Günlük Kariyer Burç Yorumları 17 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 17 Nisan Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İster Güneş ve Ay’ın üç gün içinde gelir sektörünüze dönüşü, ister şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’in bugünden itibaren bir ay içinde geri dönüşü, gelir artışı ve genişleme için en büyük yılınıza başlaması olsun, artan bir beklenti duygusu var. Yine de bu arada, Merkür gerileme dönüşünden önce yavaşlamaya devam ederken, kendi tarafınızda zamanınız ve zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutma şansınız var.

Ay, haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümünden ayrılmadan önce iş sektörünüzde cüce gezegen Ceres ile çatışacak olsa da, bu yeni çalışma haftasına daha kolay girmenizi sağlayacaktır. Bu size, Ay’ın kariyer sektörünüze yaptığı son ziyaretten bilgileri indirmeniz ve sindirmeniz için size zaman veriyor; Plüton ayrıldığından beri ilk kez, ancak Haziran’da geri dönmesini sağlayacak bir gerileme dönüşü öncesinde yavaşlıyor.


Boğa Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, size yalnızca profesyonel içgüdülerinizden ve körüklenen hayal gücünüzden veya paketini açmak için bir bilgi indirme işleminden daha fazlasını bıraktı. Bu, Venüs gelir sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyaretiydi ve tam da kariyer sektörünüzdeki Plüton’la dostane bir açıdan ayrılırken geldi ve sizi her iki cephede de oyunda olan yeni enerji hakkında bir okumayla baş başa bıraktı.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, tüm aylık ziyaretlerde olduğu gibi sizi her zaman profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissedeceğiniz bir durumda bırakacaktı. Ancak, Pluto’nun dönüşünden bu yana ilk ziyaret olarak bu, size değişim gezegeni ve devrimin etkisi hakkında daha iyi bir fikir verirken çok farklı türden bir mesaj verdi.


İkizler Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın kariyer sektörünüze ilk ziyareti, bunu yalnızca gelir, iş ve kariyer cephelerinden sonra iyi bir gün yapmakla kalmıyor, aynı zamanda zaten gelişmekte olan bir ortaklığın sağlamlaşmasına da yardımcı oluyor. Bu, kariyerde Satürn’ün dostça bir yönü olarak geliyor ve iş cephesinde Güney Düğüm yerine kilitlendi ve önümüzdeki hafta olacak. Mars zaten her ikisinde de aynı açıyı oluşturduğundan, Ay onu kolayca döngüye sokuyor.

Satürn’ün dönüşünden bu yana Ay’ın kariyer sektörünüze ikinci ziyareti, olayların ne kadar geliştiğini ve zamanlamanın daha iyi olamayacağını ortaya çıkaracak. Geçen ay Ay’ın dönüşünden bu yana Mars, bugün dostça yönüyle gelir sektörünüze geri döndü, tıpkı Satürn’ün iş cephesinde Güney Düğümü ile dostane bir yönüne geçmesiyle birlikte. Bu, profesyonel içgüdülerinizi keskinleştirmenin yanı sıra, yıldızlar gelir, iş ve kariyer cephelerinde sıralanırken sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul ediyor.


Yengeç Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzden ayrıldığında, bu, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü harekete geçirirken kendinizi daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul hissetmenizi sağlayan sıradan bir aylık ziyareti tamamlamış olabilir. bu gerçekleşti. Pluto’nun dönüşünden bu yana bu ilk ziyaret, sizi değişim gezegeni ve devrimin varlığı ve etkisi konusunda daha fazla bilinçlendirdi.

Bir noktada Jüpiter’in kariyer sektörünüze yaptığı 12 aylık ziyaretinin ve profesyonel büyüme ve genişleme arayışının son ayına gireceği biliniyordu, ancak her şey yoluna girmeye başladığı sırada geliyor. Güneş, Eris ile aynı hizadan ayrılırken, kozmosun savaşçı prensesi Jüpiter, aynı hizaya doğru ilerliyor, yeni Ay’ın her şeye yeşil ışık yakmasına bir gün kala.


Aslan Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, geçen ay Satürn’ün dönüşünden bu yana finans sektörünüze ikinci ziyaretini yaparken, bu hem finansal içgüdülerinizi keskinleştiriyor hem de artan desteği ve özellikle finansal gücünüzü geri almak söz konusu olduğunda size bir fikir veriyor. Bu, Satürn ile zaten aynı yönü oluşturmuş olan Mars’ın dostane bir yönünü içerir ve size karenin dışında düşünmeniz için güven verir.

Merkür, kariyer sektörünüzde geriye dönük bir dönüş öncesinde yavaşlamaya devam ederken, bekle ve gör yaklaşımı çağrısı daha da yükseldikçe artan bir beklenti duygusu var. Güneş ve Ay’ın dönüşüne yalnızca birkaç gün uzaklıkta değilsiniz, aynı zamanda şans ve genişleme gezegeni Jüpiter, on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınızın başlamasına sadece bir ay kaldı.


Başak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in yalnızca finans sektörünüze geri dönmesinden değil, aynı zamanda nadir görülen bir Yeni Ay tutulmasına öncülük etmesinden sadece bir gün önce, Jüpiter finansal büyüme ve genişleme için 12 aylık arayışının son ayına giriyor. Güneş’in ayrılmasına sadece birkaç gün kalmışken, ancak kozmosun savaşçı prensesi Eris ile uyumdan ayrılırken, yıldızlar finansal gücünüzü geri alma şansıyla aynı hizaya geliyor.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul bırakmaktan ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirmekten daha fazlasını yaptı. Pluto iş sektörünüze döndüğünden beri bu ilk ziyaret ve Venüs kariyer evinizdeyken yaptığınız tek ziyaret, ikisini bir araya getirmeye şimdiden yardımcı oldu. Bu, her iki cephede devam eden gezegensel aktiviteye enjekte edilen yeni kan hakkında bir okumadır.


Terazi Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mercury, finans sektörünüzde geriye dönük bir dönüşün önünde yavaşlarken frene basarken, sabırsızlık ve bunun yerine büyüyen bir beklenti duygusu eksiktir. Güneş ve Ay sadece üç gün uzakta değil, şans ve genişleme gezegeni Jüpiter, on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme için en büyük yılınızın başlamasına sadece bir ay kaldı.

Mars’ın kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın iş sektörünüze ilk ziyareti ve bugün onların dostane yönü her zaman önemli olacakken, bunu daha da önemli kılan zamanlamadır. Bu, işteki Satürn ile gelir cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane açının tam kalbinde yer alıyor ve Mars zaten her ikisinde de aynı açıyı oluşturduğundan, Ay gelir, iş ve kariyer arasında güçlü ve gelişen bir ortaklığı güçlendiriyor. cepheler.


Akrep Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, finans sektörünüzde bir haftadan daha kısa bir süre kaldı, ancak finansal güveninizi artırma, beklentilerinizi güncelleme ve finansal arzuları gerçeğe dönüştürme misyonu şimdiden bir rüya gibi başladı. Venüs, hem Ay’a hem de değişim ve devrim gezegeni Pluto’ya dostça bir bakış açısının yanı sıra, Mars’ın çoktan açtığı yolları ve gerçek ya da hayali, finansal barikatlara ve engellere karşı yedi aylık savaşı istismar edebilir.

Ay’dan önceki gün yalnızca iş sektörünüze dönüş değil, aynı zamanda nadir görülen bir Yeni Ay’ın tutulmasına öncülük etmeye başlayacak, Jüpiter iş büyümesi ve genişleme için 12 aylık arayışının son ayına giriyor. Güneş’in ayrılmasına sadece üç gün kalmışken, geçen Mayıs ayında başlayan bir yolculuğun hemen ardından eve girerken her şeyin bir araya gelmeye başladığı nokta budur.


Yay Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın Mars’a dost yönü, finans sektörünüzde üç hafta sonra yerleştiği ve gerçek veya hayali finansal barikatlara ve engellere karşı savaşının hem ivme hem de destek kazandığı gibi geliyor. Mars’ın beş hafta daha burada olması ve paranın gezegeni Venüs’ün sadece üç hafta uzakta olmasıyla bu destek devam edecek. Bu, neyin mümkün olduğuna ve kendinize olan inancınızı körüklemeye yardımcı oluyor.

Aynı zamanda, Güneş iş sektörünüzden sadece üç gün uzakta ve Jüpiter on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınızın başlamasından sadece bir ay sonra, Merkür gerileme dönüşü öncesinde yavaşlıyor. Bu, aynı zamanda büyüyen bir heyecan ve beklenti duygusu varken, bir bekle ve gör yaklaşımı çağrısının garip bir karışımını yaratıyor. Altıncı hissiniz yüksek alarmda olacak.


Oğlak Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması, size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmaktan fazlasını yaptı. Pluto’nun dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olduğundan, bu size her zaman değişim gezegeni ve devrimin etkisi hakkında daha iyi bir okuma sağlayacaktı, ancak para gezegeni Venüs iş sektörünüzdeyken tek ziyaret olarak, bu onun misyonunu işi ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirmek çok daha kolay.

Venüs bir haftadan daha kısa bir süredir iş sektörünüzde, ancak gelir sektörünüzdeki hem Ay hem de Plüton için şimdiden dostane bir yön, ona iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu veriyor. Yine de Venüs her ikisinden de ayrıldığından, ancak burnunuz hala keskinken, bu, Mars’ın son ziyareti sırasında yarattığı seçenekleri keşfederken kalbinizin size ne söylediğine dair daha net bir fikir veriyor.


Kova Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars iş sektörünüzdeyken Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti ve onların dost canlısı yönü, bu günü gelir ve iş konularında her zaman iyi bir gün yapacak olsa da, bunu daha da önemli kılan zamanlamadır. Bu, gelirdeki Satürn ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane bir yönün yerine oturması ve önümüzdeki hafta için gelmesi gibi geliyor. Mars son zamanlarda her ikisinde de aynı yönü oluşturduğundan, bu onu ve savaşçı ruhunu karışıma getiriyor.

Mars iş sektörünüze döndüğünden beri Ay’ın gelir sektörünüze ilk ziyareti ve onların dostane yönü, bunu her zaman gelir ve iş meseleleri için iyi bir gün yapacaktı. Ancak bu, gelirdeki Satürn ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane bir yönün zemininde gerçekleşiyor ve tüm ay boyunca inşa edilen bir ortaklığı güçlendiriyor ve size daha iyi bir okuma sunuyor.


Balık Burcu

17 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yalnızca gelir sektörünüze dönmesinden bir gün önce, aynı zamanda nadir görülen bir Yeni Ay tutulmasına öncülük etmek için Jüpiter burada son ayına giriyor ve 12 aylık gelir artışı ve genişlemesi arayışında. Güneş’in ayrılmasına sadece üç gün kalmışken, ancak kozmosun savaşçı prensesi Eris’le olan uyumundan da ayrılıyorken, bu noktada her şey bir araya gelmeye başlıyor.

Geçen haftaya kariyer sektörünüzde Ay ile başlamakla kalmayıp, daha sonra gelir sektörünüzdeki Güneş ve gezegenlerle dostane bir açı oluşturmaya devam etmesi, size şu anda meyvelerini vermeye başlayan süregelen bir avantaj bıraktı. Gelir cephesinde işler yoluna girmeye başladığında, bu, profesyonel içgüdülerinizin zaten kilitlediği bir şeydir ve önümüzdeki birkaç önemli gün boyunca size rehberlik etmeye yardımcı olacaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.