Günlük Kariyer Burç Yorumları 10 Nisan 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 10 Nisan Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün gelir sektörünüzde iki ay daha kalacağını, Güneş’in sadece 10 gün uzakta olduğunu ve Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir gelir artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere gelecek ay geri döneceğini bilmek, aciliyetinizi ortadan kaldırıyor. Venüs burada son tam gününe ulaşıyor. Bu, ne zaman, nerede ve nasıldan çok ‘neye’ odaklanmak için para gezegenini serbest bırakır.

Haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünde yer alan Neptün ile iş sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres arasındaki çatışma yarına kadar zirve yapmasa da, bu şimdiden bir kazan/kazan durumudur. Neptün, Ceres için yapabilseydi, tüm günü göbeğinize bakarak geçirmenizi isterdi, iş şapkanızı ne zaman takacağınızı ve ne zaman çıkaracağınızı test etmek için ne kadar iyi bildiğinizi ortaya koymak, görevinin ihtiyaçlarınızı ve önceliklerinizi daha iyi anlamasına yardımcı olur. iş cephesi.


Boğa Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Paranın gezegeni Venüs’ün gelir sektörünüze dönmesinden sadece bir gün önce, Ay finans sektörünüze aylık ziyareti için geri dönüyor. Tam tersi olsaydı, bu onların çatıştığını görebilirdi, bunun yerine Venüs döndüğünde Ay menzil dışında olacak ve en kazançlı haftalardan bazılarına geçmeden önce para meselelerini sezgisel olarak okumanıza izin verecek. 2023

Aynı zamanda, iş sektörünüzde yakın zamanda meydana gelen Dolunay tarafından tetiklenen şey devam edecek, gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri perspektife koyacak olan önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olaylardır. Bu, resmin bir kısmını zaten ortaya çıkarmış olsa da yarın Venüs gelir sektörünüze ve Ay iki gün sonra kariyer sektörünüze döndüğünde daha fazlası ortaya çıkacak.


İkizler Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve işle ilgili konularda sezgisel bir okuma bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Bu, Mars’ın gelir sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi, ancak tam da kariyerde Satürn’e ve iş cephesinde Kuzey Düğümü’ne dostça bir açıdan ayrılırken geldi. Bu, paketini açmanız için size birçok değerli bilgi bırakır.

Ay, iş sektörünüze gelir, iş ve kariyer cephelerinde olağanüstü miktarda içgörü bırakan sıradan bir aylık ziyareti tamamlıyor. Bu, Mars’ın gelir sektörünüze dönmesinden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi ve tam da kariyerde Satürn’le ve gelir cephesinde Güney Düğümü ile dostane bir açıdan ayrılırken.


Yengeç Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Pluto’nun finans sektörünüzde bulunduğu 17 gün boyunca Ay ile hem çatıştı hem de dost açısı oluşturdu, ancak henüz doğrudan bir araya gelmediler. Ay dört gün içinde finans sektörünüze döndüğünde bu şansı elde edeceksiniz, ancak o zamana kadar dolaylı olarak para meselelerine farklı bir bakış açısıyla bakmaya açık olabileceğiniz hissine kapılacaksınız.

Ay, iş sektörünüze olağan aylık ziyareti için geri dönüyor, ancak bu sefer daha büyük sonuçlarla. İş ve işle ilgili konularda size daha iyi bir okuma sağlamanın yanı sıra, bu, Ay’ı Dolunay olarak çarpışmasından birkaç gün sonra kariyer sektörünüzdeki Güneş ile uyumlu hale getirecek. Bu, iş ve kariyer cephelerinde önemli bir kaç gün başlatıyor.


Aslan Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Venüs kariyer sektörünüzdeki son tam gününe ulaşırken, gelir sektörünüzdeki cüce gezegen Ceres’in dostane bir yönü sayesinde bu, para gezegenine sadece paranın nerede olduğu değil, gelir ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz hakkında daha iyi bir fikir verdi. . Bu, finans sektörünüzde Ceres’in Satürn’le anlaşmazlığa düşmesiyle ortaya çıkıyor; bu, spot ışığına giren ve çıkan para arasında bir denge kuran bir şey ve aynı zamanda finansal çitin her iki tarafındaki ihtiyaçlarınız ve öncelikleriniz.

Kariyer sektörünüzdeki son tam gününde Venüs, kalbinize ses vermeye odaklanıyor. Venüs’ü Merkür’ün ne zaman, nerede ve nasıl kaldığına odaklanmak zorunda kalmaktan kurtaran şey, Güneş’in sadece 10 gün uzakta olması ve Jüpiter’in on yıldan fazla bir süredir profesyonel büyüme ve genişleme için en büyük yılınıza başlamak üzere önümüzdeki ay geri dönmesi. Bu, Venüs’ü “neye” odaklanması için serbest bırakır.


Başak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın bugün evinize ve aile sektörünüze dönüşü daha çok evinize yakın şeylere odaklanırken, bu, onu Dolunay olarak çarpışmasından birkaç gün sonra finans sektörünüzdeki Güneş ile yeniden uyumlu hale getiriyor. Önümüzdeki günlerde Ay, finans sektörünüzdeki Güneş’e ve diğer gezegenlere dostça bir açı oluşturacak ve bu, finansal güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olabilecek bir şey. Özellikle ev cephesinde mali konular söz konusu olduğunda.

Venüs’ün yarın sadece kariyer sektörünüze geri dönmeyeceğini, aynı zamanda iş sektörünüzde Plüton’la doğrudan dostane bir açıya geçeceğini bilen profesyonel tanrılar bile bugün işinizi ve profesyonel şapkalarınızı çıkarmanızı istiyor. Bu tamamen yeni bir deneyim olacağından, ancak şimdiden yatırılan ve doğru tetikleyiciyi bekleyen çok şey olduğu için, yarından itibaren bu profesyonel yıl ikinci rüzgarını yakalayacak.


Terazi Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Merkür’ün devam edeceğini, Güneş’in sadece 10 gün uzakta olduğunu ve Jüpiter’in finansal büyüme ve genişleme açısından on yılı aşkın süredir en büyük yılınızı başlatmak üzere gelecek ay geri döneceğini bilmek, Venüs’ün son tam gününün aciliyetini hayatınızdan çıkarıyor. Finans sektörü. Bunun yerine, para gezegeni ne zaman, nerede ve nasıl yerine ‘neye’ odaklanmakta özgürdür.

Ay’ın gelir sektörünüzden ayrılması sizi para için keskin bir burunla bırakıyorsa, bu aynı zamanda size yeni bir güven duygusu ve gelir, iş ve kariyer cephelerinde ne kadar kaynağa sahip olduğunuz konusunda da bırakıyor. Bu, Mars’ın kariyer sektörünüze dönüşünden bu yana Ay’ın ilk ziyaretiydi ve tam da iş cephesinde Satürn’le dostane bir açıdan ayrılırken geldi.


Akrep Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Bugün Ay’ın gelir sektörünüze dönüş zamanlamasını önemli kılan şey, Dolunay olarak iş sektörünüzde Güneş ile çarpışmasından sadece birkaç gün sonra gelmesidir. Bu, Güneş ve Ay’ı yeniden uyum içine sokarken, daha başlamadan bu, yeni çalışma haftasının gelir ve iş cephelerinde iyi bir başlangıç ​​yapmasını sağlayacaktır.

Ay’ın bugün gelir sektörünüze dönüşü sıradan bir aylık ziyaret olsa da, her dört haftada bir para için burnunuzu keskinleştirebilecek ve bir tetikleyici görevi görebilecek bir şey olsa da, zamanlama bunu çok daha önemli kılıyor. Dolunay olarak çarpışmadan sadece birkaç gün sonra, Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti olduğundan, bu onları her iki cephede de olumlu etkilerle birlikte yeniden uyumlu hale getirir.


Yay Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüzdeki son tam gününde ve özellikle ne kadar destek varsa, Venüs kalbinize ses vermeye ve size paranın nerede olduğu konusunda fikir vermeye daha fazla odaklanabilir. Para gezegeni olarak Venüs, her ikisine de eşit derecede odaklanır. Pluto gelir sektörünüzden ayrıldığında Venüs buradaydı ve paranın iş cephesinde nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir bırakmanızı sağladı.

Merkür devam ederken, Güneş Jüpiter’den sadece 10 gün uzaktayken, on yıldan fazla bir süredir istihdam artışı ve genişleme açısından en büyük yılınıza başlamak üzere önümüzdeki ay geri dönüyor, Venüs iş sektörünüzdeki son tam gününe ulaşırken çok az aciliyet var. Bunun yerine, ne zaman, nerede ve nasıl hakkında fazla düşünmeden kalbinizi dinleme şansı.


Oğlak Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

İş sektörünüze geçen yıl olduğundan aylar önce dönmesinin yanı sıra, paranın gezegeni Venüs, işi ve iş meselelerini kazançlı bir yöne yönlendirme misyonunun, hayal bile edemeyeceği kadar iyi bir başlangıç ​​yaptığını görecek. Gelir sektörünüzdeki Plüton’la doğrudan dostça bir açıya geçiş yapan Venüs, bir şeyleri değiştirme arayışında değişim ve devrim gezegenine katılacak.

Yarın iş sektörünüze dönmesi ve bunun önümüzdeki haftalarda gelir ve iş cephelerinde yaratacağı sonuçlar öncesinde, profesyonel tanrılar bile sizi iş şapkanızı çıkarmamaya çağırıyor. Venüs’ün haritanızın eğlenceli ve yaratıcı bölümündeki son tam günü, mükemmel bir dikkat dağıtmadır ve özellikle bu, kariyer sektörünüzdeki bir Dolunay’dan sonra her şeyin yoluna girmesi için zaman verir.


Kova Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir açısından Neptün ile mali açıdan cüce gezegen Ceres arasında bir miktar gerilim olsa da, her ikisinin de doğası bunu bir meydan okumadan çok bir fırsat haline getiriyor. Bu, Neptün’ün gelir cephesindeki hayalleri ve fantezileri ile mali cephedeki gerçek ihtiyaçlarınız ve önceliklerinize Ceres’in odaklanması arasında yüzleşmek ve aynı zamanda bir uzlaşma bulmak için bir şans.

Ay, kariyer sektörünüzü terk ederken, bu sizi mesleki içgüdüleriniz ve hayal gücünüzün alevlenmesiyle bırakmaktan daha fazlasını yapacaktır. Bu sadece size gelir, iş ve kariyer cephelerinden de paketini açmanız için bir bilgi yüklemesi bırakmadı, aynı zamanda üç cephede de önemli bir yol ayrımına ulaştığınız gibi.


Balık Burcu

10 Nisan 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, yalnızca yeni çalışma haftasına başlamadan önce size bir sıçrama sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda finansal güveninizi geri kazanma yolunda uzun bir yol kat edecektir. Dolunay olarak gelir sektörünüzde Güneş ile çarpışmasından sadece birkaç gün sonra, Ay’ın kariyer sektörünüze dönüşü, onları yeniden uyumlu hale getirirken, her iki cephede de pek çok içgörü ve destek sağlayacaktır.

Ay’ın bugün kariyer sektörünüze dönüşünün zamanlaması, bunun size yeni çalışma haftası başlamadan önce bir sıçrama sağladığı anlamına gelir. Önümüzdeki birkaç gün boyunca Ay, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslerken, duygusal ve sezgisel olarak meşgul olmanızı kolaylaştıracak. Bununla birlikte, Dolunay olarak çarpışmasından sadece birkaç gün sonra Güneş’in dostane bir yönüdür ve bu aynı zamanda finansal ve profesyonel güveni de artıracaktır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.