Günlük Kariyer Burç Yorumları 20 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 20 Nisan Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, gelir sektörünüzde doğrudan hareketle son tam gününe ulaşırken durma noktasına geldiği gibi, bugün ona önce Ay, ardından Güneş katıldı. Her yıl bu zamanlarda olduğu gibi, güneş ışığı gelir durumunuza, meselelerinize ve seçeneklerinize odaklandığında, köprünün altından çok miktarda su geçmiş olacak ve keskin bir burnunuz olacak ve baştan paraya yöneleceksiniz. .

Güneş ve Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönmesi, gelir potansiyeli için iyi bir haber olsa da ve özellikle doğum gününüzün son saatlerinde bir Yeni Ay tutulmasının yarattığı ivme ile geri dönerken, bu profesyonel olarak da iyi bir haber. Önümüzdeki birkaç gün içinde Ay, iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostça bir açı oluşturacak ve önümüzdeki haftalarda Güneş hem gelir hem de iş potansiyeli için iyi olacak.


Boğa Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in bugün Boğa burcuna yeni dönmesi ve bu nedenle gelir sektörünüze dönmesine bir ay daha kalması ve yarın Merkür’ün geri hareket ederek dönüşünü daha da geciktirmesi, bu Venüs’e işleri kendi bildiği gibi oynama özgürlüğü veriyor. Bu, para gezegenine şu anda çekebileceklerinize odaklanma şansı verir, ancak aynı zamanda eninde sonunda Güneş ve Merkür’ün devam etmenize yardımcı olmak için geri döneceğini bilerek beklentilerinizdeki çıtayı yükseltir.

Pluto’nun kariyer evinize dönmesinden bu yana yaklaşık dört hafta içinde, Ay’ın geçen haftaki ilk ziyareti, ayın başlarında iş sektörünüzde bir Dolunay ve Venüs’ün gelir sektörünüze dönüşü dahil olmak üzere köprünün altından çok sular geçti. Pluto geri hareketinden önce yavaşlarken, bu onun tekrar geri hareket ettiğini görecek, bu, tekerleği yeniden icat etme baskısı olmadan, elde ettiğiniz tüm bilgileri ve içgörüleri özümsemenizi sağlar.


İkizler Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Muhtemelen yoğun bir haftanın ortasında, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda bugün biraz baskı olabilir. Neyse ki, Mars haftaya sadece iş ve kariyer cephelerindeki güçlere dostça başlamakla kalmadı, aynı zamanda gelir sektörünüzde ilerleyerek ve paraya odaklanarak, size daha akıllıca çalışmanız için gereken kaynakları veriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzden ayrılmasından iki gün sonra, ayrılmadan önce gelir, iş ve kariyer cephelerindeki güçlere yaptığı dostça yönler hala güçleniyor. Bu, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, bilinçaltınızın hala işlemekte olduğunuz ancak içgüdülerinizin hazır erişime sahip olduğu bilgileri indirmesine izin verdi. Bu, şeyleri fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmeye devam etmeyi önemli kılar.


Yengeç Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para tanrılarının kendileri mali durumunuza ve para meselelerinize daha çok odaklansa da, bugünün gölgede kalan Yeni Ay’ı bu profesyonel yıla, sonunda mali olarak yararlanabileceğiniz türde bir destek sağlıyor. Bugün daha çok profesyonel şapkanızı takmakla ilgili olabilir, ancak 2023’ün en kazançlı aylarının Mayıs ayında başlamasıyla, bu, öncelikle doğru profesyonel ivmeye sahip olmanızı sağlamak için bir şans.

Ay bugün kariyer sektörünüzden ayrılmadan hemen önce, o da ayrılmadan sadece birkaç saat önce Güneş’i yakalamakla kalmaz, aynı zamanda burada ender görülen bir tutulma Yeni Ay oluşturur. Bu, Güneş’in bir aylık ziyaretini sona erdirecek ama açık ara en güçlüsü olan iki Yeni Ay’dan ikincisi. Bu, tıpkı Güneş’in dizginleri, son dört haftasında bir şeyleri eve getirmeye hazır olan şanslı Jüpiter’e teslim etmesi gibi, çok fazla ileri ivme yaratacaktır.


Aslan Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm hafta boyunca finans cephesinde dost canlısı yıldızların olduğu bir haftada, daha çok ne yaptığınıza ve sahip olduğunuz parayı nasıl yönettiğinize odaklanan tarafta, finansal çitin gelir tarafı da hareketleniyor. Güneş ve Ay’ın her ikisi de kariyer sektörünüze dönerken, bu onları gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile uyumlu hale getirecek ve önümüzdeki günlerde ve haftalarda her iki cepheye de fayda sağlayacak bir şey.

Ay’ın çalışma haftasının kalbinde kariyer sektörünüze dönmesi bile bir avantajdır, ancak bu yalnızca Merkür’ün burada geri hareketindeki son tam gününe ulaştığı sırada değil, aynı zamanda Güneş’ten sadece birkaç saat ileride geri döner. Güneş, spot ışığını kariyerinize ve profesyonel durumunuza, meselelere ve seçeneklere çevirdiğinde, her yıl bu zamanlarda yaptığı gibi, kafanız çoktan oyuna girmiş olacak ve profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüz yeni tekmelemeye başlayacak. .


Başak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün finans sektörünüzden ayrılmadan sadece birkaç dakika önce, Ay’ın Güneş’i yakalayarak ikinci bir Yeni Ay yaratması, geçen ay mali durumunuza ve para meselelerinize güneş ışığını çekmek için geri dönmesinden bu yana. Bu kez daha güçlü bir güneş tutulması ve Güneş’in sadece birkaç saat sonra ayrılması, para meselelerine ciddi bir ivme kazandıracak ve bu günü yeni başlangıçlar için veya kumda yeni bir çizgi çizmek için güçlü bir gün haline getirecek.

Ay’ın kariyer sektörünüzü tek ziyaretine daha iki gün uzaklıktayken, Venüs buradayken size açık fikirli olurken kalbinizi dinleme şansı veriyor. Mesleki içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin yanı sıra, hafta sonunda hem iş hem de kariyer konularında çok daha iyi bir okuma yapacak ve hafta sonu yeniden bir araya gelme şansı bulacaksınız.


Terazi Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece birkaç saat içinde ve tam Merkür doğrudan hareketle son dolu gününü yaşarken durma noktasına geldiğinde, finans sektörünüzde önce Ay, ardından Güneş ona katılacak. Güneş, her yıl bu zamanlarda yaptığı gibi, güneş ışığını mali durumunuza ve para meselelerine çevirdiğinde, kafanız oyuna girecek ve en başından duygusal ve sezgisel olarak meşgul olacaksınız.

Ay’ın iş sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, içgüdülerinize güvenmeye devam etmek her zamankinden daha önemli. Siz hala gelir, iş ve kariyer cephelerinden bir bilgi indirme paketini açarken, işler gelişmeye devam ediyor. Hâlâ işlemekte veya anlamlandırmaya başlamış olabileceğiniz şeylere, bilinçaltınızın doğrudan erişimi vardır ve bu da, hiçbir şeyi fazla düşünmeden içgüdülerinize güvenmenizi önemli hale getirir.


Akrep Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüzü tek ziyaretine yaklaşırken, paranın gezegeni Venüs buradayken, olayları fazla düşünmekten kaçınmak daha da önemli hale geliyor. Bu sıradan bir aylık ziyaret olsa bile, antenlerinizi açık tutmanız önemlidir, ancak zihniniz ve seçenekleriniz açıktır, ancak bu, özellikle finansal arzulara ve beklentilere odaklanmanız için zaman verdiğinden, Ay yakında size daha iyi bir okuma sağlayacaktır. Açık.

Ay’dan sadece birkaç dakika önce ve Güneş’in bugün iş sektörünüzü terk etmesinden sadece birkaç saat önce, onlar, burada yirmi yılın en güçlüsü olan, tutulmakta olan bir Yeni Ay’ı yaratmak için hizalanacaklar. Bu muazzam bir veda hediyesi ve Jüpiter’i tetikleyebilecek veya ona ivme kazandırabilecek her şeyi istismar etmek için etrafta kalmayacak olsalar da, şans ve genişleme gezegeni bunu yapacak ve buradaki son haftalarında bu, doğru zamanda doğru hamle.


Yay Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde sadece Ay’ın Mars’a dost bir açıyla yaklaşmasıyla değil, aynı zamanda para konularında sürekli desteğin olduğu bir hafta, önce Ay’ın ardından Güneş’in dönüşüyle ​​​​finansal çitin diğer tarafının güçlendiğini görecek. bugün iş sektörünüze. Pluto artık gelir sektörünüzde değilken, Haziran ayında geri döneceğini görecek olan bir geri dönüş öncesinde yavaşlıyor, o zamana kadar iş cephesinde yeni büyümeye başlayan şey daha da gelişmiş olacak.

Bugünün tutulma Yeni Ay’ını oluşturmak için Güneş’le aynı hizaya gelmesinden sadece birkaç dakika sonra, Ay iş sektörünüze geri dönecek ve ardından sadece birkaç saat sonra Güneş gelecek. Yeni Ay buraya düşmezken, Güneş ve Ay enerji dolu olarak geri dönecekler ve hem geleceğe bakarak hem de işleri ileriye taşımak isteyerek, tıpkı burada doğrudan hareket halindeki son tam gününde olduğu gibi, Merkür adımlarının izini sürmeye hazırlanıyor.


Oğlak Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta iş sektörünüzdeki ilk günlerinde Venüs ile gelir sektörünüzdeki ilk haftalarında Plüton arasındaki dostane açı geçmişte kalmış olsa da, hala uyum içinde çalışıyorlar ve hala derin bir etkiye sahipler. Paranın gezegeni olarak Venüs, hem geliri hem de iş potansiyelini çekmeye odaklanmıştır ve gelir sektörünüzden Satürn’ün gitmesi ve onun yerine Plüton’un gelmesi, zihninizi yeni olasılıklara açarken geçmişin kısıtlamalarını ortadan kaldırmıştır.

Venüs buradayken Ay’ın iş sektörünüzü tek ziyaretine daha iki gün varken, iş ve işle ilgili konularda en fazla içgörüyü muhtemelen hafta sonu elde edeceksiniz. Bu size kalbinizi dinlemeniz ve hafta sonuna kadar daha derine inmek için bir şans olacağını bilerek, size söylediklerinin çoğunu göründüğü gibi almanız için zaman verir.


Kova Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece gelir sektörünüzde Ay ile değil, iş ve kariyer cephelerindeki gezegenlerle dostane bir görünümde başlayan ve halen uyum içinde çalışan bir haftada, finansal çitin diğer tarafı da bugün ivme kazanıyor. Güneş ve Ay’ın ev ve aile sektörünüze dönüşü, onları finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile uyumlu hale getirecek ve ev cephesinde mali konular için bazı olumlu günleri ve haftaları başlatacak.

Mars, iş sektörünüze yaptığı iki aylık ziyaretin yarı noktasına yaklaşırken, ayın başlarında Satürn’e gelir konusunda ve Güney Düğümü ile kariyer cephesinde dostane bir açıyla ve ardından Ay’ın getirdiği özetle güçlendi. hafta başlarında. Mars’ın iş cephesinde işleri tam hıza kavuşturmak için bir ayı daha var ve gelecek ayın başlarında geri döndüğünde Venüs’ten biraz yardım alacak.


Balık Burcu

20 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün gelir sektörünüzü terk etmesinden sadece birkaç dakika önce, sadece Güneş’e yetişmekle kalmayacak, aynı zamanda o da ayrılmadan sadece saatler önce bir tutulma Yeni Ay oluşturacak. Bu, gelir sektörünüzde yirmi yıldaki en güçlü güneş tutulmasının gelir potansiyelinizi ve ileriye dönük meseleleri süpürüp attığını görecek ve aynı zamanda bunu yeni başlangıçlar veya yeni bir çizgi çizmek için güçlü bir gün haline getiren türden bir ivme yaratacak bir araya gelme son dakikasıdır. kumun içinde.

Herhangi bir profesyonel yılda, iş cephesindeki herhangi bir gezegensel aktivitenin en az üç ay uzakta olması gereken bir noktada, Mars’ın iki yıldaki ilk ziyaretine bir aydan biraz daha uzun bir süre kaldı. Venüs’ün ömrümüzdeki en uzun ziyaretine başlamak için sadece birkaç hafta sonra geri dönmesiyle, ufuk ötesi radarınız bunu şimdiden algılayarak bir beklenti duygusu yaratırken aynı zamanda sizi seçeneklerinizi keşfetmeye teşvik eden bir merak duygusu yaratacak. .


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.