Günlük Kariyer Burç Yorumları 5 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 5 Nisan Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür ilk tam gününü gelir sektörünüzde geçirirken, Ay iş sektörünüzden ayrılıyor. Haftaya gelir ve iş cephelerinde iyi bir başlangıç ​​yaparak, Merkür’ün bundan yararlanabilecek para için akıllı kafasıyla geri dönmesi, Ay’ın gelir sektörünüzdeki Venüs’le dostane yönüydü. Venüs’ün önümüzdeki hafta ayrılmasıyla, bu onun ‘ne’ye odaklanması ile Merkür’ün ne zaman, nerede ve nasıla odaklanmasının örtüşmesidir.

Merkür ilk tam gününü gelir sektörünüzde ve Venüs’ün son tam gününün kalbinde geçirirken, Ay iş sektörünüze aylık ziyaretini tamamlıyor. Bu, yeni çalışma haftasına tam gelir cephesinde bir araya gelirken iyi bir başlangıç ​​yaptı ve aynı zamanda size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirme olanağı sağladı.


Boğa Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelecek hafta paranın gezegeni gelir sektörünüze dönüşü ve Mars’ın aylarca yarattığı potansiyeli kullanmaya başlama şansı olan Venüs’e giden yolda, Ay iş sektörünüze zamanında bir ziyaret için geri dönüyor. Çalışma haftasının kalbinde ve yarınki Dolunay’a giden yolda, bugün para şapkanızı takmaktan çok işinizi sürdürmekle ilgili.

Çalışma haftasının tam kalbinde, Ay, yarınki Dolunay’a doğru ilerlemeye başlamak için iş sektörünüze geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda kariyer sektörünüze döndüğünden beri ilk kez doğrudan Plüton’la dostane bir açıya geçer. Yıldızlar yalnızca iş ve kariyer cephelerinde değil, aynı zamanda önümüzdeki günlerde bir atılım yapma potansiyeline sahip.


İkizler Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüzden ayrılmasından bu yana geçen 12 gün içinde, odak noktası yalnızca finansal çitin gelir tarafına kaymadı, aynı zamanda bunun profesyonel olarak da büyük bir etkisi var. Yine de Mars, gelir cephesinde işleri ileriye götürmek için çalışırken ve iş ve kariyer cephelerindeki kaynaklardan destek alırken, Pluto size para meselelerini yolunda tutmak için gereken her şeyi bıraktı.

Bugün ev ve aile sektörünüzden ayrılmadan önce kariyer sektörünüzde Ay’ın Neptün ile çarpışması, başka bir iş/yaşam dengesi hatırlatıcısı getirse de, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Gelir sektörünüze döndükten sadece 12 gün sonra, Mars zaten gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir şeyleri ateşliyor ve bu sadece önümüzdeki haftalarda ve aylarda yoğunlaşacak. Kısa bir çalışma haftasının ortasında bu, doğru zamanda doğru hatırlatmadır.


Yengeç Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

12 gün önce finans sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez çarpışmasından sadece birkaç gün sonra, Ay bugün Plüton’la dostane bir açıya giriyor. Bu, finansal güveninizi artırmak ve bunun yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmek için bir şans olsa da, bunun halihazırda gerçekleştiğini muhtemelen fark edeceksiniz.

Merkür’ün dün kariyer evinizden ayrılması, yarınki Dolunay’a hazırlık başlarken burada olmadığı ve bununla birlikte bunun iş/yaşam dengeniz üzerinde yaratacağı baskı anlamına gelir. Ancak Mercury, zamanınızı en iyi şekilde kullanmak için daha akıllıca çalışmanız ve öncelik vermeniz için gereken her şeyi size bırakır. Her şey üretken olmakla ve önemli olan şeylere odaklanmakla ilgilidir.


Aslan Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün kalbinde, kariyer sektörünüzdeki son tam haftası ve Merkür tam burada ilk tam gününü geçirirken, Ay gelir sektörünüze aylık ziyaretini tamamlıyor. Bu profesyonel yılı kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu, Merkür’ün iki aylık ziyaretini iyi bir başlangıç ​​​​yaparken paranın nerede olduğu hissini veren, dün Venüs’ün dostane bir yönüydü.

Venüs’ün kariyer sektörünüzdeki son tam haftasının kalbinde, Merkür’ün buradaki ilk tam günü, oyunda ve aynı sayfada hem kalbinizi hem de aklınızı kazanma şansı. Merkür, Venüs’ün kaldığı yerden görevi devralacak, ancak Haziran’da ayrılmadan önce seçeneklerinizi gözden geçirmeniz için çok daha fazla zamanı var. Şimdi ve o zaman arasında çok şey vuku bulacak.


Başak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, çalışma haftasının kalbinde sadece gelir sektörünüze geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda çalışma sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez Plüton’la dostane bir açı yapıyor. Bu sadece sıradan bir aylık ziyaret olsa bile, bu yine de gelir ve iş cephelerinde ve mükemmel bir zamanlamayla enerji verecekti. Dolunay olarak, bu bir atılım potansiyeli yaratır.

Ay çarpışmasından sadece birkaç gün sonra gelir sektörünüze ve bugün iş sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıya dönüyor. Hafta sonu, Pluto’nun dönüşünden bu yana ilk kez test için iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyan bir tartışma oldu ve şimdi Ay’ın para için keskin burnu ve dostça desteği başaracak. daha akıllı çalışmak daha kolay.


Terazi Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Mercury, seçimler, kararlar ve planlar yapmak için herhangi bir baskı olmaksızın, kafanızı oyuna sokmanız ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeniz için gereken parayı size akıllı kafa veriyor. Normalde sadece 14 ila 15 günde hızla geçen Merkür, önümüzdeki iki ay boyunca ve büyük bir dönüşüm döneminde burada.

Bugün haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılmadan önce Ay, 2012’de dönüşünden bu yana her dört haftada bir olduğu gibi, iş sektörünüzde Neptün ile çatışacak. On yıllardır, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizin bu testi daha tanıdıktır ve kısa çalışma haftasının kalbindeki işaretleri okumayı kolaylaştırır.


Akrep Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, ayrılmadan önce finans sektörünüzde yedi aydan fazla zaman geçirdiği ve Ay, geçen hafta yeniden toplanmak için ayrıldıktan hemen sonra bir şans getiren bir ziyareti ancak tamamladığı için, Venüs’ün gelecek hafta dönüşünü beklemek davetkar olacak. Bir sonraki adımlarınızı fazla düşünmenize gerek kalmadan doğal bir şekilde gerçekleşmesine izin vermek için hala işlenecek ve akışına bırakılacak çok şey var.

Mercury’nin dün iş sektörünüzden ayrılması, kafanızı oyunda tutmanız ve daha akıllıca çalışmanız için gereken her şeyi size bıraktı ve bugün bu daha önemli olamazdı. Bir Dolunayın ne zaman iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı test etmek için ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koyması yarına kadar olmasa da, Ay şimdiden ısınmaya başladı.


Yay Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasından bu yana kariyer sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken ve paranın gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz olduğunda, bu size mesleki içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasıyla baş başa bırakır. çalışma haftasının kalbi. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde yönünüzü bulmanız için bir şans oldu.

Çalışma haftasının tam kalbinde Ay, kariyer sektörünüze aylık ziyaretini tamamlarken, Merkür iş sektörünüzde ilk tam gününü geçiriyor. Merkür, Venüs’ün önümüzdeki hafta ayrılacağı yerden görevi devralmak için geri döndü ve tıpkı Ay’ın sizi profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüz ile terk etmesi gibi, iş cephesinde kalbiniz ve zihniniz aynı sayfada olma şansıyla.


Oğlak Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüze dönmesinden bu yana ilk kez çarpışmasından sadece birkaç gün sonra, Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşü, onların dostça bir açıya geçtiğini görecek. Bu sadece hafta sonu yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürmekle kalmayacak, aynı zamanda yarınki Dolunay’a giden yolda bir atılım için sahneyi hazırlayacak.

Çalışma haftasının kalbinde Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi bile bir avantajdır ve özellikle bu, yarınki Dolunay’a giden yol başlarken. Cüce gezegen Ceres’in buradan ayrılmasından bu yana Ay’ın ilk ziyareti, Mars iş sektörünüzü terk ettiğinden ve Pluto’nun gelir sektörünüze dönüşünden bu yana ilk ziyareti olduğundan, bu, işlerin semeresini veya bir başa, dönüşe ve/veya gelir boyunca devrilme noktasına getirebilir. , iş ve kariyer cepheleri.


Kova Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün paranın gezegeni Venüs ile dostane bir açının ardından Ay, bugün finans sektörünüzden ayrılmadan önce gelir sektörünüzde Neptün ile çatışacak. Bu, her dört haftada bir gerçekleşen tanıdık bir çatışmadır ve iki gün önce Satürn’le oradaki bir çarpışmanın ardından, Ay size gelen para ile giden para arasındaki denge konusunda daha iyi bir fikir bırakırken, Venüs’ün desteği herhangi bir mali gerilimi bu güne çevirebilir. motivasyona dönüşebilir.

İşteki Mars ile gelir cephesindeki Satürn arasındaki ve kariyer cephesindeki Mars ile Güney Düğümü arasındaki bir başka dost yön birbirinden ayrılırken, bu, üçü arasında yalnızca önümüzdeki haftalarda derinleşecek olan bağlantılar yarattı. Ay’ın kariyer sektörünüzden iki gün uzakta olması ve gelecek ayın gölgesindeki Dolunay için yapılan bir uygulamadan dolayı, hafta sonuna kadar daha da fazla içgörüye sahip olacaksınız.


Balık Burcu

5 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra, Ay bugün sadece kariyer sektörünüze dönmekle kalmayıp, aynı zamanda yarının Dolunay’ına giden yolu başlatmak için, para için akıllı kafası bir varlık olacaktır. Bu, gelir sektörünüzde Güneş’le çatıştığını görecek, finansal çitin her iki tarafına da enerji verecek, ancak bir miktar finansal gerginlik potansiyeli olan bir Dolunay. Merkür’ün para için akıllı kafası ile bunu motivasyona dönüştürebilirsiniz.

Ay hafta sonu iş sektörünüzden ayrıldığında, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bıraktı, dün Merkür’ün gelir sektörünüzden ayrılması ise size para için akıllı bir kafa bıraktı. Her ikisi de ilerlerken, çalışma haftasının merkezinde daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıran şey, para için akıllı bir kafa ile iş ve iş konularında sezgisel bir okuma kombinasyonudur.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.