Günlük Kariyer Burç Yorumları 14 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 14 Nisan Cuma gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzden ayrıldıktan üç gün sonra ve Merkür burada doğrudan hareketle son yedi gününe girerken yavaşlarken, Ay kariyer sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini tamamlıyor. Bugün gelir sektörünüzdeki kalan üç gezegene ve iş cephesindeki gezegenlere dostça bir açıdan baktıktan sonra, bu size resmin tamamı hakkında bir okuma bırakıyor.

Pluto’nun kariyer sektörünüzden ayrılmasından üç hafta sonra, Ay, çalışma sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres ile dostane bir açıda burada son saatlerini geçiriyor. Dün gelir sektörünüzde kalan üç gezegene dostça bir açıdan baktıktan sonra, Ay sizi mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklemesi ve gelir, iş ve kariyer cephelerindeki yeni dinamikleri daha iyi okumanız ile baş başa bırakıyor.


Boğa Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın finans sektörünüzü ziyaretinden iki gün sonra, Pluto ayrıldıktan sonra gelir sektörünüzdeki Mars’la çatıştığını gördü, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilecek gezegenlere dostça bir açıyla sona eriyor. Şimdiye kadar bu, Mars’la bir çatışmanın yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilimi, finansal çitin her iki tarafında da motivasyona dönüştürdü.

Pluto’nun kariyer sektörünüze dönmesinden bu yana üç hafta geçti, Ay aylık ziyareti için geri dönüyor. Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemek ve duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamak için her dört haftada bir geri dönüyor ve bugün değişim gezegeni ve devrimin etkisi ve bunun kapıları açtığı değişim hakkında ilk gerçek duygunuzu alma şansı ile birlikte. ile.


İkizler Burcu

14 Nisan 2023 Cuma İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Değişim ve devrim gezegeni Pluto, finans sektörünüzdeki ilk üç haftasını tamamlarken, Ay kontrol etme ve duygusal ve sezgisel olarak daha meşgul olma şansıyla geri dönüyor. Bu, Ay’ın, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde ilk günlerinde paranın gezegeni olan Venüs’ün dostane bir yönüne geçtiğini görecek, geri döndüğünde Plüton’la oluşturduğu aynı yönü. Bu, finansal güveninize, içgüdülerinize ve hayal gücünüze bir destek daha verecektir.

Bugün, kariyerdeki Satürn ile iş cephesindeki Güney Düğümü arasında yarın zirveye ulaşacak, ancak tamamen ayrılması 11 gün daha sürecek ve onları ayın geri kalanında yakın tutacak dostça bir yönün başlangıcını işaret ediyor. Bu, Satürn’ün yeni kararlılık duygusunu, Güney Düğümünün geçen yılın başında geri döndüğünden beri iş cephesinde biriktirdiği tüm bilgi ve içgörü ile bir araya getiriyor.


Yengeç Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs’ün kariyer evinizden ayrılmasından üç gün sonra Ay, iş sektörünüze yaptığı aylık ziyaretini, gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’e dostane bir açıyla tamamlıyor. Son birkaç gün içinde bu, devam eden etkileri olacak şekilde gelir, iş ve kariyer cephelerindeki ipliklerin bir araya getirilmesine yardımcı oldu.

Haftanın başlarında tıpkı Jüpiter’le aynı hizada olduğu gibi iş sektörünüzden geçen Ay’ın dostane görünümü sayesinde, Güneş kariyer sektörünüzdeki son altı gününe girerken, güvenmek için neden var ama aynı zamanda öyle olmadığını varsaymak için de neden var. tüm seçeneklerin ortaya çıktı. Bunun yerine, Ay’ın önümüzdeki hafta gölgede kalan Yeni Ay olarak geri dönmesiyle birlikte, ortaya çıkarılacak daha çok şey var, bu da zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı önemli hale getiriyor.


Aslan Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş sadece finans sektörünüzdeki son haftasında değil, aynı zamanda Jüpiter ile uyumdan da ayrıldığı için, bu kalan günlerin daha çok yarım kalmış işleri halletmekle ilgili olduğunu düşünmeniz affedilebilir. Yine de Ay, Güneş ayrılmadan önce geri dönmekle kalmayıp, aynı zamanda gölgede kalan bir Yeni Ay yaratmak için hizalandığından, kazanılması gereken daha çok şey var.

Dün kariyer sektörünüzdeki üç gezegene de dostça bir açı yaptıktan sonra, Ay, iş sektörünüzdeki son saatlerini gelir sektörünüzdeki gezegenlerle dostça bir açıda geçiriyor. Plüton’un iş sektörünüzü üç hafta önce terk etmesinden bu yana bu ilk ziyaret, kontrol etmek için her zaman değerli bir fırsat olacaktı, ancak bu aynı zamanda size gelir, iş ve kariyer cephelerinde işlerin nasıl gelişmeye devam ettiğine dair bir okuma bırakacak.


Başak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzü terk ettikten üç gün sonra ve Güneş gelecek haftaya kadar dönmeyeceğinden, bu her zaman bir duraklama fırsatı olacaktı, ancak aciliyet hemen geri döndü. Bunun nedeni, Merkür’ün kafanızı oyunda tutabilmeniz için açık kalmasına rağmen, doğrudan hareketle son yedi gününe girerken tam olarak yavaşlamasıdır.

Pluto’nun iş sektörünüze dönmesinden üç hafta sonra Ay, olağan aylık ziyareti için geri dönüyor. Bu size her zaman değişim gezegeni ve devrimin etkisi hakkında daha iyi bir okuma sağlayacaktır, ancak Venüs’ün kariyer evinize dönmesinden üç gün sonra ve Plüton’la dostça bir açı oluşturduktan sonra, Ay da aynısını yapar. Bu, iş ve kariyer cephelerinde yeni bir ortaklığın sağlamlaşmasına yardımcı oluyor.


Terazi Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs finans sektörünüzü terk ettikten üç gün sonra ve Güneş gelecek haftaya kadar dönmeyeceğinden, bu her zaman bir duraklama fırsatı olacaktı, ancak aciliyet hemen geri döndü. Bunun nedeni, Merkür’ün kafanızı oyunda tutabilmeniz için açık kalmasına rağmen, doğrudan hareketle son yedi gününe girerken tam olarak yavaşlamasıdır.

İşteki Satürn ile gelir cephesindeki Güney Düğümü arasında bugün başlayan ve önümüzdeki 12 gün boyunca devam edecek olan dostane bir açı yapan şey, kariyer sektörünüzdeki ilk haftalarında olan Mars’ın şimdiden dostane bir açıya geçmiş olmasıdır. ikisi birden. Bu, araç kutunuza daha fazla kaynak eklerken gelir, iş ve kariyer cephelerinde daha da güçlü bir bağ kurmaya ve güçlendirmeye yardımcı oluyor.


Akrep Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs üç gün önce finans sektörünüze döndüğünde, ev ve aile sektörünüzdeki Plüton’a dostça bir açıyla karşılandı. Bu dost yön Pluto’yu ayırırken, bugün Venüs’ün dostane yönüyle Ay birleşiyor ve büyüyen bir finansal güven duygusunu pekiştirmeye yardımcı oluyor ve özellikle ev cephesinde mali meseleler söz konusu olduğunda.

Şimdi iş sektörünüzdeki son haftasında ve Jüpiter ile hizalanmasından ayrılan Güneş, tüm seçeneklerinizi ortaya koymayı bitirmiş olmalıydı. Bunun yerine, yarından itibaren kozmosun savaşçı prensesi olan cüce gezegen Eris ile hizalanmanın ve ardından önümüzdeki hafta gölgede kalan Yeni Ay’ın öncesinde, açığa çıkarılacak ve heyecanlanacak çok şey var.


Yay Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün gelir sektörünüzden ayrılmadan önce ve hafta başında ayrılan para gezegeni Venüs’ün ardından iş sektörünüzde kalan gezegenlere dostça bir açı yaptıktan sonra Ay, kariyer sektörünüzdeki gezegenlerle dost bir açıda son saatlerini geçiriyor. Bu, Venüs’ün iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu canlı tutmak için gelir, iş ve kariyer cephelerinden her şeyin bir araya geldiğini gördü.

Ay, bugün gelir sektörünüzden çıktığında paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir bırakmanın yanı sıra, gelir, iş ve kariyer cephelerinde size yeni bir güven duygusu ve farkındalık bırakacak. Dün iş cephesindeki üç gezegenin hepsine ve bugün ayrılmadan önce kariyer cephesindeki gezegenlere dostane bir yön, Ay’ın en son dört hafta önce burada olmasından bu yana büyük değişiklikleri de ortaya koyuyor.


Oğlak Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, üç gün önce iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme görevine başlamak üzere iş sektörünüze döndüğünde, gelir sektörünüzdeki Pluto’nun dostane bir yönü, bunu bir rüya başlangıcına getirdi. Şimdi, sadece üç gün sonra Ay, gelir sektörünüze geri dönüyor ve doğrudan Plüton’la aynı hizaya ve Venüs’le dostane bir açıya girerek bu yeni ortaklığı sağlamlaştırırken size paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir veriyor.

Para gezegeni Venüs, üç gün önce iş sektörünüze döndüğünde, gelir sektörünüzdeki Pluto’nun dostane bir yönü, ona iş ve iş meselelerini kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu verdi. Üç gün sonra, Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü, Plüton’la hizalanma ve Venüs’le dostane görünüm, paranın nerede olduğu konusunda size daha iyi bir fikir verirken, gelir ve iş cephelerindeki bu yeni ortaklığı daha da sağlamlaştıracak.


Kova Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta, gelir ve mali cephelerde gezegenler arasında bir çatışmayla başladı; bu, yalnızca gelir ve para konularının çatışmasını değil, aynı zamanda istekleriniz ile ihtiyaçlarınız arasındaki dengeyi ortaya çıkarmaya yardımcı oldu. Gerginlik sadece ortadan kalkmakla kalmayıp, mali çitin her iki tarafı da güveninizi artırabilecek ve haftanın başındaki herhangi bir mali gerilimi motivasyona dönüştürebilecek türden bir destek için geldiğinden, bugünün koşulları daha farklı olamazdı.

Gelirdeki Satürn ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasındaki dostane açı, önümüzdeki 12 gün boyunca yürürlükte kalacak, ancak önümüzdeki birkaç gün içinde en güçlü halini alacak. Bu, Satürn’ün kararlılık duygusunu Güney Düğümünün sahip olduğu profesyonel içgörü ile bir araya getiriyor. İş sektörünüzde henüz ilk haftalarında olan Mars’ın her ikisi için de dostane bir yön oluşturmasıyla, bu, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bir ortaklığı sıkılaştırıyor.


Balık Burcu

14 Nisan 2023 Cuma Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş’in gelir sektörünüzden ayrılmasına ve Jüpiter ile hizalanmasından ayrılmasına sadece altı gün kalmışken, köprünün altından geçmesi gereken çok su var. Ay sadece Güneş ayrılmadan önce geri dönmekle kalmayıp, aynı zamanda gölgede kalan bir Yeni Ay olarak, henüz ortaya çıkarılacak çok daha fazla seçenek var, bu da zihninizi ve seçeneklerinizi açık tutmanızı önemli hale getiriyor.

Ay’ın kariyer sektörünüzü terk etmesinden iki gün sonra, yalnızca bir bilgi indirme paketini açmakla kalmıyor, aynı zamanda bunun size bıraktığı profesyonel yön duygusu, gelir açısından yılın en belirleyici günlerinden bazılarından geçerken paha biçilmez olacaktır. ön. Bu, bir şeyleri fazla düşünmeden profesyonel içgüdülerinize güvenmeyi sürdürmenizi önemli kılar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.