Günlük Kariyer Burç Yorumları 21 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 21 Nisan Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay’ın gelir sektörünüze dönmesinden bir gün sonra, güneş spot ışığı artık gelir durumunuz, meseleler ve seçenekleriniz üzerinde ve paraya burnunuz dikilmişken, Merkür bugün burada geri hareket ediyor. Nereye gittiğinizi gözden kaçırmamanızı sağlamak için Güneş’in geri dönmesini bekler gibi, Merkür artık U dönüşü yapmakta ve adımlarını takip etmekte özgür hissediyor ve gözden geçirme veya çizim tahtasına geri dönme şansı sunuyor.

Cüce gezegen Ceres iş sektörünüzde zaten geri hareket halindeyken, bugün gelir sektörünüzde Merkür’ün geri hareketi onları daha da uyumlu hale getiriyor. Önümüzdeki 23 gün boyunca, kapılar geçmişe, ikinci şanslara ve kullanılmayan gelir ve iş potansiyeline açık olacak ve aynı zamanda, gelir sektörünüzdeki ilk tam gününde Güneş, nerede olduğunuzu gözden kaçırmamanızı sağlayacaktır. gidiyorsun.


Boğa Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Daha da fazlası, bu sadece Ay’ın para gezegeni Venüs buradayken yaptığı tek ziyaret olmadığında ve bu ona ve size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir verecektir, ancak bir tetikleyici olarak hareket etme veya sadece sağlamak için bir şans verecektir. gelir ve kariyer cephelerinde daha fazla içgörü.

Pluto’nun kariyer sektörünüzdeki geri hareketinden önce yavaşlaması ve bunun Haziran’a kadar tekrar geri hareket ettiğini görmesiyle, bu size geri döneceğiniz aynı zeminde yavaş bir sürüş yaparken manzarayı seyretmek için zaman verir. gelecek yıla. Pluto çok uzun bir oyun oynuyor, 2044’e kadar seyrini sürdürmeyecek ve size bir şeyleri nasıl değiştirebileceğinizi yavaş yavaş keşfetmeniz için zaman veriyor.


İkizler Burcu

21 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Kozmosun savaşçı gezegeni ikinci ayına girerken ısınmaya devam ederken, Mars bugün gelir sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretinin orta noktasına ulaştı. Paranın nerede olduğunu daha iyi anlayarak ve çekim yasalarını geliştirme becerisiyle gelecek ayın başlarında geri dönen paranın gezegeni Venüs ile 2023’ün en kazançlı haftaları hâlâ önünüzde ve doğru profesyonel desteğe sahipsiniz.

Kariyerdeki Satürn ile iş cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane bir açıyla, yavaş ayrılma ve önümüzdeki haftanın başına kadar etkili bir şekilde yerine kilitlenme ile bu, etkiyi yavaşça emmeniz için size zaman veriyor. Gelişmekte olan şeyler olmasına rağmen, gelecek ayın başındaki bir Dolunay gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir katalizör görevi görebilecekken, çok az aciliyet var.


Yengeç Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay’ın yalnızca kariyer sektörünüzü terk etmesinden bir gün sonra değil, aynı zamanda bir araya gelip gölgede kalan bir Yeni Ay’ı yaratmasının hemen ardından, geri kalan gezegenler Jüpiter’in arkasında yeniden toplanarak Jüpiter’in yarattığı ivmeden en iyi şekilde yararlanıyorlar. Sadece 2023’ün değil, birkaç yılın en kazançlı ayları bugünden itibaren başlarken, bu size önce doğru profesyonel ilgiyi kazanmanız için zaman verir.

Güneş ve Ay dün kariyer sektörünüzden ayrıldığında, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle dolu ve her şey daha şeffaf bırakmadı, ayrılmalarından hemen önce tutulan Yeni Ay kendi başına bir hayata başladı. Bu, geri kalan gezegenlerin momentumu devam ettirmek için güçlerini birleştirirken zaten yararlandıkları bir şey.


Aslan Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres zaten gelir sektörünüzde geri hareket halindeyken, bugün kariyer sektörünüzde Merkür’ün geri hareketi onları daha da uyumlu hale getiriyor. Geçmişe açılan kapılar, ikinci şanslar ve gelir ve profesyonel cephelerde kullanılmayan potansiyel ile bu, desteği genişletiyor. Bu arada, kariyer sektörünüzde Sun’ın ilk tam günü, profesyonel olarak nereye gittiğinizi gözden kaçırmamanızı sağlayacaktır.

Burada Güneş’in ilk tam gününde Ay’ın kariyer sektörünüzde olması bile bir avantajdır, ama özellikle dönmeden hemen önce yarattıkları tutulma Yeni Ay’dan gelen ivme ve coşkuyla döndükleri için. Bu, Merkür bugün burada geri hareket ederken çizim tahtasına geri dönme şansı ile gözlerinizi geleceğe ve ileriye dönük şeylere tutacaktır.


Başak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün hem Güneş hem de Ay finans sektörünüzden ayrılırken, ayrılmalarından hemen önce tutulan Yeni Ay kendi başına bir hayata başladı. Ay, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirdi ve Güneş, para meselelerini daha şeffaf hale getirdi, ancak Jüpiter, finansal büyüme ve genişleme arayışını aşırı hıza taşımak için yaratılan ivmeyi kullanıyor.

Mars, kariyer sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaretinin orta noktasına ulaşırken, hâlâ ısınmaya devam ediyor ve son ayına girerken en iyisi hâlâ geliyor. Mars ve profesyonel tutkularınızı ateşleme arayışı, mücadele ve rekabetçi ruh hali hazırda gelir ve iş cephelerinde güçlerin desteğine sahipken, Mayıs’ı yılın en heyecanlı aylarından biri yapacak olan Venüs’ün dönüşü ve gölgede kalan Dolunaydır. bu profesyonel yıl


Terazi Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı Güneş ve Ay’ın, sadece birkaç saat önce yarattıkları, tutulmakta olan Yeni Ay’dan büyülenmiş bir şekilde dün döndükten sonra finans sektörünüzde ilk tam günlerini geçirmeleri gibi, Merkür bugün burada geri hareketine giriyor. Sanki onların geri dönmesini bekliyor ve güneş spot ışığının artık mali durumunuz, para meseleleriniz ve önünüzdeki yolda olduğunu biliyormuş gibi, Merkür çizim tahtasına dönmekte özgür.

Mars, kariyer sektörünüze yaptığı bir aylık ziyaretinin orta noktasına ulaşırken, hâlâ ısınmaya devam ediyor ve son ayına girerken en iyisi hâlâ geliyor. Mars ve profesyonel tutkularınızı ateşleme arayışı, mücadele ve rekabetçi ruh hali hazırda gelir ve iş cephelerinde güçlerin desteğine sahipken, Mayıs’ı yılın en heyecanlı aylarından biri yapacak olan Venüs’ün dönüşü ve gölgede kalan Dolunaydır. bu profesyonel yıl


Akrep Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Para gezegeni Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti olduğu için, bu sadece kalbi ve içgüdüleri aynı sayfaya koymakla kalmayacak, aynı zamanda paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir olarak, onun hem finansal arzularınızı güncelleme hem de onları dönüştürme misyonunu üstlenmesini sağlayacaktır. gerçeklik çok daha kolay.

Güneş ve Ay dün iş sektörünüzü terk etmiş olabilir, ancak bu size seçeneklerinizin açığa çıkmasından ve iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan daha fazlasını bıraktı. Sadece kendi başına bir yaşam sürmekle kalmayıp, geri kalan gezegenler bunun yarattığı momentumdan yararlanmak için bir araya gelen, onlar ayrılmadan hemen önce tutulan Yeni Ay’dı. Bu, iş geliştirme ve genişleme arayışı artık son haftalarına giren Jüpiter tarafından yönetiliyor.


Yay Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, Mars finans sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretin orta noktasına ulaşırken, Plüton gelir sektörünüze geri dönmesini sağlayacak bir gerileme dönüşü öncesinde yavaşlıyor. Neyse ki, Mars o zamana kadar gitmiş olacak ve finans sektörünüzdeki son ayına girerken, finansal tutkularınızı ve mücadeleci ruhunuzu ateşlemeye gelince, hala ısınmaya çalışıyor.

Güneş’in ilk tam gününde Ay’ın iş sektörünüzde olması bile bir avantajdır, ancak bu aynı zamanda Merkür bugün burada geri hareket ederken duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlayacaktır. Sanki Güneş’in dönüşünü ve onun iş durumunuza, iş meselelerinize ve önünüzdeki yola güneş ışığını tutma yeteneğini bekler gibi, Mercury çizim tahtasına geri dönme ve dikiz aynasına odaklanma şansını en iyi şekilde kullanır.


Oğlak Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto gelecek ayın başına kadar gelir sektörünüzde geri hareket etmeyecek olsa da, zaten yavaş olan bu gezegen zaten yavaşlayarak sürünmeye başladı ve bu size manzarayı seyretmeniz için zaman veriyor. İş sektörünüzdeki para gezegeni Venüs’ten dostane bir açıdan ayrılmak, ancak önümüzdeki günlerde onları tekrar bir araya getirmesi nedeniyle Ay ile bu, size işleri değiştirebileceğiniz yolları keşfetmeniz için zaman veriyor.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle de Venüs buradayken Ay’ın tek ziyareti olacağından ve görevi Mars’ın kaldığı yerden devraldığından beri. Bu, Venüs’ün etkisine ve iş cephesinde işlerin nasıl gelişmeye devam ettiğine dair bir pencere olacak.


Kova Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars, iş sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretinin yarı noktasına geldiğinde, gelir sektörünüzdeki her iki gezegenle ve kariyer sektörünüzdeki Güney Düğümü ile hala yakın hizada. Kozmosun savaşçı gezegeni son ayına girerken, paranın dönüş gezegeni Venüs ve Mayıs ayını gelir, iş ve iş dünyası genelinde yılın en heyecan verici ayı yapmaya hazırlanan bir dolunay ile en iyisi hâlâ önünüzde. ve kariyer cepheleri.

Mars, iş sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretinin orta noktasına geldiğinde, kozmosun savaşçı gezegeni, işe ve iş konularına yeni bir hayat katmak ve aynı zamanda onu takip eden gezegenler için bir yol oluşturmak için çalışırken hala ısınıyor. uyanmak. Mars son ayına girerken, artan bir heyecan ve beklenti duygusu var, ancak Mayıs ayı gelir, iş ve kariyer cephelerinde her şeyin bir araya geleceği.


Balık Burcu

21 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş ve Ay dün gelir sektörünüzü terk etmiş olabilir, ancak kendi başına bir canlanmaya başlayan son saatlerinde tutulma Yeni Ay olmasa bile, gelir potansiyeli emin ellerde olacaktı. Yine de sadece bir gün sonra ve şanslı Jüpiter ve Eris’in yarattığı dalgayı sürmek için zamanında, kozmosun savaşçı prensesi güveninizi ve sahip olduğunuz her şeyi bir gelir fırsatı olan şeye harcama dürtüsünü ateşlemek için bir araya geldi. büyüme ve genişleme.

Mars bugün öyle bir noktaya ulaştı ki, iki yıldır iş sektörünüze ilk ziyaretine ve bu yıl iş cephesindeki ilk gezegensel aktiviteyi başlatmasına sadece bir ay kaldı. Mars, Venüs ve burada geçireceği destansı dört ay da dahil olmak üzere, ardından gelecek gezegenler için buzkıran olacağından, önümüzdeki yoğun ama heyecanlı zamanlara hazırlanmaya başlamak için şimdi bir şans var.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.