Günlük Kariyer Burç Yorumları 28 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 28 Nisan Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş geçen hafta gelir sektörünüze döndükten sonra gelir sektörünüze yerleşti ve Merkür burada gerileme aşamasına girerken, bu size olayları sessizce ölçme şansı veriyor. Önümüzdeki hafta mali çitin diğer tarafında gölgede kalacak Dolunay ve gelecek ayın sonunda gelir cephesindeki büyük gelişmeler öncesinde, önce göreli sakinliğin tadını çıkarma ve basitçe yönünüzü bulma şansı var.

Cüce gezegen Ceres, önümüzdeki haftanın sonunda iş sektörünüzdeki geri dönüşünden önce yavaşlarken, bu durum, iş ve iş meselelerinin aciliyetini ortadan kaldırırken, geriye dönüp bakmanın size verdiği mesajları işlemeniz için size zaman veriyor. Ne zaman, nerede ve nasıla daha az odaklanan ve ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamaya daha çok odaklanan gezegenin burada tekrar geriye dönük harekete geçmesi için bir dört yıl daha geçecek.


Boğa Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, paranın gezegeni Venüs, şimdi toplamaya hazır olan düşük asılı meyvelere olduğu kadar, zamanla olgunlaşacak olan gelir potansiyeline de odaklanmıştır. Güneş ve Merkür’ün hasadı eve getirmek için ayrıldıktan sonra geri döneceğini bilmek, önümüzdeki 10 günün kazançlı olma potansiyeline sahipken, aynı zamanda işleri kazançlı bir yöne yönlendirmekle ilgilidir.

Kariyer sektörünüzde Ay’ın Plüton ile çarpışması kısa sürdü ve onlar ayrıldıkça herhangi bir profesyonel baskı veya iş/yaşam dengesi gerilimi soyuluyor. Plüton’un geri hareketine sadece dört gün kala ve zaten durağan durumdayken, hafta sonuna kadar bu, kendinizi düşünmeniz için zaman ayırmanız için bir çağrı oldu. Profesyonel tanrılar bile, eski alışkanlıklarınızı kırmanız anlamına gelse bile, hızınızı artırmanız için sizi teşvik ediyor.


İkizler Burcu

28 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün gelir sektörünüzden ayrıldığında, size yalnızca para için keskin bir burun ve Mars’ın savaşçı ruhu ve onu nereye yönlendireceği hakkında daha iyi bir okuma sağlamakla kalmadı, aynı zamanda gelir, iş ve kariyer cephelerinde destek ve kaynaklar sağladı. Bu, para gezegeni Venüs 10 gün içinde gelir sektörünüzdeki Mars’a katıldığında daha da fazla potansiyelin olabileceği bir noktaya kadar gelişmeye devam edecek bir şeydir.

Ay dün gelir sektörünüzden ayrıldığında, bu size paranın nerede olduğu ve Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikirden daha fazlasını verdi. Ay buradaydı ve hem yıldızlar iş ve kariyer cephelerinde hizalanırken hem de kariyer sektörünüzde gelecek haftaki Dolunay’ın gölgesinde kalırken, bu, zihninizi fikirler ve olasılıklarla dolu bırakıyor.


Yengeç Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüze döndüğünde Ay’ın finans sektörünüzde Plüton ile çarpışmasının iyi yanı, bunun yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilimin önceden ve şimdi arkanızda olmasıdır. Ay bu çatışmadan uzaklaşıp, kariyer sektörünüzde Jüpiter ve Eris ile dostane bir açıya doğru ilerlerken, herhangi bir finansal gerilim zaten motivasyona dönüşüyor olacak.

Ay, gelir sektörünüze aylık sıradan bir ziyarette bulunurken ve bu her ay kazançlı bir nokta olabilirken, bu hem finansal hem de mesleki açıdan ekstra bir önem taşıyor. Mars’ın dönüşü 2023’ün en kazançlı aylarına başlayacak olan bu son ziyaret, aynı zamanda Jüpiter kariyer sektörünüzdeyken son ziyaretinizdir ve Ay size her iki cephede de çok gerçek potansiyel hakkında bir okuma verir.


Aslan Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın hafta sonu gelir sektörünüze dönmesiyle, her zaman bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısı olacaktır. Bu aynı zamanda mali çitin diğer tarafında güçlendirici bir kaç gün olan paketi açıp işlerken de sizin yararınıza olur. Bu, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, finansal rüyaları gerçeğe dönüştürmek için ne gerekiyorsa yapma kararlılığını güçlendirdi.

Güneş’in kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana geçen sekiz günde ve Merkür’ün gerilemeye başlamasından bu yana geçen yedi günde, ikisi de yerleşti ve siz onların varlığına ve etkisine uyum sağladınız. Merkür’ün birkaç hafta daha geri harekette kalması ve Güneş’in bir aylık ziyaretinin son günlerinde büyük değişikliklerin gerçekleşeceğini bilerek sabit bir rota çizmesi, bu sizin yolculuğa alışmanızı sağlar.


Başak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dünkü haritanızın nostaljik ve düşünceli ama aynı zamanda sezgisel ve hayal gücüne dayalı bir bölümüne geri dönmesi, iş şapkanızı ne zaman üzerinizde tutmanız gerektiğini ve test için ne zaman çıkarmanız gerektiğini ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koymuş olabilir, ancak bu finansal olarak bir avantaj sağlıyor. . Ay, finans sektörünüzdeki üç gezegenle de dostane bir açıya yaklaşırken, bu sizin finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye başlıyor.

Dünkü çarpışmalarından sonra Ay ve Plüton ayrılıyor ve ayrıldıkları gibi, dün bunun yaratmış olabileceği herhangi bir iş gerilimi veya iş baskısı geri düşüyor. Öyle ki, bu size, düğmelerinize neyin neden basmış olabileceğine dair daha iyi bir fikir veriyor ve özellikle nerede çok fazla üstlenmiş olabileceğiniz veya kendinizi çok ince yaymış olabileceğiniz söz konusu olduğunda. Şimdi anahtar, bu mesajlara kulak vermek ve ne kadar değerli olduklarını anlamaktır.


Terazi Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüze dönmesinden bu yana sekiz gün ve Merkür’ün burada gerilemeye başlamasından bu yana yedi gün geçti, bu da istikrarlı hale gelip yerleşmeye yetecek kadar uzun bir süredir. Gelecek ay mali çitin her iki tarafında da işlerin çok daha hareketli hale geleceği bilindiği için, hem bu haftanın hem de ayın son günleri, tekerleği yeniden icat etmeye gerek kalmadan gözlemleme şansı.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz yalnızca daha keskin değil, aynı zamanda Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhu ve onu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir anlayışla duygusal ve sezgisel olarak daha meşgulsünüz. Bu aynı zamanda size gelir, iş ve kariyer cephelerinden ve sadece 10 gün uzakta olan Venüs ile, en iyisinin henüz gelmediği duygusuyla ilgili bilgileri indirmenize izin verir.


Akrep Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son 10 gününe girerken Venüs, her zaman mümkün olmayan bir şekilde “neye” odaklanma özgürlüğüne sahip. Mars çoktan ileriye giden bir yolu temizledi ve Güneş ve Merkür ne zaman, nerede ve nasıla odaklanmak için ayrıldıktan sonra geri döndüğünden, bu Venüs’ü finansal güveninizi artırmaya ve finansal dilek listenize daha fazla odaklanmak için serbest bırakır.

Ay, kariyer evinize her dört haftada bir profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirebilecek ve tetikleyici olabilecek sıradan bir aylık ziyaret yaparken, bu sefer bununla ilgili her şey çok daha önemli. Mars’ın dönüşünden ve Jüpiter iş sektörünüzden ayrılmadan önceki son ziyaret olarak, bu, iş ve kariyer cephelerinde büyüyen bir güven ve beklenti duygusunu güçlendiriyor ve birleştirmeye yardımcı oluyor.


Yay Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzden ayrıldığında, bu sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle dolu bir halde bırakmaktan ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesinden daha fazlasını yaptı. Mars ayrılmadan önceki bu son ziyaret, size onun finansal tutkuları ve mücadeleci ruhu ve onları nereye yönlendireceği konusunda daha iyi bir okuma sağladı, ancak paranın gezegeni Venüs ile sadece 10 gün uzakta, aynı zamanda en iyisinin hala geleceğine dair bir his var. .

Güneş iş sektörünüze döndükten sekiz gün sonra ve Merkür burada gerilemeye başladıktan yedi gün sonra ikisi de yerleşti ve siz onların varlığına alıştınız. Önünüzde büyük değişiklikler ve gelişmeler olsa da, buna hala birkaç hafta var, bu da sizi işlerin sorunsuz geçebileceği ancak sağlam bir temel atabileceğiniz yerleşik bir aşamaya getiriyor.


Oğlak Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, dün finans sektörünüze döndüğünde, gelir sektörünüzdeki Plüton ile çarpışmasından çoktan uzaklaşıyor ve bu, bazı düğmelere neyin neden basmış olabileceği konusunda size daha iyi bir fikir veriyor. Ay hala finans sektörünüzdeyken, ancak Jüpiter’le dostane bir açıya doğru ilerlerken, bu zaten herhangi bir finansal gerilimi motivasyona dönüştürüyor.

İş sektörünüzdeki son 10 gününe girerken, Venüs bu yıl kendi oyununa odaklanmak için çok daha fazla özgürlüğe sahip. Geçen yıl Venüs en son gelen ve en son ayrılan gezegendi, bu yüzden mevcut olanla çalışmak zorunda kalırken yarım kalmış işleri halletmek ona düştü. Bu sefer Venüs, Mars’ın açtığı yollardan yararlanıyor, ancak Güneş ve Merkür o ayrılana kadar geri dönmeyeceği için, ne zaman, nerede ve nasıl odaklanabileceklerini bilerek kalbinize ses vermeye odaklanabilir.


Kova Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün iş sektörünüzden ayrıldığında, size yalnızca iş ve işle ilgili konularda veya Mars’ın bir şeyleri gerçekleştirme dürtüsünde daha iyi bir okuma sağlamakla kalmadı, aynı zamanda paketten çıkarmak için gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgi indirme olanağı sağladı. Dün ayrılmadan önce Ay’ın gelir sektörünüzdeki Neptün’le dostane yönü, para gezegeni Venüs’ün 10 gün sonra iş sektörünüze döndüğünde birlikte çalışmak zorunda kalacağı kaynaklara açılan bir pencereydi.

Ay dün iş sektörünüzden ayrıldığında, bu size iş ve meslek meseleleri veya Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhu ve bunun nereye yönlendirileceği hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını verdi. Bu, sizi gelir, iş ve kariyer cephelerinden bilgileri indirmenize ve sadece 10 gün uzakta olan Venüs’e ve önümüzdeki hafta kariyer cephesinde gölgede kalan Dolunay’a bıraktı ve en iyisinin hala geleceği duygusuyla.


Balık Burcu

28 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Yarına kadar dostça bir açıya geçmeyeceklerken, Jüpiter gelir sektörünüzdeyken Ay’ın iş sektörünüze son ziyaretine yaklaşırken şimdiden her iki cephede de heyecan ve beklenti duygusu yaratıyor. Jüpiter, gelecek ay Mars iş sektörünüze dönmeden önce gelir sektörünüzden ayrılacak olsa da, bu, gelir ve iş konularını adım adım ilerletmeye başlamak için bir şans.

İki profesyonel evinizde de gezegensel aktivite olmadığı için Ay, bağlantıda kalmanızda ve işleri yolunda tutmanızda hayati bir rol oynuyor. Ay’ın iş sektörünüzde olması sıradan bir aylık olay olsa da, Mars dönmeden önceki son olay olduğu için ve Jüpiter gelir sektörünüzdeyken, havada çok fazla vızıltı var ve şimdiden gelir ve iş meselelerini kilit adım atmaya başlama şansı var. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.