Günlük Kariyer Burç Yorumları 30 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 30 Nisan Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Asteroit Juno son hafta sonunu gelir sektörünüzde geçirirken Güneş ve Merkür yerleşirken, Ay iş sektörünüze zamanında geri dönüyor. Hafta sonu olsun ya da olmasın, iş cephesinde bir geri dönüş ve Jüpiter on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınızın başlamasına sadece haftalar kaldı. kararlılık duygusu.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüze dönmesi bir avantaj olabilir. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, sadece sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek değil, aynı zamanda olaylara bir perspektif koymak daha kolay olabilir. Bu, tam da cüce gezegen Ceres burada geriye dönük hareketinde son yedi gününe girerken, geçmişe bakmak iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi tanımlamaya yardımcı olduğu için daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul olma avantajıyla birlikte gelir.


Boğa Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Venüs gelir sektörünüzdeki son haftasına girmeye hazırlanırken, önümüzdeki dört saat içinde son günlerini en iyilerinden biri haline getirebilecek değişiklikler geliyor. Hem gelir potansiyeli açısından hem de yeni bir azim ve kararlılık duygusu görebilen destek, gelir ve kariyer cephelerinde olumlu etkilerle birlikte.

Kariyer sektörünüzde doğrudan hareket halinde olduğu son haftasonunda ve geri hareketine sadece 48 saat uzaklıkta olan Pluto durma noktasına geldi ve sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyor. Pluto geri hareketine geçtiğinde, Ay’ın gelir, iş ve kariyer cephelerinde ve çalışma haftasının tam kalbinde olumlu birkaç gün başlayacağı doğrudur. O zamana kadar, artık ilerlemeyen ama henüz geri dönmeyen Pluto, buraya ve şimdiye odaklanmıştır ve sizden de aynısını yapmanızı ister.


İkizler Burcu

30 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun iki gün içinde geriye dönük dönüşü, onun geri dönüp finans sektörünüze geri dönmeye başladığını görse de, o zamana kadar Mars sadece gelir sektörünüzden çıkmakla kalmayacak, aynı zamanda değişim ve devrim gezegeni Venüs’e geri dönmesi için geçen haftalar içinde olacak. gelmiş ve gitmiş olacak. Bu, 15 yıldır ilk kez gelir cephesindeki gezegensel faaliyetin para meseleleriyle rekabet etmek zorunda kalmamasıdır ve savaş ve para gezegenleri Mars ve Venüs, bundan yararlanmak için mükemmel gezegenlerdir.

Satürn’ün kariyer sektörünüzde geçireceği yaklaşık üç yıl boyunca Ay, her dört haftada bir ev ve aile sektörünüze dönecek ve bu onların çatıştığını görecek. Bu, bir miktar iş/yaşam dengesi gerilimi yaratabilir, ancak bu kısa sürelidir, kısa sürelidir ve siz on yılların en güçlü profesyonel yıllarından bazılarına başlarken tanıdık bir hatırlatıcı haline gelecektir. Hafta sonu Ay ve Satürn’ün çarpışması, hayatı çitin her iki tarafından görmeyi kolaylaştırıyor.


Yengeç Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mali çitin her iki tarafında da farklı nedenlerle de olsa duraklama şansı var. Ay ayrılırken, geriye dönüp bakıldığında gelir sektörünüze bir dönüm noktası ziyareti olduğu ortaya çıkacak, bu size gelgitin döndüğü hissini veriyor, ancak işlenecek bir bilgi indiriyor. Bu arada, son haftasonunda finans sektörünüzdeki doğrudan hareketinde bir duraklama halinde olan Pluto, anda kalmanızı istiyor.

Ay bugün gelir sektörünüzden ayrılırken, bu size para için keskin bir burundan daha fazlasını ve altıncı hissiniz ilerideki gelir potansiyeline karşı tetikte olduğuna göre yeni bir iyimserlik duygusu bırakacaktır. Jüpiter’in dünkü kariyer sektörünüzü ve onların dostane yönünü terk etmesinden önceki bu son ziyaret, profesyonel büyüme ve genişleme arayışının son haftalarını kucaklamanız için size içgörü ve güven verdi, ne gerekiyorsa yapmaya hazır.


Aslan Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü, para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve tetikleyici olabilecek sıradan bir aylık ziyaret olsa da, hem bu profesyonel hem de mali yılda bir dönüm noktasına geliyor. Ceres’in doğrudan dönüşünün gelir meselelerini frenlemesinden bir hafta önce, Ay önümüzdeki birkaç günü kariyer cephesinde gezegenlerle dostça bir açıda geçirecek ve büyük gelişmelere hazırlanacak.

Bugün Güneş kariyer evinizdeyken, Ay gelir sektörünüze tek ziyareti için geri dönerken bazı karışık tepkiler olabilir. Finans sektörünüzde Satürn ile bir çatışma bazı düğmelere basabilir, ancak bunun yaratabileceği herhangi bir finansal gerilim yalnızca geçici olmakla kalmaz, aynı zamanda hızla motivasyona dönüştürülebilir. Bu, kariyer cephesinde Ay’ın Kuzey Düğümü’ne dost yönü ile dengelenir.


Başak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter finans sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne son ziyaretini tamamlarken, bu size yalnızca altıncı hissinizi daha keskin ve daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul etmekle kalmaz, aynı zamanda yeni bir güven duygusu sağlar. Hem Jüpiter hem de finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı olan ivmeyi sürdürmek için kalacak olan cüce gezegen Eris için dostane bir yöndü.

Şimdi iş sektörünüzde geri hareketine sadece 48 saat kaldı, Pluto durma noktasına geldi ve hafta sonu duraklamak için mükemmel bir fırsat. Venüs yarın kariyer sektörünüzde son haftasına girmeye hazırlanırken, Juno’nun dönüşünü ve bağlılık kraliçesinin azim duygusunun devreye girmesini bekliyor. Tüm profesyonel tanrılar sizi duraksamaya çağırıyor.


Terazi Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş finans sektörünüzdeyken Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü tek ziyareti için geri döndüğünden, bu muhtemelen finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü en başından besleyecektir. Bu, Güneş ve Ay’ı önümüzdeki hafta gelir sektörünüzde gölgede kalacak bir Dolunay olarak çarpışmalarından önce uyumlu hale getiriyor, ancak şimdilik Ay, finansal çitin diğer tarafına desteğini ve içgörüsünü veriyor.

Ay’ın hafta sonu haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne geri dönmesi, yeni çalışma haftasına girmeden önce pillerinizi duraklatma ve yeniden şarj etme davetiyle her zaman bir avantajdır. Bu, iş sektörünüzdeki Satürn’den bir miktar geri tepme alabilir, ancak bunun yaratabileceği herhangi bir iç çatışma, Ay’ın iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman teste çıkaracağınızı ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koymasıdır.


Akrep Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde son haftasına girmeye hazırlanan Venüs’ün finansal güveninizi artırma, finansal istek ve beklentilerinizi güncelleme misyonu ciddi bir ivme kazanmak üzere. Size Venüs’ün arzularını çözüme dönüştürme kararlılığını verirken aynı zamanda bağlı kalmanızı sağlayacak olan bağlılığın dönüş kraliçesi asteroit Juno’dur. Sadece 48 saat uzaklıktaki Juno ile her şey finansal dilek listenizi oluşturmakla ilgilidir.

Ay, kariyer sektörünüze çok sıradan bir aylık ziyareti tamamlarken, sizi her zaman profesyonel içgüdüleriniz ve körüklenmiş hayal gücünüzle bırakacak bir şey, bu size alışılmadık bir güven ve beklenti duygusu bırakacaktır. Jüpiter iş sektörünüzdeyken ve Mars kariyer sektörünüze dönmeden önceki bu son ziyaret, size profesyonel tanrıların kollarında daha da fazla joker karakter olduğu hissini veriyor.


Yay Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Pluto’nun gelir sektörünüze geri dönmesini sağlayacak bir U dönüşü yapmasına sadece 48 saat uzaklıktayken, Ay, kariyer sektörünüze tek ziyareti için Güneş iş sektörünüzdeyken Ceres’e katılıyor. Şimdilik, odak profesyonel oyununuz üzerinde olabilir ve özellikle Güneş ve Ay’ın iş ve kariyer konularında bazı birleşik içgörüler için bir araya gelmesiyle, ileride gelir fırsatları olduğu bilgisi ile.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesi bir avantaj olabilir. Bu, çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, yoğun bir hafta boyunca kaçırabileceğiniz bilgileri toplarken sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemenizi kolaylaştırabilir. Cüce gezegen Ceres burada geri hareket halindeyken ve Güneş iş sektörünüzdeyken bu son ziyaret, önümüzdeki birkaç gün içinde her iki cephede de pek çok içgörü ve güven getirecek.


Oğlak Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Pluto son haftasonunda gelir sektörünüzdeki doğrudan hareketinde ve 48 saat içinde geriye doğru bir dönüş öncesinde durma noktasına gelirken, Ay finans sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlıyor. Mali çitin farklı taraflarına odaklanmanın yanı sıra, gelir tarafı dikkatini geçmişe çevirmeye ayarlanmışken, Ay ve keskin mali içgüdüleri ileride yeni mali potansiyel arıyor.

Hafta sonu Ay’ın haritanızın maceralı bir bölümüne geri dönmesi, iş şapkanızı çıkarmanızı kolaylaştıracak ve özellikle bu, onu eğlenceli ve yaratıcı bir bölümde Güneş ile uyumlu hale getirecektir. Bu, profesyonel tanrıların bile sizi benimsemeye teşvik ettiği bir şey, çünkü gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük bir haftanız var.


Kova Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün finans sektörünüze dönüşünün, finansal çitin her iki tarafında da etkileri olacak ve her ikisinde de kazanılacak çok fazla içgörü olacak. Haftanın ilk bölümünü gelir sektörünüzdeki Satürn’le dostane bir açıdan geçirdikten sonra, bu, odağı finansal çitin diğer tarafına odaklamak için zorlayan Ay’ın çatışmasını görecek. Yine de finansal içgüdüleriniz devreye girdikçe, bunu finansal çitin her iki tarafına da yeni bir bakış açısıyla bakma şansı olarak göreceksiniz.

Venüs’ün iş sektörünüzde Mars’a katılmasına bir haftadan biraz daha uzun bir süre kala, bu size diğer tarafta olanı istismar etmek yerine gerçek veya hayali engelleri ve engelleri yıkmaya daha fazla odaklanmanız için zaman veriyor. Venüs size yalnızca Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir vermekle kalmayacak, aynı zamanda fırsatları çekmenizi de kolaylaştıracaktır.


Balık Burcu

30 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün dostça bir görünümden sonra, Jüpiter gelir sektörünüzdeyken Ay, çalışma sektörünüze son ziyaretini tamamlıyor ve sizi, her iki cephede de paketini açmanız gereken bir bilgi indirme ve yeni bir güven ve heyecan duygusuyla baş başa bırakıyor. Jüpiter birkaç hafta daha burada, Ay’ın Mars’ın iş sektörünüze dönmesinden önceki son ziyareti, şans ve genişleme gezegeni ayrıldıktan çok sonra bile gelir potansiyelinden yararlanmaya devam edebilecek kaynakların yolda olduğuna dair ipuçları veriyor.

Ay’ın bugün iş sektörünüzden ayrılması, sizi her zaman içgüdülerinizi daha keskin hale getirecek ve paketi açmak için bir bilgi indirmeye bırakacaktı, hafta sonu her şeyi ayarlamak için mükemmel bir zamandı. Bu, Mars’ın üç hafta içinde iş cephesinde işleri alevlendirmek için dönmesinden önceki son ziyaret olduğu için, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, bu sizde bir heyecan ve beklenti duygusu bırakıyor. Bu profesyonel yıl çok daha ilginç hale gelmek üzere.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.