Günlük Kariyer Burç Yorumları 2 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 2 Nisan Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde Venüs ve Uranüs arasındaki hizalanma ayrılmaya devam ederken, gelir cephesinde hala itici güç onlar. Bu, çekim ve eşzamanlılık yasalarını bir araya getiren, içgüdülerinize güvenmeye dayanan bir şey olduğundan, aşırı düşünmekten kaçınmaya ihtiyaç vardır ve özellikle Merkür iki gün sonra akıllı kafasıyla para için dönene kadar.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Çalışma haftasının gürültüsünden uzakta, Ay sadece cüce gezegen Ceres’in geri dönmesinden bu yana değil, aynı zamanda Pluto iş sektörünüzü terk ettiğinden beri ilk ziyareti için geri dönüyor. Bu aynı zamanda, Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyaretidir ve yeniden bir araya gelme ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki tüm parçaları bir araya getirmeye başlama şansı sunar.


Boğa Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüz yalnızca geçici olarak boşken, Venüs dokuz gün içinde Mars’ın kaldığı yerden görevi devralmak için geri döndüğünden, bu, hafta sonu para şapkanızı takmamak için değerli bir fırsat. Mars, hak ettiğiniz şey için savaşmanız için gereğinden fazla momentum, dürtü ve araç yarattı, ancak hiçbir şeyi fazla düşünmenize gerek yok.

Plüton kariyer sektörünüzdeki ilk haftasını tamamlamış olsa da, henüz erken günler. Ay, Pluto’nun dönüşünden bu yana ilk ziyaretini henüz yapmadığından, ancak Ay önümüzdeki hafta iş sektörünüze ilk ziyareti için geri döndüğünde, o zaman daha iyi bir fikir edinmeye başlayacaksınız. Yine de, Pluto zihninizi yeni olasılıklara açmaya başladığında, olaylara farklı gözlerle bakmaya başladığınızı fark edeceksiniz.


İkizler Burcu

2 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta sonu Mars gelir sektörünüze döndüğünden beri köprünün altından çok sular geçti, öyle ki tüm bakış açınız değişmiş olabilir. O zamandan beri, Ay hareket etti ve Mars, kariyer sektörünüzde Satürn ile dostane bir açıdan henüz ayrılıyor ve 2023’ün en kazançlı ayları daha yeni başlıyor.

Hafta sonu, özellikle Mars ve Satürn’ün büyük bir araya gelmesinin diğer tarafında, yeniden bir araya gelmek için her zaman değerli bir fırsattır. Sadece altı ay içindeki üçüncü dostluk yönü, yeni bir odak noktası aldı ve bu kez, siz gelir ve kariyer cephelerinde yılın en güçlü aylarına girerken güçlerinizi birleştirdi. Bu şimdiden iş cephesinde de olumlu bir etkiye sahip.


Yengeç Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün kariyer sektörünüzde Güneş’le dostça bir açının ardından Ay, bugün oradaki Merkür ve Jüpiter’le dostça bir açıyla gelir sektörünüzde son saatlerini geçiriyor. Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son haftasonunda olması ve Jüpiter’in son iki ayında olması, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir anlayışla artan bir profesyonel ivme bırakacaktır.

Sadece Güneş’i değil, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’i de geride bıraktığını ve güçlü bir hizalanmaya yaklaştıklarını bilen Merkür’ün kariyer sektörünüzdeki son hafta sonu, herhangi bir aciliyetten veya aşırı düşünme ihtiyacından yoksundur. Bunun yerine, bu daha çok kafanızın oyunda olması, fikirlerin masada olması ve iletişim hatlarının açık olmasıyla ilgili.


Aslan Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün, Ay’ın cüce gezegen Ceres’in geri dönmesinden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüşünü görmekle kalmayacak, aynı zamanda paranın gezegeni Venüs kariyer sektörünüzdeyken tek ziyaretini görecek. Bu, profesyonel ivmenin arttığı bir zamanda gelir ve size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermenin yanı sıra, önümüzdeki birkaç gün içinde gelir ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi yeniden gözden geçirme konusunda size daha iyi bir okuma sağlayacaktır.

Merkür’ün kariyer bölgenizden sadece iki gün uzakta olması ve onunla kafanızı oyuna sokma ve ayaklarınızın üzerinde düşünme şansı ile, o zamana kadar aşırı düşünmekten kaçınmaya ihtiyaç var. Bunun yerine, Venüs ve Uranüs arasındaki hizalanma burada ayrılmaya devam ederken, daha çok güven ve körü körüne inançla ve özellikle de kalbinizin ve içgüdülerinizin size söyledikleriyle ilgilidir.


Başak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son haftasonunda, Merkür, kafanızı oyunda tutmanız ve ayaklarınızın üzerinde düşünmeniz için gereken para için size akıllı kafa veriyor, ancak bu, Ay’ın aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilecek dostane bir yönü. Merkür’ün entelektüel odağı, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek, günümüzün sezgisel ve yaratıcı ay titreşimlerine dostça bir bakış açısıyla dengeleniyor.

Pluto, iş sektörünüze döndüğünden beri Ay ile ilk çarpışmasını henüz yapmış olsa da, Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir kısmına aylık ziyareti rotasını sürdürürken, zamanlama bundan daha iyi olamazdı. Mars’ın kariyer sektörünüzden ayrılışı ile Venüs’ün dönüşü arasında yarı yolda, profesyonel tanrılar bile ara veriyor ve sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyor. Ay’ın çarpışması, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda bir hatırlatma oldu.


Terazi Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür iki gün içinde finans sektörünüze geri döndüğünde, aklınızı oyuna sokmak ve ayaklarınızın üzerinde düşünmek için gereken para için akıllı kafayı getirecek. O zamana kadar, Venüs ve Uranüs arasındaki hizalanma burada ayırmaya devam ederken, bu daha çok güven ve körü körüne inançla ve özellikle de kalbinizin ve içgüdülerinizin size söyledikleriyle ilgilidir.

Hafta sonu her zaman yeniden bir araya gelmek için iyi bir zamandır ama bu sefer daha da fazlası. İşteki Satürn ile kariyer cephesindeki Mars arasındaki dostane yönün diğer tarafında, ancak ayrılmaya yeni başladıkları için, paketinden çıkarılacak çok şey var ama aynı zamanda siz hareket ederken birleşik bir cephe oluşturmak için güçlerini birleştirirken de işliyorlar. bu profesyonel yılın en güçlü aylarına.


Akrep Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın finans sektörünüzü terk etmekle kalmayıp yedi aydan uzun bir süredir ilk kez boş bıraktığı geçen hafta sonuydu, ancak muhtemelen geçen hafta bu zamana göre çok daha fazla anlayışa ve perspektife sahipsiniz. Bunun nedeni kısmen Ay ilerlerken kazanılan içgörü ama aynı zamanda geri çekilme şansının size verdiği perspektif haline gelmesiydi.

Kariyer sektörünüzden ayrılmadan önce Ay, son saatlerini iş sektörünüzdeki Merkür ve Jüpiter ile dostane bir açıda geçirecek. Bu, Ay’ın dün oradaki Güneş’e karşı dostane yönünün hemen ardından geliyor ve tıpkı Merkür’ün son haftasonuna ulaştığı gibi, bu, onun kafanızı oyunda tutma yeteneği ile Ay’ın profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleme yeteneğinin bir araya gelmesi. .


Yay Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta Pluto ayrıldığından beri gelir sektörünüz boşken ve o Haziran ayında dönene kadar boş kalacakken, onun yarattığı gelir potansiyelini ve ivmeyi canlı tutan profesyonel ivmedir. Bu, bugün Ay kariyer sektörünüze tek ziyareti için geri döndüğünde, paranın gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken hız kazanıyor.

Ay, bugün kariyer sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak tam da bu profesyonel yıl gerçek bir ivme kazanmaya başlıyor. Bu, cüce gezegen Ceres’in geri dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ama aynı zamanda Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaretiniz ve önümüzdeki birkaç gün içinde her iki cephede bir araya gelecek çok şey var. Ay dönüşünden itibaren profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye başlayacak.


Oğlak Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze aylık ziyareti, gelir sektörünüzdeki Plüton ile çarpışmasıyla başlarken, bugün hem Merkür hem de şans ve genişleme gezegeni Jüpiter ile dostane bir açıyla sonlanıyor. Bunun iki gün önce yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilim şimdiden motivasyona dönüşürken, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün dolu bırakmasının yanı sıra, Ay size finansal çitin her iki tarafında da daha iyi bir okuma bırakıyor.

Mars’ın iş sektörünüzden ayrılışı ile Venüs’ün dönüşü arasında ve Ay’ın kariyer sektörünüze gelecek hafta başına kadar dönmemesiyle, profesyonel tanrılar bile ara veriyor ve sizi de aynısını yapmaya teşvik ediyor. Bu, size Mars’ın son yedi ayda iş ve iş meselelerini ele aldığı yolculuğu ve işlerin yeniden yükselişe geçmesini işleme şansı veren çok kısa bir duraklamadır.


Kova Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İşteki Mars ile gelir cephesindeki Satürn arasındaki dostane açı ayırmaya devam ederken, bu artık birbirine bağlı olan ve önümüzdeki ayları şekillendirmeye devam edecek bir ortaklıktır. Bu, Ay’ın bugün finans sektörünüze döndüğünde rekabet etmek zorunda kalabileceği bir şeydir, ancak bu, finansal çitin diğer tarafına çok ihtiyaç duyulan ilgiyi göstermek için değerli bir şanstır.

Mars çalışma sektörünüze daha geçen hafta sonu döndü ancak şimdiden köprünün altından çok sular geçti. Sadece Ay hareket etmekle kalmadı, aynı zamanda Mars gelir sektörünüzde Satürn’le dostane bir açıya geçerken, bu daha yeni ayrılan bir şey. Bu, gelir ve iş cephelerinde yılın en güçlü aylarına girerken, neyin mümkün olduğuna dair yepyeni bir fikir edinmenizi sağlar.


Balık Burcu

2 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür, gelir sektörünüzdeki son haftasonuna ulaşırken, Ay iş sektörünüze yaptığı aylık ziyaretinin sonuna geldi. İkisi arasındaki dostane bir yön, Merkür’ün para için akıllı kafası ile Ay’ın gelir artışı ve genişleme potansiyelinin hiç bu kadar yüksek olmadığı bir zamanda iş ve iş meseleleri hakkındaki sezgisel okumasının bir araya gelmesidir.

Ay’ın iş sektörünüzdeki son saatlerinin hafta sonu ile çakışması, aşırı düşünmeye karşı koruma sağlayabilir. Bilinçaltınız bilgileri o anda işleyebileceğinizden daha hızlı indirebildiğinden, yoldan ne kadar çok çekilir ve bunun yerine sezgilerinizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü o kadar iyi dinlersiniz. Bu, yeni çalışma haftasına iyi bir başlangıç ​​yapmanızı sağlayacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.