çatışma, gelen para ve giden para söz konusu olduğunda ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi ortaya koyuyor. Bunu motivasyona dönüştürmek için. Hem profesyonel hem de finansal içgüdülerinizi ve motivasyonunuzu ateşlemeye yardımcı olan, kariyer sektörünüzdeki son hafta sonu boyunca Venüs’ün dostane yönüdür.

Kariyer sektörünüzde Merkür ilk, Venüs ise son hafta sonunu geçirirken, bu, kalp ve zihni aynı sayfaya, ancak farklı bir gündemle koyuyor. Şimdi ayrılmasına sadece iki gün kaldı, Venüs daha çok “neye” odaklanırken, onu iki ay daha burada tutacak geri hareketinden önce yavaşlayan Merkür size ne zaman, nerede ve ne zaman olacağını düşünmeniz için zaman veriyor. Nasıl.


Başak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, Dolunay’ı ve bununla birlikte bunun Güneş ve finans sektörünüzdeki diğer gezegenler üzerinde yarattığı baskıyı sona erdirdikten sonra, bu şimdiden yükselmeye hazır bir motivasyon türüne dönüşüyor. önümüzdeki günlerde Bu, Güneş ile zirveye sadece birkaç gün kalan şanslı Jüpiter arasındaki hizalanma sayesinde oldu.

Haritanızın maceralı bir bölümünde Merkür ilkinde ve Venüs son haftasonunda olduğu için, her ikisi de sizi hafta sonu ruhunu mükemmel bir zamanlamayla kucaklamaya çağırıyor. Bu, Venüs’ün iki gün içinde kariyer sektörünüze dönmesinden önce olan bir şeydir ve bunun getireceği şans, Pluto’nun iş sektörünüze dönüşünden yararlanmaya başlamak için, profesyonel tanrılar bile sizi kucaklamaya çağırıyor.


Terazi Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ilk ve Venüs son hafta sonunu finans sektörünüzde geçirirken, Ay da hafta sonunu gelir sektörünüzde geçiriyor. Bu biraz rekabet ve hatta bir miktar finansal gerilim potansiyeli yaratırken, Ay’ın para için keskin burnu, Merkür’ün para için akıllı kafası ve Venüs’ün paraya olan gözü, bunu finansal çitin her iki tarafında da motivasyona çevirebilir.

Aynı zamanda, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğiniz test edilirken, gelirdeki Ay ile iş cephelerindeki gezegenler arasındaki dostane bir açı çalışmayı kolaylaştırıyor. daha akıllı. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta ve uzun hafta sonu, yeni çalışma haftası başlamadan önce işleri bir perspektife oturtmaya yardımcı oluyor.


Akrep Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da, para tanrıları bekle ve gör yaklaşımı çağrısında bulunurken, bir beklenti duygusu olması muhtemeldir. Ay’ın yarın sadece gelir sektörünüze dönmesi değil, Dolunay olarak çarpışmasının ardından iş sektörünüzdeki Güneş ile yeniden uyum sağlaması ve bir gün sonra paranın gezegeni Venüs’ün finans sektörünüze dönmesiyle, heyecanlanacak çok şey var.

Aynı zamanda, iş sektörünüzdeki Güneş ve diğer gezegenler, üç gün önceki Dolunay’ın üzerlerinde yarattığı baskıdan kurtulurken, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı bilmek söz konusu olduğunda bunun getirdiği hatırlatmalardan yararlanıyorsunuz. ve ne zaman çıkarılacağı. Önümüzdeki hafta iş cephesinde yoğun bir hafta geçireceğiniz için, uzun hafta sonu pillerinizi şarj etme zamanı bundan daha önemli olamazdı.


Yay Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzdeki Mars’la dostane görünümünden sonra Ay’ın hâlâ haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir parçası olmasıyla, bu hâlâ finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor. Mali gücünüzü geri almak için mali tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu ateşlemek için iki aylık bir göreve sadece iki hafta kaldı, şimdiye kadar bunun destekten başka bir şeyi olmadı.

İş sektörünüzde Merkür ilkinde ve Venüs sadece son haftasonunda değil, aynı zamanda kariyer sektörünüzde de cüce gezegen Ceres ile dostane bir açıdayken, bugün hem iş hem de profesyonel şapkalarınızı takmış olabilirsiniz. Yine de çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, iş cephesinde yürek ve zihin aynı sayfada ve profesyonel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi okuyabilir bir şekilde, hafta sonu her şeyi bir perspektife oturtmak için mükemmel bir zamandır.


Oğlak Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son yedi gün, Pluto’nun gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın finans sektörünüze ilk ziyaretini tamamladığına tanık oldu ve kariyer sektörünüzden geçerken sadece dostça bir görünüm oluşturmadı, aynı zamanda bir Dolunay olarak da. Paranın gezegeni Venüs, iş sektörünüzden sadece iki gün uzaktayken, gelir cephesinde yeni bir düşünce tarzına destek, artan bir destek yaşıyor.

Ay’ın iki gün önce kariyer evinizden ayrılışı ile Venüs’ün iki gün sonra iş sektörünüze dönüşü arasında, profesyonel tanrılar bile geride duruyor. Venüs, son hafta sonunu haritanızın eğlenceli bir bölümünde, haritanızın maceralı bir bölümündeki gezegenlere dost bir açıyla geçiriyor ve size kariyer cephesinde bir Dolunaydan sonra ve yeni bir bölüm başlamadan önce işleri yoluna koyma şansı veriyor. iş cephesi.


Kova Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres bugün kendisini doğru zamanda yanlış yerde buluyor, ancak bu süreçte finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlama görevini çok daha kolaylaştırıyor. Hala finans sektörünüzdeki ilk haftalarında olan Ceres, bugün gelir sektörünüzde Neptün’ün baskısı altına giriyor, ancak tam da para gezegeni Venüs ile dostane bir açıya geçtiği sırada.

Hafta sonu Ay’ın kariyer bölgenizde olması bir avantaj olabilir, çünkü çalışma haftasının gürültüsünden uzakta bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü fazla düşünmeden dinlemenizi kolaylaştırabilir. Bu ayrıca bilinçaltınıza, yeni çalışma haftası başladığında yararlanabileceğiniz gelir, iş ve kariyer cephelerinden zengin bilgiler indirme şansı verir.


Balık Burcu

9 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Üç gün önce finans sektörünüzdeki Dolunay’dan ve bunun gelir sektörünüzdeki Güneş ve diğer gezegenler üzerinde yarattığı baskıdan ne kadar uzaklaşırsanız, dünyanın her iki tarafında da faydalarını o kadar çok görmeye başlayacaksınız. mali çit. Ay’ın gitmesiyle herhangi bir finansal gerilim de öyledir, ancak gelir sektörünüzde Güneş ile şanslı Jüpiter arasında bir hizalanmaya giden günlerde, güveniniz ve motivasyonunuz artıyor.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bugünün maceralı ay titreşimleri, hafta sonu ruhunu kucaklarken profesyonel şapkanızı çıkarmanızı kolaylaştırıyor. Ay’ın yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapacağını bilerek, özellikle Ay gelir cephesinde bazı hayırlı günlerde burada olacağından, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html