Günlük Kariyer Burç Yorumları 12 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 12 Nisan Çarşamba gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzden ayrıldıktan bir gün sonra, geri kalan gezegenler yeniden gruplanıyor ve onlar gibi siz de muhtemelen odak noktanızın uzun oyuna kaydığını göreceksiniz. Paranın gezegeni Venüs’ün sizi beklentilerinizi yükselterek ve bir dilek listesiyle bıraktığı yerde, çünkü gezegenler uzun süredir burada kalıyor, bu size ne zaman, nerede ve nasıl olduğunu anlamanız için zaman veriyor.


Boğa Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs gelir sektörünüzde ilk tam gününü geçirirken, Ay da finans sektörünüze aylık ziyaretini tamamlıyor. Birbirinden bağımsız olarak çarpışmamalarını sağlayacak kadar ayrılık olduğu için Ay sizi finansal güveniniz, içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün ateşlediği bir durumda bırakırken, Venüs geri dönerek gelir beklentilerinizin çıtasını yükseltiyor.


İkizler Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Pluto’nun ayrılmasından bu yana finans sektörünüze ilk ziyareti için geri döner ve burada son gelişinden bu yana geçen dört hafta içinde gücün mali çitin gelir tarafına kaydığını görür. Son 15 yılda, para meseleleri hakim oldu, ancak Ay geri dönüp gelir sektörünüzde Mars ile çatıştığında, bir miktar finansal gerginlik olabilir. Bununla birlikte, Mars finansal çitin diğer tarafında odaklanmayı sürdürmek isterken, sadece Ay para meselelerine odaklanmak istiyor.


Yengeç Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Pluto’nun dönüşünden bu yana finans sektörünüze ilk ziyaretinden hala iki gün uzaktayken, değişim gezegeni ve devrimin etkisi için ilk gerçek hislerinizi almaya başlıyorsunuz. Bu, ilk tam gününü haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde Plüton’la dostça bir açıda geçiren para gezegeni Venüs sayesinde oldu.


Aslan Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Cüce gezegen Ceres gelir sektörünüzde geri harekette olduğundan, finans sektörünüzdeki Neptün ile bir çatışma ayırırken ve birbirlerinden uzaklaştıkça, herhangi bir finansal gerilim oldukça hızlı bir şekilde düşecektir. Yine de bu, size yalnızca gelen para ile giden para arasındaki dengeyi değil, aynı zamanda ihtiyaçlarınıza karşı isteklerinizi daha iyi okumanızı sağlıyor.


Başak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzde Güneş ve Jüpiter arasındaki hizalanma zirve yaparken, bu, finansal büyüme ve genişleme arayışına güneş ışığını koyuyor. Güneş ve Jüpiter, güneş sistemindeki en büyük ve en güçlü cisimlerdir; bir araya gelmeleri, dikkatleri önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan Yeni Ay’ın önünde neler olabileceğine ve kumda yeni bir çizgi çizmek için bunun getireceği şansa odaklıyor. .


Terazi Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ten bir gün sonra finans sektörünüzü terk etti, odak noktası ‘ne’den ne zaman, nerede ve nasıl’a kayarken buradaki diğer gezegenler yeniden bir araya geliyor. Venüs’ün işi, finansal güveninizi artırmak, arzularınızı ve beklentilerinizi güncellemek ve sizi neyin mümkün olduğuna dair bir hisle bırakmaktı, oysa onu buradan alacak olan Merkür ve onun akıllı para kafası.


Akrep Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzde Güneş ve Jüpiter arasındaki hizalanma zirveye ulaşırken, Ay, gelir sektörünüze yılın en iyi zamanlanmış ziyaretlerinden birini tamamlıyor. Geçen hafta Dolunay olarak çarpıştıktan sonra Güneş ve Ay’ı tekrar uyum içine sokmanın ve güveninizi yeniden kazanmanın yanı sıra, bu, güneş sisteminin devleri iş ve iş taşımak için bir araya gelirken paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir edinmenizi sağlar. önemli.


Yay Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs’ün çalışma sektörünüzden ayrılmasından ve geri kalan gezegenlerin yeniden gruplaşmasından sadece bir gün sonra Ay, gelir sektörünüze zamanında bir ziyaret için geri dönüyor. Merkür, iş cephesinde kafanızı oyuna sokmak için bir şans sunarken, Ay, para için burnunuzu bilemek ve ayrıca paranın gezegeni olarak paranın nerede olduğu hissini yakalamak için bir şansla geri döner. seni bıraktı


Oğlak Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, Plüton’un dönüşünden bu yana gelir sektörünüzü ilk ziyaretinden hâlâ iki gün uzaktayken, değişim gezegeninin ve devrimin yaklaşık üç hafta önce geri dönmesinin etkisine dair ilk gerçek hislerinizi zaten alıyorsunuz. Paranın gezegeni Venüs, iş sektörünüzdeki ilk tam gününü Plüton’la dostane bir açıyla geçiriyor ve bu, gelir ve iş cephelerinde neyin mümkün olduğuna dair yeni bir fikir yaratıyor.


Kova Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelirinizdeki Neptün ile finans sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasındaki karşıtlık birbirinden ayrılırken, bunun yaratmış olabileceği herhangi bir finansal gerilim, yükseldiğinden çok daha hızlı düşecektir. Olduğu gibi, onun yerine gelen ve giden para arasında ve ayrıca istekleriniz ve ihtiyaçlarınız arasında yeni bir denge anlayışı olacaktır.


Balık Burcu

12 Nisan 2023 Çarşamba Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, kariyer sektörünüze iyi zamanlanmış bir ziyareti tamamlarken, gelir sektörünüzde Güneş ve Jüpiter arasındaki hizalanma zirveye ulaşır. Geçen hafta bir Dolunay olarak çarpıştıktan sonra onları yeniden uyum içinde tutan ve güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olan, dün Ay’ın her ikisine de dostane yönüydü. Bu aynı zamanda, güneş sisteminin devleri gelir cephesinde işleri ilerletmek için bir araya geldikçe, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körüklüyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.