Günlük Kariyer Burç Yorumları 6 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 6 Nisan Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzden hâlâ iki hafta uzaktayken, Venüs ve Merkür’ün zaten burada olması size bir avantaj sağlıyor. Merkür daha iki gün önce, kafanızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayla geri döndü, ancak son günlerinde Venüs, size dönme kararlılığı verirken beklentilerinizin çıtasını yükseltmeye başladı bile. arzular gerçeğe dönüşür.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okumadan daha fazlasını bıraktı. Bu, tıpkı bu profesyonel yılda bir yol ayrımına ulaştığınız gibi, gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgileri indirmenize neden oldu. Bu aynı zamanda iş cephesindeki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanızı sağlar.


Boğa Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, yaklaşık sekiz aydır ilk kez, gelir sektörünüzdeki Mars’la dostane bir açı oluşturmadan iş sektörünüzde ilerliyor. Yine de Mars’ın ayrılmasından 12 gün sonra ve paranın gezegeni Venüs’ün tam potansiyelinden yararlanmaya başlamasından sadece beş gün önce, bugünün Dolunayı iş ve kariyer cephelerinde enerjiyi artırmaya yardımcı oluyor. Profesyonel olarak ne olursa olsun, gelir potansiyeli ile olgunlaşır.

Kısa çalışma haftası, iş sektörünüzde bugünün Dolunayından bir destek alıyor, bu bir katalizör veya bir atılım fırsatı olarak hareket edebilecek bir şey. Bu, her yıl bu zamanlarda buraya düşen bir Dolunay, ama bu sefer çok daha hazırlıklısınız. Bu olağanüstü profesyonel yılın üç ayında, işteki ihtiyaçlarınızın ve önceliklerinizin çok daha fazla farkındasınız.


İkizler Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars sadece 12 gündür gelir sektörünüzde ama tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni şimdiden pek çok ilki gerçekleştirdi. Mars, sizi hak ettiğiniz şey için savaşmaya teşvik ederken, ister gerçek ister hayali, cam tavanlar, barikatlar ve bariyerler üzerindeki iki aylık savaşını destekleyecek iş ve kariyer cephelerindeki güçlerle şimdiden bağlantı kurdu.

Yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, dikkatinizi verirken aynı zamanda kendinizi geri çekmeye başlamanız gerekiyor. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olacak olsa da, tam da gelir, iş ve kariyer cephelerinde hala gelişmekte olan büyük değişiklikler olduğu sırada gelir. Bugünün eğlenceli ve yaratıcı Dolunayı mükemmel bir dikkat dağıtıcı.


Yengeç Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Son beş gün, finans sektörünüzde Ay’ın önce Plüton’la çarpışmasına tanık oldu ve ardından dün dostça bir açıya geçti. Her iki durumda da bu, değişim gezegeni ve devrimin geri dönüşünden bu yana ilk defaydı, ancak tekrar edecek bir modelde. Ay, ayda yalnızca bir kez çatışacak, ancak iki kez dostça bir açıya geçerek, bir değişim kampanyasına başlarken size bir itme ve ardından biraz cesaret verecek.

Güneş’in kariyer sektörünüzde son iki haftasına girdiği aynı gün, aynı zamanda en önemlisi, bazı zamanında iş/yaşam dengesi hatırlatmaları yaptığı için bugünün Dolunayı ile karşı karşıya. Ay yarın yok olacak ve onunla birlikte herhangi bir gerginlik olacak, ancak önümüzdeki 14 gün boyunca kariyer cephesinde büyük gelişmeler yaşanacağı için bu, hızınızı artırmanız için bir hatırlatmadır.


Aslan Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size sadece paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir vermekle kalmadı, aynı zamanda bu profesyonel yılda çok önemli bir noktada gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir fikir verdi. Özellikle, para gezegeni kariyer sektörünüzden ayrılmadan birkaç gün önce Ay’ın Venüs’e olan dostane yönü, ileriye dönük en kazançlı yolu belirlemenize yardımcı oldu.

Güneş’in kariyer sektörünüzden hâlâ iki hafta uzakta olması, seçeneklerinizi keşfederken Venüs ve Merkür’e kalp ve zihni aynı sayfaya koyma şansı veriyor. Güneş geri dönene ve her şey resmen başlayana kadar bu, seçenekleri keşfetme, fikir üretme ve diz çöküp gerçeğe dönüşmeden önce ne istediğinize bakma şansı.


Başak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Herhangi bir Dolunay, Güneş ve Ay arasında bir karşıtlık olduğu için, güçlü duygusal tepkileri ve hatta bir miktar gerilimi körükleyecek olsa da, bu, anlaşmazlık noktalarını aşabilir ve atılımlara yol açabilir. Gelir sektörünüzdeki bugünkü Dolunay ve finans sektörünüzdeki Güneş’ten hem aldığı hem de aldığı geri tepme için durum budur. Mali çitin her iki tarafı da o kadar iyi destekleniyor ki, herhangi bir mali gerilimi motivasyona dönüştürmek çok uzun sürmeyecek.

Bugünün gelir sektörünüzdeki Dolunay, finans sektörünüzde Ay Güneş’le çatışırken bir miktar finansal gerginlik veya yoğunluk yaratabilse de, bu profesyonel olarak iyi bir haber. Dün iş sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir görünümden ve Mars’ın kariyer cephesinde yarattığı ivmeden sonra, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde oluşan her şey için bir tetikleyici görevi görebilir.


Terazi Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün odak noktası, daha çok ne yaptığınız ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinizle ilgili olan finansal çitin tarafında olsa da, çalışmak için para için Mercury’nin akıllı kafasına sahip olmaya alıştıkça, gelir tarafı artacaktır. yarından itibaren sıra Venüs ve Merkür’ün finans sektörünüzde birlikte geçirecekleri birkaç gün boyunca, kalbinizi ve zihninizi aynı sayfaya koyma şansınız olur.

Mars, kariyer sektörünüzde yalnızca 12 gündür, ancak şimdiden on yıllardır herhangi bir ziyaretten daha fazlasıyla karşılaştı. Yalnızca son yedi günde, on yıllardır ilk kez iş sektörünüzde Satürn’e ve 17 yıl sonra ilk kez gelir sektörünüzdeki Güney Düğümü ile dostane bir görünüm oluşturdu. Evrenin savaşçı gezegeni daha yeni ısınıyor, ancak bunun gelir, iş ve kariyer cephelerinde oyunun kurallarını değiştirebilecek bir etkisi olabileceği şimdiden açık.


Akrep Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzü terk etmesinden bu yana 12 gün geçti ve şimdi sadece beş gün uzakta olan Venüs ile, onun dönüşüne savaşçı gezegenin etkisinden çok daha fazla yaklaşıyorsunuz. Mücadeleci ruhunun bir kısmı azalmaya başlasa da burada yedi ay geçirdikten sonra bu, ne için savaştığınızın farkına varmanızı sağladı. Paranın gezegeni olarak, size bu potansiyeli somut bir şeye dönüştürme şansı verecek olan, önümüzdeki hafta Venüs’ün dönüşü olacak.

Ay, her ay haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne geri döndüğünde, yavaşlamanız ve kendinizi düşündüğünüzü duymanız için zaman ayırmanız için bir davet getirir. Ancak, yoğun iş sektörünüzde Güneş gökyüzünün diğer tarafındayken, bugün yaptıkları gibi bir Dolunay yaratmak için çatışacaklar. Bu bir davet yerine, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi teste sokan bir taleptir.


Yay Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tutku gezegeni ve kozmosun savaşçı gezegeni Mars, finans sektörünüzde yalnızca 12 gündür ancak köprünün altından o kadar çok su geçti ki, bunun finansal güveniniz üzerinde olumlu bir etkisi olmalı. Bu sadece Mars’ın Satürn’e ve Güney Düğüme dostane yönü değildi, aynı zamanda finansal gücünüzü geri almak için bir mücadeleyi desteklemeye devam edeceklerinin farkındalığıydı.

Güneş’in iş sektörünüzden hâlâ iki hafta uzakta olması ve her yıl güneş ışığının iş durumunuza ve işle ilgili konulara kaydığı noktadan itibaren, Venüs ve Merkür’ün burada olması size hazırlanma şansı veriyor. Kalp ve akıl aynı sayfada, Merkür yeni fikirleri araştırırken ve Venüs kalbinize ses vermeye çalışırken, bu bilgileri paylaşıyorlar.


Oğlak Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın kariyer sektörünüze ilk ziyareti, onları her zaman dostane bir duruma sokacak ve gelir cephesinde oyunda olan yeni enerjiye profesyonel olarak olup bitenlerle bütünleşme şansı verecekti. Bununla birlikte, bir Dolunay olarak bu, aylarca gelir, iş ve kariyer cephelerinde potansiyel inşa için bir tetikleyici olabilir.

Ay, kısa çalışma haftasını kariyer sektörünüzdeki Dolunay ile kapatıyor, bu yarına kadar rotasını tam olarak sürdürmeyecek bir şey. Bu, her profesyonel yılda normalde oldukça sessiz olan bir noktada işleri hızlandırabilecek bir şeydir, ancak bu sefer, gelir, iş ve kariyer cephelerinde oluşan birçok potansiyeli ateşleyebilir.


Kova Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği bir durumda bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Cüce gezegen Ceres’in geri dönmesinden ve Satürn’ün gelir sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, size finansal çitin her iki tarafını da daha iyi okuma fırsatı verdi, aynı zamanda paranın ötesine bakma şansı da verdi.

Uzun bir hafta sonu için mükemmel bir yol açmanın yanı sıra, profesyonel olarak bugünün maceralı Dolunayı, özellikle de aşırı düşünmekten kaçınma ihtiyacı söz konusu olduğunda, mükemmel bir dikkat dağıtıcıdır. Son yedi gün, gelir, iş ve kariyer cephelerinde pek çok şeyin bir araya geldiğini gördü, ancak ihtiyacınız olan ek netliği sağlayacak olan, Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşü.


Balık Burcu

6 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugünkü Dolunay’ın arkasında çok fazla enerji var ve bu, finansal çitin her iki tarafında da bir miktar yoğunluk yaratıyor. Dolunay finans sektörünüzdeyken, bu aynı zamanda gelir sektörünüzdeki Güneş ve onların etkileşimiyle de ilgilidir. Mali çitin her iki tarafı da dikkatinizi çekmek için savaşırken, her biri mali gerginliğin yanı sıra bir atılım için potansiyeli artırabilecek türden bir desteğe sahip.

Ay’ın hafta sonu iş sektörünüzden ayrılışı ile dört gün sonra kariyer sektörünüze dönüşü arasında yarı yolda, birinden diğerine bakmadan önce içgörüyü işlemeye devam etmek için zaman var. Bu arada, bu size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bıraktı ve Mercury’nin para için akıllı kafasıyla birlikte daha akıllıca çalışmanıza olanak tanıyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.