Günlük Kariyer Burç Yorumları 22 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 22 Nisan Cumartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken ve Güneş iki gün önce döndükten sonra Ay’dan ayrıldıktan sonra yerleşiyor. Bu, paranın nereye doğru ilerlediğini ve aynı zamanda Merkür’ün geçmişe, ikinci şanslara ve kullanılmayan gelir potansiyeline daha fazla odaklandığından, size sezgisel bir okuma bırakacaktır. İş sektörünüzde geriye dönük hareket halinde olan Ceres’e dostça bir bakış, bunu, onun iş cephesindeki ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden değerlendirmesiyle uyumlu hale getirmeye yardımcı olacaktır.

Ay, gelir sektörünüze aylık ziyaretini tamamlamakla kalmayıp, Merkür’ün burada geri hareketteki ilk tam gününde, iş sektörünüzde halihazırda geri hareket halinde olan Ceres ile dostane bir görünüm oluşturacak. İki kamp arasında zaten güçlü bir ortaklık olsa da bu, geçmişe, ikinci şanslara ve kullanılmayan gelir ve iş potansiyeline odaklanabilen bir ortaklığın sağlamlaşmasına yardımcı oluyor.


Boğa Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönerken, paranın gezegeni Venüs burada ve Mars’ın gitmesinden sadece dört hafta sonra geliyor ve ister gerçek ister gerçek olsun, cam tavanlar, barikatlar ve bariyerler üzerindeki yedi aylık destansı savaşını tamamlıyor. hayal Ay, para için burnunuzu keskinleştirecek, Venüs’ün beklentilerinizdeki çıtayı yükseltmesini ve çekim yasalarını tetiklemesini kolaylaştıracak.

Geçen hafta, Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşü, onun kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez Plüton’la dostane bir açıya geçtiğini gördü. Şimdi sıra Ay’da, gelir sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönüyor ve Venüs burada onu Pluto’ya dostça bir açıya sokuyor, gelirin gittiği yerler arasında büyüyen bir bağ sağlıyor ve sağlamlaştırmaya yardımcı oluyor. ve önümüzdeki günlerde kariyer cepheleri.


İkizler Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars ve Pluto, birinin para meselelerine odaklanmaya ara verdiğini, diğerinin odağını tekrar geri dönmeden önce mali çitin gelir tarafına kaydırdığını gören cennette bir dans sergiliyor. Şimdilik odak noktası, gelir sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretinin yarısında, gerçek ya da hayali cam tavanlara, barikatlara ve engellere karşı savaşında adımlarını atan ve sizi ne için savaşmaya teşvik eden Mars’ta. hak etmek.

Mars, gelir sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretin ve ister gerçek ister hayali olsun, cam tavanlara, barikatlara ve engellere karşı savaşında yarı noktaya gelmişken, çekim yasaları Venüs’le birleştiğinde devreye girecek. işleri çok daha kolay hale getirmek. Yılın en kazançlı haftaları hâlâ önünüzdeyken, şimdilik odak noktanız yolunuzdaki engelleri kaldırmak.


Yengeç Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta Venüs’ün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümüne dönüşü, onu finans sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıya getirdi, tıpkı Ay’ın değişim ve devrim gezegeni dönüşünden bu yana ilk ziyaretini yaptığı sırada. Bir hafta sonra ve para gezegeni haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümündeyken Ay tek ziyareti için geri döndüğünde, bu bir kez daha finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir.

Güneş ve Ay’ın yalnızca kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra değil, aynı zamanda gölgede kalan bir Yeni Ay olarak bir araya geldikten hemen sonra, ivmeyi geri çevirmek yerine ve bir kararlılık duygusu muhtemelen yükselecek. Jüpiter ve cüce gezegen Eris’in devraldığı Güneş ve Ay’ın kaldığı yer burasıdır ve hizalanmaları size yaratılan dalgayı yakalamak için deli gibi kürek çekme kararlılığı verir.


Aslan Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür kariyer sektörünüzde ilk tam gününü geri harekette geçirirken, Ay da burada son saatlerini zaten gelir sektörünüzde geri hareket halinde olan cüce gezegen Ceres ile dostça bir açıda geçiriyor. Bu, ikisi arasında zaten uyumlu olan bir ortaklığı güçlendiriyor, ancak şimdi geçmişe, ikinci şanslara ve kullanılmayan profesyonel ve gelir potansiyeline odaklanma şansı var.

Merkür ilk tam gününü geri harekette geçirirken ve Güneş iki gün önce dönüşünden sonra yerleşirken, Ay yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Gelecek ay Ay tam bir daire çizdiğinde Merkür doğrudan harekete geri dönecek ve Güneş çok daha fazla seçeneği ortaya çıkarmış olacak, ancak devam eden bir yolculuğun bir sonraki aşamasına başlarken şimdilik sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.


Başak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay’ın finans sektörünüzü terk edip gölgede kalan Yeni Ay’ı tamamlamasından iki gün sonra, Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasındaki bağ burada sıkılaşıyor. Şans gezegeni ile kozmosun savaşçı prensesi arasındaki hizalanmanın zirve yapmasına daha iki gün var ama bu size hak ettiğiniz şey için savaşma ve halihazırda yaratılmış olan momentumu kullanma konusunda güven veriyor.

Ay, Venüs buradayken kariyer sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönüyor ve bu sırada doğrudan iş sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıya geçecek. Bu, geçen hafta Venüs geri döndüğünde olan şeyin aynısıydı; Ay, önümüzdeki aylarda iş ve kariyer cephelerindeki şeyleri tanımlayacak, ancak şimdilik, her ikisine de yeni içgörüler sağlayacak gelişen bir ortaklığı güçlendirmeye yardımcı oluyor. .


Terazi Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Merkür’ün finans sektörünüzde ilk tam gününü geri harekette geçirmesi ve Güneş’in iki gün önce dönüşünden sonra yerleşmesi gibi, Ay yılın iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Gelecek ay Ay Yeni Ay olarak geri döndüğünde, Merkür doğrudan harekete geri dönecek ve Güneş size çok daha fazla fikir vermiş olacak, ancak şimdilik bu, yolculuğa duygusal ve sezgisel olarak baştan başlamanıza izin veriyor.

Profesyonel tanrılar bile Ay’ın bugün haritanızın maceralı bir bölümüne geri dönmesini görmekten değil, aynı zamanda önümüzdeki günlerde hayatın eğlenceli, yaratıcı ve maceracı tarafına odaklanmayı görmekten mutlular. Hafta sonunun diğer tarafında ve çalışma haftasının ilk günlerinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde işlerin bir araya geleceğini bilmek, o zamana kadar geride durmayı kolaylaştıracaktır.


Akrep Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönerken, paranın gezegeni Venüs sadece burada değil, aynı zamanda benzersiz yaklaşımı hakkında her şeyi yapma şansı elde ediyor. Güneş para meselelerine daha gerçekçi bir yaklaşım getirmek için döndüğünde Venüs gitmiş olacak, ancak Mars dört hafta önce ayrılırken, finansal güveninizi artırmaya ve arzuları gerçeğe dönüştürmeye çalışırken, engellerden ve engellerden faydalanıyor. gerçek ya da hayali zaten zorladı.

Hem Güneş’in hem de Ay’ın iş sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra değil, aynı zamanda bir araya gelerek Yeni Ay’ı tutmak üzere bir araya gelmelerinden sadece birkaç saat sonra, hiçbir şeyin yavaşladığına dair bir işaret yok. Bunun yerine, Jüpiter ile cüce gezegen Eris arasında bir hizalanma olduğu için muhtemelen hızlanacaklar ve işleri yüksek vitese geçirecekler. Bu, iki gün daha zirve yapmayacak bir şey ama önümüzdeki dört haftayı bu profesyonel yılın en belirleyici haftalarından biri haline getirebilecek toparlanma çağrısı.


Yay Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun gelir sektörünüzden ayrılmasının üzerinden dört hafta geçmiş olmasına rağmen, bu bir veda değildi ve o Haziran’da geri dönecek ve ardından yılın geri kalanında burada kalacak, bu daha çok odaklanmaya ara vermek için bir şans. para ve bunun yerine bu zamanı işe ve işle ilgili konulara odaklanmak için kullanın. Pluto geri döndüğünde, iş cephesinde şimdi bir araya gelmeye başlayan ve önümüzdeki haftalarda artacak olan şey sayesinde, gelir potansiyeli önemli ölçüde artmış olacak.

Tıpkı Merkür’ün iş sektörünüzde ilk tam gününü geri harekette geçirmesi ve Güneş’in iki gün önce dönüşünden sonra yerleşmesi gibi, Ay da yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Bu size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakacaktır, ancak bu, Güneş’in nereye gittiğinize odaklanmasını ve Merkür’ün daha önce bulunduğunuz yere odaklanmasını sağlar.


Oğlak Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, iş sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönmekle kalmıyor, paranın gezegeni Venüs buradayken, gelir sektörünüzdeki Plüton’a dostça bir açıyla işleri başlatıyor. Bu, Venüs ve Plüton’un geçen hafta oluşturduğu yönün aynısıdır ve onları tekrar bir araya getirirken, birlikte gelir ve iş cephelerinde yaratmaya çalıştıkları ivmeye dair birçok fikir sağlar.

Ay, Venüs buradayken iş sektörünüze ilk ve tek ziyareti için geri dönüyor ve hafta sonu bu, kalbi, sezgileri, içgüdüleri ve hayal gücünü bir araya getirme ve hizaya getirme şansı getirecek. Mars gittikten dört hafta sonra ve Venüs zaten açtığı yoldan yararlanmaya çalıştığı için, bu, önümüzdeki günlerde hiçbir şeyi fazla düşünmeden kalbinizi ve iç sesinizi dinlemenizi önemli kılıyor.


Kova Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca yıldızların gelir ve kariyer cephelerinde hizalandığı bir zamanda, Ay’ın finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e olan dost yönü, finansal çitin diğer tarafına destek verecek. Bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek bir şey olsa da, Ceres paraya daha az odaklandığından, bu aynı zamanda onun finansal ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize derinlemesine dalışını daha iyi okumanızı sağlayabilir.

Gelir konusunda Satürn ile kariyer cephesinde Güney Düğümü arasında hala yakın bir ittifak olsa da, Mars’ı ve onun iş ve iş meselelerine odaklanmasını karışıma getirecek olan, Ay’ın iş sektörünüze dönüşü olacak. Ay, hafta sonunu haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bir bölümünde geçirmeye ayarlıyken, bu, iş şapkanızı çıkarmak için bir fırsattır ve yeni çalışma haftasına geçtiğinizde zinde ve yere koşmaya hazır olmanızı sağlar.


Balık Burcu

22 Nisan 2023 Cumartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay’ın hem gelir sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra hem de Yeni Ay’ın tutulması olarak bir araya gelmesinden sadece birkaç saat sonra, bunun yarattığı ivme emin ellerde. Şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ve kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris burada hala aynı hizada değil, aynı zamanda hak ettiğiniz şey için savaşma kararlılığı derinleşerek zirveye ulaşmaya iki gün kaldı.

Bir Merkür gerileme aşaması, karışık mesajlar, yanlış anlamalar ve hatalar ile ünlü olabilir, ancak tuzaklardan kaçınmak aynı zamanda avantajlara erişmenin anahtarıdır. Merkür iletişimi ve entelektüel olan her şeyi yönetir ve zihinsel odağınızı başka bir vitese kaydırırken, yavaşlar, düşünmeye zaman ayırır ve çizim tahtasında zaman geçirme fırsatından en iyi şekilde yararlanırsanız, geçmişin olmadığını göreceksiniz. sadece mantıklı gelmeye başlar, ancak geri dönüp boşlukları doldurabilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.