Günlük Kariyer Burç Yorumları 23 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 23 Nisan Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskin ve duygusal ve sezgisel olarak meşgulsünüz çünkü Güneş ilk hafta sonunu burada geçirir ve Merkür ilk geri hareketini yapar. Son birkaç günde köprünün altından çok sular geçti ve indirilen pek çok bilgiyle hafta sonu, her şeyi sessizce halletmek ve aynı zamanda her şeyin yoluna girmesine izin vermek için bir şans getiriyor.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, yeni bir farkındalık ve hatta kararlılık duygusu yaratan, gelir ve iş cephelerinde gezegenlerin bir araya gelmesi var. Bu sadece gelir ve iş meseleleri arasındaki etkileşim söz konusu olduğunda değil, aynı zamanda geçmişe, bugüne ve geleceğe genel bir bakış ve gelir cephesindeki ivmedeki artışın ve fırsatlardaki artışın iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi nasıl şekillendirdiği ve tersine.


Boğa Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, Ay’ın gelir sektörünüze tek ziyareti, paranın gezegeni Venüs buradayken kalbiniz, sezgileriniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüz birbirine bağlanırken size mesajı dinleme şansı veriyor. Dün kariyer sektörünüzdeki Pluto’ya dostça bir açıdan baktıktan sonra, kalbinizi ve iç sesinizi ne kadar çok dinlerseniz, yeni çalışma haftasına geçtiğinizde işe başlamanız o kadar kolay olacaktır.

Dün gelir sektörünüze döndükten sonra kariyer sektörünüzdeki Plüton’a dostça bir açı yaptıktan sonra Ay, her iki cepheden de bilgi indirirken bilinçaltınızla doğrudan bağlantı kuruyor. Daha geçen hafta gelir ve kariyer potansiyeli birbirine karışmaya başladı, ancak bu önümüzdeki haftalarda ve aylarda sezginizin tüm parçaları yerine ve perspektife oturtmaya başlamasıyla büyüyecek bir şey.


İkizler Burcu

23 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Mars buradayken ikinci ve son ziyareti için gelecek hafta başında gelir sektörünüze geri dönecek, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs’ün dönüşünden önceki son ziyaret olacak, ne kadar açık fikirli olursanız o kadar iyi. Ay’ın yapacağı şey, para için burnunuzu keskinleştirmek, bir tetikleyici olarak hareket etmek ve Mars’ın hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsünü nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir vermektir.

Kariyerdeki Satürn ile iş cephesindeki Güney Düğümü arasındaki tüm hafta boyunca azalan dostane bir açı, sadece gözlemleme şansı ile önümüzdeki haftanın başlarına kadar devam edecek. Bu, önümüzdeki haftanın başlarında Ay’ın size daha iyi bir okuma sunacağı bir şey, ancak daha çok, bir hafta sonra gölgede kalan bir Dolunay gelir, iş ve kariyer cephelerinde potansiyel bir tetikleyici görevi gördüğünde çok önemli olacak bilgileri indirmekle ilgili.


Yengeç Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir görünümden sonra Ay haritanızın yalnızca sezgisel ve yaratıcı bir parçası olmakla kalmayıp, aynı zamanda Venüs’le hizalanmaya da yaklaştığından, her şeyi ne kadar az düşünürseniz o kadar iyi olur. Burada Venüs olmasa bile bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir, ancak buradaki para gezegeni ile bunu somut bir şeye dönüştürme şansı var.

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında, üç gün önce burada Yeni Ay’ın tutulmasından bir gün sonra başlayan bir hizalanma sadece hâlâ yürürlükte değil, yarına kadar zirveye bile çıkmayacak. Şans ve genişleme gezegeni, kozmosun savaşçı prensesiyle daha da sıkı bir şekilde uyumlu hale geldikçe, bu size ne için mücadele ettiğiniz ve yaratılan ivmeyi nereye yönlendireceğiniz konusunda daha net bir fikir veriyor.


Aslan Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüzden ayrılmadan hemen önce Ay, gelir sektörünüzde geriye dönük hareket halindeki cüce gezegen Ceres ile dostça bir açı oluşturdu. Merkür artık kariyer sektörünüzde geri hareket halindeyken, bu, her iki cephede ve özellikle ikisinin bir araya geldiği yerlerde geriye dönük görüşünüzü geliştiriyor. Bugün bunu bir çözüm duygusuna dönüştürmeye yardımcı olan, her iki cephedeki perde arkasındaki güçlerdir.

Üç gün önce Ay’ın kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana, Güneş’in dönüşü ve Merkür’ün geri dönüşü de dahil olmak üzere köprünün altından çok sular geçti. Şimdi, Ay ayrıldıktan bir gün sonra ve paketten indirilecek bilgilerle, hafta sonu size bu profesyonel yılın değişen dinamiklerine uyum sağlarken işleri yoluna koyma fırsatı sunuyor.


Başak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş artık finans sektörünüzde değil, ancak finansal odaklanmanız ve kararlılığınız her zamankinden daha güçlü olacağından, ayrıntılara daha az, büyük resme ve özellikle ileriye dönük yola daha fazla odaklanma şansı var. Finans sektörünüzde şans ve genişlemenin son haftaları olan Jüpiter’den en iyi şekilde yararlanmak için çalışırken, uzun vadeli finansal hedeflerinize bakmaya başlamanın zamanı geldi.

Hafta sonu Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bir avantaj olabilir, çalışma haftasının gürültüsünden uzakta ve işleri perspektife koyma şansınız daha yüksek olduğunda profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemenizi kolaylaştırır. Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti olduğundan, bu, hiçbir şeyi fazla düşünmeden kalbinizi ve içgüdülerinizi dinlemek için bir şans.


Terazi Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün Ay’ın finans sektörünüzden ayrılması sayesinde, finansal içgüdüleriniz keskin ve Güneş burada ilk hafta sonunu geçirirken ve Merkür ilk geri hareketindeyken kendinizi duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul hissedeceksiniz. Son birkaç günde köprünün altından çok sular geçti, hafta sonunun size yavaş yavaş indirme şansı verdiği bilgilerin indirilmesiyle.

İşteki Satürn ile gelir cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostça bir açı tüm hafta boyunca yavaş bir şekilde yandı ve bu hafta başlarında kariyer sektörünüzde Mars üzerinde kısa bir etki yaratsa da, gelecek hafta başlarında işler gelecek birlikte daha doğrudan. O zamana kadar, günümüzün maceracı ay titreşimleri sizi hafta sonu ruhunu kucaklamaya teşvik ediyor ve hatta profesyonel tanrılar bile kendinizi düşündüğünüzü duymanız için mola vermeye teşvik ediyor.


Akrep Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in finans sektörünüzden hâlâ dört hafta uzakta olması ve Venüs’ün çoktan gitmiş olması nedeniyle, Ay tek ziyaretini para gezegeni buradayken yaptığından, gerçeklik kontrollerini şimdilik atlayabilirsiniz. Bu, pratikliklere daha az odaklanmak ve finansal güveninizi ve neyin mümkün olduğu hissini beslemeye daha çok odaklanmak için kalbinizi, sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinleyeceğiniz bir gün.

Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında, üç gün önce burada bir Yeni Ay tutulmasından bir gün sonra çalışma sektörünüzde başlayan ve yarına kadar zirveye ulaşmayan dostane bir açıyla, hafta sonu bunun size ne söylediğini okumak için mükemmel bir fırsat. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, Eris’in savaşçı ve rekabetçi ruhu, size şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’den en iyi şekilde yararlanmanız için gölgede kalan Yeni Ay’dan gelen momentumu nereye yönlendireceğiniz konusunda bir okuma veriyor. burada son haftalar


Yay Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze ikinci ve son ziyaretine yaklaşırken, Mars buradayken, zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanız önemli hale geliyor. Ay iki gün içinde geri döndüğünde, yalnızca finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü ateşlemekle kalmayacak ve Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu körüklemekle kalmayacak, aynı zamanda bunu nereye yönlendireceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verecektir.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması sayesinde içgüdüleriniz keskindir ve Güneş burada ilk hafta sonunu ve Merkür de ilk geri hareketini burada geçirirken siz duygusal ve sezgisel olarak daha meşgulsünüz. Güneş ve Ay’ın geri dönmesinden bu yana geçen üç gün içinde çok şey oldu ve hafta sonu, paketi açıp bir bilgi yüklemesini işlemeye başlarken geri adım atma şansınız var.


Oğlak Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, paranın gezegeni Venüs buradayken sadece iş sektörünüze tek ziyaretini yapmakla kalmıyor, aynı zamanda dün gelir sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir görünümden sonra, odak noktası kesinlikle finansal çitin gelir tarafına. Şimdilik, para tanrılarının tüm kaynaklarını harcadıkları finansal çitin bu tarafı, ancak Mars’ın finans sektörünüzden sadece dört hafta uzakta olması her zaman böyle olmayacak, ancak önce işe ve işe yön verme şansı var kazançlı bir yönde önemlidir.

Hafta sonu Ay’ın iş sektörünüzde olması bir avantaj olabilir, çünkü çalışma haftasının gürültüsünden uzakta sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü dinlemek sadece daha kolay değil, aynı zamanda olaylara bir perspektiften bakmak daha kolay. Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti olduğu ve köprünün altından çok sular geçmiş olduğu halde daha fazlası da geleceği için bu, kalbinizin size söylediklerini daha iyi okumanızı sağlıyor.


Kova Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dostça bir açı oluşturan Ay’dı, bugün ise bu çok daha uzun ömürlü olabilecek bir şey tarafından tekrarlanıyor. Ceres ve asteroit Juno arasındaki dostane bir açı olarak, bağlılık zirveleri kraliçesi bu, finansal güven ve farkındalıktaki artışı bir kararlılık duygusuna ve hatta çözümlere dönüştürmek için bir şans.

Ay’ın ikinci ve aynı zamanda iş sektörünüze son ziyaretine sadece iki gün kaldı ve Mars buradayken, hafta sonu olsun ya da olmasın, açık fikirli olmaya ihtiyaç var. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şey çalışma haftasının ilk günlerinde bir araya gelirken, bir hafta sonra bir Dolunay tutulması başka bir joker karakter olacak. Profesyonel tanrılar bile sizi çalışma şapkanızı çıkarmamanız ve bunun yerine günümüzün eğlenceli ve yaratıcı ay titreşimlerini kucaklamanız için teşvik edecek.


Balık Burcu

23 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay, üç gün önce gelir sektörünüzden ayrıldıktan sonra, tozun yatışmasına izin verme ve aynı zamanda Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında bir hizalanmaya izin verme şansı var. Bu, Yeni Ay’ın tutulmasından bir gün sonra başlayan ancak yarına kadar zirveye ulaşmayacak bir şey, buradan nereye varacağınıza dair bir fikir edinmeye başladığınızda hafta sonu geri adım atma şansınız var.

Bu yıl şimdiye kadar iki profesyonel evinizde de gezegensel bir aktivite olmadı, sadece Ay’ın hem iş hem de kariyer konularını yolunda tutmaya yardımcı olan aylık ziyaretleri var. Bu, yılın bu zamanı için norm olsa da, Mars, 2021’den beri görülmemiş bir şekilde iş cephesinde işleri ateşlemeye sadece dört hafta kaldığı bir noktaya ulaştığında, altıncı hissiniz ileride değişimi algılayacak.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.