Günlük Kariyer Burç Yorumları 16 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 16 Nisan Pazar gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür önümüzdeki hafta gelir sektörünüzdeki geri hareketinden önce yavaşlayarak yavaşlarken ve Güneş ve Ay’a hala dört gün uzaklıktayken, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsiniz. Paranın gezegeni Venüs’ün hafta başında ayrılmasından sonra, bu size onun bıraktığı arzuları sağlamlaştırmanız ve sonraki adımları yavaş yavaş atmanız için zaman tanıyor.

Ay’ın hem kariyer sektörünüzü terk etmesinden hem de Pluto’nun ayrılmasından bu yana ilk ziyaretini tamamlamasından iki gün sonra ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde önemli değişiklikler olduğu için hafta sonu yeniden toparlanma şansı sunuyor. Ay’ın haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümüne dönüşü bile yavaşlamaya, nefesinizi tutmaya ve kendinizi düşündüğünüzü duymak için zaman bulmaya davettir.


Boğa Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, para gezegeni Venüs gelir sektörünüzde ilk hafta sonunu geçirirken Ay, yeni bir güven duygusundan yalnızca kısmen sorumlu olan kariyer sektörünüze yaptığı ziyareti tamamlıyor. Kariyer sektörünüzde hem Ay’a hem de Plüton’a dostça bir açıdan baktıktan sonra, 10 gün önce iş cephesinde Dolunay’dan gelen artış ve Mars’ın gelir cephesinde çoktan ortadan kaldırdığı barikatlar ve bariyerler, bu, Venüs’ün misyonunu Önümüzdeki haftalar olabildiğince kazançlı, çok daha kolay.

Ay, Pluto ayrıldığından beri kariyer sektörünüze ilk ziyaretini tamamlarken, bu size yalnızca mesleki içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve işlenecek bilgileri indirmekten daha fazlasını bırakacaktır. İş sektörünüzde bir Dolunaydan on gün sonra ve şimdi gelir sektörünüzdeki ilk haftasonunda Venüs ile, bu size gelir, iş ve kariyer cephelerinde paketinden çıkarmanız gereken çok şey bırakıyor.


İkizler Burcu

16 Nisan 2023 Pazar İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu olsun ya da olmasın, yıldızlar zaten iş ve kariyer cephelerinde hizalanmışken, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşünün daha geniş etkileri olacaktır. Bu, Mars’ın gelir sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti ve aynı zamanda iş ve kariyer cephelerinde zaten uyum içinde olan güçlere karşı dostane bir yönün yanı sıra, bu, önemli birkaç günü başlatırken savaşçı gezegeni döngüye sokacak. gelir, iş ve kariyer cephelerinde.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşü bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek için geri dönüyor ve tıpkı buradaki Satürn ile iş cephesinde Güney Düğümü arasında dostça bir açı oluştuğu gibi, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlıyor. Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana ilk ziyaret olarak, bu aynı zamanda savaşçı gezegeni ve onun paraya odaklanmasını döngüye sokacak.


Yengeç Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde ilk hafta sonunu geçirirken, Ay finans sektörünüze yaptığı aylık ziyareti tamamlamakla kalmıyor, Plüton’un dönüşünden bu yana ilk ziyaretini de tamamlıyor. Venüs sadece beş gündür burada ama şimdiden hem Ay hem de Plüton için dostane bir açı, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Güneş’in kariyer sektörünüzdeki son hafta sonu, hem gelecek haftanın gölgede kalan Yeni Ay’ından önce bir mola verme hem de bu haftanın olaylarını yansıtma fırsatıdır. Güneş, haftanın başında Jüpiter ile hizalanmasından ve dün kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris’ten ayrılıyor. Birlikte bu, size ne için savaştığınıza dair daha iyi bir fikir ve başarabileceğiniz inancı verdi.


Aslan Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüze dönüş zamanlamasını bugün önemli kılan şey, tam da buradaki Satürn ile ev cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostluk açısının zirveye ulaştığı sırada gelmesidir. Yarına kadar bu, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körüklemenin yanı sıra bir harekete geçirici mesaj getirebilecek bir şey olan Mars’ı döngüye sokmuş olacak. Bu, genel olarak para meseleleri için ama özellikle iç cephede iyi bir haber.

Venüs haftanın başından beri kariyer sektörünüzden ayrıldığından, Güneş hala dört gün uzaktayken ve Merkür gerileme dönüşünden önce yavaşlarken, ara vermeyi göze alabilirsiniz. Bu size, Ay iş sektörünüzden iki gün önce ayrılmakla kalmayıp Pluto’nun ayrılmasından bu yana ilk ziyaretini tamamladıktan sonra bilgileri indirmeyi işlemek için zaman verecektir.


Başak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, finans sektörünüzdeki son haftasonuna girerken, haftanın başlarında şanslı Jüpiter ile bir hizalanmadan ve kozmosun daha dün zirveye ulaşan savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile bir uyumdan ayrılıyor. Bu size gücünüzü geri almanız için güven veriyor, ancak Güneş ayrılmadan önce Yeni Ay’ın tutulmasıyla birlikte ortaya çıkacak çok şey var.

Venüs kariyer sektörünüzde son hafta sonunu geçirirken, Ay sadece iş sektörünüze olan aylık ziyaretini tamamlamakla kalmıyor, aynı zamanda Pluto’nun dönüşünden bu yana ilk ziyaretini tamamlıyor. Venüs, son birkaç gündür her iki taraf için de dostane bir görünüm oluşturdu, Ay size iş ve iş meseleleri ve iş ve kariyer cephelerinde sürekli değişen manzara hakkında sezgisel bir okuma bıraktı.


Terazi Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın bugün iş sektörünüze dönüşü bundan daha iyi bir zamanlama olamazdı. Ay’ın dönüşü sizi işteki Satürn ile gelir cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane yönün kalbine daha duygusal ve sezgisel olarak meşgul edecek ve aynı zamanda kariyer sektörünüzün ilk haftalarında olan Mars’ı döngüye sokacak.

Hafta sonu olsun ya da olmasın, Ay’ın iş sektörünüze dönüşü mükemmel bir zamanlamayla geliyor. Kendi başına, çalışma haftasının gürültüsünden uzakta bu, sezgilerinizin, içgüdülerinizin ve hayal gücünüzün size söylediklerini kavramanızı kolaylaştırabilir. Bununla birlikte, Mars’ın kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana bu ilk ziyaret, tam da yıldızlar gelir ve iş cephelerinde aynı hizaya geldiğinde ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlama şansıyla birlikte gelir.


Akrep Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, iş sektörünüzde son haftasonuna girerken ve siz gelecek haftaki tutulma Yeni Ay’a hazırlanırken, haftayı duraklatma ve şimdiye kadarki haftayı işleme koyma şansı var. Biri şans gezegeni, diğeri kozmosun savaşçı prensesi Jüpiter ve Eris ile hizalanmanın yanı sıra, Ay’ın gelir sektörünüzden geçerken ilk ziyareti, size gelir ve iş konusunda paketten çıkarmanız ve işlemeniz için çok şey bırakır. cepheler.

Güneş, iş sektörünüzdeki son haftasonuna yaklaşırken bir ara verme şansı var. Güneş’in ayrılmasına sadece dört gün uzaklıktayken, şimdi ve o zaman arasında bir Yeni Ay tutulması daha da fazla netlik katacak, ancak Güneş’in haftanın başlarında Jüpiter ve cüce ile hizalanmasından kaynaklanan etkiyi işlemek için zamana ihtiyaç var. dün zirveye ulaşan Eris gezegeni. Bu, neyin mümkün olduğuna dair yeni bir duyguyu ve kendinize olan inancı beslemenize yardımcı oldu.


Yay Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılmasından ve Plüton’un ayrılmasından bu yana ilk ziyaretinden iki gün sonra, hala bir bilgi indirme paketini açacaksınız. Güneş’in gelecek hafta iş sektörünüze dönüşünü beklerken, hatta iş cephesinde, Merkür iş sektörünüzdeki son haftasonunda olduğundan, önce gelir ve iş cephelerinden gelen bilgileri indirmeyi işlemek için zamanınız var.

Venüs’ün çalışma sektörünüzü hafta başında terk etmesi, Güneş ve Ay’ın gelecek haftaya kadar geri dönmemesi ve Merkür’ün geri hareket öncesinde yavaşlaması nedeniyle, bekle ve gör yaklaşımını göze alabilirsin. Güneş ve Ay’ın dönüşünden önce zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutma ihtiyacının yanı sıra, bu size kafanızı oyunda tutma şansı veriyor, ancak olayları fazla düşünmenize gerek yok.


Oğlak Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tıpkı para gezegeni Venüs’ün iş sektörünüzdeki ilk hafta sonunu ve iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunda geçirmesi gibi, Ay da gelir sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlıyor. Gelir sektörünüze dönüşünden bu yana ilk kez hem Ay’a hem de Plüton’a dostane bir görünüm, Venüs’ün görevine bir avantaj sağlarken, önümüzdeki haftalar için iyiye işaret ediyor.

Venüs, iş sektörünüzde hala ilk günlerinde olabilir, ancak iş güveninizi artırma, fırsatları çekme ve işleri kazançlı bir yöne yönlendirme misyonu şimdiden büyük bir avantaj sağladı. Venüs, iş cephesinde Mars’ın halihazırda açtığı yollardan yararlanmanın yanı sıra, gelir sektörünüzde hem Ay’a hem de Plüton’a karşı dostane bir yönden yararlanıyor ve sonuç olarak paranın nerede olduğunu daha iyi anlıyor.


Kova Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mükemmel bir zamanlama durumunda, Ay, Mars iş sektörünüze döndüğünden beri gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönmekle kalmaz, aynı zamanda yıldızların gelir ve kariyer cephelerinde aynı hizaya gelmesi gibi. Bu, Satürn’ün dönüşünden bu yana Ay’ın gelir sektörünüze ikinci ziyareti ve tam da onun Güney Düğümü ile dostane yönü zirveye ulaşırken, Mars’ın savaşçı ve rekabetçi ruhunu karışıma dahil ederken geliyor.

Ay, Mars’ın iş sektörünüze dönüşünden bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti için geri dönüyor, tam da yıldızlar gelir ve kariyer cephelerinde hizalanmışken. Size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir vermenin ve profesyonel bir yön duygusuyla birlikte gelir cephesinde bir kararlılık duygusu getiren dostça bir yönün yanı sıra, bu, Mars’ı döngüye sokuyor, iş ve iş meseleleri veriyor. yararlanma şansı.


Balık Burcu

16 Nisan 2023 Pazar Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş, gelir sektörünüzdeki son haftasonuna girerken, yalnızca dünkü kozmosun savaşçı prensesi Eris’le uyumdan değil, aynı zamanda haftanın başlarında şans ve genişleme gezegeni Jüpiter’den de ayrılıyor. Bu sizi yalnızca daha fazla inanmaya değil, aynı zamanda bir şeyleri gerçekleştirme yeteneğinize de inanmaya teşvik ediyor. Yine de Güneş’in ayrılmasına sadece dört gün kalmışken, şimdi ile o zaman arasında bir Yeni Ay’ın tutulması, önümüzde hala joker karakterler olduğu anlamına gelir.

Ay o zamandan beri hareket ederken, haftaya kariyer sektörünüzde ve haftanın başlarında burada başlamış olması, profesyonel içgüdülerinizin en başından keskin olmasını sağladı. Bu aynı zamanda duygusal ve sezgisel olarak meşgul kalmanızı sağladı ve hafta sonuna geldiğinizde bu, yol boyunca toplanan bilgilerin indirilmesini paketinden çıkarmayı ve işlemeyi kolaylaştırıyor. Bu, bugünü yeniden bir araya gelmek için mükemmel bir fırsat haline getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.