Günlük Kariyer Burç Yorumları 27 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 27 Nisan Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde gerilemeye başladıktan altı gün sonra Merkür artık durma konumunda değil ve halihazırda kaplamış olduğu zemin üzerinde geri hareket etmeye başlıyor. Güneş, spot ışığını ilerideki yolda tutacak olsa da, Merkür adımlarının izini sürerken para için akıllı kafası, olayları perspektife oturtmaya yardımcı olan türden ince ayrıntılar ve geri görüşle olayların üzerinden geçiyor.

Pluto geri hareket etmeye ve kariyer sektörünüze geri dönüş yolculuğuna başlamak üzereyken ve cüce gezegen Ceres iş sektörünüzde zaten geri hareket halindeyken, geriye dönüp bakmaya artan bir odaklanma var. Ceres, iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamak için bunu kullanırken, Pluto Haziran’da geri döndüğünde, beklemeye almış olabileceğiniz veya kendi başına oynamaya bırakılmış olabileceğiniz şeylere geri dönecektir.


Boğa Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Haftaya gelir sektörünüzde Ay ile başlamak, vermeye devam eden bir avantajdı, çünkü ayrıldıktan iki gün sonra bilinçaltınızın indirdiği bilgiler, içgörüler ve mesajlar yüzeye çıkmaya başlıyor. Bu, Venüs’ü hayati bir şekilde besliyor, ancak hem gelir sektörünüzdeki son günlerinde gezinirken hem de para gezegeni, peşinden gelen gezegenler için kazançlı bir yol çizmeye çalışırken değişen içgörülerini sürdürüyor.

Ay’ın ev ve aile sektörünüze dönüşü ve kariyer sektörünüzdeki Plüton ile kısa bir çarpışma, bazı geçici iş/yaşam dengesi hatırlatmaları getirebilir, ancak bunun yaratabileceği herhangi bir baskı yalnızca kısa süreli değil, aynı zamanda zamanında da olabilir. Plüton, geriye dönük bir dönüşün önünde yavaşlıyor, bu nedenle işleri aceleye getirmek istemiyor, bu nedenle hızınızı artırmanız için bir hatırlatmayı memnuniyetle karşılayacaktır. Pluto’nun doğrudan harekete geçtiğinde adımlarının izini süreceğini bilmek, aciliyetin çoğunu ortadan kaldırıyor.


İkizler Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze döndükten iki gün sonra, kariyer cephesindeki gezegenlere dostça bir açıyla başladığı şeyi bitirir. Dün Mars’la hizalanması arasında, kozmosun savaşçı gezegenini, gelir cephesinde mümkün olduğu kadar çok yer kazanmak için mücadelesine devam ederken, paranın nerede olduğu ve mevcut profesyonel kaynaklar hakkında daha iyi bir anlayışla terk etti.

Ay’ın iki gün önce kariyer sektörünüzde Satürn’e dostça bir açıyla başlayan gelir sektörünüze aylık ziyareti, oradaki rüya gibi Neptün’e dostça bir açıyla son veriyor. O zaman ile şimdi arasında Ay, Mars’la aynı hizaya geldi ve hatta Güney Düğümü ile bağlantı kurdu, bu güç iş sektörünüzde gelecek haftaki Dolunay’ı bir ay tutulmasına çevirecek. Bu size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikirden çok daha fazlasını bırakır.


Yengeç Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finansal çitin gelir tarafında hiçbir gezegensel aktivite olmadığı için, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü bugün, herhangi bir ayın en kazançlı günleri olabilecek günleri başlatıyor. Bu, Ay’ın para için burnunuzu keskinleştirme ve bir tetikleyici olarak hareket etme yeteneği sayesindedir ve Güneş’in geçen hafta kariyer sektörünüzden ayrılmasından bu yana ilk ziyaret ve Jüpiter ayrılmadan önceki son ziyaret olarak, herhangi bir gelir potansiyelinden yararlanma şansı vardır. oluşturduk.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönmesi, hem bunun önümüzdeki birkaç gün içinde tetikleyebileceği şeyler hem de ileride neler olacağına dair içgörü açısından finansal olarak iyi bir haber olsa da, bu aynı zamanda profesyonel olarak da iyi bir haber. Ay’ın Jüpiter’in kariyer bölgenizden ayrılmadan önceki son ziyareti, onları önümüzdeki günlerde uyumlu hale getirecek ve size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verecek ve profesyonel olarak işleri hızlandırmak için bir itici güç olacak.


Aslan Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İki gün önce haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne finans sektörünüzdeki Satürn’ün dostça bir yönüyle başlayan bir ziyaret, oradaki rüya gibi Neptün’ün dostça bir yönüyle sona eriyor. Satürn ve Neptün şu anda aynı teknede kürek çekerken, ancak birbirine bağlanamayacak kadar uzaktayken, Ay, Neptün’ün hayalleri ile Satürn’ün ne gerekiyorsa yapma kararlılığı arasında bir geçiş görevi görüyor ve tüm bunlar finansal güveninizi besliyor. , içgüdüler ve hayal gücü.

Güneş’in kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasının tam kalbinde, Merkür’ün buradaki ilk geri hareketinde ve Jüpiter’in artık üç haftadan daha az bir süre uzakta olmasıyla Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne iyi zamanlanmış bir ziyareti tamamlıyor. . Çalışma haftasının kalbinde bu, işler çok daha yoğun hale gelmeden önce iş şapkanızı ne zaman takmanız ve ne zaman çıkarmanız gerektiğinin farkına varmanızı sağlar.


Başak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bunun zirveye ulaşması iki gün daha sürmeyecek olsa da, Ay’ın bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne geri dönmesi, onu finans sektörünüzdeki Jüpiter ve Eris ile, tıpkı daha önceki bir hizalanmadan ayrılmakta oldukları gibi, uyumlu hale getiriyor. hafta içi. Her ikisiyle de dostane bir ilişki kurmaya daha iki gün varken, sadece uyum içinde olmak finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenize yardımcı olacaktır.

Hafta sadece kariyer sektörünüzdeki Ay ile değil, burada Venüs ile hizalı ve iş sektörünüzdeki Plüton ile dost açıda başladı. Bu, yeni çalışma haftasına olumlu bir başlangıç ​​yapmanızı sağlarken, size içgüdülerinize güvenmeye devam etmenizi sağlayan değerli içgörüler sağladı. Yine de, Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına geri dönmesi ve Plüton ile çarpışması da bir o kadar önemlidir;


Terazi Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde gerilemeye başladıktan altı gün sonra Merkür, adımlarını yavaşça geri çekmeye başladığında artık durma noktasında değil. Güneş nereye gittiğinize göz kulak olmaya devam ederken, Jüpiter’in üç haftadan daha kısa bir süre içinde dönüşünden önce Merkür size adımlarınızın izini sürme şansı veriyor, para için akıllı kafası şimdi bir tür geri görüşle geliyor. bazı boşlukları doldurmaya yardımcı olur.

Bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, son saatlerini iş sektörünüzde Neptün’e dost bir açıyla geçirecek. Bu, iki gün önce geri döndüğünden beri gelir, iş ve kariyer cephelerinde ve özellikle ayrıldıktan sonra bile devam edecek olan devam eden ortaklık söz konusu olduğunda, her şeyi ateşlemeye yardımcı olan bir ziyareti sonlandırıyor. Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirmenizi ve Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir bırakmanızı sağlar.


Akrep Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzden ayrılışından iki gün sonra, bu, indirilen bilgiler, içgörüler ve mesajlar yüzeye çıkmaya devam ederken vermeye devam eden bir hediyedir. Bu, paranın gezegeni Venüs’ü finans sektörünüzdeki son haftalarını değerli kılmak için çalışırken gerçek zamanlı olarak yeni bilgilerle besliyor ve hiçbir şeyi fazla düşünmeden finansal içgüdülerinize güvenmeyi önemli kılıyor.

Jüpiter iş sektörünüzdeki son üç haftasına girdikten bir gün sonra Ay, kariyer sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak mükemmel bir zamanlamayla ve çok daha anlamlı bir şekilde. Ay, profesyonel içgüdülerinizin keskin olmasını sağlama şansının yanı sıra, Jüpiter’in yanına gelebilir ve önümüzdeki haftalarda gezinmenize yardımcı olabilecek sezgisel içgörü ve yön duygusu sağlayabilir. Ayrıca, iş ve işle ilgili meseleler zirveye ulaştıktan sonra gelecek ay başlayacak olan kariyer cephesinde yeni gelişmelere dair ipuçları da var.


Yay Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzde Ay ve Mars arasındaki hizalanma, finansal içgüdülerinizi, tutkularınızı ve savaşma ruhunuzu bir araya getirerek ne için savaştığınız ve bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verdi. Yine de Ay, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, finans sektörünüzdeki son saatlerini bilinçaltınızın paketinden çıkarıp daha sonra işleyebileceği bilgileri indirerek geçiriyor olacak.

Ay’ın haftayı kariyer bölgenizde kapatacağını ve hafta sonu bunun profesyonel içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün size söylediklerini daha iyi okumanızı sağlayacağını bilerek, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutabilirsiniz. Özellikle de Güneş iş sektörünüzdeki ilk tam haftasına girerken ve Merkür burada ilk geri hareketindeyken. Haftanın sonunda iş ve kariyer konularını daha iyi okuyacaksınız.


Oğlak Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm gezegensel aktivitenin finansal çitin gelir tarafında olduğu bir yılda, Ay’ın her ay finans sektörünüze dönüşü, para meselelerine çok ihtiyaç duyulan ilgiyi göstermek için her zaman değerli bir şanstır. Bununla birlikte, bugün Ay geri döndüğünde ve finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüz devreye girdiğinde, altıncı hissiniz para meselelerinin kendi hızlarını kazanmak üzere olduğunu hissederek, havada bir değişiklik hissi olacak.

Ay’ın yalnızca iş sektörünüzü terk etmekle kalmayıp momentumu devam ettirmek için Venüs’ü geride bırakmasından iki gün sonra, o sırada indirilen birçok bilgi şimdi yavaş yavaş yüzeye çıkıyor. Bilinçaltınızın bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebilmesi ve Venüs’ün bunu kalbinizin size söylediklerini filtrelemeye ihtiyaç duymasıyla, ancak şimdi daha net bir resim ortaya çıkmaya başlıyor.


Kova Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüzdeki ilk saatlerini gelir sektörünüzdeki Satürn’e dostça bir açıyla geçirdikten iki gün sonra, son saatlerini burada rüya gibi Neptün’e dostça bir açıyla geçiriyor. Dün iş sektörünüzde Mars’la hizaya girdikten ve size onun savaşçı ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir verdikten sonra, bunu gelir hayallerini gerçeğe dönüştürmek için artan kararlılıkla uyumlu hale getirmeye yardımcı oluyor.

Ay’ın çalışma sektörünüzdeki son saatleri, her ay içgüdülerinizi dinlemek ve hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmek için önemli bir noktadır. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebildiğinizden daha hızlı indirebildiğinden ve gelir, iş ve kariyer cephelerinden gelen çok fazla bilgiyle, önümüzdeki günlerde işi onun için biçilmiş kaftan olacaktır.


Balık Burcu

27 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Ay’ın iş sektörünüze dönüşü iş ve iş konularında iyi bir haber olsa da, zamanlama gelir potansiyeli için de bu müjdeyi veriyor. Bu, Jüpiter gelir sektörünüzden ayrılmadan ve kozmosun savaşçı prensesi Eris ile uyumdan ayrılmadan önceki Ay’ın son ziyaretidir, bu, gelir ve iş cephelerinde birbirlerini sırtlayabilecekleri olumlu birkaç gün başlatır.

Bir yandan, Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık olaydır ve iş cephesinde gezegensel bir faaliyet olmaması, check-in yapmak ve yönünüzü bulmak için değerli bir şanstır. Yine de Ay’ın Mars’tan önceki son ziyareti, iki yıl sonra ilk kez iş cephesinde işleri ateşlemek için geri döndüğünden ve Jüpiter’in gelir sektörünüzdeyken son ziyareti olduğundan, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinizi dinlemek her zamankinden daha önemli. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.