Günlük Kariyer Burç Yorumları 1 Mayıs 2023

Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının 1 Mayıs Pazartesi gününde kariyerindeki olaylar neler, iş hayatında kendisini neler bekliyor? Bu sorularınızın cevabı, yazımızda.

Koç Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Koç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Güneş gelir sektörünüzdeyken Ay’ın iş sektörünüze tek ziyareti onları uyumlandırarak, bu günü gelir ve iş konularında iyi bir gün haline getirirken ve ikisi de geleceğe bakıyor olsa da, bunun başka bir yönü daha var: geçmişe odaklanmak. Ceres iş sektörünüzde geri hareket halindeyken bu son ziyaret, aynı zamanda gelir sektörünüzde Merkür geri hareket halindeyken hem yeni hem de kullanılmamış gelir ve iş potansiyeline odaklanan tek ziyarettir.

Ay, iş sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yapıyor, ancak tam da yıl içinde gelir, iş ve kariyer cephelerinde çok önemli bir noktaya ulaştığınız gibi. Ay’ın Ceres geri hareket halindeyken son ziyareti ve Güneş gelir sektörünüzdeyken tek ziyareti onları bugün uyumlu hale getiriyor. Güneş ve Ay geleceğe bakarken, ancak Merkür gelir sektörünüzde geri hareket halindeyken, bu, her iki cephede de nereye gittiğinize ve nereye gittiğinize dair bir penceredir.


Boğa Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Boğa Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Gelir sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, para gezegeni Venüs de en iyi günlerinden bazılarına giriyor. Gelir, iş ve kariyer cephelerinde olumlu birkaç günü başlatacak olan yarın Ay’ın iş sektörünüze dönüşüdür, ancak size bundan yararlanma kararlılığını verecek olan asteroit Juno’nun gelir sektörünüze dönüşüdür.

Ay’ın yarın iş sektörünüze dönüşüne giden yolda, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için bu, herhangi bir ayda önemli bir noktadır. Plüton yarın kariyer sektörünüzdeki geri hareketinden önce dururken, profesyonel tanrıların parmakları duraklatma düğmesine basıyor. Ay’ın başlamasıyla birlikte önemli birkaç gün boyunca gelir, iş ve kariyer cephelerinde beklemeyi göze alabilirsiniz.


İkizler Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi İkizler Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars şu anda gelir sektörünüze iki aylık bir ziyaretin son üç haftasındayken, paranın gezegeni sadece yedi gün uzaktayken, en iyisi hala gelmek üzere. Şimdi ve o zaman arasındaki iş cephesinde gölgede kalan bir Dolunay ve Venüs geri döndüğünde çekim yasalarını devreye sokmaya hazır olduğundan, Mars daha çok size hak ettiğiniz şey için savaşma dürtüsü vermeye odaklanıyor.

Dün evdeki Ay ile kariyer cephesindeki Satürn arasında bir çatışma şimdiden ayrılıyor, ancak bunun getirdiği iş/yaşam dengesi hatırlatmaları daha önemli olamazdı. Bu şu anda bir sorun olmasa da, iş sektörünüzde gelir, iş ve kariyer cephelerinde işleri alevlendirecek olan gölgede kalan bir Dolunaydan sadece birkaç gün uzaktasınız.


Yengeç Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Yengeç Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay’ın dün gelir sektörünüzden ayrılması her zaman size paranın nerede olduğu konusunda daha iyi bir fikir bırakacaktı, ancak bu sefer aynı zamanda bir beklenti ve bir şeylerin değişmek üzere olduğu hissi de var. Bu, Mars’ın 2023’ün en kazançlı aylarına başlamak üzere dönmesinden önceki Ay’ın son ziyareti olsa da, Jüpiter’in dostça bir yönü, hayatınızdaki son haftalarına girerken paranın nerede olduğunu daha iyi anlayarak şans ve genişleme gezegenini terk etti. kariyer sektörü.

Ay dün gelir sektörünüzden ayrıldığında, size yalnızca paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir fikir ve finansal gelgitlerin değişmek üzere olduğu hissini vermekle kalmadı, aynı zamanda yeni bir profesyonel güven ve kararlılık duygusu da verdi. Jüpiter’in kariyer sektörünüzden ayrılmadan önceki bu son ziyareti, bazı yoğun haftalarda olabilecek paranın nerede olduğuna dair daha akıllıca çalışmanıza izin verecek bir his bıraktı.


Aslan Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, gelir sektörünüze sıradan bir aylık ziyaret yapıyor olabilir, ancak zamanlama bunu çok daha önemli hale getiriyor. Güneş kariyer sektörünüzdeyken Ay’ın tek ziyareti, onları bugün sadece uyumlu hale getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Merkür kariyerde hala geri hareket halindeyken ve Ceres gelir cephesindeyken, geçmişe çok fazla odaklanılıyor, ikinci şanslar ve kullanılmayan profesyonel ve gelir potansiyeli.

Ay gelir sektörünüzde ilerlerken para için burnunuzu bilemenizin yanı sıra, kariyer sektörünüzde Güneş’e ve hem Uranüs’e hem de Merkür’e dostça bir bakış açısı, bu günü her iki cephede de iyi bir gün haline getiriyor. Güneş ve Ay arasındaki dostane açı, geleceğe güvenle bakmak için bir şans olsa da, Merkür kariyerde hala geri hareket halindeyken ve Ceres gelir cephesinde, bu aynı zamanda geçmişi perspektife sokmaya da yardımcı oluyor.


Başak Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Başak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü finans sektörünüzde Jüpiter’le dostane bir açıya sokan bir ziyareti tamamlarken, yarın gelir sektörünüze dönüşü, odağı gelir yönüne getirecektir. finansal çit. Bu, paranın nerede olduğuna dair daha iyi bir anlayışla birlikte iş ve kariyer cephelerinde bazı önemli günlere girerken gelir.

Bugün kariyer sektörünüzde son yedi gününe giren Venüs geleceğe bakarken, iş sektörünüzdeki son tam gününde düz hareketinde Plüton duruyor ve geri dönmeye hazırlanıyor. gittiğin yerde gözleri var. Bu, geleceğe bakmak için bir gün, ancak bunun gerçekleşmesi söz konusu olduğunda herhangi bir aciliyet yok. Hem iş hem de kariyer cephelerinde, daha çok neyin mümkün olduğu duygusuyla ilgilidir.


Terazi Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Terazi Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, haritanızın sezgisel ve yaratıcı bir bölümünü Güneş buradayken tek ziyareti yaptığından, bu onları bir Dolunay olarak çarpışmadan sadece birkaç gün önce uyum içine sokar. Finansal güveninizi, içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü körüklemenin yanı sıra, Merkür hala geri hareket halindeyken Ay’ın dostça yönü daha fazla geçmişe bakış getiriyor.

Mars şu anda iş sektörünüzdeki son ve genellikle en acil üç haftasındayken, Venüs’ün hâlâ yedi gün uzakta olması, bu durumun çoğunu alıp götürüyor. Venüs, Mars’ın profesyonel tutkularını, mücadeleci ve rekabetçi ruhunu nereye yönlendireceğini daha iyi anlayarak geri dönecek, ancak o zamana kadar daha çok onları ateşlemekle ilgili. Bu, henüz bir savaş alanınız olmasa bile, bir şeylerin gerçekleşmesi için savaşmaya istekli olmayı daha çok ifade eder.


Akrep Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Finans sektörünüzdeki son yedi gününe girerken, Venüs ne zaman, nerede ve nasıl üzerine odaklanmak zorunda kalmadan geleceğe bakıyor. Güneş ve Merkür’ün para meselelerine güneş ışığını çevirmesine ve kafanızı oyuna verip ne zaman, nerede ve nasıl olduğuna odaklanma ihtiyacına hâlâ haftalar kaldığını bilen Venüs, “neye” odaklanmakta özgürdür.

Ay dün kariyer sektörünüzden ayrıldığında, bu size yalnızca profesyonel içgüdülerinizden ve hayal gücünüzden daha fazlasını ve paketini açmak için indirilecek bir bilgi indirmeyi bıraktı. Ay’ın Mars’a dönmeden önceki son ziyareti ve aynı zamanda Jüpiter’in iş sektörünüzden ayrılmasından önceki son ziyareti olduğundan, son birkaç gündeki dostane görünümleri, her iki cephede de geleceğin neler getireceğine dair yeni bir güven duygusu uyandırdı. havada değişiklik.


Yay Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Yay Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Mars şu anda finans sektörünüzdeki son üç haftasında, paranın gezegeni Venüs ile sadece yedi gün uzaktayken, en iyisi hala gelmek üzere. Para ve savaş gezegenlerinin birlikte iki hafta geçireceğini ve bunun size Mars’ın finansal tutkularını ve savaşma ruhunu nereye yönlendireceğiniz konusunda daha iyi bir fikir vereceğini bilerek, şimdilik odak noktası onları ateşlemek.

Ay, kariyer sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yapıyor, ancak bu, profesyonel içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü beslemekten daha fazlasını yapıyor. Ceres burada son kez geri hareket halindeyken ve iş sektörünüzdeki Güneş ve gezegenlere dostça bir bakış açısıyla bugün hepsini uyumlu hale getirirken, bu, siz bu işin en heyecan verici noktasına girerken perde arkasındaki mekaniğe açılan bir pencere. profesyonel yıl


Oğlak Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Oğlak Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay dün finans sektörünüzden ayrılmakla kalmayıp Mars dönmeden önce son ziyaretini tamamladıktan sonra bir bilgi indirme paketini açarken, Pluto yarın gelir sektörünüzdeki geri dönüşüne hazırlanıyor. Şimdilik, tüm gezegensel aktivite mali çitin gelir tarafında ama bunun değişmek üzere olduğuna dair işaretler var.

Ay’ın yarın kariyer sektörünüze dönüşüne giden yolda, bu, bekle ve gör yaklaşımı benimserken antenlerinizi açık tutmak için her ay önemli bir noktadır. Ay’ın gelir sektörünüzde gerilemeye başladığı sırada geri dönmesi ve Venüs’ün iş sektörünüzde son yedi gününe girmesiyle birlikte, gelir, iş ve kariyer cephelerinde bazı özel günler yaklaşıyor.


Kova Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Kova Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Ay, finans sektörünüze aylık sıradan bir ziyaret yaparken, finansal içgüdülerinizi ve hayal gücünüzü besleyen ve sizi duygusal ve sezgisel olarak meşgul eden bir şey, zamanlama bunu çok daha önemli hale getirir. Güneş’in dostane bir yönü geleceğe güvenle bakmanıza yardımcı olurken, Ceres’in buraya dönmeden önceki bu son ziyareti de geçmişe bir bakış açısı getiriyor.

Mars şu anda yoğun çalışma sektörünüzde son üç haftasındayken ve savaşçı gezegen artık normal olarak işleri tamamlamaya hazırlanıyor olsa da, köprünün altından geçmesi gereken çok fazla su var. Kariyer cephesinde bir joker karakter olabilecek gölgede kalan bir Dolunay’a sadece birkaç gün kaldı ve Venüs’ün Mars’a katılmasına hâlâ yedi gün varken, tüm seçeneklerinizi keşfetmeye başlamadınız bile.


Balık Burcu

1 Mayıs 2023 Pazartesi Balık Burcu Günlük Kariyer Burç Yorumu

Tüm gezegensel aktivitenin finansal çitin gelir tarafında olduğu ve son birkaç günün gelir ve iş cephelerinde bir heyecan ve beklenti duygusu kattığı bir zamanda, Ay finans sektörünüze dönüşüne yaklaşıyor. Yarın. Bu, para meselelerine çok ihtiyaç duyulan dikkati vermek için değerli bir fırsat olacak, bu da antenlerinizi açık tutmayı önemli hale getiriyor, ancak hiçbir şeyi fazla düşünmeden.

Ay’ın dün iş sektörünüzden ayrılması, size iş ve iş meseleleri hakkında sezgisel bir okumadan ve paketten çıkarmak için bir bilgi indirme işleminden daha fazlasını bıraktı. Kısa vadede, gelir sektörünüzden ayrılmadan önce Jüpiter’e son kez dostça bir bakış, bu mali yılın kritik bir noktasında gelir ve iş konularıyla ilgili sezgisel bir okuma yapmanızı sağlarken, aynı zamanda sizi bir beklenti duygusuyla baş başa bıraktı. Mars ile iş sektörünüzden sadece üç hafta uzakta.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.