Günlük Kariyer Burç Yorumları 4 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 4 Nisan Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün bugün gelir sektörünüze dönüşü kendi başına önemli olsa da, tam da Venüs son yedi gününe gelir sektörünüzde Ay’la dostça bir açıyla girerken, geri dönüşü mükemmel zamanlamayla para için akıllı kafasına sahip. Venüs zaten her şeyi kontrol altında tutarken, kafanızı oyunda tutmayı ve ayaklarınız üzerinde düşünmeyi kolaylaştırmanın dışında, Merkür kalıcı olarak burada.

Ay bugün kendini doğru zamanda doğru yerde buluyor. Ay’ın burada olması yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmış olsa da, gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve Merkür onu desteklemek için geri dönerken, bu çok şey yaratan Venüs’ün dostane bir yönüdür. gelir ve iş cephelerinde pozitif enerji.


Boğa Burcu

4 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs ile, gelir sektörünüzden sadece yedi gün uzakta ve Mars’ın yarattığı tüm potansiyeli kullanmaya başlama şansı ile, önce aya daha az odaklanma ve bir aydan en iyi şekilde yararlanmaya daha fazla odaklanma şansı var. iş cephesinde yaklaşan Dolunay. Gelecek hafta daha çok parayla ilgiliyse, bu hafta daha çok iş şapkanızı takmakla ilgili.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Ay sadece Dolunay’a giden yolu başlatmak için geri dönmekle kalmayıp, aynı zamanda Pluto’nun kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana ilk ziyaret olarak, çalışma haftasının kalbinde her şeyi bir araya getirmek üzere ayarlandığında daha da fazla.


İkizler Burcu

4 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars sadece 10 gündür gelir sektörünüzde ama Ay çoktan hareket etti ve kariyerde Satürn’le ve iş cephesinde Güney Düğümü ile dostane bir açıya geçti. Sadece 10 gün içinde, geçen Ağustos ayından bu yana gelir cephesinde gezegensel bir aktiviteniz yokken, gelir, iş ve kariyer cephelerinde güçlü ve yeni bir ivme dalgasına geçtiniz.

Aynı zamanda, gelir cephesinde Mars ve kariyer cephesinde Satürn’ün dostane bir yönü ayrılıyor, iş cephesinde de Mars ve Güney Düğümü arasındaki başka bir açı da ayrılıyor. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok fazla pozitif enerji yaratmaktan daha fazlasını yapıyor ve bunun yerine önümüzdeki haftalar ve aylarda güçlenecek bir ortaklığın kurulmasını sağlıyor.


Yengeç Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, hafta sonu gelir sektörünüzde ilerlerken finans sektörünüzde Plüton ile çatışırken, bu finansal çitin her iki tarafına da fayda sağladı. Bu, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinmenizi sağladı, çünkü Merkür’ün kariyer sektörünüzden ayrılması sizi profesyonel olarak kafanızı oyunda tutmanın yollarını bırakırken, iş parasal meseleler olduğunda karenin dışında düşünmeyi kolaylaştırıyor. tüm.

Kariyer sektörünüzde sadece 16 günün ardından, Merkür bugün ayrılıyor, ancak daha önce size kafanızı oyunda tutmanız ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeye devam etmeniz için gereken araçları bırakmadı. Bu aynı zamanda daha akıllıca çalışmanızı ve zamanınıza öncelik vermenizi sağlar ve iş/yaşam dengenizi test etmek üzere olan bir Dolunay ile zamanlama bundan daha iyi olamazdı.


Aslan Burcu

4 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftaya gelir sektörünüzde Ay ile başlamak bir avantaj oldu ve en başından para için keskin bir burun sağladı. Bununla birlikte, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve Merkür geri dönerken, Ay’ın burada ve paranın gezegeni Venüs ile dostane bir açıda olması, profesyonel olarak mükemmel bir zamanda geliyor.

Mükemmel bir zamanlama durumunda, tam da Venüs kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Merkür onu destekleme ve aynı zamanda kalbi ve aklı aynı sayfaya koyma şansıyla geri döner. Bu, yedi günlük bir örtüşmeyi ve Venüs’ün ‘ne’ye odaklanmasından Merkür’ün ne zaman, nerede ve nasıl odaklanmasına geçişi başlatır.


Başak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze dönüşüne ve bunun yaratacağı Dolunay’a giden yolda, bugün odağınızı finansal çitin diğer tarafında tutma şansınız var. Merkür finans sektörünüzü terk ederken, para için akıllı kafasına tutunma şansı var ve özellikle ne yaptığınız ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğiniz söz konusu olduğunda.

Venüs’ün kariyer evinizden hâlâ yedi gün uzakta olması ve Plüton’un iş sektörünüze yerleşmeye devam etmesiyle, profesyonel olarak bu hafta daha sakin olabilir ama tam da ihtiyacınız olan şey. Paskalya’nın diğer tarafında işler yeniden toparlanacak, ancak bu geçen Ağustos’tan bu yana ilk durgunluk olduğu için durumu değerlendirmek için değerli bir fırsat. Ancak, iki gün içinde bir Dolunay, gelir ve iş cephelerinde çok fazla enerji üretebilir.


Terazi Burcu

4 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Merkür de para için akıllı kafasıyla geri dönerek finansal arzularını gerçeğe dönüştürmeye başlar. Yedi günlük bir örtüşme, size Venüs’ün “ne”ye odaklanmasından Merkür’ün ne zaman, nerede ve nasıla odaklanmasına geçiş yapmanız için zaman verecek ve aynı zamanda neyin mümkün olduğu hissini canlı tutacaktır.

Mars sadece 10 gündür kariyer sektörünüzde ama Ay çoktan harekete geçti ve hem işte Satürn’e hem de gelir cephesinde Güney Düğümü ile dostane bir açıya geçti. Her ikisi de şimdi ayrılıyor olsa da bu, önümüzdeki haftalarda ve aylarda güçlenecek olan ve size bu profesyonel yılın yakaladığı ikinci rüzgarı erkenden tattıracak bir ortaklığın sadece başlangıcı.


Akrep Burcu

4 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün finans sektörünüze dönmesine hâlâ yedi gün varken ve Ay gelecek hafta başına kadar gelir sektörünüze dönmeyecekken, mali çitin her iki tarafında da işler oldukça sakin. Mars’ın finans sektörünüzde henüz geçirdiği yedi ayın ardından, bu, işleri halletmek için bir şans ve hatta para şapkanızı çıkarabileceğiniz bir yer. Venüs, Mars’ın yarattığı potansiyeli değerlendirecekken, aynı zamanda yeni bir başlangıç ​​isteyecektir.

Bugün Merkür’ün iş sektörünüzden ayrılması, kafanız oyunda ve ayaklarınız yerde, daha akıllıca çalışmaya devam etmeniz için gereken her şeyi size bırakıyor. Güneş sadece devam etmekle kalmayıp, aynı zamanda Merkür’ün etkisini sürdüren iş cephesinde hızlanmaya devam ederken daha önemli olamazdı. Özellikle yaklaşan bir Dolunay ile, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi test etmek için ortaya koyacaktır.


Yay Burcu

4 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars sadece 10 gündür finans sektörünüzde ama şimdiden etkisini göstermeye başlayacak. O dönemde Ay ilerledi, finansal içgüdülerinizi keskinleştirdi ve Mars’ın finansal tutkularına ve savaşma ruhuna yakıt ekledi, aynı zamanda Satürn ve Güney Düğümü ile dost açılar oluşturdu. Bu, finansal güveninizi ve kararlılık duygunuzu artırmanıza yardımcı oldu.

Kariyer sektörünüzde Ay ile yeni çalışma haftasına girerken profesyonel sezgilerinizin en başından keskin olması bir avantaj olsa da zamanlamayı önemli kılan sadece bu değil. Bu, Venüs iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken ve Merkür onu desteklemek için geri dönerken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır.


Oğlak Burcu

4 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde gezegensel bir faaliyet olmadığı için, finansal çitin daha çok ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize odaklandığı tarafı, Ay’ın geçen hafta geri dönüşü kontrol etmek için değerli bir fırsattı. yılın tüm odak noktasının mali çitin gelir tarafında olduğu zamanı, Ay daha yeni hafta sonu ayrıldığından, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmeye devam etmek önemlidir.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, herhangi bir ayda antenlerinizi geri çekerken açık tutmak için önemli bir noktadır. Hatta bu sefer Ay’ın sadece çalışma haftasının kalbine dönmesi nedeniyle değil, bir Dolunay olarak dönmesiyle bu sefer daha da fazlası. Dolunaylar, siz daha fazlasını öğrenene kadar zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanız gereken joker karakterlerdir.


Kova Burcu

4 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüzdeki Satürn’le çarpışması ile yarın ayrılmadan önce oradaki Neptün’le çarpışması arasında, Ay’ın finans sektörünüze aylık ziyaretini yaptığı için bugün biraz temiz havası var. Cüce gezegen Ceres’in geri dönmesinden bu yana ilk ziyaretiniz olarak, Ay finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken, paradan çok finansal ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya odaklanıyor.

Mars sadece 10 gündür iş sektörünüzde ama şimdiden savaşçı gezegenin etkisini daha iyi anlıyorsunuz, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde de etkisi var. Ay çoktan hareket etti ve Mars, profesyonel ve para tanrılarının güçlerini birleştirmesine izin veren açılar yaptı. Bu, önümüzdeki haftalarda ve aylarda güçlenecek bir şey.


Balık Burcu

4 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’dan bir gün önce, yalnızca finans sektörünüze dönüş değil, aynı zamanda Dolunay’a giden yolu başlatmak için de, Merkür’ün gelir sektörünüzden ayrılması, kafanızı oyuna sokmak için gereken para için akıllı kafa ile sizi baş başa bırakır. önümüzdeki günlerde ayaklar yere basacak. Mali çitin her iki tarafında da hararet yükselmek üzere ama her ikisine de enerji verme şansı var.

Ay artık kariyer sektörünüzde değilken, sadece hafta sonu ayrılmamışken, gelir sektörünüzdeki bir dizi gezegenle dostane bir görünüm oluşturmadan önce, bunun yeni çalışma haftası boyunca devam eden bir etkisi olacaktır. Merkür’ün bugün gelir sektörünüzden ayrılmasıyla birlikte, bu size para için akıllı bir kafa ve iş ve iş konularında sezgisel bir okuma sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.