Günlük Kariyer Burç Yorumları 8 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 8 Nisan Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze dönüşü, finansal çitin her iki tarafı arasında bir miktar rekabet yaratmış olsa da ve gelir sektörünüzdeki Merkür ile bir çatışma bir miktar finansal gerginlik yaratabilir, bu daha olumlu olamazdı ve hatta Ay ile Merkür arasında bir çatışma olabilir. finansal içgüdülerinizi keskinleştirecek ve para için zaten akıllı olan kafanızı güçlendirecek, sizi finansal çitin her iki tarafında da parmaklarınızın ucunda tutacak.

Hafta, sadece iş sektörünüzde Ay ile değil, dönüşünden bu yana ilk kez cüce gezegen Ceres ile hizalı ve gelir sektörünüzde Venüs ile dost bir görünümde başladı. Bugün aynı açıya taşınanlar Venüs ve Ceres, Venüs’ün paranın nerede olduğuna odaklanması ile Ceres’in iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize odaklanmasını bir araya getiriyor.


Boğa Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Uzun hafta sonu boyunca, para tanrıları bile sizi para şapkanızı çıkarmaya veya en azından önümüzdeki iki gün boyunca teşvik ediyor. Bundan sonra Ay’ın finans sektörünüze dönmesi ve ardından bir gün sonra paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüze dönmesi ile işler sadece çok daha aktif hale gelmekle kalmayıp aynı zamanda bu şekilde kalmaya da ayarlanmıştır. Özellikle mali çitin gelir tarafında.

Dün iş sektörünüzdeki Dolunay, henüz tam olarak farkında olmadığınız bir şekilde olaylara enerji verdiyse de, bu aynı zamanda Plüton’un etkisini daha iyi okumanızı sağladı. Bu, değişim ve devrim gezegeni kariyer sektörünüze döndüğünden beri Ay’ın ilk ziyaretiydi ve sizi onun meydanın dışında düşünmeye yönelik daha ilerici yaklaşımı hakkında daha iyi bir okuma bırakıyordu. Artık eski kurallara göre oynamak zorunda değilsiniz.


İkizler Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, gelir sektörünüzde ilk iki haftasını tamamlarken, Ay sadece iş sektörünüzde değil, aynı zamanda dostça bir açıda. Ay, kariyer sektörünüzde Satürn’le dost bir açıda olduğu için, bu, Mars’ın son 10 gün içinde yaptığı aynı açının tekrarıdır ve size gelirin dört bir yanından gelen güçlerin büyük bir bir araya gelmesinin ne olduğu konusunda sezgisel bir okuma sunar. , henüz ısınan iş ve kariyer cepheleri.

Ay’ın uzun bir hafta sonu boyunca iş sektörünüzde olması ve çalışma haftasının gürültüsünden uzakta olması, iş ve işle ilgili konularda fazla düşünmeden sezgisel bir okuma dinlemeyi kolaylaştıracaktır. Bu, Ay’ın sadece kariyerde Satürn’e ve gelir cephesinde Mars’a dost bir açıya doğru hareket etmesini değil, aynı zamanda her ikisinin de daha sağlam hale geldiğini görecektir. Bu, uzun hafta sonunu sıfırlamak için bir fırsata dönüştürür.


Yengeç Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son birkaç gündeki Dolunay ev ve aile meselelerine ivme kazandırıp bu konuyu daha fazla ön plana çıkarsa da, bu aynı zamanda finansal hayal gücünüze ilham vermenize de yardımcı oldu. Finansal sektörünüzdeki ilk günlerinde değişim ve devrim gezegeni olan Pluto’nun Ay’ın dostane yönü, yalnızca finansal güveninizi artırmakla kalmayıp aynı zamanda karenin dışında düşünmeyi kolaylaştırdı. Özellikle ev cephesinde mali konular söz konusu olduğunda.

Ay’ın iş sektörünüzden hâlâ iki gün uzakta olması ve bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından kariyer sektörünüzde Güneş’le yeniden uyum sağlamasından bu yana, işlerin yoluna girmesine izin verebilirsiniz. Bu, daha dün seyrini sürdüren bir Dolunay, ancak iş/yaşam dengesi hatırlatmaları tam da uzun hafta sonunu kucaklama şansı varken geliyor. Bu, iş ve kariyer cephelerinde iki gün içinde heyecan verici bir şekilde yeniden toparlanmadan önce işlerin halledilmesini sağlar.


Aslan Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kariyer sektörünüzde son günlerine ve bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonuna girerken, para gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostane bir açıya giriyor. Bu, Ay’ın hafta başında yaptığı açının tekrarı, Venüs’ün paraya odaklanması ile Ceres’in paranın ötesinde gerçek gelir ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bakma becerisini bir araya getiriyor.

Venüs, kariyer sektörünüzdeki son üç gününe girerken, gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostane bir açıya giriyor. Bu, Ay’ın haftanın başlarında kurduğu bağlantının aynısıdır ve Venüs’ün bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu Ceres’in gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlaması ile ilişkilendirir.


Başak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, sizi para için keskin bir burun ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirme ile bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Dolunay sona erdiğinde bu, finans sektörünüzdeki Güneş’in ve bir dizi gezegenin üzerindeki baskıyı kaldırdı, ancak finansal çitin her iki tarafını da enerjik bırakmadan önce değil ve bunun yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilim zaten motivasyona dönüşüyor.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size para için keskin bir burundan daha fazlasını bıraktı ve bunun yarattığı Dolunay’dan sonra finansal çitin her iki tarafı da enerjilendi. Bu, Pluto yalnızca iş sektörünüze dönmekle kalmayıp, odağı Satürn’ün karenin dışında düşünebilmeye yönelik daha dar görüşlü yaklaşımından uzaklaştırdığından beri Ay’ın ilk ziyaretiydi. Eski kurallar gitti.


Terazi Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın kariyer sektörünüzdeki ilk iki haftasını tamamladığı ve Satürn’ün iş sektörünüzdeki ilk ayını tamamladığı gün Ay’ın gelir sektörünüzde olması sembolik bir avantajdan daha fazlasıdır. Mars ve Satürn daha yerleşik hale geldikçe, Ay her ikisi için de dostane bir görünüm oluşturuyor, para için burnunuzu keskinleştiriyor ve yıldızlar gelir, iş ve kariyer cephelerinde sıralanırken bir tetikleyici görevi görüyor.

Mars kariyer sektörünüzdeki ilk iki haftasını tamamlarken ve Satürn iş sektörünüzdeki ilk ayını tamamlarken Ay’ın gelir sektörünüzde olması, sembolik bir avantajdan veya paranın nerede önemli olduğunu daha iyi okuma şansından daha fazlasıdır. bu profesyonel yılda kavşak. Ay her iki taraf için de dostane bir görünüm oluşturduğu için bu, gelir, iş ve kariyer konuları arasında sadece önümüzdeki haftalarda ve aylarda güçlenecek bir bağın kurulmasına yardımcı oluyor.


Akrep Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yalnızca gelir sektörünüze dönüşüne değil, aynı zamanda gelir ve iş cephelerinde çok önemli birkaç günü başlatmasına sadece iki gün uzaklıkta ve Venüs finans sektörünüze sadece üç gün uzaklıkta, finansal çitin her iki tarafında da var. bir beklenti duygusu. Aynı zamanda, para tanrıları bile uzun hafta sonu boyunca para şapkanızı takmamak için bir şanstan en iyi şekilde yararlanıyor gibi görünüyor.

Ay’ın dün haritanızın nostaljik ve düşünceli ama aynı zamanda sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılması, yarattığı Dolunay’ı ve onunla birlikte bunun iş sektörünüzdeki Güneş ve gezegenler üzerinde yarattığı baskıyı sona erdirdi. Bununla birlikte, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda, uzun hafta sonu için tam zamanında geldi.


Yay Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, finans sektörünüzdeki ilk iki haftasını tamamlarken ve siz onun finansal tutkularını ve mücadeleci ruhunu hissetmeye başladığınızda, Ay dostça bir açıya giriyor. Günümüzün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimleri, finansal güveninizi artırma şansıyla birlikte finansal içgüdüleriniz, hayal gücünüz, tutkularınız ve savaşma ruhunuz arasındaki bağlantıyı güçlendirmekten daha fazlasını yapıyor.

Hafta sadece kariyer sektörünüzde Ay ile başlamakla kalmadı, aynı zamanda cüce gezegen Ceres’in dönüşünden bu yana ilk ziyaretini yaptığı için iş sektörünüzde Venüs ile dostane bir açı oluşturdu. Şimdi, haftanın diğer ucunda doğrudan bir araya gelen Venüs ve Ceres, Venüs’ün iş cephesinde ne istediğinize dair anlayışını Ceres’in profesyonel ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz üzerine daha derin okumasıyla uyumlu hale getiriyor.


Oğlak Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılması, sizi sadece profesyonel içgüdüleriniz ve dolu hayal gücünüz ve Dolunay olarak bunun yarattığı ivme ile bırakmadı. Bu, Plüton’un gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi ve işlerin profesyonelce gittiği yerle gelir seçeneklerinize yeni bir bakış açısı getirmeye yardımcı olan, Dolunay inşa ederken onların dostane yönüydü.

Ay sadece dün kariyer sektörünüzden ayrılmakla kalmayıp bunun yarattığı Dolunay’ı da sona erdirdikten sonra işleri yoluna koyma şansı var. Bu, büyük bir enerji enjeksiyonundan sonra size her şeyin yoluna girmesine izin verme şansı veren herhangi bir Dolunay için geçerli olacaktır. Bununla birlikte, geri çekilmenin bir başka nedeni de, Venüs’ün iş cephesinde yeni bir sayfa açmasına sadece üç gün uzaklıkta olmasıdır.


Kova Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ve Venüs’ün, mali güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekten daha fazlasını yapabilen dostane bir yönüdür. Paranın gezegeni olarak Venüs her zaman paranın nerede olduğuna bakarken, Ceres paranın ötesinde sizin gerçek finansal ihtiyaçlarınıza ve önceliklerinize bakıyor olacak. Güçlerini birleştirdikçe, bu ikisini bir araya getiriyor ve özellikle ev cephesinde mali meseleler söz konusu olduğunda.

Ay, kariyer sektörünüze sıradan bir aylık ziyaret yapıyor, ancak gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli bir noktada. Gelecek ay bir Dolunay olarak geri dönmeden önceki bu son ziyaret, size her zaman neyin bir devrilme noktasına doğru inşa edildiğine dair bir fikir verecekti. Yine de Ay profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken, bu size onun sadece dört hafta önce burada olduğu zamandan bu yana meydana gelen büyük değişimlere bir pencere açacaktır.


Balık Burcu

8 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması, yalnızca son günlerdeki Dolunay’ı sona erdirmekle kalmadı, bunun Güneş ve gelir sektörünüzdeki gezegenler üzerinde yarattığı baskının da azaldığını gördü. Herhangi bir finansal gerilim motivasyona dönüştüğünde ve savaşın duygusal sisi dağılmaya başladığında, bunun finansal çitin her iki tarafında da ne kadar güçlendirici olduğunu hissedeceksiniz.

Ay, haritanızın maceralı bir bölümünde olmasa bile, profesyonel tanrılar yine de sizi uzun hafta sonu boyunca profesyonel şapkanızı çıkarmamanız için cesaretlendireceklerdi. Ay’ın kariyer sektörünüzden iki gün uzakta olması ve Dolunay olarak çarpıştıktan sonra gelir sektörünüzde Güneş’le yeniden uyum sağlama şansı bulmasıyla, günümüzün maceracı ay titreşimleri, merakınızı uyandırırken aşırı düşünmeye karşı koruma sağlıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.