Günlük Kariyer Burç Yorumları 24 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 24 Nisan Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüze döndükten dört gün sonra, Güneş Kuzey Düğümünü yakalar ve yirmi yıl daha burada son kez olacak olan Kuzey Düğümü ile aynı hizaya gelir. Son 15 aydır, Kuzey Düğümü, sürekli bir yön ve amaç duygusu sağlarken, ileriye dönük en kazançlı yola kilitlendi, bu, bugün güneş ışığının doğrudan üzerine parladığı bir şey.

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, yeni seçenekler açılırken paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yaptı. Ay, gelir ve iş cephelerinde gezegenler bir araya geldiğinde, ikisini daha da yakın bir hizaya getirme şansıyla, her iki cephede de ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamanızı sağlarken tesadüfen buradaydı.


Boğa Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, bugün sadece gelir sektörünüzde Venüs’ü yakalayıp hizalamakla kalmıyor, aynı zamanda para gezegeni son iki haftasına girerken. Bu, Ay’ın para için keskin burnunun, tetikleyici olarak hareket etme yeteneğinin ve Venüs’ün çekim yasalarına erişiminin bir araya gelmesidir. Önsezilere veya içgüdülerinizin size ne söylediğine dikkat edin, çünkü devam eden etkileri olabilecek ipuçları veya tetiklenen bir şeyler olacaktır.

Gelir sektörünüzün erken saatlerinde kariyer sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir görünümden iki gün sonra, Ay bugün orada Venüs’ü yakalar ve hizalar. Venüs ve Pluto’nun kendi dost yönlerinden ayrılmasıyla, bu hem finansal hem de profesyonel yön duygusunu daha da pekiştiriyor. Pluto sizi yeni profesyonel ufuklar keşfetmeye teşvik ederken, Venüs’ün gözü paranın olduğu yerdedir.


İkizler Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Bu aylık ziyareti ve getireceği içgörüyü önemli kılan şey, Mars’ın iki yıl daha buradayken son ziyareti olması ve para gezegeni Venüs’ün 14 gün içinde cam tavanlar üzerindeki savaşını ve savaşını desteklemek için geri dönmesinden önce. hakettiğin şey.

Kariyerde Satürn ile iş cephesinde Güney Düğümü arasında dostane bir açı başladıktan bir hafta sonra, ayrılması yavaş olacak, ancak bu hem gelişen hem de gelir, iş ve kariyer cephelerinde sürekli sıkılaşan bir dansın sadece bir parçası. Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönüşü bunu pekiştirirken, kozmosun savaşçı gezegeni Mars’ı da o dansın içine sokacak.


Yengeç Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto, finans sektörünüzdeki geri dönüşünden önce yavaşlamaya devam ederken, bu herhangi bir aciliyeti frenlemeye yardımcı oluyor, aynı zamanda maymun zihnini susturmaya da yardımcı oluyor. Pluto, değişim ve devrim gezegenidir ve yaşamımızdaki ilk ziyareti, para meselelerine yeni yaklaşım biçimlerine bakarken karenin dışında düşünmenize yardımcı oluyor. Yine de yavaşladığınızda, tekerleği bir gecede yeniden icat etmeniz gerekmediğine dair büyüyen bir his var.

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında bugün kariyer sektörünüzde zirveye ulaşan bir hizalanmanın zamanlamasını önemli kılan şey, tam her şey serbest bırakıldığı anda gelmesidir. Güneş’in gitmesiyle odak yeniden büyük resme kaydı ve Jüpiter’in profesyonel büyüme ve genişleme arayışı artık son haftalarında olduğundan, Eris’in hafta sonu ruhunu ve istediğiniz şey için savaşma özgüvenini kucaklamak için mükemmel bir zaman.


Aslan Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda bu profesyonel yılın dinamikleri gelişirken, gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz de değişiyor. Bu, 2022’nin son aylarını tanımlayarak geçirdiğiniz bir şey olsa da, o zamandan beri çok şey değişti ve şans ve genişleme gezegeni Jüpiter, on yıldan fazla bir süredir kariyer sektörünüze ilk ziyaretine yaklaşırken, bir şans var. bu ihtiyaçları ve öncelikleri yeniden değerlendirin.

Güneş, kariyer sektörünüze döndükten dört gün sonra, Kuzey Düğümü’nü bu kadar yıl sonra ikinci kez, ancak yirmi yıldır burada son kez geçiyor. Kuzey Düğümü, 15 ay önce geri döndüğünden beri profesyonel bir yön ve amaç duygusu sağlıyor ve onlar hizalandıkça güneş spot ışığı doğrudan bunun üzerine parlıyor. Dün Ay’ın ayrılması sayesinde profesyonel içgüdüleriniz keskin ve onun gibi duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz.


Başak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasındaki hizalanma bugün zirveye ulaşırken, yollarını ayırana kadar yakın kalacaklar. Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’in 23 gün içinde ayrılacağı ve ardından 2034’e kadar geri dönmeyeceği düşünüldüğünde, bu, kozmosun savaşçı prensesi olarak size finansal gücünüzü almanız için güven verebileceği için Eris’le omuz omuza vermek için mükemmel bir zaman. geri.

Ay, bu yıl kariyer sektörünüzde yalnızca tek kez Venüs’ü yakalayıp aynı hizaya gelmekle kalmıyor, aynı zamanda son iki haftasına girerken. Venüs sadece 24 gün burada ama Mars’ın çoktan açmış olduğu yoldan faydalanmak ve Güneş ile Merkür’ün yolda olduğunu bilmek, Ay ile aynı hizaya geldiğinden, bu size kalbinizin ve içgüdülerinizin ne olduğu konusunda şimdiye kadarki en iyi duygunuzu verecektir. Size söylüyorum.


Terazi Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün mali sektörünüzden ayrılması sayesinde, mali içgüdüleriniz keskindir ve Merkür geri hareketinde ilk günlerine yerleşirken ve Güneş Kuzey Düğümü ile hizalanırken duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz. Son 15 aydır tanımladığınız bir finansal yön duygusuna güneş ışığını tutan ikincisidir.

Ay’ın yarın kariyer evinize dönmesine giden yolda, bazı şeyleri fazla düşünmeden dikkat etmeye başlamanız gerekiyor. Bu, Ay’ın iki yıl daha burada Mars’la son karşılaşması olacağından, ancak kozmosun savaşçı gezegeninin olayları harekete geçirmek ve ilerletmek için hâlâ yaklaşık dört haftası olduğundan, önümüzdeki birkaç gün bazı hayati bilgiler sağlayacak.


Akrep Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay ve Venüs her dört haftada bir hizalanırken, her zaman olmuş ve olacaktır, bu yıl finans sektörünüzde hizalanacakları tek zaman bugün. Bu, para gezegeni finans sektörünüzdeki son iki haftasına ve bu mali yılın geri kalanının alacağı yönü belirleyecek bir ziyarete girerken, kalbinizi, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü aynı hizaya getiriyor.

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında, bugün iş sektörünüzde zirveye ulaşan bir hizalanma bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Güneş ayrıldıktan dört gün sonra, 12 aylık iş büyümesi ve genişleme arayışı son haftalarına girerken odak noktası Jüpiter’e kaydı ve Eris ile karşılaşması, kozmosun savaşçı prensesini genişletme şansı verdi. Bu, önümüzdeki haftalarda önümüzdeki yıllarda olmasa da aylarca ileriye giden yolu tanımlayabilecek bir ortaklık.


Yay Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, daha fazla dikkat etmeye başlamak ve aynı zamanda geri durmak her zaman önemlidir. Bu, Ay’ın Mars’ın iki yıl daha buradayken son ziyareti olmasının yanı sıra, paranın gezegeni Venüs’ün geri dönmesinden önceki son ziyareti olacağından, bu aylık ziyareti çok daha anlamlı kılacaktır. Önümüzdeki birkaç gün, ne için savaştığınız ve Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verecektir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde, Merkür burada gerileme aşamasına geçerken ve ayrıca Güneş Kuzey Düğümü ile hizalanırken içgüdüleriniz keskin. İkincisi, güneş spot ışığını ileriye doğru parlatır ve Merkür’ün dikiz aynasından baktığı sırada bir yön ve amaç duygusunu netleştirmeye yardımcı olur.


Oğlak Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüze döndükten ve erken saatlerini burada gelir sektörünüzdeki Plüton’la dostça bir açıda geçirdikten iki gün sonra Ay, bugün burada paranın gezegeni olan Venüs’ü yakalar ve hizalar. Bu, Venüs yaklaşık iki hafta önce iş sektörünüze döndüğünde başlayan şeyi pekiştirmeye yardımcı oluyor; Ay’ın sezgisel kenarı, gelir ve iş meseleleri arasında daha yakın bir bağ kurmanın yanı sıra çok daha fazla içgörü ve farkındalık getiriyor.

Ay ve Venüs her dört haftada bir hizaya girerek kalbi, sezgileri, içgüdüleri ve hayal gücünü mükemmel bir hizaya getirir, ancak bugün, bu yıl iş sektörünüzdeki tek hizalanmaları bugün. Bu, iş durumunuz ve işinizle ilgili konular söz konusu olduğunda kalbinizin ve içgüdülerinizin size söylediklerinin yanı sıra, tam olarak gelişmesi ve gerçekleşmesi için hala aylar olan bir zincirin yalnızca bir halkasının ne olduğunu gösteren bir penceredir.


Kova Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Başladıktan bir hafta sonra, gelirdeki Satürn ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane açı hala güçlü ve Ay yarın iş sektörünüze döndüğünde daha da güçlenecek. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde tüm seçeneklerinizi veya işbirliği işaretlerinizi keşfettiğinizi düşündüğünüzde, daha fazlası ortaya çıkar ve bu sadece devam etmekle kalmaz, hızlanır.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Bu, Mars iki yıl daha buradayken Ay’ın son ziyareti olacağından, ancak kozmosun savaşçı gezegeninin olayları ateşlemek için hala haftaları olduğu için, bu, silahı atlamamayı daha da önemli hale getiriyor.


Balık Burcu

24 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’den sadece iki gün önce, cüce gezegen Eris ile uyumunun zirve yaptığı gelir sektörünüzdeki son üç haftasına girecek. Jüpiter dokunduğu her şeyi genişletiyor ve o ayrılana kadar kozmosun savaşçı prensesine yakın kalacak olsa da, bugün onun savaşçı ruhuna en yüksek erişiminiz ve hak ettiğiniz şey için savaşma özgüvenine sahip olduğunuz zamandır.

İş şapkanızı takmanız için üç gün daha geçmesi gerekecek olsa da bu, kendi avantajınıza kullanabileceğiniz bir şeydir. Bu, kafanızı oyunun dışında tutmanıza ve seçeneklerinizi açık tutmanıza izin vererek yeni çalışma haftasına kendi şartlarınızla giriyorsunuz. Hafta ortasına kadar her şey yoluna gireceğinden, bu size değerli zaman kazandırırken, Ay geri döndüğünde gelecek ay iş cephesindeki büyük gelişmeler için işleri sıralamaya başlamak üzere zihninizin açık olmasını sağlar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.