Günlük Kariyer Burç Yorumları 13 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 13 Nisan Perşembe gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Plüton ayrıldığından beri kariyer evinize ilk ziyaretini yaparken aynı zamanda, gelir sektörünüzdeki üç gezegen de iki gün önce ayrılan para gezegeni Venüs’ten sonra yeniden bir araya gelirken, dostane bir açı oluşturuyor. Cüce gezegen Ceres iş sektörünüze döndükten üç hafta sonra bu size gelir, iş ve kariyer cephelerinde gelişen koşullar hakkında sezgisel bir okuma sunuyor.

Ay her dört haftada bir kariyer evinize geri dönerken ve bu her zaman mesleki içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken, duygusal ve sezgisel olarak bağlı kalmanızı kolaylaştırırken, bunu önemli kılan zamanlamadır. Pluto’nun ayrılmasından bu yana yapılan bu ilk ziyaret, aynı zamanda, gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük miktarda olumlu değişiklik olduğu için ilk ziyarettir ve bu, halen gelişmekte olan bir şeydir.


Boğa Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün finans sektörünüzden ayrılması, sizi finansal içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği ve Güneş ile Jüpiter’in dostane bir yönü sayesinde yeni bir finansal güven duygusuyla baş başa bıraktı. Ay gitmişken ve şimdi tüm odak noktası gelir sektörünüzdeki Venüs’ün ilk günlerindeyken, bu, son günlerde finansal çitin her iki tarafında da işlerin olumlu yönde ilerlediğini gördü.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönmesine giden yolda, bu, açık fikirli olurken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay, değişim ve devrimin dönüşü gezegeni Pluto’dan bu yana ilk ziyaretine hazırlanırken daha da fazlası. Yine de Plüton ve Venüs arasında dostane bir açı olarak, onun gelir sektörünüzdeki ilk günlerinde ayrılmaya başladığında, şimdiden bir şeylerin değiştiğini hissedeceksiniz.


İkizler Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Dün gelir sektörünüzde Mars’la bir çatışma biraz finansal gerginlik yaratmış olsa da, bu sadece geçici değildi, aynı zamanda Ay, Plüton’un ayrılmasından bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretini yaptığı için bu şimdiden bir motivasyona dönüşecek. Evrenin savaşçı gezegeni olarak, Mars’ın uğrunda savaşacak bir şeyden daha çok sevdiği hiçbir şey yoktur, bu sadece para meselelerinin en azından biraz dikkatinizi çekmesini talep eden Ay olsa bile.

Güneş, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Jüpiter ile hizalanmasından ayrılırken ve o döndüğünden beri Yeni Ay yaşanmışken, köprünün altından geçmesi gereken çok su var. Güneş, yalnızca kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile hizalanmaya yaklaşmakla kalmıyor, aynı zamanda ileride sürprizlerin olma ihtimalinin yüksek olduğu bir sonraki tutulmada Yeni Ay ile birlikte hareket ediyor.


Yengeç Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Dahası, bu, Pluto’nun dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olacağından, ancak son birkaç gündür paranın gezegeni olan Venüs’le zaten dostane bir açı olduğundan, finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemeye yardımcı oluyor.

Güneş, kariyer sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Jüpiter ile hizalanmasından ayrılırken ve o döndüğünden beri Yeni Ay yaşanmışken, köprünün altından geçmesi gereken çok su var. Güneş, kozmosun savaşçı prensesi cüce gezegen Eris ile aynı hizaya gelmekle kalmıyor, aynı zamanda önümüzdeki hafta Yeni Ay’ın tutulmasıyla birlikte yine sürprizler olabilir.


Aslan Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres’in gelir sektörünüze dönmesinden iki hafta sonra Ay, sadece iş sektörünüzde değil, iki gün önce ayrılan para gezegeni Venüs’ten sonra kariyer sektörünüzde kalan gezegenlerle dostane bir açıda. Ay dört hafta önce burada olduğundan bu yana köprünün altından çok büyük miktarda su geçti ve yeniden bir araya gelip gelir, iş ve kariyer cephelerinde yönünüzü bulmak için değerli bir şans.

Ay’ın iş sektörünüzde, çalışma haftasının kalbinde olması bir avantaj olsa da ve bu sıradan bir aylık ziyaret olsa da, zamanlaması hiç de zor değil. Dört hafta önce Ay’ın buraya gelmesinden bu yana gelir, iş ve kariyer cephelerinde büyük değişiklikler olurken, kariyer sektörünüzde kalan üç gezegene olan dost yönü, hala gelişmekte olana bir penceredir.


Başak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen hafta bu zamana kıyasla, Güneş’in gelir sektörünüzdeki Dolunayın baskısı altında olduğu, finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, çok daha fazla özgüven ve farkındalıkla. Finansal çitin her iki tarafı da fayda sağladı, herhangi bir kısa vadeli acı, uzun vadeli faydalar ve kazanılan farkındalıkla telafi edilenden daha fazla.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Hâlâ durum böyle olsa da, değişim ve devrimin gezegeni Pluto’nun dönüşünden bu yana ilk ziyareti için Ay’a geri dönmeden önce, kariyer sektörünüzün ilk günlerinde Venüs’e dost yönü, şimdiden her iki cephede de büyük bir değişimi açığa çıkarıyor.


Terazi Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İki gün önce ayrılan para gezegeni Venüs’ten sonra yeniden gruplanırken, finans sektörünüzdeki üç gezegene de Ay’ın dostane yönü, doğru zamanda doğru güven ve farkındalık karışımını getiriyor. Güneş’in, mali durumunuza ve parasal meselelerinize ışık tutması için geri dönmesine hâlâ yedi gün varken, bu durum, yürekten liderliğe geçiş yaparken yönünüzü bulmanız için size zaman veriyor.

Gelir sektörünüzden geçerken Ay’ın dostane bir yönü ve yeni ayrılmaya başlayan Jüpiter ile hizalanması sayesinde, Güneş iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken çok daha fazla güven olacaktır. Yine de, Güneş’in cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı prensesi ile hafta sonu boyunca hizalanması ve önümüzdeki hafta bir Yeni Ay tutulması da dahil olmak üzere köprünün altından geçmesi gereken çok su var.


Akrep Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması sayesinde paranın nerede olduğunu daha iyi anlarsınız ve Güneş iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken kendinizi çok daha güvende hissedersiniz. Dolunay olarak çarpışmasından bir hafta sonra, bu, Güneş ve Ay’ı yeniden uyumlu hale getirirken, tıpkı Venüs’ün finansal çitin diğer tarafında güveninizi artırmak için geri dönmesi gibi, gelir ve iş konularını da artırıyor.

Gelir sektörünüzden geçerken Ay’ın dostane bir yönü ve yeni ayrılmaya başlayan Jüpiter ile hizalanması sayesinde, Güneş iş sektörünüzdeki son yedi gününe girerken çok daha fazla güven olacaktır. Yine de, Güneş’in cüce gezegen Eris, kozmosun savaşçı prensesi ile hafta sonu boyunca hizalanması ve önümüzdeki hafta bir Yeni Ay tutulması da dahil olmak üzere köprünün altından geçmesi gereken çok su var.


Yay Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bu, Pluto’nun gelir sektörünüzü terk etmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyareti olmasa ve bununla birlikte kontrol etmek için değerli bir şans olsa bile, sadece burada ve iş sektörünüzde Venüs gezegeninden sonra kalan üç gezegenle dostane bir açıda olmak. iki gün önce kalan para bir bonus. Venüs size iş cephesinde ivmeyi devam ettirebilecek gezegenler bıraktı, ancak Ay, paranın nerede olduğuna odaklanmasını güçlendirmeye yardımcı oluyor.

Güneş hala iş sektörünüzden yedi gün uzaktayken ve güneş ışığını iş durumunuza ve işle ilgili meselelere çevirmenize rağmen, Venüs’ün üç gün önce ayrılmasından sonra Ay’ın burada kalan üç gezegene dostane yönü şimdiden daha fazla farkındalık ve güven getiriyor. Ay’ın gelir sektörünüzden geçmesiyle, bu aynı zamanda Venüs’ün paranın nerede olduğuna odaklanmasına yardımcı oluyor, bu da daha akıllıca çalışmayı kolaylaştıracak bir şey.


Oğlak Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın gelir sektörünüze geri dönmesine giden yolda, zihninizin ve seçeneklerinizin açık olması gerekirken, şimdiden avantajlı bir başlangıç ​​yaptınız. Ay, Plüton’un ayrılmasından bu yana gelir sektörünüze ilk ziyareti için yarına kadar geri dönmediği için, ancak paranın gezegeni Venüs zaten oradaki Plüton’la dost bir açıda olduğundan, şimdiden bir şeylerin değiştiğini hissetmeye başlıyorsunuz.

Cüce gezegen Ceres’in kariyer sektörünüzü terk etmesinden üç hafta sonra ve buradaki Dolunaydan yedi gün sonra, gelir ve iş cephelerinde işler gelişmeye devam ederken profesyonel ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlayacaksınız. Bu, iş sektörünüzdeki ilk günlerinde Venüs ile gelir sektörünüzdeki ilk haftalarında olan Plüton arasında, yalnızca yeni olasılıkları ortaya çıkarmakla kalmayıp, aynı zamanda daha önce olanları inşa edebileceğiniz bir şekilde dostane bir açıdır.


Kova Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Aynı zamanda, gelir üzerindeki Neptün ile mali cephedeki cüce gezegen Ceres arasındaki baskı hafifliyor, her iki tarafta da destek artıyor ve bu zaten bunu motivasyona dönüştürüyor. Gelir cephesinde, gelirdeki Satürn ile kariyer cephesindeki Güney Düğümü arasında hafta sonu zirve yapacak olan dostane bir yöne doğru ilerliyor, finansal cephede ise, finansal güveninizi artırmaya yardımcı olan Ay’dır. içgüdüler ve hayal gücü bugün.

Ay, dün iş sektörünüzde Mars ile çarpışmasının ardından haritanızın nostaljik ve yansıtıcı bir bölümündeyken, artık birbirlerine karşıt değiller veya birbirlerine baskı yapmıyorlar. Mars’ın henüz ısınmaya başlaması ve Nisan ve Mayıs’ın özellikle iş cephesinde yılın en yoğun ayları olması muhtemelken, Ay size 7/24 hızlı şeritte kalamayacağınızı ve özellikle de kalmak istiyorsanız hatırlatıyor. üretken.


Balık Burcu

13 Nisan 2023 Perşembe Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hem son günlerde kariyer sektörünüzden geçen Ay’ın dostane yönü hem de Jüpiter ile hizalanması sayesinde, Güneş gelir sektörünüzdeki son yedi gününe çok daha güvenle giriyor. Bu, Jüpiter’in gelir artışı ve genişleme arayışını hızlandırırken, önümüzdeki hafta Yeni Ay’ın gölgede kalmasıyla birlikte para tanrılarının ellerinde hala birkaç joker kart var.

Ay’ın dün kariyer sektörünüzden ayrılması, size yalnızca profesyonel içgüdülerinizden, körüklenen hayal gücünüzden ve paketini açmak için indireceğiniz bir bilgiden daha fazlasını bıraktı. Geçen hafta Dolunay olarak çarpıştıktan sonra onları tekrar uyum içinde tutan ve aynı zamanda gelir sektörünüzdeki son yedi gününe çok daha güvenle geçmenizi sağlayan, Güneş’in dostane bir yönüydü.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.