Günlük Kariyer Burç Yorumları 29 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 29 Nisan Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelir sektörünüze yerleşirken ve Merkür burada gerileme evresine girerken, Ay yarın iş sektörünüze dönüşüne yaklaşıyor. Bu, cüce gezegen Ceres burada geri hareket halindeyken Ay’ın son ziyareti olacak ve hem gelir hem de iş cephesinde geçmişe açılan kapıların önümüzdeki günlerini daha iyi okuyacağız.

Kısa vadede, yarın Ay’ın iş sektörünüze dönmesiyle, bekle ve gör yaklaşımıyla antenlerinizi açık tutmanız gerekiyor. Uzun vadede de durum böyledir, çünkü Ceres önümüzdeki hafta sonuna kadar buraya doğrudan dönmeyecek ve Pluto gelecek hafta başlarında onu kariyer sektörünüze geri gönderecek bir U dönüşü yapacak olduğundan, henüz değiştirilecek çok şey var veya hem iş hem de kariyer cephelerinde gelişmek.


Boğa Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Halihazırda güneş sistemindeki en yavaş gezegenlerden biri, kariyer sektörünüzdeki geri dönüşüne iki gün kaldı Pluto artık suda ölü. Artık ilerlememek, ancak henüz ilerlemeye başlamak ve hatta geriye bakmak, bu size anda kalma şansı veriyor. Pluto artık ilerlemiyor olabilir, ancak değişim ve devrim gezegeni, çizim tahtasına döndüğünüzde yanınıza alabileceğiniz seçenekleri değerlendirme şansıyla hala ileriye bakıyor.

Hafta sonuna girerken, hayatın profesyonel tarafından güçlü bir şekilde uzaklaşıyorsunuz ve bu sizin yararınıza olacak. Pluto, kariyer sektörünüzdeki son haftasonuna doğrudan hareketle girerken artık durağan durumdayken, ne kadar çok anda kalabilir ve kendinize biraz düşünme zamanı tanıyabilirseniz o kadar iyi.


İkizler Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, bilinçaltınız hala, şimdi yavaş yavaş yüzeye çıkan gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen bilgileri indirme işlemini işliyor olacak. Gelecek hafta Mars gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, ancak paranın gezegeni Venüs o zamandan önce geri dönüyor, olayları ne kadar az düşünürseniz ve bunun doğal olarak olmasına izin verirseniz o kadar iyi.

Gelir, iş ve kariyer cephelerinde köprünün altından çok suların geçtiği bir haftada ve önümüzdeki hafta iş sektörünüzde bir joker karakter olabilecek gölgede kalan Dolunay öncesinde, haftasonuna yelken açabilirsiniz. Profesyonel tanrılar uyurken ve işler yolunda gitmezken, işler henüz tam olarak gelişmemiştir ve bu size geri çekilip gözlemleme şansı verir.


Yengeç Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen Ağustos ayından bu yana gelir sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığından ve Güneş’e hala iki ay uzaklıkta olduğundan, Ay’ın aylık ziyaretleri, mevcut gelir potansiyeline erişmenin yanı sıra paranın nerede olduğu hissini korumanın anahtarıdır. Ay tüm bunları yapıyor, para için burnunuzu keskinleştiriyor ve bir tetikleyici görevi görüyor, ancak Mars dönmeden önceki son ziyarette, gidişatın sizin lehinize dönmek üzere olduğu hissi de var.

Gelir sektörünüzdeki Ay ile kariyer sektörünüzdeki Jüpiter arasındaki dostane açı, gelir ve kariyer meseleleri veya bunların bugün tetikleyebileceği herhangi bir şey hakkında sezgisel ve kendinden emin bir okuma alma şansından daha fazlasıdır. Bu, para ve profesyonel tanrılar arasındaki bir el sıkışmadır, tam da Jüpiter’in maksimum profesyonel ivme kazanma çabası sona ererken, Mars’ın gelir sektörünüze dönüşü para tanrılarının onu oradan alacağını görecek.


Aslan Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Odak noktasının finansal çitin diğer tarafında olduğu bir haftada bu, haftanın dengeli bir şekilde kapanmasını sağlayacaktır. Cüce gezegen Ceres yön değiştirmeden önceki Ay’ın son ziyareti, bu aynı zamanda düşünmek için değerli bir fırsat olacak.

Güneş kariyer evinize yerleşirken şu anda sahip olduğunuz en büyük avantaj, sessiz, sakin ve istikrarlı bir döneme girmiş olmanız. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Dolunay draması veya Jüpiter’in dönüşünün getireceği büyük dalgalanma olmadan, bu, ayaklarınızı sağlam tutmanız için bir şans ve artık güneş spotları kariyer durumunuz üzerinde ve sadece gözlemlenmesi gereken konular.


Başak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugünün sezgisel ve yaratıcı Ay titreşimleri ile finans sektörünüzdeki Jüpiter arasındaki dost açı, geçen yıl şans ve genişleme gezegeninin finans sektörünüze geri dönmesinden bu yana aylık bir olay olsa da, aynı zamanda ayrılmadan önceki sonuncusu. Bu, neyin mümkün olduğuna inanmaya cesaret ederken, finansal büyüme ve genişleme arayışının son haftalarını kucaklamanız için size finansal güven veriyor.

Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünde yer alması ve Plüton’un önümüzdeki hafta başlarında çalışma sektörünüzdeki geri hareketinden önce durmasının bir kombinasyonu, yavaşlama çağrısından çok, bunun doğal olarak gerçekleştiği bir durumdur. Bunun geri çekilme şansı getireceği hafta sonu. Taahhüt kraliçesi asteroid Juno’nun kariyer sektörünüzde üç gün içinde Venüs’e katılmasıyla, profesyonel manzara karşısında geri durmayı göze alabilirsiniz.


Terazi Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay, önümüzdeki hafta gelir sektörünüzde bir Dolunay olarak çarpışmadan önce, haftayı dostça kapatacaklar. Bu, Ay yarın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönene kadar gerçekleşmeyecek olsa da, oradaki Ceres ile finans sektörünüzdeki gezegenler arasındaki bir ortaklık şimdiden sessiz bir finansal güven duygusu yaratıyor.

Geçen ay kariyer sektörünüze döndüğünden beri Mars, gelir ve iş cephelerinden güçlenmeye devam edecek bir destek grubu oluşturdu, ancak şimdilik burada tek başına. Bu sadece Venüs geri döndüğünde değişmeyecek, aynı zamanda birlikte yaklaşık iki hafta geçireceğiniz için bu, kalbinizin size ne söylediğini daha iyi anlamanızı sağlayacak. Şimdilik içgüdülerinizle ilerliyorsunuz ve Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhu dikkatinizi çekiyor.


Akrep Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, finans sektörünüzde tek başınayken ve ayrılmasına sadece dokuz gün kalmış olsa da, bu durum uzun sürmeyecek. Bağlılık kraliçesi asteroit Juno, dört yıl aradan sonra ilk ziyareti için geri dönecek ve Venüs’ün finansal arzularını ve beklentilerini çözümlere dönüştürmeye başlayacak.

Bugün kariyer sektörünüzde hareket eden Ay ile iş sektörünüzdeki Jüpiter arasındaki dost açı, şans ve genişleme gezegeninin geçen Mayıs ayında geri dönmesinden bu yana yıllık bir olay oldu. Yine de Jüpiter ayrılmadan ve Mars kariyer sektörünüze geri dönüp kaldığı yerden görevi devralmadan önceki son el sıkışma olarak, bu, iş ve kariyer meselelerini dallanmadan önce aynı adıma sokmaya başlayan bir el sıkışmadır.


Yay Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs’ün, Mars ayrılmadan önce finans sektörünüze geri dönmeyeceğini, aynı zamanda para ve savaş gezegenlerinin birlikte yaklaşık iki hafta geçireceğini bilmek, size en iyisinin henüz gelmediğini bilmenin güvenini veriyor. Ay’ın son ziyareti finansal içgüdülerinizi keskinleştirdi ve Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verdi, ancak Venüs bunu daha da daraltacak.

Bugünün maceralı ay titreşimleri ve haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde Jüpiter’e olan dostane yönü sizi haftasonuna davet ederken, bu aynı zamanda Güneş iş sektörünüze ve önünüze yerleşirken zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanıza yardımcı oluyor. Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşü.


Oğlak Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde hiçbir gezegensel aktivite olmadığı, ancak finansal çitin gelir tarafında sürekli gezegensel aktiviteye yakın olduğu için, Ay’ın aylık ziyareti, para meselelerine çok ihtiyaç duyulan dikkati vermenize yardımcı olur. Yine de, keskin finansal içgüdülerinizle, ufuk ötesi radarınız Mars’ın yaklaşımını algılayacak ve kozmosun savaşçı gezegeni geri dönmeden önceki bu son ziyaret, finansal gücünüzü geri almak için bir şansın yaklaştığına dair ipuçları vermeye devam edecek ve daha birkaç hafta uzakta olacak.

Haftaya sadece iş sektörünüzde Ay ile başlamakla kalmayıp, buradayken tek kez Venüs ile aynı hizada olmak, baştan itibaren kalbi ve içgüdüleri aynı sayfaya koyun. Ancak Ay henüz kariyer sektörünüze tek ziyaretini gerçekleştirecekken, Venüs buradayken ve bu, gelecek hafta gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri bir araya getireceğinden, tüm seçenekleriniz tam olarak ortaya çıkmadı.


Kova Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm odağın finansal çitin gelir tarafında olduğu ve güç dengesinin bu noktada olduğu bir haftada, yarın Ay’ın finans sektörünüze dönüşü para konularına çok ihtiyaç duyulan ilgiyi verecektir. O zamana kadar, bu size gelir, iş ve kariyer cephelerinden tüm hafta boyunca her yönden gelen bilgileri indirme paketini açmanız için zaman veriyor.

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılmasından ve ayrılmadan önce burada Mars’la son karşılaşmasından iki gün sonra, bilinçaltınız hala gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen bilgileri indirmeyi işliyor olacak. Mars ayrılmadan önce kariyer cephesinde Venüs’ün geri dönmesi ve tutulan bir Dolunay ile köprünün altından geçmesi gereken çok su var.


Balık Burcu

29 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzden geçen Ay ile gelir sektörünüzdeki Jüpiter arasındaki dost açı, geçen yıl şans ve genişleme gezegeninin geri dönmesinden bu yana aylık bir olay olsa da, bugünün farkı, bunun her ikisi için de önemli bir zamanda gelmesidir. Jüpiter ayrılmadan önceki bu son ziyaret, aynı zamanda Mars iş sektörünüze dönmeden önceki son ziyarettir ve her iki cephede de pek çok içgörü, aynı zamanda heyecan ve beklenti yaratıyor.

İş sektörünüzde hareket eden Ay ile gelir sektörünüzdeki Jüpiter arasındaki dostane bir açı, her iki cephede de çok fazla güven ve içgörü yaratırken ve hatta bir tetikleyici görevi görebilirken, bu aynı zamanda para ve profesyonel arasında önemli bir el sıkışmadır. tanrılar. Jüpiter gelir sektörünüzden ayrılmadan ve Mars iş sektörünüze dönmeden önceki bu son ziyaret, ileride büyük bir değişimin ipuçlarını içeriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.