Günlük Kariyer Burç Yorumları 25 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 25 Nisan Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

25 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Güneş gelir sektörünüzdeki ilk tam haftasına yeni giriyor ve Merkür burada ilk geri hareketine başlıyor ve bağlılık kraliçesi asteroit Juno burada son yedi gününe giriyor. Juno, kozmik eşi Jüpiter gelecek ay dönmeden gitmiş olacak olsa da, size onun 12 aylık gelir artışı ve genişleme arayışının temelini oluşturacak kararlar bırakmaya çalışıyor.

Güneş beş gün önce gelir sektörünüze döndüğünden beri köprünün altından çok sular geçti ve buna hem gelir hem de iş cepheleri dahildir. Geçen hafta bu zamana kıyasla, yalnızca gelir ve iş cephelerindeki ihtiyaçlarınızın ve önceliklerinizin ve özellikle ikisi arasındaki dengenin değil, aynı zamanda bunu gerçeğe dönüştürmeye yardımcı olabilecek desteğin de daha fazla farkındasınız.


Boğa Burcu

25 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün Venüs buradayken gelir sektörünüze tek ziyaretini tamamlayabilir, ancak para gezegeni yerinde kalıyor ve para için keskin burnu ve bunun size bıraktığı kazançlı yön duygusuyla yapabileceği çok şey var. . Mars’ın halihazırda açtığı yolların yanı sıra, bu size Venüs’ün buradaki son iki haftasından en iyi şekilde yararlanmak için gereken her şeyi bırakıyor.

Kariyer sektörünüzde sadece bir ay geçirdikten sonra, Plüton önümüzdeki hafta bir U dönüşü yapacağını ve yeniden çıkış yolculuğuna başlayacağını görecek olan bir gerileme dönüşü öncesinde yavaşlayarak neredeyse durma noktasına geliyor. Plüton’un gelecek yıl geri dönmesiyle birlikte, bu, onun önümüzdeki yirmi yıl boyunca evi olacak yer için bir hazırlıktır ve bu, nihayetinde neyin mümkün olduğu duygusunu yeniden icat etme şansına dönüşecek olan şeyin yalnızca ilk aşamasıdır. Bu size herhangi bir taahhütte bulunma baskısı olmadan seçeneklerinizi keşfetme özgürlüğü verir.


İkizler Burcu

25 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars buradayken Ay’ın gelir sektörünüze son ziyareti, erken saatlerinde hem kariyerde Satürn hem de iş cephesinde Güney Düğüm için dostça bir açı oluşturduğunda hayırlı bir başlangıç ​​​​yapar. Para için burnunuzu keskinleştirmenin yanı sıra, bir tetikleyici olarak hareket etmek ve Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü daha iyi okumak, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde belirleyici birkaç gün olabilecek şeyi başlatır.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönmesi finansal açıdan iyi bir haber olsa da ve özellikle bu Mars’la ayrılmadan önceki son karşılaşması olacağı için profesyonel anlamda da güzel bir haber. Ay’a döndükten sonraki saatler içinde, tıpkı geçen hafta başlayan dostluk yönünün son gününe ulaştığınız gibi, kariyerde Satürn’e ve iş cephesinde Güney Düğüm’e dostça bir açı oluşturacak.


Yengeç Burcu

25 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde sadece bir ay geçirdikten sonra, Pluto doğrudan hareket halinde son yedi gününe girerken yavaşlayarak neredeyse durma noktasına geliyor. Gelecek hafta Plüton’un geri dönüşü, onun U dönüşü yaptığını ve tekrar dışarı çıkmaya başladığını görecek, size değişim ve devrim gezegenine burada sahip olmanın tüm avantajlarını verecek, ancak siz hazır olmadan herhangi bir şey üzerinde hareket etme baskısı olmadan. .

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında hafta sonu kariyer sektörünüzde başlayan ve dün zirveye ulaşan bir hizalanma ayrılmaya başlarken, birlikte kalan üç hafta boyunca sıkı bir şekilde aynı hizada kalacaklar. Eris, kozmosun savaşçı prensesidir ve 1926’dan beri burada, Jüpiter yalnızca 12 yılda bir geri dönse de, döndüğünde ve buluştuklarında, bu bir sıfırlama fırsatıdır.


Aslan Burcu

25 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü ve finans sektörünüzdeki Satürn’ün dostane yönü, geçen ay dönüşünden bu yana onların ikinci karşılaşması olsa da, bu önümüzdeki üç yıl boyunca aylık bir olay olacak. Kısa vadede bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilirken, bu, katman katman, aydan aya ve yıldan yıla, finansal gücünüzü geri almak için Satürn ile çalışma güvenini verecek bir şeydir.

Güneş hala kariyer sektörünüzdeki ilk tam haftasına ve Merkür burada ilk geri hareketine alışırken, asteroit Juno ayrılmaya hazırlanıyor ve bugün son yedi gününe giriyor. Taahhüt kraliçesi Juno, kozmik eşi Jüpiter gelecek ay döndüğünde gitmiş olacak, ancak Juno, profesyonel büyüme ve genişleme için onun devasa yılını bir başlangıç ​​noktası verecek bazı kararların alınmasına yardımcı oluyor.


Başak Burcu

25 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında hafta sonu finans sektörünüzde başlayan ve dün zirveye ulaşan bir hizalanma şimdi ayrılmaya başlarken, yakından bağlı kalacaklar. Kozmosun savaşçı prensesi Eris, 1926’dan beri burada ve otuz yıldan önce de burada olacak ve diğer gezegenler gelip giderken, o senin istediğin şey için savaşacak kaynaklara her zaman sahip olan yanını temsil ediyor.

Ay, kariyer evinize yaptığı tek ziyareti tamamlarken, Venüs burada ve kalbi, profesyonel içgüdüleri ve hayal gücü şimdi uyumlu hale geldiğinde, Plüton iş sektörünüzde doğrudan hareketle son haftasına giriyor. Pluto sadece bir aydır burada ve önümüzdeki hafta geri dönüşü, onun bir U dönüşü yaptığını ve tekrar dışarı çıktığını görecek. Yine de bu size, hazır olmadan herhangi bir taahhütte bulunma baskısı olmadan iş cephesinde yeni ufuklar keşfetme şansı veriyor.


Terazi Burcu

25 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Güneş finans sektörünüzde ilk tam haftasına giriyor ve Merkür burada ilk geri hareketine başlıyorken, asteroit Juno burada son yedi gününü yaşıyor. Juno arka planda çalışıyor olabilir, ancak taahhüdün kraliçesi olarak, finansal büyüme ve genişleme açısından on yılı aşkın bir süredir en büyük yılınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak kararlar alma kararlılığını size veriyor. ay.

Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, gelir, iş ve kariyer cephelerinde her zaman olumlu bir kaç gün başlatacak olsa da, bunun en başından kanıtları olacak. Ay, Mars buradayken son ziyareti için geri döndüğünde, onlar bağlantı kuramadan, işteki Satürn’le ve gelir cephesindeki Güney Düğümü ile dostane bir açı oluşturur ve onları en baştan döngüye sokar.


Akrep Burcu

25 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün burada Venüs’le hizalandıktan sonra, bugün Ay finans sektörünüzden ayrılırken, bu size yalnızca finansal içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden daha fazlasını bırakacaktır. Bu, para gezegeni buradayken yapılan tek ziyaretti ve Güneş ayrılana kadar geri dönmeyeceğinden, gerçeklik kontrolleri siz bunun finansal arzu ve beklentilerinize eklediği yakıtı tutarken bekleyebilir.

Aynı zamanda, Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasındaki hizalanma size güven ve kararlılıkta bir artış sağladı ve iş geliştirme ve genişleme için 12 aylık bir zorlamanın son üç haftasına girerken, bir iş bulmanıza sadece birkaç gün kaldı. bundan sonra ne olacağı duygusu. Şimdilik, Jüpiter, kozmosun savaşçı prensesi Eris’ten ayrılmaya başlarken bu, kendi içinizdeki savaşçıyla konuşuyor.


Yay Burcu

25 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze son ziyareti için geri dönerken, Mars iki yıl daha buradayken, baştan güvenmek için nedenler var. Finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, Ay’ın bugün yapacağı dostane açılar, sizi Mars’ın finansal tutkuları ve mücadeleci ruhu ve bunları nereye yönlendireceğiniz konusunda en iyi konuma getirecektir.

Aynı zamanda, Güneş hala çalışma sektörünüzdeki ilk tam haftasına giriyor ve Merkür ilk geri hareketine başlıyor, bağlılığın kraliçesi asteroit Juno burada son yedi gününü yaşıyor. Juno, kozmik eşi Jüpiter gelecek ay geri döndüğünde burada olmayacak, ancak sizi on yıldan fazla bir süredir iş büyümeniz ve genişlemeniz için en büyük yılınız olacak olanın bel kemiği olacak kararlılık ve kararlarla baş başa bırakıyor.


Oğlak Burcu

25 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hayatımız boyunca gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri döndükten sadece bir ay sonra, Plüton, önümüzdeki ay geri hareketine dönmeden ve tekrar geri dönüş yolculuğuna başlamadan önce doğrudan hareket halindeki son yedi gününe girerken yavaşlayarak neredeyse durma noktasına geliyor. Bu, yalnızca değişim ve devrim gezegeninin yapabileceği gibi zihninizi yeni olasılıklara açarken aciliyeti ortadan kaldırır.

Venüs iki hafta daha iş sektörünüzde kalacak ve Güneş ve Merkür henüz geri dönmemişken, Ay bugün ayrılırken bu, güvenle ilerlemeniz için gereken her şeyi size bırakıyor. Bu, kalbin, sezgilerin, içgüdülerin ve hayal gücünün bir araya gelmesi olduğundan, özellikle de indirdiğiniz bir bilgiyi paketinden çıkarırken, bazı şeyleri fazla düşünmemek önemlidir.


Kova Burcu

25 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü, önümüzdeki günlerde ve çalışma haftasının tam kalbinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde güçlendirici bir etkiye sahip olacak olsa da, bu en başından belli olacak. Ay size iş ve işle ilgili konularda ve Mars’ın harekete geçme dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir okuma sağlamak için geri dönerken, gelirinizdeki Satürn’ün ve kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü’nün dostça bir yönü onları döngüye sokar.

Ay, kozmosun savaşçı gezegeni Mars buradayken iş sektörünüze son ziyareti için geri döndüğünde, bu her zaman iş cephesinde belirleyici bir kaç gün başlatacaktı. Bununla birlikte, Ay sadece erken saatlerini gelir konusunda Satürn’e ve kariyer cephesinde Güney Düğümü’ne karşı dostça bir açıda geçirmeyecek, aynı zamanda zaten bir araya geldikleri gibi geçirecek. Bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen bir ortaklığa açılan başka bir penceredir.


Balık Burcu

25 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu gelir sektörünüzde başlayan ve dün zirveye ulaşan Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasındaki hizalanma ayrılmaya başlasa da, sıkı bir birim olarak kalacaklar ve bununla birlikte yarım kalmış işleri halletmeye başlamak için daha iyi bir şans olacak. Eris, kozmosun savaşçı prensesidir ve Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışı son üç haftasına girerken, bu size yalnızca fırsatları yakalamanız için değil, gerekirse engelleri aşmanız için de motivasyon verir.

Bu, profesyonel tanrıların bile buna iki gün boyunca hiç ilgi göstermediği, geç olgunlaşan bir iş haftası. Bu, haftanın ikinci yarısına çok şey sığdıracak ama o zamana kadar, bugünün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimleri bile, mümkünse iş şapkanızı çıkarmanıza teşvik ediyor, bu, zihninizi ve düşüncelerinizi korumanızı kolaylaştıracak bir şey. seçenekler açılır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.