Günlük Kariyer Burç Yorumları 26 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 26 Nisan Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasında, Merkür burada ilk geri hareketinde ve Juno gelecek hafta ayrılmadan önceki son haftasında, oyunda sadece pek çok farklı etki yok, aynı zamanda toplu olarak sizi geçmişle bağlantıda tutuyorlar. , bugün ve gelecek. Yılın bu zamanında güneş ışığı her zaman gelir durumunuz, meseleleriniz ve seçenekleriniz üzerindeyken, bu aynı zamanda Jüpiter’in gelecek ay dönüşü için hazırlık ve on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınızın başlangıcıdır.

İş cephesindeki Ceres ile gelir cephesindeki asteroit Juno arasındaki dostane açı ayrılsa da, bu durum gelir ve iş meseleleri arasında hâlâ değerli ve güncel bir bağlantı oluşturuyor. Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamasından üç hafta önce, Ceres öncelikle iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi anlamanıza yardımcı olma görevini üstleniyor. Özellikle iş tatmini ve bir amaç duygusu söz konusu olduğunda.


Boğa Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, sizde paraya karşı keskin bir burun, paranın gezegeni Venüs’e buradaki son 12 gününü güvenle taşımak için içgörü ve motivasyon bıraktı. Ay’ın burnunuzu para için keskinleştirmek ve her aylık ziyarette olduğu gibi bir tetikleyici olarak hareket etmek açısından başlattığı şeyi, Venüs sadece devam etmekle kalmaz, gelişebilir.

Plüton yarın kariyer sektörünüzdeki geri dönüşünden önce yavaşlıyor olabilir, ancak bu size değişim ve devrim gezegeni zihninizi yeni olasılıklara açarken gözlem yapma şansı veriyor. Bu, Pluto’nun geri hareketini geri çekecek bir şey olsa da, gelecek yıl geri döndüğünde, 2044’e kadar burada olacak, bu da şimdi biraz vitrin alışverişi yapma şansı veriyor.


İkizler Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay her ay gelir sektörünüze döndüğünde, para için burnunuzu keskinleştirebilir ve bir tetikleyici görevi görebilir, ancak bugün burada Mars’la aynı hizaya geldiği için bu, hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsüne hem yakıt katacak hem de size daha iyi bir yaşam sağlayacaktır. bunu nereye kanalize edeceğiniz duygusu. Ay her zaman bir tetikleyici görevi görse de, gelir, iş ve kariyer cephelerinde oldukça yüklü bir zamanda gelir.

Savaşçı gezegenin gelir sektörünüze dönmesinden bu yana ikinci kez Ay, bugün Mars’ı yakalar ve hizaya girerek hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsüne yakıt eklerken aynı zamanda size paranın nerede olduğu ve nereye gideceği konusunda daha iyi bir fikir verir. savaşçı ve rekabetçi ruhunu kanalize edin. Güneş sisteminin dört bir yanından gelen destekle birlikte bu, çalışma haftasının kalbindeki gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyi güçlendiriyor.


Yengeç Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüze dönüşüne giden yol, her ay antenlerinizi açık tutmak ve aynı zamanda aşırı düşünmekten kaçınmak için önemli bir noktadır. Ay’ın yarın dönüşü sıradan bir aylık ziyaret olacak, ancak bu, önümüzdeki ay gelir cephesinde büyük gelişmelerle birlikte, önünüzdeki kazançlı gelişmelere dair ilk ipuçlarını alacağınız zamandır.

Güneş’in geçen hafta kariyer sektörünüzden ayrılması, güneş ışığını kariyerinizden ve profesyonel durumunuzdan, meselelerinizden ve seçeneklerinizden uzaklaştırmış olabilir, ancak bu, bugün burada son üç haftasına giren Jüpiter’e daha fazla odaklandı. Jüpiter, kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile hizalanmadan ayrılırken, bu size, kafanıza koyduğunuz şeyi başarmak için ne gerekiyorsa onu gerektiği sürece yapma kararlılığı veriyor.


Aslan Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzdeki Ay’ın Satürn ile dostane görünümü ile buradaki rüya gibi Neptün arasında, yarın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünden ayrılmadan önce, hayal gücünüzü ateşleyecek şekilde Mars ile hizalanıyor. Mars’ın kendisi, Satürn ve Neptün’e karşı kendi dost yönü arasında, kozmosun savaşçı gezegeni finansal hayallerinize ve bir çözüm duygusuna ilham vermeye yardımcı oluyor.

Pluto geçen ay iş sektörünüzü terk ettiğinde, 2008’den beri ilk kez boş bıraktı, ancak değişim ve devrim gezegeni, onu yalnızca geri getirmekle kalmayacak, aynı zamanda bir şans yakalamış olacak olan geri hareketinden önce yavaşlıyor. 15 yıl sonra ilk tatilinize. Günlük iş ve işle ilgili meseleler tıkır tıkır ilerlemeye devam ederken, o Haziran’da geri döndüğünde, olayları yeni bir ışık altında görmenize yardımcı olacak olan, büyük resme sürekli göz kulak olmaya ara vermenizdir.


Başak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta Güneş’in finans sektörünüzden ayrılması, güneş ışığını mali durumunuzdan ve parasal konulardan uzaklaştırdı, ancak bu süreçte Jüpiter’e çok daha fazla odaklandı. Şans ve genişleme gezegeni, finansal büyüme ve genişleme arayışının son üç haftasına girerken, kozmosun savaşçı prensesi olarak size savaşmaya başlamanız için ilham veren cüce gezegen Eris ile uyumdan ayrılıyor.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskindir ve paketten çıkarmanız gereken bir dizi bilgi, içgörü ve mesaja sahipsiniz. Daha da önemlisi, Venüs’ün buradaki son 12 gününe daha duygusal ve sezgisel olarak bağlı hissederek ve aynı zamanda kalbinizin ve içgüdülerinizin size söyledikleri arasında daha yakın bir bağlantıyla geçme şansı.


Terazi Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile finans sektörünüzden sadece üç hafta uzakta ve finansal büyüme ve genişleme için on yıldan fazla bir süredir en büyük yılınızın başlangıcından bu yana, bu, Güneş’in buradaki ilk tam haftasına ve Merkür’ün ilk haftasına farklı bir bağlam koyuyor. geriye doğru hareket halinde. Bu, herhangi bir yılda güneş ışığının mali durumunuz ve paranın önemli olduğu bir noktadır, ancak bu yıl aynı zamanda çok daha büyük bir şeye hazırlanıyorsunuz.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve iki yıldır son kez, Ay ve Mars bugün kariyer sektörünüzde hizalanıyor. Mars, üç buçuk hafta daha buradayken, profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüz Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhuyla birleşirken dikkat etmeniz gereken bir durumla, Ay dönüşünde gitmiş olacak. Bu size, ister gerçek ister hayali olsun, Mars’ın barikatlar ve bariyerler üzerindeki savaşını nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir verecektir.


Akrep Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzden ayrıldığında, bu sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bilgi, içgörü ve mesajların indirilmesiyle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu, Venüs buradaki son 12 gününe girerken, para gezegeninin Ay’la yakın karşılaşması size ne istediğinizi daha iyi hissettirirken, sizi daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.

Jüpiter iş sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, Ay kariyer sektörünüze aylık ziyaretine yaklaşıyor. Profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirecek ve size iş ve kariyer konularına daha geniş bir bakış açısı kazandıracak ve aynı zamanda bu profesyonel yılın sürekli değişen dinamiklerine dair ipuçları verecek olan, Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüdür.


Yay Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kozmosun savaşçı gezegeni geçen ay finans sektörünüze döndüğünden beri ikinci kez Ay bugün Mars’ı yakalıyor ve hizaya giriyor. Bir kez daha bu, Mars’ın finansal tutkularına ve savaşma ruhuna yakıt ekleyebilirken, finansal içgüdüleriniz size bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir verecektir. Mars gelecek ayın sonuna kadar ayrılmayacak olsa da, iki yıl daha burada Ay için bu son karşılaşma size ne için savaştığınız konusunda daha iyi bir fikir veriyor.

Güneş iş sektörünüzde ilk tam haftasını geçirirken ve Merkür burada ilk geri hareketindeyken, Jüpiter’in onlara katılmasına sadece 21 gün kaldı. Yılın bu zamanında güneş ışığı her zaman iş durumunuz ve işinizle ilgili konulardayken, bu aynı zamanda, şimdi sadece üç hafta sonra, on yıldan fazla bir süredir iş büyümeniz ve genişlemeniz için en büyük yılınız için hazırlıktır.


Oğlak Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Plüton, U dönüşü yapmadan ve tekrar dışarı çıkmaya başlamadan önce son tam haftasını gelir sektörünüzde doğrudan hareketle geçirirken, para tanrıları kaynaklarını finansal çitin diğer tarafına kaydırmaya hazırlanıyor. Bu, önümüzdeki ayın sonlarına kadar olmayacak olsa da, Ay yarın finans sektörünüze dönüşüne yaklaşırken, antenlerinizi açık tutmanız gerekiyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma ve paketi açmak için bir bilgi indirme olanağı bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu, Venüs’ün buradaki son 12 gününe duygusal ve sezgisel olarak daha bağlı hissederek girebileceğiniz, ancak aynı zamanda kalp ve içgüdülerinizin daha yakın hizalanmış olduğu anlamına gelir, bu da doğru zamanda doğru hamleleri yapmayı kolaylaştırır.


Kova Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün iş sektörünüze dönüşünden kısa bir süre sonra gelir sektörünüzdeki Ay’ın Satürn’e dost yönü ile yarın ayrılmadan önce oradaki rüya gibi Neptün ile başka bir yönü arasında, bugün iş ve iş konularına odaklanmak için Mars ile aynı hizaya geliyor. Mars, iş cephesinde işleri ilerletmek için savaşmaya devam ederken, bu, bunu yalnızca paranın nerede olduğuna dair artan bir hisle değil, aynı zamanda ona erişmek için ne gerekiyorsa yapma kararlılığıyla ilişkilendirmeye yardımcı oluyor.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve iş sektörünüzde Ay ile Mars arasındaki hizalanma, hem savaşçı gezegenin savaşçı ve rekabetçi ruhunu güçlendiriyor hem de bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir veriyor. Bu, bazı güçlü duygusal ve tutkulu tepkiler ve hatta biraz abartılı veya biraz drama uyandırabilir, ancak bu süreçte size ne için savaştığınıza dair daha iyi bir fikir verir.


Balık Burcu

26 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter, gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girerken, cüce gezegen Eris ile uyumdan ayrılıyor, ancak 21 gün daha kozmosun savaşçı prensesiyle yakından bağlantılı kalacak. Jüpiter’in geri dönmesi 11 yıl sürse de Eris’in hala burada olacağını bilmek, geleceğe ve o gittikten sonra bile devam edecek türden bir gelir artışı ve genişlemeye yatırım yapmanızı sağlar. Uzun bir oyun oynuyorsunuz.

Çalışma haftasının tam kalbinde ve iş sektörünüzde Ay ile Mars arasındaki hizalanma, hem savaşçı gezegenin savaşçı ve rekabetçi ruhunu güçlendiriyor hem de bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir veriyor. Bu, bazı güçlü duygusal ve tutkulu tepkiler ve hatta biraz abartılı veya biraz drama uyandırabilir, ancak bu süreçte size ne için savaştığınıza dair daha iyi bir fikir verir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.