Günlük Kariyer Burç Yorumları 11 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 11 Nisan Salı gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs bugün gelir sektörünüzden ayrılırken, burada geçirdiği 24 gün bu mali yılın geri kalanını etkileyecek. Siz gelecek hafta Güneş’in dönüşünü ve gelecek ay şanslı Jüpiter’in dönüşünü beklerken, Merkür akıllı kafayla kalmaya devam edecek, ancak hepsi Venüs’ün size bıraktığı kazançlı yön duygusundan yararlanacak. .

Uzun hafta sonunun ruhunu canlı tutmaya yardımcı olmak, Ay’ı haritanızın maceralı bir bölümünde tutmakla kalmaz, aynı zamanda hem Güneş hem de Koç burcundaki Jüpiter ile dost bir görünümdedir. Yine de bu, profesyonel tanrıların bile profesyonel şapkanızı çıkarmanızı ve hem zihninizi hem de seçeneklerinizi, Ay’ın Plüton’un ayrılmasından bu yana ilk ziyareti için yarın kariyer sektörünüze dönmesinden önce açık tutmanızı istediği bir zamanda geliyor.


Boğa Burcu

11 Nisan 2023 Salı Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Venüs gelir sektörünüze dönerken Ay finans sektörünüzdeyken, hem birbirlerinin yolundan çekiliyorlar hem de her biri o kadar iyi destekleniyor ki, herhangi bir rekabet hızla motivasyona dönüşecek. Ay, Güneş ile dostça bir açı oluştururken, Venüs, kariyer sektörünüzde Plüton ile doğrudan dost bir açıya geçerek, finansal çitin her iki tarafında da büyük bir güven ve heyecan yaratır.

Pluto, yaklaşık üç haftadır kariyer sektörünüzdeyken, Ay’a önce bir çarpışma, ardından dostça bir açı yapması dışında, değişim ve devrim gezegeni, işleri ne kadar değiştirebileceğini ortaya koyma şansı bulamadı. Bu, Venüs gelir sektörünüze döndüğünde ve doğrudan dostça bir açıya geçtiğinde değişmeye başlar, ancak haftanın ilerleyen saatlerinde Ay kariyer sektörünüze döndüğünde daha da fazla olur.


İkizler Burcu

11 Nisan 2023 Salı İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın yarın finans sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Özellikle bu, Pluto’nun ayrılmasından bu yana Ay’ın ilk ziyareti olmayacağından, aynı zamanda Mars gelir sektörünüze döndüğünden ve tüm odağı mali çitin gelir tarafına çevirdiğinden beri.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Bu, sıradan bir aylık ziyaret olsa da, yalnızca bu profesyonel yılda önemli bir yol ayrımına gelmekle kalmıyor, aynı zamanda size gelir, iş ve kariyer cephelerinden işbirliği içinde bunu yönlendiren güçler hakkında bir okuma verdi.


Yengeç Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Geçen yıl dönüşünden aylar önce geri dönmesi dışında, paranın gezegeni Venüs’ün bugün haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir kısmına dönüşü, sıradan bir yıllık olaydır. Venüs’ün, hayatımızda ilk kez finans sektörünüzdeki değişim ve devrim gezegeni olan Pluto’ya dost yönü dışında her şey olabilir. Bu, Pluto’nun bir şeyleri değiştirme arayışını okumanızı sağlarken finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyebilir.

Çalışma haftasının ilk günlerinde Ay’ın iş sektörünüzde olması bile bir avantaj olacak ama bunun çok ötesine geçiyor. Bu, Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti ve geçen hafta Dolunay olarak çarpıştıktan sonra onları tekrar uyumlu hale getiriyor. Bununla birlikte, bu tam Güneş ve Jüpiter aynı hizaya geldiğinde, Ay’ın her ikisiyle de güçlerini birleştirerek hem size bir okuma hem de iş potansiyelinin neyin inşa edildiğini yakalaması için bir şans vermesiyle gelir.


Aslan Burcu

11 Nisan 2023 Salı Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Hafta sonu Venüs olarak zirveye ulaşan gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’in dostça bir yönü sayesinde, para gezegeni bugün kariyer sektörünüzü terk ediyor, sadece profesyonel yön duygusuyla daha yakından uyumlu kazançlı bir yön duygusu değil, aynı zamanda ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir okuma. Gerçek önceliklerinizi bilmek daha akıllıca çalışmayı kolaylaştırdığından, her şey parayla ilgili değildir.

Venüs bugün kariyer sektörünüzden ayrılırken, sadece ivmeyi devam ettirmek için gereken kaynakları geride bırakmakla kalmıyor, daha fazlası da yolda. Venüs, kalbinizin size söylediklerini ve aynı zamanda iş ve kariyer cephelerinde oyunun kurallarını değiştiren bazı ayların önünde paranın nerede olduğunu daha iyi okumanızı sağlar. Venüs ayrıldığında ve Merkür devraldığında, bu bir kalpten başın yönettiği bir aşamaya geçer.


Başak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzde geçen haftaki Dolunay olarak çarpıştıktan sonra Güneş ve Ay’ın yeniden uyum içinde olmasıyla birlikte, bugün, finansal çitin her iki tarafında da, bunun bir açılım yarattığı şeyden yararlanmanıza yardımcı olan bir güven artışı getiriyor. Güneş hala finans sektörünüzdeyken, geçen haftaki Dolunay’ın yarattığı gelir potansiyelinden yararlanma şansı getiren, paranın kariyer sektörünüze dönüş gezegeni Venüs’tür.

Yeni çalışma haftası bugün ciddi bir ivme kazanıyor, Venüs yalnızca kariyer sektörünüze geri dönmekle kalmıyor, aynı zamanda iş sektörünüzdeki Plüton ile doğrudan dostane bir açı yapıyor. Hayatımızda ilk kez iş sektörünüzdeki değişim ve devrim gezegenini bulmak için geçen yılki dönüşünden aylar önce geri dönmek, gelir, iş ve kariyer cephelerinde halihazırda kazanılmış olan ivmeyi yeni bir yöne doğru çekme şansıdır.


Terazi Burcu

11 Nisan 2023 Salı Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Para gezegeni Venüs’ün finans sektörünüzden ayrıldığı gün, Merkür normalde 14 ila 15 günlük bir ziyaretin son iki ayına giriyor. Döndükten ve son yedi gününü Venüs’le geçirdikten bir hafta sonra, Merkür ve para için akıllı kafası kaldığı yerden görevi devralabilir ve odak noktası finansal arzularını gerçeğe dönüştürmeye kayarken.

İş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı bilmek söz konusu olduğunda hala biraz gerginlik olsa da, bu profesyonel yıl ciddi bir ivme kazanmaya başladığından bu, önceliklerinizi yeniden tanımlamanız için bir şans. Mars, kariyer sektörünüzde hala ilk haftalarında, ancak iş sektörünüzdeki Satürn’ün dostane bir yönü, bu profesyonel yıl ikinci rüzgarını yakalarken her ikisini de güçlendirdi.


Akrep Burcu

11 Nisan 2023 Salı Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs, gelir sektörünüzdeki Ay’ı bulmak için bugün finans sektörünüze geri dönerken, onların çatışması için aylık ziyaretinin çok uzağında. Bunun yerine, Ay, iş sektörünüzde Güneş’e dost bir görünümde ve geçen hafta bir Dolunay olarak çarpışmasının ardından Güneş’i yeniden uyumlu hale getiriyor. Aynı zamanda, Venüs’ün Plüton’a dost yönü, finansal çitin her iki tarafında da güveninizi ve motivasyonunuzu artırıyor.

Paskalya’nın diğer tarafında, işler geçen haftaya göre çok farklı görünüyor, ancak bunun uzun hafta sonu tatili yapabildiğiniz herhangi bir zamanla pek ilgisi yok. Bunun yerine, gelir sektörünüzdeki Ay ile iş sektörünüzdeki Güneş arasında onları tekrar uyumlu ve mükemmel bir zamanlamayla geri getiren dostça bir açıdır. Güneş ve Jüpiter iş sektörünüzde hizalanırken, bu iş ve iş konularına ciddi bir destek veriyor.


Yay Burcu

11 Nisan 2023 Salı Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs bugün iş sektörünüzü terk ederken, size yalnızca iş cephesinde ne istediğinize dair daha iyi bir fikir vermekle kalmaz, aynı zamanda paranın nerede olduğu konusunda da daha iyi bir fikir verir. Venüs, iş cephesinde ivmeyi devam ettirecek bir gezegenler ordusunu geride bırakırken, yarın size paranın nerede olduğunu anlama şansı verecek olan Ay’ın gelir sektörünüze dönüşü olacaktır.

İş sektörünüzde sadece 24 gün geçirdikten sonra Venüs bugün ayrılıyor, ancak önce kalbinize ses verin ve sizi hem neyin mümkün olduğu hem de paranın nerede olduğu konusunda bir fikirle baş başa bırakın. Bu, tam da Merkür’ün normalde 14 ila 15 günlük bir ziyaretin son iki ayına girmesiyle birlikte gelir ve geriye dönük bir dönüşle, önümüzdeki haftalarda başlayacak büyük gelişmeler sırasında başınızı oyunda tutmanıza olanak tanır. ay.


Oğlak Burcu

11 Nisan 2023 Salı Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüze geçen yıl olduğundan aylar önce dönmesinin yanı sıra, paranın gezegeni Venüs, işi ve iş meselelerini kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunun, hayal bile edemeyeceği kadar iyi bir başlangıç ​​yaptığını görecek. Gelir sektörünüzdeki Plüton’la doğrudan dostça bir açıya geçiş yapan Venüs, bir şeyleri değiştirme arayışında değişim ve devrim gezegenine katılacak.

Venüs bugün sadece iş sektörünüze erken bir dönüş yapmakla kalmıyor, aynı zamanda odaklanmak için geri döndüğü her şeyin zaten bir avantaja sahip olduğunu görüyor. Mars’ın burada geçirdiği yedi aydan yararlanmanın yanı sıra, para gezegeni Venüs, iş ve iş konularını kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunu bulacağından çok daha kolay olacak, çünkü sadece gelirinizde Plüton’u bulmak için geri dönmüyor. sektör ama doğrudan dostça bir yöne doğru ilerlerken.


Kova Burcu

11 Nisan 2023 Salı Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün kariyer sektörünüzden ayrıldığında, sizi profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzle baş başa bırakmaktan daha fazlasını yaptı. Gelir konusunda Satürn’ün ve iş cephesinde Mars’ın dostça bir yönüydü, tıpkı bu profesyonel ve mali yılın değişen dinamiklerini okumanızı sağlayan aynı yönden ayrılırken.

Ay’ın dün kariyer evinizden ayrılması, sizi her zaman profesyonel içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün körüklenmesi ve paketten çıkarılacak bir bilgi indirmesi ile baş başa bırakacaktı. Bununla birlikte, Mars iş sektörünüze döndüğünden beri bu ilk ziyaret ve Ay’ın içinden geçerken dostça görünümü, bunun gelir, iş ve kariyer cephelerinde halihazırda sahip olduğu etkiyi daha iyi anlamanızı sağladı.


Balık Burcu

11 Nisan 2023 Salı Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Sadece birkaç gün ne kadar fark yaratabilir. Dolunay olarak gelir sektörünüzde Güneş ile çarpışmasından beş gün sonra, Ay sadece kariyer sektörünüzde ilerlerken değil, aynı zamanda Güneş ve Jüpiter’in aynı hizaya gelmesiyle dostça bir açı oluşturuyor. Bu, Güneş ve Ay’ı mümkün olan en iyi zamanda ve tam da yıldızların gelir cephesinde aynı hizaya geldiği gibi yeniden uyum içine sokuyor.

Yeni çalışma haftasına kariyer sektörünüzde Ay ile başlamak her zaman bir avantaj olacak olsa da, bu sadece profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemenin ve baştan duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı sağlamanın ötesine geçer. Ay’ın Güneş ve Jüpiter ile olan dost yönü, tıpkı gelir sektörünüzde aynı hizaya geldikleri gibi, geçen hafta bir Dolunay olarak çarpışmalarının ardından hepsini yeniden uyumlu hale getiriyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.